Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR415.11 FtUSD403.06 FtCHF442.48 FtGBP497.76 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Keresd vissza az idei kiírást és ott van egy csomó minden (főlap,pénzügyi terv,stb) és ott van egy xls dok,aminek a neve: EUME számítási segédtáblázat. Annak az alján számol,h a 4. év végére vállalt EUME hány %a a teljes EUME értéknek (5.év) és azt is kiszámolja amit az előbb leírtam.
Még egy kérdés: a kertészet és az állattenyésztés együttes aránya a 3.évben hány %ot tesz ki az összes tevékenységhez képest? Ezt az EUME segédszámítási táblázatban tudod megnézni.
Igen viszont ha jól tudom az okmányirodában nem fogják kitölteni az MVH-s igazolást ha nincs hatósági bizonyítvány?! ezt úgy értelmezem nem elég bejelentettnek lenned, hanem még ez is kell hogy ki tudd töltetni??!!
A hatósági bizonyítvány kérése nem kötelező a KEKKH-tól, csak 1 opció a 4 közül, amellyel igazolni lehet az ev tevékenységét. Sztem. (4. melléklet, Kitöltési útmutató, 2. oldal)
Én 15-nél többet egyiknél se mertem bevállalni,mert 15-re is 40000 eurot adnak és 25-re is ennyit adnak. Ha beüt egy szar év,akkor a 15-öt könnyebb teljesíteni,mint a 25-öt. Nem érdemes ekkora kockázatot bevállalni... Ez a véleményem
Először is plusz 5 pont. Másodszor,ha nem lutriból vállalja be ezt vki,akkor EUME elérés szempontjából is előnyös. És végül,de nem utolsó sorban,egy működő gazdaság átvétele után az már az első évben bevételt produkál,ami a pénzügyi tervben is megmutatkozik,ezáltal több pontot lehet ott is összeszedni.
Először is szeretnék én is gratulálni a nyerteseknek! És aki nem nyert annak pedig fel a fejjel, majd jövőre, vagy majd valami más lehetőség jön úgy is...
Gabi, tőled szeretném kérdezni, hogy a gazdaságátadás az miben befolyásolja a pályázatot? Szemeztem már a fig-gel én is, de most ezért had ne forgassam át... előre is köszi.
Már csak azért is mert anno mi is ugy jártunk hogy a hivatalokba dobtak egy papírt ezt kell kitölteni segíteni nem nagyon akartak..." értelemszerű" aztán mikor kitöltöttük meg 2 hivatal is egymásra kiabált hogy ezt nem így kellett volna az nem úgy kellett volna... jobb ha a könyvelő segít és az úgy is fog legtöbbnél a válallkozás indítás tanácsadás ingyenes
sziasztok! vállalkozói kiváltásáról érdeklődnék. Én erre jutottam:
- igénybejelentés ÜK-n keresztül
- (ha megkaptuk a vállalkozói számot, KKV számot stb.)
- vállalkozói számlaszám kiváltása valahol
- MVH felé adatmodosító nyomtatvány elküldése az E.V. adatokkal és az uj számlaszámmal
- hatósági bizonyítvány kérése a KEKKH-től
- mindezeket bevisz a helyi okmányiroba kezünkben az MVH-s nyomtatvánnyal és ha kitöltik mázla ha nem szívás
- TÉSZ (aki vállalt) tagságról igazolás kérése (akinek még nincs annak a szerződéskötés) ...
- Ezután minden mehet mégegyszer az MVH felé
Nem vagyok pályázatíró,csak írtam már egy pár figes pályázatot. Most a sajátommal is nyertem,és egy másik is nyert,amit én írtam. Milyen tippet szeretnél?
olvass visszább, ott leírták, hogyan tudsz belépni az MVH honlapján az ügyfél tájékoztatási rendszerbe, azon keresztül meg tudod nézni mit ír a rendszer az anyagodra
13467 hozzászólás
A 3év melyik?
50,44 és 82,77
Válasz #3057. hozzászólásra
Nincs mit!
megskubizom
Válasz #3061. hozzászólásra
Keresd vissza az idei kiírást és ott van egy csomó minden (főlap,pénzügyi terv,stb) és ott van egy xls dok,aminek a neve: EUME számítási segédtáblázat. Annak az alján számol,h a 4. év végére vállalt EUME hány %a a teljes EUME értéknek (5.év) és azt is kiszámolja amit az előbb leírtam.
Válasz #3059. hozzászólásra
Hát,h én mennyire utálom ezt a sok hivatalt....
azt nekem nem írja
Válasz #3055. hozzászólásra
Még egy kérdés: a kertészet és az állattenyésztés együttes aránya a 3.évben hány %ot tesz ki az összes tevékenységhez képest? Ezt az EUME segédszámítási táblázatban tudod megnézni.
Válasz #3058. hozzászólásra
Igen viszont ha jól tudom az okmányirodában nem fogják kitölteni az MVH-s igazolást ha nincs hatósági bizonyítvány?! ezt úgy értelmezem nem elég bejelentettnek lenned, hanem még ez is kell hogy ki tudd töltetni??!!
Válasz #3038. hozzászólásra
A hatósági bizonyítvány kérése nem kötelező a KEKKH-tól, csak 1 opció a 4 közül, amellyel igazolni lehet az ev tevékenységét. Sztem. (4. melléklet, Kitöltési útmutató, 2. oldal)
Válasz #3050. hozzászólásra
köszi a gyors választ
kezdeném a termelő növényekkel.... buri meg a szántóföldiek.... aztán a virág
területek adottak.... csak a növényeket kell elvetni....illetve a fólát kell megcsinálni
Én 15-nél többet egyiknél se mertem bevállalni,mert 15-re is 40000 eurot adnak és 25-re is ennyit adnak. Ha beüt egy szar év,akkor a 15-öt könnyebb teljesíteni,mint a 25-öt. Nem érdemes ekkora kockázatot bevállalni... Ez a véleményem
nem...... vagyis én igen... de az asszony nem... figyelj.. most számoltam ki 25 eume amit mondtam....
Válasz #3046. hozzászólásra
20??? Azt kicsit sokallom. Támogatást nem vettél még fel ugye?
ki hogy gondolja ezt..... valaki papíron átadja és kap 12 millát....és ugye 5 pont...
Válasz #3049. hozzászólásra
Először is plusz 5 pont. Másodszor,ha nem lutriból vállalja be ezt vki,akkor EUME elérés szempontjából is előnyös. És végül,de nem utolsó sorban,egy működő gazdaság átvétele után az már az első évben bevételt produkál,ami a pénzügyi tervben is megmutatkozik,ezáltal több pontot lehet ott is összeszedni.
Válasz #3037. hozzászólásra
sziasztok!
Először is szeretnék én is gratulálni a nyerteseknek! És aki nem nyert annak pedig fel a fejjel, majd jövőre, vagy majd valami más lehetőség jön úgy is...
Gabi, tőled szeretném kérdezni, hogy a gazdaságátadás az miben befolyásolja a pályázatot? Szemeztem már a fig-gel én is, de most ezért had ne forgassam át... előre is köszi.
Válasz #3044. hozzászólásra
Huuu!Köszi!Nehéz volt,annyit pötyögtetni..,remélem a"másik"fele is jó lesz
nem akarok átvenni, minden megvan már most hozzá.... csak a virág fóliasátor grizes 0,3 ha-ra.
kb 20 körülire számoltam... ha nekem irtad a nem rosszat
Válasz #3041. hozzászólásra
Tegnap a buszon BP.felé szültem meg :D. Felfele jövet a szegvári fig börzéről... de ok akkor meglesem ott is!
Válasz #3040. hozzászólásra
Nagyon ügyi vagy! Drukkolok,jobban,mint magamnak.
Már csak azért is mert anno mi is ugy jártunk hogy a hivatalokba dobtak egy papírt ezt kell kitölteni segíteni nem nagyon akartak..." értelemszerű" aztán mikor kitöltöttük meg 2 hivatal is egymásra kiabált hogy ezt nem így kellett volna az nem úgy kellett volna... jobb ha a könyvelő segít és az úgy is fog legtöbbnél a válallkozás indítás tanácsadás ingyenes
Én is erre jutottam,csak én rögtön az okmányirodába mentem. 10 ezres csekk befizetés és küldik 2 héten belül. A többi ua,mint neked...
Válasz #3038. hozzászólásra
Nézd meg a másikat (emva) ott pontosan le van írva minden,...vagy ezt is onnan szedted!?
Válasz #3035. hozzászólásra
Gabi!
...és finito,megszületett.Kb:éjjel 2-re,és most akkor várjuk a csodát!
szerintem meg keressél egy könyvelőt, arra úgy is szükséged lesz... és a későbbi foglalkoztatásért megcsinál mindent segít mindenbe
sziasztok! vállalkozói kiváltásáról érdeklődnék. Én erre jutottam:
- igénybejelentés ÜK-n keresztül
- (ha megkaptuk a vállalkozói számot, KKV számot stb.)
- vállalkozói számlaszám kiváltása valahol
- MVH felé adatmodosító nyomtatvány elküldése az E.V. adatokkal és az uj számlaszámmal
- hatósági bizonyítvány kérése a KEKKH-től
- mindezeket bevisz a helyi okmányiroba kezünkben az MVH-s nyomtatvánnyal és ha kitöltik mázla ha nem szívás
- TÉSZ (aki vállalt) tagságról igazolás kérése (akinek még nincs annak a szerződéskötés) ...
- Ezután minden mehet mégegyszer az MVH felé
vélemény?????
Így első ránézésre nem rossz. Ez összesen hŕny EUME a mostani értékekkel? Gazdaság átadás lesz?
jövőre... felsőfokú végzettség... nő... és kis létszámú településecske
Fellebbeztek? Vagy jövőre akartok pályázni? Vagy nyert?
a kedvesem virágozni( fólia) szeretne(0,3 ha)+ 10-10 napra kuki + 0,4 heki alma+ 0,5 heki krumpli ? Esélyei?
Válasz #3031. hozzászólásra
Nem vagyok pályázatíró,csak írtam már egy pár figes pályázatot. Most a sajátommal is nyertem,és egy másik is nyert,amit én írtam. Milyen tippet szeretnél?
Küldhetnél nekem is valamit.... had lessek fortélyt:P
Gabee0978 te pályázatíró vagy? Sajáttal nyertél?
Válasz #3029. hozzászólásra
olvass visszább, ott leírták, hogyan tudsz belépni az MVH honlapján az ügyfél tájékoztatási rendszerbe, azon keresztül meg tudod nézni mit ír a rendszer az anyagodra
Valaki már megkapta a határozatot! Én még ne. de nem tudom hogy hány pontom is van az tudom hogy az A+B 79 pont.
Mit jelent hogy plusz 8 pont a pü. terv?
Válasz #3026. hozzászólásra
Remény mindig van! Tessék szépen pozitívan hozzáállni... Mindjárt küldöm. Holnap reggel posta,tértivevényesen és elsőbbségivel..
Válasz #3025. hozzászólásra
Nem tudtam még,mert a társadalmi felelősségvállalás hiányzik,pü-n is akarok javítani,ha küldöd...
Szerinted van remény?
Válasz #3022. hozzászólásra
Tudom,de lesz másik munkahelyem. Feladtad?
Válasz #3023. hozzászólásra
131pont.
Hány pontól van nyertes pályázat ?
Válasz #3020. hozzászólásra
Remélem tudod mivel jár,hogy most felmondtál?
Válasz #3020. hozzászólásra
Persze...az már megvan,Reméljük jó lesz...
Azért mondtam fel,mert már unom ezt a kocsmát,de nagyon. Azért nem kaptad meg,mert nem tudtam még elküldeni. Azt a segédtáblázatot megtaláltad?
Válasz #3018. hozzászólásra
Miért mondtál fel Gabi!Nem kellett volna!
Ja amit küldtél az még nem jött meg...remélem meg jön...
Ezek szerint megtaláltad!? De ha ide akarsz jönni berúgni,akkor igyekezz,mert dec.31el felmondtam. Nagyon drukkolok neked. Ha valami van szólj!!!