Hirdetés
Fórum
Cikkajánló
Hirdetés
Minden jog fenntartva.
© 2024 Agroinform Média Kft.
809 hozzászólás
Válasz Kolláth Tamás #758. hozzászólásárakapcsoló hüvely és fogaskerék,ha a szinkrongyűrű lenne akkor recsegve vált, de nem dobálja ki
Válasz Gabi3 #757. hozzászólásáraSzinkron gyűrű.
Üdv. Valaki tudna segíteni abban, hogy 180-80-as fiat ha terhelés alatt kidobja a 4.-et, mi baja lehet?
180/90-es lendkerekem van eladó ha érdekel valakit.
Üdv mindenkinek. Megtudná mondani valaki, hogy mekkora nyomatékkal kell meghúzni a hengerfej csavarokat és s hajtókar csésze csavarjait? Köszi a válaszokat.
Válasz vago_laci #753. hozzászólásáraHova valósi vagy ha publikus ?
Sziasztok!
Ide is beteszem:
Eladó Fiat 180-90-es traktor és egy Fiat 18-80-as bontott alkatrészei.
+36309037258
Üdv.: Laci
Még él a felhívásom. Ha valaki tud blokkot és főtengelyt ne tartogassa.
Válasz Kolláth Tamás #750. hozzászólásáraKöszönöm.Ugrott az ötlet.
Válasz T.f. #749. hozzászólásáraNem lehet. A külső felnit komplett fel tudod tenni a bekső kerékagyra.
Sziasztok.
Érdeklődnék, a FIAT-ot nem ismerőként,hogy a lemez csillag betétes hátsó felnibe (FIAT iker kerék felni) be illeszthető-e az öntvény felniközép.
Válasz csontii #746. hozzászólásáraDanke.
Válasz gergő07 #745. hozzászólásáraKöszönöm. Megpróbálom.
Válasz Kolláth Tamás #743. hozzászólásáraA http hagyd le.
Válasz gergő07 #742. hozzászólásárahttp://www.agrarkereso.hu/ad/?ad=153750&k=10075996&kref=10075996
Válasz JD 4630 #741. hozzászólásáraKöszönöm. Ràkérdezek.
Válasz gergő07 #742. hozzászólásáraNem tudom megjeleníteni. Nen maradt le valami?
Válasz Kolláth Tamás #740. hozzászólásárahttp://www.agrarkereso.hu/ad/?ad=153750&k=10075996&kref=10075996
Hívd fel őket hátha tudnak segíteni
Válasz Kolláth Tamás #740. hozzászólásárawww.fortunabt.hu/
Tavaly mintha a raktárukban láttam.
Üdv mindenkinek. 180 lovas fiat motorblokkot és főtengelyt keresek. Ha valakinek van vagy tud valaholírjon vagy hívjon. Tel: 20/4620069
Válasz szanberg #733. hozzászólásáraMegtudnád mondani annak a szerelő emberkének a teljes nevét? Ajánlottak mást is , de lehet ugyanaz a pasas.
Válasz Leon1303 #737. hozzászólásáraÜdv!
Kérdezd meg őket: http://www.agroinform.com/aprohirdetes_adatlap/alkatresz/traktor-alkatreszek/hasznalt-traktoralkatreszek/h_2251037
Sziasztok!
Fiat 1880-hoz keresek bontott alkatrészeket
Elsősorban egy hidraulika ház öntvény fedélre lenne szükségem.
Kérlek keressetek, itt vagy telefonon, ha van valakinek bontanivaló gépe, vagy tud valahol bontott gépet. Segítségeteket köszönöm!
30/195-20-53
Üdv mindenkinek. Azt szeretném kerdezni tőletek, hogy a 160 lovas (fiatagri 160-90) és a 180 lovas (180-90) lendkerék mgegyezik-e, ha mindketőnek a motorkódja ugyanaz: 8365.25.
Előre is kösz az infót.
Válasz szanberg #733. hozzászólásáraKöszönöm az infót. Ferivel akarok beszélni. Tudok róla hogy javították a fiat motorját. Kiváncsi vagyok mit csináltak rajta. A zsolcai fickónak mi a teljes neve?
Válasz szanberg #733. hozzászólásáraKöszönöm az infót. Ferivel akarok beszélni. Tudok róla hogy javították a fiat motorját. Kiváncsi vagyok mit csináltak rajta. A zsolcai fickónak mi a teljes neve?
Válasz Kolláth Tamás #732. hozzászólásáraZagrajt hívd fel, most az őszön újította fel a fiat motort. Nem olcsó de ha megvan csinálva akkor sokáig fasza!
Trakmaxban zsolcán Magyar ért hozzá, vele is lehetne beszélni, azért itt az úszó hűvelyek nem a gyerekjáték kategória, rendesen megkell csinálni.
Válasz csoppika #731. hozzászólásáraKöszönöm az infót. Kilehelte a lelkét szegény ezért generálozni muszály. Most még információ gyüjtésben vagyok.
Válasz Kolláth Tamás #730. hozzászólásáraNos ez a haver kamion szervizben melózott... Azt mondta, hogy a 180 lovas nem volt teherautókban, azért drága bele minden. Csak a kisebbeket szerelték teherautókba... Ennyit hallottam...
Válasz csoppika #729. hozzászólásáraAzt tudom hogy ezt a blokkot szerelték teherautókba is, csak azt nem tudom melyik típusba. Köszönöm a válaszokat. Boldog újévet nektek!
Válasz Kolláth Tamás #727. hozzászólásáraHaver egy Herriau-ből 140? lovas MWM motort bontott... A renault traktorokban volt MWM motor. Most 140 lovas Fiatagrit hajt. A 180ló alattiak vannak teherautókban is...
A 180-90 esé: fiat 180-90× 512-00, meg ilyen motor volt hesston silózóba amibe nem ditroitot raktak, galignani paradicsomszedöbe bar az csak turbo nelkül.
Válasz RTomika #726. hozzászólásáraKöszönöm a választ, nagy segítség. Esetleg nem tudod mibe szereltek még ilyen motort? A hierrau cukorrépa gépben nem ilyen volt?
Válasz Kolláth Tamás #725. hozzászólására1880: Fiat 8365-25
Üdv mindenkinek. Megtudná nekem valaki mondani a 1880-as vagy 180-90-es fiat motor kódját, esetleg hogy mibe szereltek még ilyen iveco motort a taljánok?
A power-es lendkerek megegyezik-e a sima valtos lendkerekkel?
Válasz feri6 #720. hozzászólásáraAz osszekotocso is uj...
Válasz feri6 #720. hozzászólásáraFelso es az also munkahenger is uj, kuplungszett is uj (LUK), csak nem allitottunk a villakon...
Koszi!
Válasz JD 4630 #719. hozzászólásáraKoszi, azt fogjuk csinalni, meglattjuk mi fog kisulni belole...
Válasz szabi_1985 #718. hozzászólásáraKuplung felső munkahenger 100% osan működik? Sok esetben az a baj, hogy nem szállít elég olajat és azért nem emel ki, sőt láttam olyat is, hogy az összekötő cső volt kókány nem eredeti és azért nem emelt ki.
Válasz szabi_1985 #718. hozzászólásáraFiatot nem ismerem de én mindenképp állítanék a villákon az kuplng szereléskor kell a jd n is egy leírás alapján.
Jó estét kivánok mindenkinek. Segitséget szeretnék kerni tőletek: Lendkereket keresek a Fiatagri 180-90 tipúsu traktorhoz, annyira el van kopva, hogy az új tengelykapcsoló szerkezettel sem lehet sebességbe tenni. Nem volt állitva a kuplingvillákon. Lehet-e , vagy érdemes-e hozzányúlni a kuplingvillákhoy, vagy kell egy új/kevésbé kopott lendkerék. Köszönöm a segitséget!
Üdv. Fiat 1880-hoz keresnék komplett belső teret, műanyagokat, kárpitokat. A válaszokat előre is köszönöm! Tisztelettel Tamás
Fiat 180-90-hez tud valaki pótkocsi húzót?Használtat újat??Legalább 24 tonnásat.
Üdv! fiat 1880 DT típusú gépen találkozott már hidraulika problémával?! Fel lett újítva mégsem emeli fel rendesen a munkagépet. Mi lehet a probléma?
Válasz #713. hozzászólásra
Nem szedi szét, komplett váltó eladó belőle, meg ebben amúgyis a 90-es váltója lehet mivel dupla tárcsás kuplungja van, az egy tárcsással nem jön össze az ehhez való váltó.
A motor kuplung pedig már elkelt
Válasz #712. hozzászólásra
http://www.agroinform.com/aprohirdetes_adatlap/alkatresz/traktor-alkatreszek/fiat-1880/h_6509221?ref=b7afacdf
5107724 fiat 1880 nyelestengely 579mm hosszú
Válasz #710. hozzászólásra
Látod, hogy nincs ilyen...
Válasz #709. hozzászólásra
http://www.agroinform.com/aprohirdetes_adatlap/alkatresz/traktor-alkatreszek/fiat-180-80/h_5153984?ref=6ae3cb96