Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR407 FtUSD392.16 FtCHF434.03 FtGBP489 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #4674. hozzászólásra
Megkapja a határozatot, de nem dönti el azonnal hogy mégsem kéri a támogatást, mert ugye van 90 napja beadni a kérelmet...normál esetben egyszercsak lemond róla
Bocs, ha bénán fogalmaztam
Válasz #4672. hozzászólásra
Na ezzel nem vagyok képben, akkor is működik, ha a kifizetési kérelem benyújtására rendelkezésre álló 90. napon mond le róla?
Válasz #4670. hozzászólásra
"Ja és, ha nyer akkor sem biztos, hogy bevállalja az öt éves buzerálós röghözkötést a hölgy......."
Ezt azért sajnálom, mert ha megnyeri de mégsem használja fel, valaki mástól lehet elveszi a lehetőséget
Amit most mi hoztunk össze: 100% kertészet, öt évvel ezelőttről őstermelő szakmai gyakorlat, (kifejezetten a NAV miatt!!!), seggnyalós támogató nyilatkozat társadalmi szerepvállalásról, term. szöv. tagfelvételi szándéknyilatkozat, két alkalmazott, mg technikusi, tanyán lakásosdi, jelenleg 1000 fő alatt lakik, Bsc, 3.-évtől főállá...max 110 pont.....senkitöbbet????
Ja és, ha nyer akkor sem biztos, hogy bevállalja az öt éves buzerálós röghözkötést a hölgy.......
Válasz #4667. hozzászólásra
".V. Németh Zsolt bejelentése szerint a 4,5 milliárd forintos keretre összesen 34 milliárdos igény érkezett, amelyet 2891-en nyújtottak be...
...A 4,5 milliárdos összeg csak 375 pályázó pénzhez jutását tenné lehetővé... VM viszont azzal számol, hogy nem minden nyertes jut a maximális összeghez, így a keretből akár 500-an is részesülhetnek."
TEGYÜK FEL: ha a 3000-ből mondjuk eleve kizárnak 1000-et formai, stb. hiányosságok miatt, akkor is 2000-en még ott vannak a rangsorolásban, ebből pedig kb. a 20-25 %-a támogatható. vagyis ahhoz kellene igazítani a ponthatárt, ami szerintem is 110 körüli, de inkább alatta lehetne reáils.
De majd kiderül, hamarosan úgyis
A 110 pontos ponthatárt nem tartom valószínűnek, az nagyon magas. Az azt jelentené, hogy majdnem 92%-os a pályázat. Én olyan 100-105 közöttire tippelem...10 éve pályázatokkal foglalkozom (pályázatírás és projektmenedzsment), tapasztalatból mondom, hogy az üzleti terven és a pénzügyi terven nagyon sok múlik és sajnos nem tudhatjuk, hogy mi alapján pontozzák azokat.
Az, hogy mikor váltott státuszt, nem jelent semmit!
Kitartást mindenkinek és további jó munkát Nektek a pályázat kimenetelétől függetlenül is!
Válasz #4663. hozzászólásra
Miklósgazda, szerintem ne temesd a pályázatod! Az enyém váltott 08.01-gyel, pedig tuti nem éri el a 110 pontot sajna :(
Sok türelmet mindenkinek a centivágáshoz
Janika1988 van valami változás a te pályázatodnál?Az enyém még mindig ugyan úgy áll.Tiszt horror ez a várakozás.Ez a 110.pontos határ nagyon magas.Akkor Én már búcsúzhatok.
honnan tudtad meg az üzleti terved pontozását? esetleg van bennfentesed az MVH-nál? ha igen közöld már légy szíves a 2014-es ponthatárt is mert sokakat érdekelne
Sziasztok! Új vagyok itt ma azért regisztráltam, mert nekem státusz váltásom volt 08.01.-el az előző 07. 05. -e után. Amúgy 118 pontról indultam remélem elég lesz.
Hát még én sem láttam az életemben sem változó iktatószámokat, leszámítva új év kezdeténél, azért is kérdezem, hogy ugyan változott-e már valakinek. Acsusz meg el van tűnve....???
Szerintem az iktatószámnak semmi köze a dolgokhoz. Véleményem szerint abban változás sem fog bekövetkezni. Amikor a pályázatot érkeztetik, megkapja ezt a számot és kész. Végig ezzel fut.
Nekem is ma váltott... (A legutóbbi 07.15. volt.)
Azt nem tudom, hogy az iktatószámban van-e jelentősége 1-es vagy 2 -es szerepel ott... Minden esetre a 2012-es "Elutasított" pályázatom iktatószámában (melyet ugyanúgy látok a rendszerben ,mint a mostanit) szintén 1-es van...
Pedig most tuti nyerek. Vagy nem
Sziasztok!
Az enyém múlt héten váltott. Az iktatószámotok változott-e? Acsusz azt írta, hogy az is változik, ami fontos a /2014 előtti szám. 1-es vagy 2-es. Figyelte ezt valaki?
nekem még nem váltott nem akarok rossz hirt de szerintem ez nem jelent jót ha vissza olvastok 2013 novembere ott is elsőnek akiknek nem sikerült azoknak váltot de remélem nem igy van sok sikert mindenkinek!!!!
13480 hozzászólás
Válasz #4678. hozzászólásra
de igazad van, örülök
Válasz #4678. hozzászólásra
egyenlőre esetleg a mézes madzaghoz
Inkább nem mennék bele, miért adott be pályázatot....Ti viszont örülhetnétek, hogy közelebb kerültetek a mézesbödönhöz...
Válasz #4676. hozzászólásra
A véleményem kb. nekem is ez, csak árnyaltabban fogalmaztam
Akkor mi a francnak adta be a pályázatot,ha nem kéri a támogatást.Az ilyen ember menjen a pi...ba.
Válasz #4674. hozzászólásra
Megkapja a határozatot, de nem dönti el azonnal hogy mégsem kéri a támogatást, mert ugye van 90 napja beadni a kérelmet...normál esetben egyszercsak lemond róla
Bocs, ha bénán fogalmaztam
Miért adna be kifizetési kérelmet, ha nem veszi igénybe a pénzt? Ezt meg én nem értem....
Válasz #4672. hozzászólásra
Na ezzel nem vagyok képben, akkor is működik, ha a kifizetési kérelem benyújtására rendelkezésre álló 90. napon mond le róla?
Ha nem fogadja el, azt kötelesek másnak adni....
Válasz #4670. hozzászólásra
"Ja és, ha nyer akkor sem biztos, hogy bevállalja az öt éves buzerálós röghözkötést a hölgy......."
Ezt azért sajnálom, mert ha megnyeri de mégsem használja fel, valaki mástól lehet elveszi a lehetőséget
De a buzerálós röghözkötés találó
Amit most mi hoztunk össze: 100% kertészet, öt évvel ezelőttről őstermelő szakmai gyakorlat, (kifejezetten a NAV miatt!!!), seggnyalós támogató nyilatkozat társadalmi szerepvállalásról, term. szöv. tagfelvételi szándéknyilatkozat, két alkalmazott, mg technikusi, tanyán lakásosdi, jelenleg 1000 fő alatt lakik, Bsc, 3.-évtől főállá...max 110 pont.....senkitöbbet????
Ja és, ha nyer akkor sem biztos, hogy bevállalja az öt éves buzerálós röghözkötést a hölgy.......
".V. Németh Zsolt bejelentése szerint a 4,5 milliárd forintos keretre összesen 34 milliárdos igény érkezett, amelyet 2891-en nyújtottak be...
...A 4,5 milliárdos összeg csak 375 pályázó pénzhez jutását tenné lehetővé... VM viszont azzal számol, hogy nem minden nyertes jut a maximális összeghez, így a keretből akár 500-an is részesülhetnek."
TEGYÜK FEL: ha a 3000-ből mondjuk eleve kizárnak 1000-et formai, stb. hiányosságok miatt, akkor is 2000-en még ott vannak a rangsorolásban, ebből pedig kb. a 20-25 %-a támogatható. vagyis ahhoz kellene igazítani a ponthatárt, ami szerintem is 110 körüli, de inkább alatta lehetne reáils.
De majd kiderül, hamarosan úgyis
Legyen igazad, az a pontszám jobban hangzik
Sziasztok!
A 110 pontos ponthatárt nem tartom valószínűnek, az nagyon magas. Az azt jelentené, hogy majdnem 92%-os a pályázat. Én olyan 100-105 közöttire tippelem...10 éve pályázatokkal foglalkozom (pályázatírás és projektmenedzsment), tapasztalatból mondom, hogy az üzleti terven és a pénzügyi terven nagyon sok múlik és sajnos nem tudhatjuk, hogy mi alapján pontozzák azokat.
Az, hogy mikor váltott státuszt, nem jelent semmit!
Kitartást mindenkinek és további jó munkát Nektek a pályázat kimenetelétől függetlenül is!
miklosgazda nincs semmi változás türelem nem sokk van már hátra a héten minden kiderül!!!én is tükön ülök de ki tartás mindenkinek!!
Kerie köszi a biztatást.Vágom a centit,de egyre türelmetlenebbül.
Válasz #4663. hozzászólásra
Miklósgazda, szerintem ne temesd a pályázatod! Az enyém váltott 08.01-gyel, pedig tuti nem éri el a 110 pontot sajna :(
Sok türelmet mindenkinek a centivágáshoz
Janika1988 van valami változás a te pályázatodnál?Az enyém még mindig ugyan úgy áll.Tiszt horror ez a várakozás.Ez a 110.pontos határ nagyon magas.Akkor Én már búcsúzhatok.
Válasz #4660. hozzászólásra
Vagy sírva vagy vigyorogva
Sziasztok
Azt szeretném kérdezni hogy a pályázat eredményét hogy fogom megtudni?
Válasz #4658. hozzászólásra
Az enyém is váltott tegnapi nappal,és továbbra is ellenőrzés alatt van.
Válasz #4652. hozzászólásra
06.26 ez az utolso váltásom
Hali 07.10.volt amikor vissza került a pályázat ellenőrzés alatt-i státuszba de a váltás dátuma 06.27.Olvasd el még egyszer mindig ezt írtam.
Válasz #4653. hozzászólásra
A másik fórumon 07.10.írsz,ezt nem értem?
Válasz #4654. hozzászólásra
az elég durva
de ha így van akkor csak PÜ/Üzleti terv lesz a döntő, azt pedig úgy pontozzák, ahogy nem szégyelik
Üdv a fórumozóknak!Én még új beszálló vagyok itt, de azt az infót kaptam,hogy 110 pont felett van a ponthatár!Így nekem felejtős!
Sziasztok.Nekem 06.27 a státusz váltás dátuma akkor 2014 előtt egy 2 volt most 10 napja váltott 1-re.de a dátum ugyan az még most is 06.27,
Válasz #4635. hozzászólásra
Helló janika1988 neked mikor változott utoljára a státuszod??
Mindenféle vátozást 30 napon belül be kell jelenteni a földhivatalnál,ez elég régi "szokás"!
Válasz #4649. hozzászólásra
Bocs, "én is "
Válasz #4648. hozzászólásra
Kíváncsi lennék is....
Válasz #4645. hozzászólásra
honnan tudtad meg az üzleti terved pontozását? esetleg van bennfentesed az MVH-nál? ha igen közöld már légy szíves a 2014-es ponthatárt is mert sokakat érdekelne
Az iktatószám nem változhat a terület alapú előtt is 1-es van .Ez szerintem hülyeség
Még annyi, hogy az iktatószámom nem változott semmit!
Sziasztok! Új vagyok itt ma azért regisztráltam, mert nekem státusz váltásom volt 08.01.-el az előző 07. 05. -e után. Amúgy 118 pontról indultam remélem elég lesz.
Amúgy Miklósgazda tud nyilatkozni, neki változott azt írja.
Hát még én sem láttam az életemben sem változó iktatószámokat, leszámítva új év kezdeténél, azért is kérdezem, hogy ugyan változott-e már valakinek. Acsusz meg el van tűnve....???
Válasz #4641. hozzászólásra
ott a pont
Szerintem az iktatószámnak semmi köze a dolgokhoz. Véleményem szerint abban változás sem fog bekövetkezni. Amikor a pályázatot érkeztetik, megkapja ezt a számot és kész. Végig ezzel fut.
Nekem is ma váltott... (A legutóbbi 07.15. volt.)
Azt nem tudom, hogy az iktatószámban van-e jelentősége 1-es vagy 2 -es szerepel ott... Minden esetre a 2012-es "Elutasított" pályázatom iktatószámában (melyet ugyanúgy látok a rendszerben ,mint a mostanit) szintén 1-es van...
Pedig most tuti nyerek. Vagy nem
Válasz #4638. hozzászólásra
itt 1-es maradt mint eddig...
Sziasztok!
Az enyém múlt héten váltott. Az iktatószámotok változott-e? Acsusz azt írta, hogy az is változik, ami fontos a /2014 előtti szám. 1-es vagy 2-es. Figyelte ezt valaki?
akkor akiknek most váltott, azok elbukták volna?
Acsusz szerinted?
Lehet,hogy igazad van....!
De azért még egy kicsit reménykedünk!
nekem még nem váltott nem akarok rossz hirt de szerintem ez nem jelent jót ha vissza olvastok 2013 novembere ott is elsőnek akiknek nem sikerült azoknak váltot de remélem nem igy van sok sikert mindenkinek!!!!
Válasz #4633. hozzászólásra
Akkor ebből még mindig nem lehet következtetni semmire.
Marad az aug.17.,csak ekkor tudunk meg bármit...
Majdnem mindenkinek átváltott.
Sziasztok!
08.01.-el "ellenőrzés alatt".....Van valaki akinek már esetleg más mutat a státusza?
Szintén változott itt is a dátum 08.01-gyel
Gyanítom akkor most véglegesítették (elektronikusan is) a rangsort és a nyerteseket, összegeket. Már nem kell nagyon vágni a centit.