Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR403.39 FtUSD390.78 FtCHF427.9 FtGBP484.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Csináltam Ügyfélkaput és Az MVH oldalán rámentem a z ügyfélkapus belépésre ott pedig kéri az ügyfél azonosító számát... Segítenétek hol találom azt a számot mert fogalmam sincs.. Köszönöm!
Válasz #5196. hozzászólásra
Itt tudod megcsinálni és akkor már be is tudsz lépni. https://ugyintezes.magyarorszag.hu/okmanyiroda/ideiglenes
Ha ezzel kész vagy akkor meg-
www.mvh.gov.hu-->elektronikus ügyintézés (jobb oldalon van)-->ügyfél -tájékoztatási rendszer(jobb oldalon van)-->ügyfélkapus bejelentkezés (beírod a felhasználó nevet és a jelszót) -->belépés-->folytatás ezzel a böngészővel-->ügyek állása-->ügyfél tájékoztatási rendszer-->görgeted lefele és ott van az ügyek listája a lap alján.
Én charolais húsmarhát vállaltam 50 darabot 1 évesnél idősebb üszőket. 10 db tenyésztésre beállított kocát és 2 lovat. Ezen kívül még 4 ha gyümölcsöst (almát)
Egyébként meg az állam jobban támogathatná szerintem a pályázókat. Állandóan azt hallani, hogy a gazdatársadalom lassan kiöregszik. Tegnap értesültem hogy felemelték 15 milliárdra a keretet. Szóval most már még nagyobb esély van rá, hogy pozitív értesítést kapjunk:)
Hát... az ország legszegényebb régiói az észak kelet és délnyugat. Mind vásárló erőben mint munkanélküliségben az országos sereghajtók. Szóval nem indokolt 30 szoros különbség Baranya és Szabolcs között. A másik érdekesség somogy:tolna.
13480 hozzászólás
Ellenőrzés alatt vagyok Pest megyéből!
Pest megyéből nyert már valaki?
Nekem így sem vált
Válasz #5225. hozzászólásra
meg fogok őrülni...
Sajna úgy is csak azt látom, hogy ellenőrzés alatt
Vannak a fórumozók között Szabolcsiak?
nekem is azt írja ki alapból hogy ellenőrzés alatt, de kattintsatok rá! ugy már kihozta az eredményt!
D Pethe. A regisztrációs számot kell beírni oda. Ha bent vagy keresd az ügyfél tájékoztatási rendszert. Szorítok neked.
Jóváhagyott![smile rolleyes](/oldforum/images/smiles/rolleyes.gif)
Gratulálok mindenkinek.
Csináltam Ügyfélkaput és Az MVH oldalán rámentem a z ügyfélkapus belépésre ott pedig kéri az ügyfél azonosító számát... Segítenétek hol találom azt a számot mert fogalmam sincs.. Köszönöm!
Válasz #5220. hozzászólásra
Jézusom!!!!! Zsazsi!!!! Amennyire pályáztál !!!!!!!!!!!
és az hogy mennyit nyertél azt lehet tudni? vagy majd csak a határozatban?
nekem sem váltott de már nem remélek![smile crying](/oldforum/images/smiles/crying.gif)
![smile crying](/oldforum/images/smiles/crying.gif)
Jóváhagyva![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
![smile cool](/oldforum/images/smiles/cool.gif)
![smile drool](/oldforum/images/smiles/drool.gif)
Gratula mindenkinek, aki nyert![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
![smile oops](/oldforum/images/smiles/oops.gif)
Sajna nálam még ellenőrzés alatt, de valami gáz lehet, mert nem enged kijelentkezni
Csak nekem van még ellenőrzés alatt?![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
JÓVÁHAGYOTT!!!!!!![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
jóváhagyott:)![smile pimp](/oldforum/images/smiles/pimp.gif)
Nyertünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
Jóváhagyott nekünk is! Egy a 15-ből! Öröm a déli végeken!
Nekem is jóváhagyott!!!Megérte várni!!!!{:![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
thumbup:}
Zsazsi azt jelenti, hogy nyertünk!!!
Jóváhagyott! 09.15.![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Válasz #5203. hozzászólásra
Nyertél !!!!!
Jóváhagyott!!!!![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Nekem nem ....Para van![smile helpsmilie](/oldforum/images/smiles/helpsmilie.gif)
![smile cursing](/oldforum/images/smiles/cursing.gif)
Jóváhagyott!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
103 a ponthatár! bővebben:
https://www.facebook.com/agrarinformaciok/posts/690464211037460
változtak a státuszok!!!
mit jelent az hogy jóváhagyott? :)
Válasz #5196. hozzászólásra
Itt tudod megcsinálni és akkor már be is tudsz lépni. https://ugyintezes.magyarorszag.hu/okmanyiroda/ideiglenes
Ha ezzel kész vagy akkor meg-
www.mvh.gov.hu-->elektronikus ügyintézés (jobb oldalon van)-->ügyfél -tájékoztatási rendszer(jobb oldalon van)-->ügyfélkapus bejelentkezés (beírod a felhasználó nevet és a jelszót) -->belépés-->folytatás ezzel a böngészővel-->ügyek állása-->ügyfél tájékoztatási rendszer-->görgeted lefele és ott van az ügyek listája a lap alján.
Válasz #5199. hozzászólásra
Én charolais húsmarhát vállaltam 50 darabot 1 évesnél idősebb üszőket. 10 db tenyésztésre beállított kocát és 2 lovat. Ezen kívül még 4 ha gyümölcsöst (almát)
Egyébként meg az állam jobban támogathatná szerintem a pályázókat. Állandóan azt hallani, hogy a gazdatársadalom lassan kiöregszik. Tegnap értesültem hogy felemelték 15 milliárdra a keretet. Szóval most már még nagyobb esély van rá, hogy pozitív értesítést kapjunk:)![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
Sziasztok!
![smile rolleyes](/oldforum/images/smiles/rolleyes.gif)
Ki milyen állatot vállalt és mennyit, mennyi földel?
Az elkövetkező pályázóknak(nekem is) segítség lehet ez az információ...
Köszönöm!
Nem baj ha nincs ügyfélkaputok. De ha lenne akkor meg tudnátok nézni hogyan áll a pályázatotok.
Mert miért baj az ha nincs ügyfélkapunk?
Sziasztok. Nincs ügyfélkapum. Rághatom a kefét. Úgy vélem jók a pontjaim, Sz.Sz.B.megyei vagyok, állattartás a fő profil. Hátha.![smile crying](/oldforum/images/smiles/crying.gif)
Sziasztok! Most regisztráltam Én is pályáztam de még semmi eredménye.. Szerintetek mikorra várható?
íjjjjj :\ az tényleg necces :S de sztem nem lesz gond :) (Y)
Válasz #5192. hozzászólásraNálam sajnos nagyon rezeg a léc mert 103 ra úgyhogy ha vannak csodák akkor talán...mondom CSODÁK![smile blink](/oldforum/images/smiles/blink.gif)
Hány pontra számítasz am ? :)
nyugi már még csak 9 óra van :D még msot érnek be a dolgozók és most főzik le a kávét :DDD
Hát figyeljétek meg hogy ma se lesz semmi![smile cursing](/oldforum/images/smiles/cursing.gif)
Ha sikerül azért b@szunk be,ha nem akkor azért (Y) :D![smile tonguep](/oldforum/images/smiles/tonguep.gif)
![smile w00t](/oldforum/images/smiles/w00t.gif)
Válasz #5186. hozzászólásra
![smile innocent](/oldforum/images/smiles/innocent.gif)
Én is ezt akartam írni, de megálltam
Válasz #5185. hozzászólásra
![smile devil](/oldforum/images/smiles/devil.gif)
Vagy nem.
ma minden-ki derül![smile cool](/oldforum/images/smiles/cool.gif)
Válasz #5183. hozzászólásra
ja értem már, a második mail tárgytalan :) tulajdonképpen azért érdekelne hogy megyénként mennyi volt a beadott kérelem.
Válasz #5177. hozzászólásra
Hát... az ország legszegényebb régiói az észak kelet és délnyugat. Mind vásárló erőben mint munkanélküliségben az országos sereghajtók. Szóval nem indokolt 30 szoros különbség Baranya és Szabolcs között. A másik érdekesség somogy:tolna.
Válasz #5181. hozzászólásra
http://mvh.gov.hu/portal/MVHPortal/default/mainmenu/eredmenyek
Hol néztétek a megyénkénti eloszlást? tegnap még én is láttam valahol de most nem találom![smile helpsmilie](/oldforum/images/smiles/helpsmilie.gif)