Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak621 FtBenzin árak608 FtEUR410 FtUSD388.35 FtCHF438.98 FtGBP492.37 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz hasutas1 #12653. hozzászólásáraHa marad az eredeti, akkor egy kártérítéses elállás is beleférhet, de a kamat fizetési kötelezettség tuti belefér.
Válasz hasutas1 #12651. hozzászólásáraA fellebezés legutolsó napján adták be a kuria elé, ezt volt 17.jan. De a Kurian min. 1,5 évet kell várni, aug-ban jött tőlük a levél. Állitolag én voltam az első aki elment velük idáig.
Válasz Ebcsont #12649. hozzászólásáraAz sem biztos. Mert akkor marad az eredeti, ès ahogy már mondtam lehet 4,5, vagy 5,5. De gondolom napra pontos lenne a törtènet. Biztos nem fognak pereskedni
Válasz T.. #12648. hozzászólásáraKúria előtt is volt? Az kemèny. Viszont milyen gyors... Mi nem voltunk sehol, mi csak fellebbeztünk, ha jól emlèkszem nègyszer, az került 3 èvünkbe
Válasz Ebcsont #12637. hozzászólásáraÜgyvéd volt fogadva az elejétől. Volt bírósági tárgyalás is őt fellebeztek a kuria elé. Ez után küldték az első levelet tavaly aug-ban.
Válasz hasutas1 #12641. hozzászólásáraHA per lenne belőle, akkor pedig súlyosbító körülmény.. Egy szerződés módosításnál sokat érhet, csak nem kell beszarni.
Válasz hasutas1 #12639. hozzászólásáraEzt egyébként ők se cáfolták soha, sőt elismerték. Még május 14-én is olyan emailt kaptam, hogy tartani fogják a határidőt.. Istenem!
Válasz Ebcsont #12636. hozzászólásáraEzt szerettem volna több emberrel is tudatni. Szerintem ott hiba volt pár ember hozzáállása... Nekem április 16.-án vettèk át, az július 16.-án lesz 3 hónapja...
Válasz T.. #12635. hozzászólásáraHát mondjuk írj nekik egy emailt, hogy most mi van. A szerződèsben van egy kèzzel írott cím ès nèv ahova tudsz írni (igaz ő most "kirándul" majd 08.02-vel már lesz). A július az neked, nekem, ebcsontnak sem jó, senkinek nem jó. Se pènzügy, se üzleti tervben nem jó. Nincsenek "fèlèvek", csak egèsz èvek.
Válasz T.. #12635. hozzászólásáraSzeretnék okosat és jót mondani, de csak azt tudom elmondani, hogy én mit csinálnék a helyedben. Keresnék egy tökös ügyvédet, aki a polgári jogban és a közig jogban is jártas.
Válasz hasutas1 #12634. hozzászólásáraA jelenlegi állapot szerint két dolog kell a kifizetéshez. Az első, hogy vállalkozó légy. A második, hogy az erről szóló igazolás beérkezzen. Ebben a tekintetben előteljesítést is elfogadnak. Nálam április 25-én vették át az igazolást. Tehát május 25-ig kellett volna kifizetniük.
Erre késedelmi kamat jár, ami jelen esetben havi 100 ezer körül van.
Ne haragudjatok, de most elvesztettem a fonalat...
Szóval vagyunk egy páran seniorok. Van köztünk olyan aki 18.01.01-i dátummal kezdené, van aki emailt kapott, hogy19.01.01-től kell inditani és valószínű vagyunk többen akik nem kaptak semmilyen emailt csak egy aláírt megállapodása van júl.01-i kezdéssel. A kérdésem mit csináljak szerintetek?
Válasz Ebcsont #12624. hozzászólásáraAz a 2 hèten belüli story mèg áll? Vagy kicsit tólodik de napokon belül? Igaz az 30-40 nap is napokon belül van. Ki hogyan èrtelmezi...
Válasz Ebcsont #12622. hozzászólásáraBiztos most jártak ott a tanfolyamon hogy kell az utalást elindítani. Azért írjatok seniorok, ha valakinél csenget a telo. :)
Egy kicsit optimistább lettem. Máshonnan is ráerősítettek, hogy nagyobb esélye van a pár napon belüli kifizetésnek. Ugyanis a szerződés módosítás bonyolultabb, mint kifizetni..
13421 hozzászólás
Válasz Ebcsont #12669. hozzászólásáraIgen
Válasz hasutas1 #12668. hozzászólásáraIgen olyan gyorsan történt minden, nehéz volt követni!
Válasz T.. #12667. hozzászólásáraJK?
Válasz Ebcsont #12663. hozzászólásáraÈrtettem.
Valahogy mi is úgy fellebbeztünk utoljára, vagy a rosebb tudja már mikor.
Válasz hasutas1 #12666. hozzászólásáraAz ügyvédem pesti. Én csak vidéki vagyok
Válasz T.. #12662. hozzászólásáraAkkor nem.
Válasz kovi9191 #12661. hozzászólásáraBocsi! Mi seniorok vagyunk és éppen ágytálat cserélnek alattunk, ez okoz nálunk némi izgalmat.
Válasz hasutas1 #12659. hozzászólásáraNem
Válasz hasutas1 #12659. hozzászólásáraSzerintem tuti nem ismeri, mert akkor nem lenne itt.
A srácnak a fellebbezését adták be az utsó nap, nem a pályázatát.
Válasz hasutas1 #12657. hozzászólásáraNem tudom J.T.
Lehet én vagyok a hulye de ti most mi a pics.rol beszéltek? vagy nem ránk tartozik
Válasz Ebcsont #12658. hozzászólására
Válasz T.. #12655. hozzászólásáraNem jól kèrdeztem.
Ismered az amerikai út 25 alatt a postát?
Válasz hasutas1 #12653. hozzászólásáraHa marad az eredeti, akkor egy kártérítéses elállás is beleférhet, de a kamat fizetési kötelezettség tuti belefér.
Válasz T.. #12655. hozzászólásáraNekünk egy p.irónk volt?
Válasz hasutas1 #12654. hozzászólásáraJó-jó! A kúriáig nem kellett elmenni hál' istennek!
Válasz hasutas1 #12651. hozzászólásáraA fellebezés legutolsó napján adták be a kuria elé, ezt volt 17.jan. De a Kurian min. 1,5 évet kell várni, aug-ban jött tőlük a levél. Állitolag én voltam az első aki elment velük idáig.
Válasz Ebcsont #12652. hozzászólásáraTudom, de te is voltál a kúriánál?
Válasz Ebcsont #12649. hozzászólásáraAz sem biztos. Mert akkor marad az eredeti, ès ahogy már mondtam lehet 4,5, vagy 5,5. De gondolom napra pontos lenne a törtènet. Biztos nem fognak pereskedni
Válasz hasutas1 #12651. hozzászólásáraNekem is volt bíróság, ha ez számít..
Válasz T.. #12648. hozzászólásáraKúria előtt is volt? Az kemèny. Viszont milyen gyors... Mi nem voltunk sehol, mi csak fellebbeztünk, ha jól emlèkszem nègyszer, az került 3 èvünkbe
Válasz T.. #12647. hozzászólásáraIgen, de egy ideje már el se olvassák a levelemet.
Válasz hasutas1 #12646. hozzászólásáraPéldául, ha nem írod alá pereskedhet az állam a módosításért. A per meg nem egy lefutott dolog lesz..
Válasz Ebcsont #12637. hozzászólásáraÜgyvéd volt fogadva az elejétől. Volt bírósági tárgyalás is őt fellebeztek a kuria elé. Ez után küldték az első levelet tavaly aug-ban.
Válasz Ebcsont #12642. hozzászólásáraA priv.email címedre küldik?
Válasz Ebcsont #12645. hozzászólásáraMègis mi fog?
Válasz hasutas1 #12643. hozzászólásáraAddig a módosításig még nagyon sok minden fog történni..
Válasz hasutas1 #12641. hozzászólásáraHA per lenne belőle, akkor pedig súlyosbító körülmény.. Egy szerződés módosításnál sokat érhet, csak nem kell beszarni.
Válasz Ebcsont #12640. hozzászólásáraDe amúgy mindenkinek módosítják 19.01.01-re.
Válasz hasutas1 #12639. hozzászólásáraEzt egyébként ők se cáfolták soha, sőt elismerték. Még május 14-én is olyan emailt kaptam, hogy tartani fogják a határidőt.. Istenem!
Válasz Ebcsont #12640. hozzászólásáraVagy 4,5 èv, vagy 5,5. Nagyon nem mindegy
Válasz hasutas1 #12638. hozzászólásáraNono! Az a durva, hogy ebben a töketlenkedésben, még akár ez jól is jöhet neki..
Válasz Ebcsont #12636. hozzászólásáraEzt szerettem volna több emberrel is tudatni. Szerintem ott hiba volt pár ember hozzáállása... Nekem április 16.-án vettèk át, az július 16.-án lesz 3 hónapja...
Válasz T.. #12635. hozzászólásáraHát mondjuk írj nekik egy emailt, hogy most mi van. A szerződèsben van egy kèzzel írott cím ès nèv ahova tudsz írni (igaz ő most "kirándul" majd 08.02-vel már lesz). A július az neked, nekem, ebcsontnak sem jó, senkinek nem jó. Se pènzügy, se üzleti tervben nem jó. Nincsenek "fèlèvek", csak egèsz èvek.
Válasz T.. #12635. hozzászólásáraSzeretnék okosat és jót mondani, de csak azt tudom elmondani, hogy én mit csinálnék a helyedben. Keresnék egy tökös ügyvédet, aki a polgári jogban és a közig jogban is jártas.
Válasz hasutas1 #12634. hozzászólásáraA jelenlegi állapot szerint két dolog kell a kifizetéshez. Az első, hogy vállalkozó légy. A második, hogy az erről szóló igazolás beérkezzen. Ebben a tekintetben előteljesítést is elfogadnak. Nálam április 25-én vették át az igazolást. Tehát május 25-ig kellett volna kifizetniük.
Erre késedelmi kamat jár, ami jelen esetben havi 100 ezer körül van.
Ne haragudjatok, de most elvesztettem a fonalat...
Szóval vagyunk egy páran seniorok. Van köztünk olyan aki 18.01.01-i dátummal kezdené, van aki emailt kapott, hogy19.01.01-től kell inditani és valószínű vagyunk többen akik nem kaptak semmilyen emailt csak egy aláírt megállapodása van júl.01-i kezdéssel. A kérdésem mit csináljak szerintetek?
Válasz Ebcsont #12631. hozzászólásáraA fizetèsi határidőt hogyan lehet máskèpp számolni? Nekem elèg egyèrtelmű, persze mindent meg lehet magyarázni.
Válasz hasutas1 #12632. hozzászólásáraTudod, hogy aki kíváncsi, az hamar megöregszik???
Válasz Ebcsont #12629. hozzászólásáraKíváncsi leszek...nagyon... Mèg talán meg is lepődök.
Válasz T.. #12630. hozzászólásáraNem feltétlen, inkább a fizetési határidőt szeretnék másképp számolni..
Válasz Ebcsont #12622. hozzászólásáraApropo! A módosítás a kezdés dátuma lenne?
Válasz hasutas1 #12627. hozzászólásáraArra erősítettek rá.
Válasz Ebcsont #12626. hozzászólásáraMindegy mit csinál csak értesítsen ezt várjuk már oly rég óta
Válasz Ebcsont #12624. hozzászólásáraAz a 2 hèten belüli story mèg áll? Vagy kicsit tólodik de napokon belül? Igaz az 30-40 nap is napokon belül van. Ki hogyan èrtelmezi...
Válasz T.. #12625. hozzászólásáraNálam biztosan nem fog csengetni, mivel rezgőn van..
Válasz Ebcsont #12622. hozzászólásáraBiztos most jártak ott a tanfolyamon hogy kell az utalást elindítani. Azért írjatok seniorok, ha valakinél csenget a telo. :)
Válasz hasutas1 #12623. hozzászólásáraElvileg igen..
Válasz Ebcsont #12622. hozzászólásáraMi a fene? Lett egy tökös gyerek aki megnyomja a gombot?
Válasz hasutas1 #12620. hozzászólásáraJó estét, jó járókereteket seniorok!
Egy kicsit optimistább lettem. Máshonnan is ráerősítettek, hogy nagyobb esélye van a pár napon belüli kifizetésnek. Ugyanis a szerződés módosítás bonyolultabb, mint kifizetni..