Hirdetés
Fórum
- Rába Steiger traktorok új
- Gyümölcs és kertészeti ültetvények korszerűsítése, létesítése új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Agrártámogatások kifizetése új
- Mikor jön az ESŐ?! Agrármeteorológia, időjárás új
- Gazdálkodási napló/táblatörzskönyv új
- Challenger traktorok új
- Zetor traktorok új
- S.O.S. új
- Altalajlazítás - altalajművelés új
Cikkajánló
Hirdetés
809 hozzászólás
Halihó!
1880-as Fiat váltóhoz keresek nyelestengelyt!
A 1890-é nem jó bele egészen más, csak a régifajta.
SOS!!!!
Ha másnem egykét tipp, hogy hol lehet bontott cucc ezekhez!?!?!?!?
Sziasztok!Van egy Fiat 1880 Dt-m.Néha gondol egyet,s nem emel.Vagy leengedi vagy úgy tartja a munkaeszközt.Mivel lehetne orvosolni a problémát?Ma kiszedtük a gép hátuljára szerelt vezérlőegységet,ami a tank alatt van.Új gumigyűrűket tettünk rá.Érdemes még valamit átnézni?A segítséget előre is köszönöm.
Válasz #705. hozzászólásra
Szia! Melyik Rába turbo passzol , esetleg a turbo típusát meg tudnád adni.
Válasz #696. hozzászólásra
Helló!Bocs,most vettem észre,hogy írtál!Elküldtem!
Válasz #695. hozzászólásra
A RÁBA TURBÓ PASZOLRÁ
Üdv!
Bal hátsó hajtáshoz bolygókerekek és buzogány-tengely érdekelne!
Illetve érdekelne, hogy a 1880 és 180-90 dt ezen alkatrészei megegyeznek-e?
Segítségeteket kérem, van egy 180-90 fiatagrim és keresek hozzá jobb oldali agyat ,pontosabban elég lenne az a rész melybe az összekötő csatlakozik .ha tudd valaki ilyet v komplet első hídat várom jelenkezését Üdv kallai.i@freemail.hu
Válasz #701. hozzászólásra
Ha lóg a talpas csapszeg, akkor miért nem hézagolod ki?
Válasz #700. hozzászólásra
Egy pici lógása van. Átalakítani nem lehet, valami másmilyen megoldást talált ki valaki.
Válasz #699. hozzászólásra
Az első hídnak a csapjai amik a trakihoz rögzítik nem kotyognak ?
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni ,van egy 1880 fiatom az első hajtásnál megeszi a kúpkeréktengely végén lévő bordát és a hüvelyt és a hozzákapcsolódó bordás tengely bordáját . Mi lehet a gond .esetleg valaki alakította már át valahogy,hogy jó lett. Kösz az építő válaszokat!
üdv minden fiat rajongónak!!
nem tudna valaki 1880-nas Fiat gépkönyvet küldeni???
nekem van katalógus szerelési könyv olasz de gépkönyv kellene!! ha valaki tudna elküldeni az email címemre!!!
fiatagri@freemail.hu
Válasz #690. hozzászólásra
Érdekelne az internet cím is azt is küld már el ha tudod.Még egyszer köszönöm.
Cimbora ha megkérnélek rá elküldenéd nekem azt a 1880-as fiat alkatrész katalógust ami pdf formátumban van neked e-mail-ben. kollathtamas@freemail.hu. Előre is köszönöm ha meg teszed. Nekem is 1880-asom van ha kell valami infó kérdezz amiben tudok segítek.
Hello mindenkinek!
Valaki tudna infot adni milyen tipusu turbofeltoltoje van a 180-90-es fiatnak?
Helló! engem érdekelne a Fiatról minden könyv. ha szükséged lenne valamilyen könyvre akkor írd meg és megnézem hogy van-e nekem aztán elküldöm!
várom válaszod.
E-amil címem: szanto.tamas@citromail.hu
Az a helyzet,hogy én még a könyv vagy az irott dolgokat tudom értelmezni könnyen.
Most probáltam azt a olaszos katalogust de nem mentem vele semmire.
Válasz #689. hozzászólásra
http://trattore.it/
En ezen a cimen nezegettem az alkatreszeket, itt megtalalod a cikkszamot es az arakat euraban is....
Válasz #689. hozzászólásra
Szia!
Nekem egy Fiat 1880asom van,ahoz van pdf formátumban alkatrész katalógusom!
Fiat 180-90hez meg van egy másolt Gépkönyv és Munkavédelmi Minősítő Bizonyítvány
Meg van egy internet címem,ahonnan le tudod tölteni a Fiat 180-90eshez az Alkatrész katalógust,de az vagy 500 oldal.
MÉG OLASZ A GÉP,,SAJNOOS AZ ADAGOLO KÖRÜL LESZ GOND.INDULÁSKOR MINDHA NEM ADNA ANYAGOT.AMUGY EGYBE VAN.SAJNOS SEMMI IRODALOM NINCS,SE JAVITÁSI,SE KEZELÉSI UTMUTATO.HOL LEHETNE HOZZÁFÉRNI NEM TUDOM.LEVEGÓRENDSZERT IS KI KELL ÉPITENI AZT SEM TUDOM ,HOIGYAN.EGY GODOLATOM VISZONT VAN KÉRDEZGETTEM RENGETEG EMBERT,SENKI NEM MONDTA RÁ,HOGY SZEMÉT.
Sok szerencsét hozzá.Ez már a brazil változat vagy még a jó öreg olasz?
Válasz #684. hozzászólásra
Üdv a 85 től 96 ig volt 6 darab a cégnél. 6 fejes kverni ekét húzta és a 6.6 os rau kombinátort. Talán ennek is be tudható hogy a difie nem bírta. Amúgy frankó gép volt !
Kepet tudsz feltenni rola?
Mennyi volt?
Sok szerencset es sok javitasmentes munkaorat kivanok!!!
Miért, ha lenne garancia levél nem kellene javítani? vagy hogy kell ezt értelmezni?
Megvettük a FIAT 180-90 ES.95-ÖS ÉVJÁRAT.TERMÉSZETESEN NINCS MEG GARANCIALEVELE.TEHÁT JAVÍTANUNK KELL.MINDENKIT MEKÉRNÉK HOGY PRÓBÁLJANAK SEGÍTENI KÜLÖNBÖZŐ KATALOGÚSSAL(JAVÍTÁSI,ALKATRÉSZ,ÜZEMELTETÉSI STB.)TERMÉSZETESEN NEM INGYEN KÉREM CSAK EGY KÉRÉSEM HOGY TÉNLEG AMIT MEGBESZÉLÜNK AZT KAPJAM.TELEFONOMAT IS MEGADOM:0630/224 6058
Üdv Zsolt.Nekem 2 fiatom van én csak dicsérni tudom.Amúgy szerintem egy kicsit mindenki elfogult a maga által használt gépre főleg ha nem nagyon volt negativ tapasztalata vele kapcsolatba.Ez alól én sem vagyok kivétel.Tudomásom szerint a fiatból 97-es körüli a legfiatalabb.Ez alapján már nem a gép márkálya foglya eldönteni hogy jó vagy nem.Ha a te igényeidet egy ilyen gép kielégiti akkor nézni kell egy olyat ami tetszik és hajrá.Ennyi idős gépnél ha nem ismerőstől veszed úgy sincs garancia semmire.Bármikor bármilyen baja előjöhet.Csak a pillanatnyi állapotáből dönthetsz.És ez márkafüggetlen.
ÉN VAGYOK AKI NEM MERI MEGVENNI A POVERS 180 AST.MÁR FELVILÁSITOTTAK.DE AKKOR VALAKI AJÁLJO SIMA VÁLTOST.
Válasz #675. hozzászólásra
Válasz #671. hozzászólásra
Én jóról beszéltem, nem pedig még éppen járóképesről.
Amikor én vettem nagytrakit 2-3 millió között nem nagyon találltam olyat, aminek ne lett volna valami baja (akár fityóról, akár JD ről van szó).
ez olyan mint egy MF,ha van gazdája akkor nincs vele gond,ha nincs gazdája akkor az lesz vele mint a tieddel.
Válasz #676. hozzászólásra
Én 450 ért vettem az enyém,igaz műszakira nekem kellet vinnem mert nem volt rajt,meg fel is kellett készíteni a gépet meg a vizsgabiztost is.
Válasz #674. hozzászólásra
Ez igaz Csak jobban meg lehet osztani, csak akkor kell még ember
1,3 millerből, hogy jön ki 2?
Válasz #674. hozzászólásra
Szerintem nem szotyit köpködnéd,hanem a 2 mtz-t.
A legjobb 2db mtz 80,ez egyből közel 160-ló És 1,3-millából meg van.tud egyszerre tárcsázni és szántani is.A többi pénzből meg lehet venni szotyit hogy legyen mit köpködni munka közben.
Válasz #672. hozzászólásra
A Fiatok is minimum 20, de inkább 25 évesek és attól sztem a JD sokkal jobb.
Válasz #671. hozzászólásra
Szerintem,mert 15-20 évvel öregebb.
Akkor 4650-est miért lehet kapni 3-ért? Ezt nem értem...
Válasz #669. hozzászólásra
De még jó fityót se nagyon
Válasz #658. hozzászólásra
Azért nem azt írtam,mert 3 millát emlegetett.Annyiért nem kap jó mf-et.
Válasz #667. hozzászólásra
de az egy "bitang jó" gép
Válasz #658. hozzászólásra
mert az jóval többe kerül
Válasz #663. hozzászólásra
Érdekelni érdekel, csak nem hívtál
Válasz #662. hozzászólásra
ez olyan mint amikor a mtz80-as alá raknak egy első hajtást több százezerért
mondjuk azt nem tudom full powweros-e a fiat .
főld oké ha érdekel még
Válasz #661. hozzászólásra
Szerintem akkor már többe kerül az egész mintha venne egy normálisat.
Válasz #660. hozzászólásra
csak azt tudja hogy berak egy hagyományos váltót
Válasz #659. hozzászólásra
hagyományos váltóval???