Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR413.74 FtUSD401.77 FtCHF440.14 FtGBP494.56 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Az 57/2012. (VI. 21.) VM rendelet 3. § tartalmazza a támogatás igénybevételének feltételeit, többek között:
3. § (6) Nem adható támogatás annak az ügyfélnek, akinek a 3. mellékletben foglalt
a) táblázat „A” Szakmai szempontok és „B” Horizontális szempontok rész értékelési szempontjai alapján kapott pontjai nem érik el a 77 pontot,
b) táblázat „C” Pénzügyi terv rész értékelési szempontjai alapján kapott pontjai nem érik el a 4 pontot,
c) táblázat „D” Üzleti terv rész értékelési szempontjai alapján kapott pontjai nem érik el a 20 pontot.
Tehát a mostani elutasítások alapja nem az összpontszám, hanem az egyes részekre előírt minimum pontszám el nem érése, azaz a támogatási jogosultság hiánya.
Hasutas....a pénzügyi tervem nem érte el a 4 pontot a lényeg ez volt...amúgy 134 pontom lett,ha valami más érdekel még kérdezz nyugodtan,de a lényeg ez
Nekem nulla pontom van, neked több mint nekem, de a tiéd kevés a nyeréshez!! Ne dühöngjél mááááááááá!!!Kevés sajna a pontod az a 135!!! Én annak örülnék ha mindenki nyert volna, mind a 3000-nél több pályázó!!
Azért kedves ARES mert még senki nem tudja vagy nem mondta ki mennyi az a bizonyos annyi!!!!!
De ez csak egy kérdés volt!!!!!
Majd talán kapunk rá választ is!!!!
Olyanok nem fognak írni, mert most az a kör nyert akiknek
ez az összeg nem oszt nem szoroz. A farzsebből előtudja venni.
És valószínű nem ereszkednek le a pór néphez...
Nekem indoklásban azt írták, hogy nem lakom hátrányos helyzetű térségben, és tartósan nem tanyán. A tőlünk 300m-re fekfő Sárhát község 273 lakosú.
Történt ez azért mert bár Sárhát a Duna keleti oldalán van, és a lakcímem düllő.6 (tehát tanya). De közigazgatásilag mohácshoz tartozunk. Ezzel az elbukott 15 ponttal lett volna 136pontunk. Ja és bocs de a tész+2 pontot is elvesztettük. Lehet ragozni meg minden.
Nem nyertünk és kész.. Szerényebb beruházásokat eszközölünk és ennyi....
Apósom jobban elkenődött mint a feleségem aki a pályázatot beadta..
Igen így van, én írtam!!Sajnálok mindenkit aki nem nyert, de rengeteg a jelentkező, többszörös mint amekkora keret van rá!! De az aki meg 52 éveden adja be, az azért elgondolkodtató!!
Kicsit konkrétabban indokoljátok légyszi miért is utasítottak el titeket!!!
Sokat jelentene mert akkor én sem várnám félve a postást!!!
Holnap munkanap nem várom a postást,de sajnos jön...
Én onnan vagyok de nem jött semmi levél
Mi ez az első kör meg második meg harmadik? lesz ilyen hogy második kör?
Jó lenne ha már írna olyan is aki nyert!
Vannak bizonyos minimum pontszámok, az első részre is, az üzleti tervből is. Ha ezek nincsenek meg akkor nem felel meg a pályázat. Az üzleti tervből össze kell hozzál 4 pontot.
Ez azt jelenti, hogy nem számít mennyi pontod van egyébként, mivel ez nincs meg => bukta
Bocs h eddig nem írtam de dolgoztam!
Nem, nem hülyítek senkit tényleg megkaptuk az elutasítást!
Nekünk az volt az indoklás hogy a Pénzügyi terv nem érte el a 4 pontot!
13467 hozzászólás
Ponthatárt még nem tud senki...
Válasz #2515. hozzászólásra
Annyival nem nyerhet senki, azt mondta az MVH elnöke!!
Válasz #2511. hozzászólásra
SAPSI!
Igaz az,hogy már nyertes pályázó is kapott levelet?130ponttal?
Válasz #2511. hozzászólásra
Kedves Sapsi, mond meg nekik a nyerő számot, ha lehet!!!
Mi a ponthatáááááááááááááááár?
Válasz #2510. hozzászólásra
És fősulis végzettséged van?
Válasz #2503. hozzászólásra
Az 57/2012. (VI. 21.) VM rendelet 3. § tartalmazza a támogatás igénybevételének feltételeit, többek között:
3. § (6) Nem adható támogatás annak az ügyfélnek, akinek a 3. mellékletben foglalt
a) táblázat „A” Szakmai szempontok és „B” Horizontális szempontok rész értékelési szempontjai alapján kapott pontjai nem érik el a 77 pontot,
b) táblázat „C” Pénzügyi terv rész értékelési szempontjai alapján kapott pontjai nem érik el a 4 pontot,
c) táblázat „D” Üzleti terv rész értékelési szempontjai alapján kapott pontjai nem érik el a 20 pontot.
Tehát a mostani elutasítások alapja nem az összpontszám, hanem az egyes részekre előírt minimum pontszám el nem érése, azaz a támogatási jogosultság hiánya.
Hasutas....a pénzügyi tervem nem érte el a 4 pontot a lényeg ez volt...amúgy 134 pontom lett,ha valami más érdekel még kérdezz nyugodtan,de a lényeg ez
Válasz #2508. hozzászólásra
Nekem nulla pontom van, neked több mint nekem, de a tiéd kevés a nyeréshez!! Ne dühöngjél mááááááááá!!!Kevés sajna a pontod az a 135!!! Én annak örülnék ha mindenki nyert volna, mind a 3000-nél több pályázó!!
Válasz #2505. hozzászólásra
Ha lehet akkor ne ÉN legyek a hibás ezért is mert fel teszek egy kérdést és te azzal jössz,hogy neked több van....köszi jól esett
Kedves Gabi!
Mondom ez csak egy kérdés,akik kaptak határozatot pontok alapján lettek elutasítva??
Válasz #2499. hozzászólásra
Hát sajnálom!Én senkit nem bántani akartam csak kérdezni!
Felsőfokú végzettséged meg volt?
Válasz #2503. hozzászólásra
Picivel több mint ami neked van!!! Nagyon picivel!!
Hogyne azok számítanának... Miért akkor mi számít?
Válasz #2502. hozzászólásra
Azért kedves ARES mert még senki nem tudja vagy nem mondta ki mennyi az a bizonyos annyi!!!!!
De ez csak egy kérdés volt!!!!!
Majd talán kapunk rá választ is!!!!
Válasz #2501. hozzászólásra
Aztán miért nem?????
Egy tévhit kezd megdőlni,NEM A PONTOK SZÁMÍTANAK???????
Mik voltak a konkrét indokok?
Válasz #2494. hozzászólásra
Kedves Gergő87
Olyanok nem fognak írni, mert most az a kör nyert akiknek
ez az összeg nem oszt nem szoroz. A farzsebből előtudja venni.
És valószínű nem ereszkednek le a pór néphez...
Nekem indoklásban azt írták, hogy nem lakom hátrányos helyzetű térségben, és tartósan nem tanyán. A tőlünk 300m-re fekfő Sárhát község 273 lakosú.
Történt ez azért mert bár Sárhát a Duna keleti oldalán van, és a lakcímem düllő.6 (tehát tanya). De közigazgatásilag mohácshoz tartozunk. Ezzel az elbukott 15 ponttal lett volna 136pontunk. Ja és bocs de a tész+2 pontot is elvesztettük. Lehet ragozni meg minden.
Nem nyertünk és kész.. Szerényebb beruházásokat eszközölünk és ennyi....
Apósom jobban elkenődött mint a feleségem aki a pályázatot beadta..
Válasz #2497. hozzászólásra
Igen így van, én írtam!!Sajnálok mindenkit aki nem nyert, de rengeteg a jelentkező, többszörös mint amekkora keret van rá!! De az aki meg 52 éveden adja be, az azért elgondolkodtató!!
Állítólag a másik fórumon azt írják hogy most azok kapják meg akiket elutasítottak Megy azért a találgatás ezerrel
Válasz #2492. hozzászólásra
Szandra!!
Legalább te írjál földim légyszi,légyszi,légyszi...
Kicsit konkrétabban indokoljátok légyszi miért is utasítottak el titeket!!!
Sokat jelentene mert akkor én sem várnám félve a postást!!!
Holnap munkanap nem várom a postást,de sajnos jön...
Én onnan vagyok de nem jött semmi levél
Mi ez az első kör meg második meg harmadik? lesz ilyen hogy második kör?
Jó lenne ha már írna olyan is aki nyert!
Csongrád megyéből kapott valaki bármiféle levelet??
Én somogyi vagyok...és kaptam...
Somogyból kapott vki elutasítót?????
Nekem pályázatíró írta....és 0 pontot kaptam az üzleti tervre...aki ma kap MVH-s levelet...az ki se bontsa....én is tudtam,hogy túl korai ez még...
Akkor ha jól sejtem ma senki nem várja a postást !!!
Válasz #2486. hozzászólásra
valahogy így tippelem én is
Kedves Fórumtársak..
Sajnos én is csatlakozom az elutasított pályázatírók közé.
Ma kaptuk meg, az elutasító határozatot...........
Nem kívánok hozzászólni bővebben.
Az nem lehetséges, hogy azok kapták most kézhez az elutasító határozatot, akik az első körben kihullottak?
Válasz #2483. hozzászólásra
Vannak bizonyos minimum pontszámok, az első részre is, az üzleti tervből is. Ha ezek nincsenek meg akkor nem felel meg a pályázat. Az üzleti tervből össze kell hozzál 4 pontot.
Ez azt jelenti, hogy nem számít mennyi pontod van egyébként, mivel ez nincs meg => bukta
Válasz #2478. hozzászólásra
Pályázatíró vagy te magad írtad?
Válasz #2482. hozzászólásra
Milyen 4 pont?
Válasz #2475. hozzászólásra
Mivel nem volt meg a minimum 4 pont emiatt nem is számított, hogy a többiből mennyit szedsz össze, sajnos..
csak a pontok miatt kérdeztem, mert az jelentős előny másokkal szemben és még így sem sikerült.....ez számomra megdöbbentő....sajnálom
Gazdaság átadás volt. Miért?
Kedves Szandra!
Volt a pályázatodban gazdaságátadás vagy ökológia vállalás?
Nem nyertem....134 pontom lett....üzleti tervet lehúzták... nekem ez volt a jövőmer nézve az A, B, és C tervem is....
Nem nyertem....134 pontom lett....üzleti tervet lehúzták... nekem ez volt a jövőmer nézve az A, B, és C tervem is....
Én biztosan tudom,h hány pontom van... És nem a pályázatírómtól,mert az én vagyok.:) Most mi az a 134 amit Hasutas írt ki?????????????
Válasz #2474. hozzászólásra
Sajnos ponthatárokat nem tudok...
Válasz #2473. hozzászólásra
Esetleg ponthatárról te tudsz?
a pontozás része:
Na akkor mennyi?
Válasz #2469. hozzászólásra
Picivel több mint a hasié!!!
ÁÁÁ megtaláltam 134 pont akkor van remény...
Válasz #2466. hozzászólásra
Ha szabad tudni mi a bűvös szám?
Bocs h eddig nem írtam de dolgoztam!
Nem, nem hülyítek senkit tényleg megkaptuk az elutasítást!
Nekünk az volt az indoklás hogy a Pénzügyi terv nem érte el a 4 pontot!