Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak621 FtBenzin árak608 FtEUR410 FtUSD388.35 FtCHF438.98 FtGBP492.37 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz hasutas1 #12717. hozzászólásáraIgen a tavaly ilyenkori állapothoz képest jobb a helyzet, de a kiinduló 2015-ös állapothoz képest romlott, nem is kicsit. Emiatt merül fel bennem, hogy hol van itt a kompenzáció?
Válasz Ebcsont #12716. hozzászólásáraHát figyelj. Tavaly ilyenkor mikor forráahiányra hivatkozva lett elutasítva az nagyon szarul èrintett. Most azon vitázunk, hogy mivan a jogkövetkezmènyekben... Azt gondolom, hogy a szerződès már sokkal jobb kiindulópont...
A szerződèsben szerepel az összeg. Ha jól gondolom az 2015.01.01 ekb euró árfolyam.
Válasz hasutas1 #12715. hozzászólásáraEbben nem értünk egyet, mert a jelenlegi szerződés szerint a jogkövetkezmények azonnal végrehajthatók, míg normál esetben nem. Ez nagyon kellemetlen különbség tud lenni.
Egyébként kíváncsi leszek, hogy hogyan fogják kifizetni 2018 május 25.-re kifizetni?!
Válasz ordogildiko #12714. hozzászólásáraMár ne haragudj, de a "mentorod" mivel vett rá, hogy ne írd alá a szerződèst? Èn legalább 10 embert ismerek akik kb 1 perc gondolkodás után aláírták, ahogy èn is, a szerződèst...
Nem rosszabb, mint az eredeti, sőt!!! jó pár lehetősèg van módosításra...
Ès hát a napokban jött pár hasonló email, mint ez:
"Tájékoztatom továbbá, hogy Államtitkárságunkat érintő jogutódlási folyamatok lezárultak, amennyiben a Kompenzációs Megállapodásban foglalt feltételek fennállnak, a kifizetést a meghatározott határidőn belül teljesíteni tudjuk.
Köszönöm szíves türelmét és együttműködését."
Aztán döntse el mindenki maga, hogy ez mit is jelent!
Válasz Ebcsont #12713. hozzászólásáraSziasztok Senior Gazdák!
Évek óta olvasom a fórumot, de nem szóltam hozzá eddig.
Nos én is 2015-ös versenyző lennék, én is megkaptam tavasszal a Minisztériumtól a kompenzációs szerződést, amit a mai napig nem írtam még alá, mivel a Mentorom átolvasta és azt mondta, hogy ez így nem lesz jó. Ő illetve egy ügyvéd kötöttek ki néhány kötelezettség módosítást. Ez is oka lehet, hogy most csúszik minden. Gondolom egyszerre szeretnének, egy kalap alatt intézni mindenkit. Nem tudom mennyien lehetünk 2015-ből, de 4-en már biztos. Kaptam közben MVH-tól pár hete egy újabb forráshiány miatt elutasító határozatot, amit újra megtámadtunk(már nem számolom hanyadik alkalommal). Ennek az az oka, hogy a Mentorom azt mondta, ameddig nem kapom meg az aláírt, jó szerződést nem szüntetjük meg a bírósági eljárást, mert szükség esetén behajtás és kártérítés is fenn áll. Szóval kitartást mindenkinek.
Válasz T.. #12711. hozzászólásáraÜgyfélkapun keresztül kb. 8 nap alatt jött meg. Ez a mail gyanús nekem, mert vhol már hallottam ezt a szöveget.
Lezajlottak, van ez így..
Kaptam mailt h lezárultak a jogutódlási folyamatok, és ha fennállnak a megállapodás feltételei a kifizetést a meghatározott határidőn belül teljesitik.
Válasz k4l1cm #12699. hozzászólásáraValahol azt olvastam h a pályázati pénzek bevételnek számítanak de talán csak akkor ha azzal kapcsolatos költséget is elszámolsz.
Arról mit tudtok, hogy a 2017-es FIG bevételnek számít -e vagy sem?
Nav-ot hívtam, direkt kódszám alapján kérdeztem, nehogy összekeverje a régiekkel. Nekem azt mondták, hogy nem számít bevételnek. Facebook-on valaki közzétett egy Nav állásfoglalást miszerint mégis.
Nem tudok elmenni rajta.
Minden esetre gyönyörű, ha beleszámít, mert akkor idén már nem kell eladnom semmit.
13421 hozzászólás
Valamelyiken biztos XD
Válasz Ebcsont #12718. hozzászólásáraA hèten jön a pííínz
Valakinek volt e jóvàhagyott kifizetèsi kèrelme? Hívtam az MVH a múlthèten ès azt mondtàk,Hogy kereszt ellenôrzèsek vannak?
Van-e ski tud e többet?
Válasz hasutas1 #12717. hozzászólásáraIgen a tavaly ilyenkori állapothoz képest jobb a helyzet, de a kiinduló 2015-ös állapothoz képest romlott, nem is kicsit. Emiatt merül fel bennem, hogy hol van itt a kompenzáció?
Válasz Ebcsont #12716. hozzászólásáraHát figyelj. Tavaly ilyenkor mikor forráahiányra hivatkozva lett elutasítva az nagyon szarul èrintett. Most azon vitázunk, hogy mivan a jogkövetkezmènyekben... Azt gondolom, hogy a szerződès már sokkal jobb kiindulópont...
A szerződèsben szerepel az összeg. Ha jól gondolom az 2015.01.01 ekb euró árfolyam.
Válasz hasutas1 #12715. hozzászólásáraEbben nem értünk egyet, mert a jelenlegi szerződés szerint a jogkövetkezmények azonnal végrehajthatók, míg normál esetben nem. Ez nagyon kellemetlen különbség tud lenni.
Egyébként kíváncsi leszek, hogy hogyan fogják kifizetni 2018 május 25.-re kifizetni?!
Válasz ordogildiko #12714. hozzászólásáraMár ne haragudj, de a "mentorod" mivel vett rá, hogy ne írd alá a szerződèst? Èn legalább 10 embert ismerek akik kb 1 perc gondolkodás után aláírták, ahogy èn is, a szerződèst...
Nem rosszabb, mint az eredeti, sőt!!! jó pár lehetősèg van módosításra...
Ès hát a napokban jött pár hasonló email, mint ez:
"Tájékoztatom továbbá, hogy Államtitkárságunkat érintő jogutódlási folyamatok lezárultak, amennyiben a Kompenzációs Megállapodásban foglalt feltételek fennállnak, a kifizetést a meghatározott határidőn belül teljesíteni tudjuk.
Köszönöm szíves türelmét és együttműködését."
Aztán döntse el mindenki maga, hogy ez mit is jelent!
Válasz Ebcsont #12713. hozzászólásáraSziasztok Senior Gazdák!
Évek óta olvasom a fórumot, de nem szóltam hozzá eddig.
Nos én is 2015-ös versenyző lennék, én is megkaptam tavasszal a Minisztériumtól a kompenzációs szerződést, amit a mai napig nem írtam még alá, mivel a Mentorom átolvasta és azt mondta, hogy ez így nem lesz jó. Ő illetve egy ügyvéd kötöttek ki néhány kötelezettség módosítást. Ez is oka lehet, hogy most csúszik minden. Gondolom egyszerre szeretnének, egy kalap alatt intézni mindenkit. Nem tudom mennyien lehetünk 2015-ből, de 4-en már biztos. Kaptam közben MVH-tól pár hete egy újabb forráshiány miatt elutasító határozatot, amit újra megtámadtunk(már nem számolom hanyadik alkalommal). Ennek az az oka, hogy a Mentorom azt mondta, ameddig nem kapom meg az aláírt, jó szerződést nem szüntetjük meg a bírósági eljárást, mert szükség esetén behajtás és kártérítés is fenn áll. Szóval kitartást mindenkinek.
Válasz T.. #12711. hozzászólásáraÜgyfélkapun keresztül kb. 8 nap alatt jött meg. Ez a mail gyanús nekem, mert vhol már hallottam ezt a szöveget.
Lezajlottak, van ez így..
Kaptam mailt h lezárultak a jogutódlási folyamatok, és ha fennállnak a megállapodás feltételei a kifizetést a meghatározott határidőn belül teljesitik.
A bm igazolást hogy kértétek meg?
Válasz T.. #12709. hozzászólásáraSzerintem kiküldik a javított szerződèst, ès utána utalnak... Vagy nem, de az biztos
Válasz Ebcsont #12708. hozzászólásáraJa ja. Biztos ezen is ülnek majd pár hónapot.
Válasz T.. #12707. hozzászólásáraSzintén semmi! Nem kell ezt elkapkodni, még a végén valami hasznosat csinálnának.
Ebcsont, Hasutas! Nálatok sincs semmi változás? Kezdek elbizonytalanodni utalás terén. Megint hülyének néznek minket!
Sziasztok! Aki már megkapta a támogatási összeget, annak váltogatott a státusz előtte? Mert nekünk csak egyszer váltott még júniusban, azóta semmi!!
Válasz U.ilonka074 #12704. hozzászólásáran
Nekem 06.08. ota semmi.
Válasz lajbi32 #12703. hozzászólásáraNekem 06 06 ota nem volt semmi
Válasz U.ilonka074 #12702. hozzászólásáraMég nekünk nem... 07.03.-án volt utoljára dátumváltás
Van meg valaki akinek nem hagytak meg jova a kifizetesi kerelmet?
Az új nyertesek pontjairól tudni valamit?
Válasz k4l1cm #12699. hozzászólásáraValahol azt olvastam h a pályázati pénzek bevételnek számítanak de talán csak akkor ha azzal kapcsolatos költséget is elszámolsz.
Helló!
Arról mit tudtok, hogy a 2017-es FIG bevételnek számít -e vagy sem?
Nav-ot hívtam, direkt kódszám alapján kérdeztem, nehogy összekeverje a régiekkel. Nekem azt mondták, hogy nem számít bevételnek. Facebook-on valaki közzétett egy Nav állásfoglalást miszerint mégis.
Nem tudok elmenni rajta.
Minden esetre gyönyörű, ha beleszámít, mert akkor idén már nem kell eladnom semmit.
Válasz bettike44491 #12697. hozzászólásáraNekem is
Válasz kovi9191 #12687. hozzászólásáraNekem ma utaltak.
Válasz pecasz.hz #12695. hozzászólásáraSzia!
Sajnos még nem...
Sziasztok,lehetne egy kérdésem akinek elutasították áprilisban a pályázatot forráshiány miatt és fellebbezett az kapót már valamit?
Válasz hasutas1 #12693. hozzászólásáraJóváhagyott és e-mailben nem de ugyfelkapura igen.
Válasz kovi9191 #12692. hozzászólásáraHa jóváhagyott a kk, ès levelet is kaptál(emailben), akkor pèntek.
Válasz hasutas1 #12690. hozzászólásáraValamelyik biztos
Válasz hasutas1 #12688. hozzászólásáraJa a lènyeg:
"Az ifjú gazdák pályázatai közül újabb 53 nyert mintegy 660 millió forint támogatást."
Válasz kovi9191 #12687. hozzászólásáraPèntek-tek-tek-tek.
Válasz hasutas1 #12688. hozzászólásáraAcsusz!
Kíváncsi lennèk majd a pontokra.
Itt a törtènet!
Valakinek kifizetés volt ? A múltkori óta ?
Válasz Acsusz #12685. hozzászólásáraNehéz szülés volt, de ma jóváhagyott lett a FIG.
S láss csodát ::: Van végre eredménye a beadott gazda pályázatnak JÓVÁHAGYOTT a mai nappal.
Sziasztok! Van még valakinek feldolgozás alatt a kifizetési kérelme?? Heves megyei gazda van itt aki már megkapta a kifizetést??
Válasz harmasferenc #12676. hozzászólásáraJavítok ma ismét státuszt váltott, de maradt feldolgozás alatt...
Válasz hasutas1 #12681. hozzászólásáraBéljóslást továbbra se vállalok!!!!
Ebcsont!
Ez lesz a mi hetünk? Vagy a következő 2 hèt?
Válasz harmasferenc #12676. hozzászólásáraSzia, nekem 04. 12 ota van feldolgozás alatt...
Vagyis itt melyik mérföldkő a helyes az hogy mire költöm a pénz 75% majd?
Sziasztok!
Egy kérdés 2019.01.01. Megvalósítés dátumának kezdete?
Másik kérdés mérföldkőnél ugyanazt írtátok mint a pályázatnál az első mérföldkőnél?
Köszönöm
Válasz harmasferenc #12676. hozzászólásáraNe add fel!!!
Sziasztok! Nekem még feldolgozás alatt van a pályázatom(04.16.) megéri még várni vagy már elkönyvelhetem hogy elutasított?
Válasz jung #12674. hozzászólásáraKöszi.
(Fél millával lennénk beljebb ha a maival)
Válasz traktoroskiskukac #12673. hozzászólásáraJan 1
Sziasztok,
Tudja valaki fejből, hogy mikori árfolyamon számolják a kifizetést?
Válasz T.. #12671. hozzászólásáraNem rossz!