Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR413.74 FtUSD403.39 FtCHF440.14 FtGBP493.34 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz OVeronika #6608. hozzászólásáraA főállás 8 órás. Ha 1 főt vállal valaki főállásban, az nem lehet kiváltani 2 db 4 órással... ne szórakozzatok már..... De ha nekem nem hisztek, meg lehet kérdezni a munkaügyit :)
Válasz mark1 #6636. hozzászólásáraEz igen, drága szerintem is! Nekem 80 ezerért írták, 4% ( 475 ezer) sikerdíj és ezek áfásak.
A sikerdíj nálunk tartalmaz minden monitoringot és bármit ami a pályázattal kapcsolatos.
Válasz Dodókacsa #6659. hozzászólásáraKacsa létedre ez egy szép kor. Végülis rá lehet állni, de csúszhat a háta. Mondjuk a te tappancsaiddal ez nyilván nem gond. :)
Válasz Gergop #6657. hozzászólásáraLényegtelen, hogy a terület bérelt vagy saját. Lényeg mind a kettőnél ugyan az, ha külterület a földhasználat a te nevedre legyen bejelentve.
Válasz silveragrokft #6656. hozzászólásáraköszönöm a választ! És valamilyen hátrányba részesülök akkor, ha nem saját területeken fogok gazdálkodni, hanem már termőre fordult bérelt ültetvényeken?
Válasz darázsfészek #6642. hozzászólásáraKeress meg Minket...átszámoljuk Neked a pontokat... és utána segítünk mérlegelni... ha úgy gondolod, akkor szívesen segítünk...
Válasz Füvesember #6645. hozzászólásáraIgen, elsődlegesen ezért mondjuk mi, hogy nem feltétlen a pályázatírói díjazás alapján válasszon senki... mert találkoztunk már olyan esettel, ahol olcsón írták...csak épp vagy formai hiba miatt elsőkörben elutasították...vagy olyan dolgokat írtak bele, amit utána az ügyfél igencsak nehezen tudott kivitelezni...
Válasz mark1 #6636. hozzászólására4% sikerdíj. Csak utána.
Nekem így is elrontotta a pályázatíró a beadott pályázatot. A betétlapról lefelejtett egy sor, egy nyomorult 1,5 ha legelőt.
Így nem lett meg a 10 EUME, csak 9,75.
És így a kidolgozott üzleti tervre 3 mFt-tal kevesebbet kaptunk!!! :(
És ugyanazt kell teljesíteni...
Válasz silveragrokft #6643. hozzászólásáraA silver-agro.hu domain mögött nincs elérhető weblap, ez a silveragro.hu-ra is igaz, akkor tehát nyilván nem Te foglalkozol pályázatírással.
Ha ebben igazam van, és az infó publikus, akkor az általad említett pályázatírót hol lehet elérni?
Megjelent a FIATAL GAZDA PÁLYÁZATI "CSOMAG"...
Itt:
http://www.mvh.gov.hu/portal/MVHPortal/default/mainmenu/kozlemenyek/mvhk642015
Akit esetleg érdekel a pályázat és rendelkezik felsőfokú vagy technikusi végzettséggel, akkor esetlegesen még korlátozott számban tudjuk vállalni a pályázati anyag összeállítását és a későbbi utógondozást!
Amit GARANTÁLUNK: Korrekt Hozzáállás, Kedvező Árak!
Sziasztok! Kérdés: figa pályázat elkészítése 100 000 Ft+áfa, sikerdíj 5%+áfa, azaz összesen 700 000 Ft+áfa,ami minden adatszolgáltatás és elszámolás elkészítését tartalmazza a következő 5 évre. Ez elfogadható ár? Nekem nagyon drágának tűnik, nektek mennyiért csinálják/csinálták?
tanya álom!
Jól mondod! Én gazdálkodok kicsiben most is...én azt szoktam mondani,hogy banktól nem kapnék ilyen kritériumokkal és vállalásokkal 12 misit...egy kisgazdaságban gondolkozó ennyiből már el tud indulni valamilyen irányba...csak nem kell túlvállalni a dolgot...meg nem egy lapra kell feltenni...többlábon állás...ebből a pénzből gyakorlatilag hizlalásra állítok be rögtön állatokat a takarmányt veszem meg nekik előre és szerződést ajánlottak,meg most is van cukkinire vagy fűszerpaprikára...ezek biztos bevételek az első évben,második évben...ha már valamennyit tudom növelni a bevételeket,akkor álmodozok a vállalásaimon kívül másról...mert szerintem az értelmes embereknek vannak terveik...nem a sült galambot várják...
VGA.Ha tudom, hogy holnap Bemegyek dolgozni és azzal fogadnak, hogy hétfőtől tölthetem a felmondási időmet, akkor már ma keresem az új munkámat. ( ha találok olyat, amiből meg is élek) . Ha viszont próbáltam eddig is keresni jobbat, de még rosszabbat se találtam, akkor az olyan ember akiben van jövőkép és megtervezve éli életét, annak az órra alá dugnak egy eszközt, elfogadja.A mai világban minimum három évre előre íllik tervezni és a célokhoz keresni az eszközöket.Ez a pályázat egy eszköz, melyet nagyobb esély jól kihasználni, mint egy esetleges münkanélküliségből talpraállni. Felelős döntés pályázni, de el kell ismerni, hogy a jövő egyik nagy változását az agrárium fogja hozni. Ha netán nem nyerek, akkor is erre a területre fogok gyúrni, mert az emberek vásárlói szokásával fog robbani a gazdálkodók lehetősége is. Látom ezt úgy, hogy ezidáig közöm nem volt az agráriumhoz.
TECHNIKUSI ÉS FELSŐFOKÚ VÉGZETTSÉGGEL RENDELKEZŐK FIGYELEM!
KORLÁTOZOTT SZÁMBAN MÉG FOGADUNK PÁLYÁZÓKAT!
EZ AZ UTOLSÓ NULLÁRÓL IS INDÍTHATÓ ÉV... NEHOGY LECSÚSSZ...
NAGYON KEDVEZŐ ÁRAK, KORREKT ÜGYINTÉZÉS!
KERESS MINKET: 30/491-8642
facebook.hu/FiatalGazdaPalyazat
Akkor ez azt jelenti ,hogy ha még most a pályázat előtt bejelentkezek tanyára akkor megkapom a 8 pontot és kérek egy igazolást ,hogy pl.2003-tól 2015 májusig éltem a hátrányos helyzetű településen akkor megkapom a 4 pontot is.
13467 hozzászólás
Válasz Norottya #6667. hozzászólásáraköszi :)
Válasz OVeronika #6608. hozzászólásáraA főállás 8 órás. Ha 1 főt vállal valaki főállásban, az nem lehet kiváltani 2 db 4 órással... ne szórakozzatok már..... De ha nekem nem hisztek, meg lehet kérdezni a munkaügyit :)
Válasz mark1 #6636. hozzászólásáraEz igen, drága szerintem is! Nekem 80 ezerért írták, 4% ( 475 ezer) sikerdíj és ezek áfásak.
A sikerdíj nálunk tartalmaz minden monitoringot és bármit ami a pályázattal kapcsolatos.
Válasz mbela27 #6664. hozzászólására103 volt a minimum
Válasz mbela27 #6664. hozzászólására103
Sziasztok!
A szakmai gyakorlat igazlolása nyomtatványon a tevékenységhez mit írtok?
Van rá vmi hivatlos megnevezést, hogy mindent?
Sziasztok!
Tavaly mennyi volt a ponthatár?
Válasz mark1 #6660. hozzászólásáraTe meg elmehetsz ahova gondolom... a hátsó fele talán... :D
Sziasztok! Szerintetek évi 2-3 milliós bevétellel mekkora pályázatra leszek esélyes?
Válaszokat köszönöm!
Válasz mark1 #6660. hozzászólására
Válasz Dodókacsa #6659. hozzászólásáraKacsa létedre ez egy szép kor. Végülis rá lehet állni, de csúszhat a háta. Mondjuk a te tappancsaiddal ez nyilván nem gond. :)
29 éves vagyok , húshasznú marhára szeretnék ráállni . Szerintetek esélytelen?
Válasz Gergop #6657. hozzászólásáraLényegtelen, hogy a terület bérelt vagy saját. Lényeg mind a kettőnél ugyan az, ha külterület a földhasználat a te nevedre legyen bejelentve.
Válasz silveragrokft #6656. hozzászólásáraköszönöm a választ! És valamilyen hátrányba részesülök akkor, ha nem saját területeken fogok gazdálkodni, hanem már termőre fordult bérelt ültetvényeken?
Válasz Gergop #6655. hozzászólásáraIgen!
Sziasztok!
Ha pl. teljesítem a 10 EUME szőlőt és még marad a támogatásból, akkor a megmaradt pénzt felhasználhatom, borászati eszközökre?
Válasz Dodókacsa #6653. hozzászólásáraSHF-értékben valóban van eltérés, de van olyan korcsoport ami több mint tavaly volt, viszont van kevesebb.
Amit el kell érni sikeres pályázathoz
Válasz Dodókacsa #6647. hozzászólásáraMilyen pontszámra gondolsz?
Válasz mark1 #6644. hozzászólásáraÉn foglalkozok vele, silveragro.hu-n most készül, szerencsére az informatikusok roppant gyorsak így még nem él.:D
Elérhetőség:
Silveragro Kft.
4300 Nyírbátor Szentvér út 1
Tel: 0630/7464189
email:silveragrokft@gmail.com
Válasz darázsfészek #6642. hozzászólásáraKeress meg Minket...átszámoljuk Neked a pontokat... és utána segítünk mérlegelni... ha úgy gondolod, akkor szívesen segítünk...
Válasz Füvesember #6645. hozzászólásáraIgen, elsődlegesen ezért mondjuk mi, hogy nem feltétlen a pályázatírói díjazás alapján válasszon senki... mert találkoztunk már olyan esettel, ahol olcsón írták...csak épp vagy formai hiba miatt elsőkörben elutasították...vagy olyan dolgokat írtak bele, amit utána az ügyfél igencsak nehezen tudott kivitelezni...
Sziasztok!
Ha pl teljesítem a 10 EUME szőlőt és még marad a támogatásból, akkor a megmaradt pénzt felhasználhatom, borászati eszközökre?
Sziasztok! Hallottátok hogy a pontszámokat lecsökkentették ha szarvasmarhával szeretnél foglalkozni??????? Na nemmmmár
Válasz stamas #6632. hozzászólásáraTe mindig ilyen rejtvényes vagy?
Válasz mark1 #6636. hozzászólására4% sikerdíj. Csak utána.
Nekem így is elrontotta a pályázatíró a beadott pályázatot. A betétlapról lefelejtett egy sor, egy nyomorult 1,5 ha legelőt.
Így nem lett meg a 10 EUME, csak 9,75.
És így a kidolgozott üzleti tervre 3 mFt-tal kevesebbet kaptunk!!! :(
És ugyanazt kell teljesíteni...
Válasz silveragrokft #6643. hozzászólásáraA silver-agro.hu domain mögött nincs elérhető weblap, ez a silveragro.hu-ra is igaz, akkor tehát nyilván nem Te foglalkozol pályázatírással.
Ha ebben igazam van, és az infó publikus, akkor az általad említett pályázatírót hol lehet elérni?
Válasz mark1 #6641. hozzászólására40000 Ft írás díj, 3% a siker díj
Válasz fiatalgazdapalyazatiras #6637. hozzászólásáraSziasztok, szakmunkás végzettséggel vállaltok pályázat írást? Köszi df
Nagyon rejtélyesek vagytok...
Legyetek szívesek valami konkrétat is írni!
Válasz stamas #6639. hozzászólásáraEttől kevesebbért is van ;)
Válasz mark1 #6636. hozzászólásáranekem is körülbelül ennyiért...de ettől többet is hallottam...
Válasz mark1 #6636. hozzászólásáraHa gondolod keress meg minket!
A szolgáltatásunk ugyanezeket tartalmazza... de az díjazásban van eltérés... :)
Megjelent a FIATAL GAZDA PÁLYÁZATI "CSOMAG"...
Itt:
http://www.mvh.gov.hu/portal/MVHPortal/default/mainmenu/kozlemenyek/mvhk642015
Akit esetleg érdekel a pályázat és rendelkezik felsőfokú vagy technikusi végzettséggel, akkor esetlegesen még korlátozott számban tudjuk vállalni a pályázati anyag összeállítását és a későbbi utógondozást!
Amit GARANTÁLUNK: Korrekt Hozzáállás, Kedvező Árak!
Tel.: 30/491-8642
Sziasztok! Kérdés: figa pályázat elkészítése 100 000 Ft+áfa, sikerdíj 5%+áfa, azaz összesen 700 000 Ft+áfa,ami minden adatszolgáltatás és elszámolás elkészítését tartalmazza a következő 5 évre. Ez elfogadható ár? Nekem nagyon drágának tűnik, nektek mennyiért csinálják/csinálták?
Válasz halihó #6634. hozzászólásáraMVH honlap. közleményeknél
milyen rendelet? hol lehet azt elolvasni????????
Sziasztok!Olvastátok,a rendelet szerint a Tész.nincs benne így pont sem jár érte.
Válasz #6630. hozzászólásra
Annyit elárulok hogy Hajóson és Szegeden is van ilyen feldolgozó!
http://www.agrarszektor.hu/europai_unio/egyeb/csanyi_sandor_vigyazat_ez_a_tamogatas_meg_fog_szunni.4868.html
Válasz #6629. hozzászólásra
Fűszerpaprikára kivel lehet leszerződni?
lehet tudni, hogy mennyit kínálnak érte?
tanya álom!
Jól mondod! Én gazdálkodok kicsiben most is...én azt szoktam mondani,hogy banktól nem kapnék ilyen kritériumokkal és vállalásokkal 12 misit...egy kisgazdaságban gondolkozó ennyiből már el tud indulni valamilyen irányba...csak nem kell túlvállalni a dolgot...meg nem egy lapra kell feltenni...többlábon állás...ebből a pénzből gyakorlatilag hizlalásra állítok be rögtön állatokat a takarmányt veszem meg nekik előre és szerződést ajánlottak,meg most is van cukkinire vagy fűszerpaprikára...ezek biztos bevételek az első évben,második évben...ha már valamennyit tudom növelni a bevételeket,akkor álmodozok a vállalásaimon kívül másról...mert szerintem az értelmes embereknek vannak terveik...nem a sült galambot várják...
A pályázati csomagot hol találom??
VGA.Ha tudom, hogy holnap Bemegyek dolgozni és azzal fogadnak, hogy hétfőtől tölthetem a felmondási időmet, akkor már ma keresem az új munkámat. ( ha találok olyat, amiből meg is élek) . Ha viszont próbáltam eddig is keresni jobbat, de még rosszabbat se találtam, akkor az olyan ember akiben van jövőkép és megtervezve éli életét, annak az órra alá dugnak egy eszközt, elfogadja.A mai világban minimum három évre előre íllik tervezni és a célokhoz keresni az eszközöket.Ez a pályázat egy eszköz, melyet nagyobb esély jól kihasználni, mint egy esetleges münkanélküliségből talpraállni. Felelős döntés pályázni, de el kell ismerni, hogy a jövő egyik nagy változását az agrárium fogja hozni. Ha netán nem nyerek, akkor is erre a területre fogok gyúrni, mert az emberek vásárlói szokásával fog robbani a gazdálkodók lehetősége is. Látom ezt úgy, hogy ezidáig közöm nem volt az agráriumhoz.
Tojással foglalkozó TÉSZt vagy TCS-t tud valaki ajánlani? Lehetőleg Debrecen környékén.
Köszi!
TECHNIKUSI ÉS FELSŐFOKÚ VÉGZETTSÉGGEL RENDELKEZŐK FIGYELEM!
KORLÁTOZOTT SZÁMBAN MÉG FOGADUNK PÁLYÁZÓKAT!
EZ AZ UTOLSÓ NULLÁRÓL IS INDÍTHATÓ ÉV... NEHOGY LECSÚSSZ...
NAGYON KEDVEZŐ ÁRAK, KORREKT ÜGYINTÉZÉS!
KERESS MINKET: 30/491-8642
Válasz #6602. hozzászólásra
Jól gondoljátok meg mit vállaltok 5évre elöre. Mert ,ha valaki tudja mi lesz jövö héten,akkor kitöltetem vele a lottómat.
Válasz #6622. hozzászólásra
Pontosan!
Válasz #6621. hozzászólásra
Akkor ez azt jelenti ,hogy ha még most a pályázat előtt bejelentkezek tanyára akkor megkapom a 8 pontot és kérek egy igazolást ,hogy pl.2003-tól 2015 májusig éltem a hátrányos helyzetű településen akkor megkapom a 4 pontot is.
Válasz #6620. hozzászólásra
Előző helyről kell lakcím igazolást kérni ami rajta van mettől meddig laktál az előző lakcímen.