Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak644 FtBenzin árak625 FtEUR415.97 FtUSD403.23 FtCHF443.85 FtGBP501 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
mvh.gov.hu, jobb oldalon elektronikus ügyintézés, megint jobb oldalon ügyfél-tájékoztatási rendszer. Ott kéri, hogy ügyfélkapun keresztül bejelentkezni.
Válasz Logen #7410. hozzászólásáraNekem 104 pontom van. Várjuk már nagyon az eredményt, mint olyan sok embernek, nekünk is sok minden függ ettől. Ha tényleg lesz keret emelés, akkor semmi gond. Nagyon lassan telik a nyár...
Válasz danorsz #7409. hozzászólásáraNekem óvatos becslés alapján 100. De felesleges ponthatárosdiban gondolkodni, mert úgy is ott lesz, ahol a pénz elfogy. Tehát ha olyan sok jó van, hogy 105-nél elfogy, akkor ott, ha viszont nem annyira combosak, akkor lehet, hogy 95, vagy még kevesebb. Ez egy nagy totó, amin nem érdemes rágódni. Amit lehetett, szerintem minden lelkiismeretes pályázat író megtett. A többi már nem rajtunk múlik.
Válasz danorsz #7405. hozzászólásáraAkkor szerinted én mennyire lehetek besózva, mikor két hete azzal hívott a pályázat írom, hogy 2, max 3 héten belül kapok értesítést. Múlt héten már minden bajom volt, mikor jött a postás. Ma megint. Az asszony is mondja, akkor látott ilyen izgatottnak, mikor született a lányunk.
Senki nem kapott semilyen értesítőt? Vagy mi fórumozók annyira kis izolált csoportosulás vagyunk, hogy nem estünk még bele az értesítettek körébe? Izgulás azért van rendesen.
Válasz Thurzó #7401. hozzászólásáraÜdv! Negatív info? Akkor bocsánat nem szóltam. Csak gondoltam meg osztom,és hogy honnan tudom az legyen már az én gondom, hidd el nem egy pályázat írótól hallottam!és hidd el én is Imádom az ilyen embereket aki beszól, de majd meglátjuk mikor lesz eredmény!
emva.hu-b írtak többen is erről a bizonyítvány mizériáról. Állítólag volt egy "brigád" akik hamisították a technikusi biziket, bebuktak, és őket valóban kidobta az MVH, ami teljesen jogos.
Már készhez kapták az elutasító határozatot, és gondolom várják a további következményeket
Válasz János19 #7398. hozzászólásáraÜdv!
Imádom mikor valaki bedob egy ilyen negatív infót!
Amikor meg megkérdezik honnan tudja néma lesz!
Nem tudom h vagytok vele de ha végzetségi mizéria lenne tuti h a hírekben állandóan ez menne. Én nem hallottam semmi ilyet nekem a pályázat íróm mvh s valakivel beszélt és 18 ra igértek pontot. Szerintem csúsznak ezzel is mint a kiírásal.
Ui.:csak olyan infót osszatok már meg aminek legalább a forrását lehet ttudni!
Válasz János19 #7398. hozzászólásáraAz Iskoláknak már vissza kellett küldenie a bizonyítvány egyeztető lapokat, tehát ez nem hiszem hogy akadály lenne.
Helló!
Tegnap azt hallottam hogy a közel jövőbe még nem lesz eredmény, mivel MINDENKINEK felülvizsgálják a végzettségét! Ami a keretosszeget illeti igen sokat fognak hozzá dobni!!Kb 100 pontos határt tippelek.
Helló!
Új belépő lennék ezen a fórumon, segítséget szeretnék kérni..
Amit szeretnék: ütemes haladás, 2t vontathatóság gond nélkül, területre viszonylag könnyen kijutok (jelenleg is személyautóval járok ki), elfogadható fenntartás (üzemanyag, alkatrész), max 1millió használtan.
Suzuki Vitara, Hyundai Galloper külföldről behozva, esetleg Land Rover Freelander.
Teljességgel amatőr vagyok ezen a téren, gondolom látszik.
Megnyitod az ügyfélkaput, aztán bal fölül van: Átalános ügyintézésazt lenyitod és abban a legalsó, hogy ügyfél tájékoztatási rendszer arra rámész és ott kidob egy táblázatot amiben benne van.
Válasz kovpist1 #7384. hozzászólásáraAz igényelt támogatás adataiból látják,h vetettél e...benne kell lennie....egyértelmű...ha már nincs benne ellenőrzéskor,akkor is látják,h mire kértél támogatást...
Válasz stamas #7377. hozzászólásáraAzt megtaláltam csak azt nemtudom hogy a földben kell-e lenni valaminek/el-e kell vetni vagy csak a termőföld nagysága legyen meg?
13466 hozzászólás
Válasz gyurecska #7418. hozzászólásáraKöszi szépen!
Szia!
mvh.gov.hu, jobb oldalon elektronikus ügyintézés, megint jobb oldalon ügyfél-tájékoztatási rendszer. Ott kéri, hogy ügyfélkapun keresztül bejelentkezni.
Hali! Segítene valaki? Hogy tudom megnyitni az ügyfél tájékoztatási rendszert az ügyfélkapuban,mert nem találom. Előre is köszi!
Én meg már nem is nyitogatom. Majd hozza a postás a határozatot és kész....{:innocent:)
Válasz pmisi85 #7412. hozzászólásáraÉn meg tudom nyitni...
Szerintem hamarabb lehet majd tudni a ponthatárt meg talán hamarabb lesz fenn az ügyfélkapun, mint hogy a postás vigye a hírt
Az imént volt a postás, nem hozott semmit, csak tescos újságot. Megy a görcs tovább.
Az imént próbáltam többször megnyitni az ügyféltájékoztatási rendszert,de sikertelenül. 10 óra körül még sikerült. Szerintetek ez jelent valamit?
Válasz Logen #7410. hozzászólásáraNekem 104 pontom van. Várjuk már nagyon az eredményt, mint olyan sok embernek, nekünk is sok minden függ ettől. Ha tényleg lesz keret emelés, akkor semmi gond. Nagyon lassan telik a nyár...
Válasz danorsz #7409. hozzászólásáraNekem óvatos becslés alapján 100. De felesleges ponthatárosdiban gondolkodni, mert úgy is ott lesz, ahol a pénz elfogy. Tehát ha olyan sok jó van, hogy 105-nél elfogy, akkor ott, ha viszont nem annyira combosak, akkor lehet, hogy 95, vagy még kevesebb. Ez egy nagy totó, amin nem érdemes rágódni. Amit lehetett, szerintem minden lelkiismeretes pályázat író megtett. A többi már nem rajtunk múlik.
Nekem max 110pont, 105-106pontra tippelte a pályázatíróm. Nálad mi a helyzet?
Válasz danorsz #7407. hozzászólásáraPláne ha azt az infot kapod, hogy valószínűleg sikerült.
Amikor beadtuk a pályázatot júli közepét ígértek... Utána aug közepe 100%... minden perc egy órának tűnik
Válasz danorsz #7405. hozzászólásáraAkkor szerinted én mennyire lehetek besózva, mikor két hete azzal hívott a pályázat írom, hogy 2, max 3 héten belül kapok értesítést. Múlt héten már minden bajom volt, mikor jött a postás. Ma megint. Az asszony is mondja, akkor látott ilyen izgatottnak, mikor született a lányunk.
Vihar előtti csend....
Senki nem kapott semilyen értesítőt? Vagy mi fórumozók annyira kis izolált csoportosulás vagyunk, hogy nem estünk még bele az értesítettek körébe? Izgulás azért van rendesen.
Válasz Thurzó #7401. hozzászólásáraÜdv! Negatív info? Akkor bocsánat nem szóltam. Csak gondoltam meg osztom,és hogy honnan tudom az legyen már az én gondom, hidd el nem egy pályázat írótól hallottam!és hidd el én is Imádom az ilyen embereket aki beszól, de majd meglátjuk mikor lesz eredmény!
emva.hu-b írtak többen is erről a bizonyítvány mizériáról. Állítólag volt egy "brigád" akik hamisították a technikusi biziket, bebuktak, és őket valóban kidobta az MVH, ami teljesen jogos.
Már készhez kapták az elutasító határozatot, és gondolom várják a további következményeket
Válasz János19 #7398. hozzászólásáraÜdv!
Imádom mikor valaki bedob egy ilyen negatív infót!
Amikor meg megkérdezik honnan tudja néma lesz!
Nem tudom h vagytok vele de ha végzetségi mizéria lenne tuti h a hírekben állandóan ez menne. Én nem hallottam semmi ilyet nekem a pályázat íróm mvh s valakivel beszélt és 18 ra igértek pontot. Szerintem csúsznak ezzel is mint a kiírásal.
Ui.:csak olyan infót osszatok már meg aminek legalább a forrását lehet ttudni!
Válasz János19 #7398. hozzászólásáraAz Iskoláknak már vissza kellett küldenie a bizonyítvány egyeztető lapokat, tehát ez nem hiszem hogy akadály lenne.
Válasz János19 #7398. hozzászólásáraEz a felülvizsgálós hír nekem új:) kifejtenéd nekem bővebben, hol hallottad, mennyire tűnik biztosnak, stb.?
Helló!
Tegnap azt hallottam hogy a közel jövőbe még nem lesz eredmény, mivel MINDENKINEK felülvizsgálják a végzettségét! Ami a keretosszeget illeti igen sokat fognak hozzá dobni!!Kb 100 pontos határt tippelek.
Valaki valami hír, pletyka, újdonság, fejlemény, értesítés?
BOCS mindenkitől!!
Egy másik fórumba akartam írni!!
Helló!
Új belépő lennék ezen a fórumon, segítséget szeretnék kérni..
Amit szeretnék: ütemes haladás, 2t vontathatóság gond nélkül, területre viszonylag könnyen kijutok (jelenleg is személyautóval járok ki), elfogadható fenntartás (üzemanyag, alkatrész), max 1millió használtan.
Suzuki Vitara, Hyundai Galloper külföldről behozva, esetleg Land Rover Freelander.
Teljességgel amatőr vagyok ezen a téren, gondolom látszik.
Válasz hosearmando #7392. hozzászólásáraNem sajna de kiborító ez a várakozás
Tudtok már valamit a ponthatárról?
Válasz pmisi85 #7391. hozzászólásáraNekem is.
Státuszváltás 07.23ról 08.13ra.
Megnyitod az ügyfélkaput, aztán bal fölül van: Átalános ügyintézésazt lenyitod és abban a legalsó, hogy ügyfél tájékoztatási rendszer arra rámész és ott kidob egy táblázatot amiben benne van.
Sziasztok!
Kérdésem lenne, hogy ezt a státuszváltást hol találom az ügyfélkapun? Lehet hogy butát kérdezek, de már tűkön ülök az eredmény miatt
Válasz stamas #7387. hozzászólásáraHa nem azt vetett bele aminek magas az értéke, jövőre mehet bele burgonya meg zöldség.....
Válasz kovpist1 #7384. hozzászólásáraAz igényelt támogatás adataiból látják,h vetettél e...benne kell lennie....egyértelmű...ha már nincs benne ellenőrzéskor,akkor is látják,h mire kértél támogatást...
nekem is 08.10. én volt az utolsó meg ma is váltott.
szerintem vizsgálják és akkor vált!
Egyenlőre feldolgozás alatt. Jó lenne mielőbb eredmény.
Ma státusz váltott az ügyfélkapunk, régi 2015.07.22., új: 2015.08.13. Nem tudom jelent e ez valamit...
Válasz stamas #7377. hozzászólásáraAzt megtaláltam csak azt nemtudom hogy a földben kell-e lenni valaminek/el-e kell vetni vagy csak a termőföld nagysága legyen meg?
Honnan gondoljátok, hogy 15-ig mindenki megkapja? Én nem hallottam ilyet.
Lemaradtam valamiről?
Kapott már valaki olyan értesítőt hogy sikerült? Nagyon azt állítják hogy 15-ig mindenki megkapja, de kezdek ebben kételkedni
Válasz galrenata0703 #7380. hozzászólásáraJa igy mar ertem, en 1000fo alatti telepulesen elek, azt hogy min lehet bukni azt nemtudom.
Válasz mtztom #7379. hozzászólásáraNem koltoztem ki hátrányos településre csak vállaltam. Ezen kívül min bukhatok???
Válasz galrenata0703 #7375. hozzászólásáraAz jó, viszont akkor nem sok mindent vállaltál be. Keveslem a pontot.
Válasz kovpist1 #7373. hozzászólásárahttp://www.nak.hu/hu/ste-kalkulator
Válasz kovpist1 #7373. hozzászólásáraAz MVH oldalán van hozzá kalkulátor...
Válasz Kiss Attila_84782 #7374. hozzászólásáraNem idegeskedek Kiss! :D
Válasz mtztom #7372. hozzászólásáraDiplomással. Természetvédelmi mérnök.
Ne idegeskedj Galen :D
Üdv.
Olyan kérdésem lenne hogy,ez az újfajta Fiatal Gazda Pályázatban a vállalt STÉ értekben csak termőföldnek vagy terménynek is benne kell lennie?
Válasz galrenata0703 #7371. hozzászólásáraMilyen vegzettseggel adtad be?
Nekem 103 pont. Az első körben valószínű kevés lesz :/
Nekem 2015.07.15 ,de nem tudom,hogy ez számít-e valamit.