Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR414.08 FtUSD396.98 FtCHF444.25 FtGBP499 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Igen ez egységes dolog. Minden felületen megjelenik ez, de KK csak az tud indítani aki rendelkezik hozzátartozó vonalkóddal azaz pályázattal. Nem mindenki fog örülni, mert lesz akinek majd később..., de annak is eljön az ideje. Ez mindig előbb van, mert ha jön a D nap akkor van olyan aki már az nap indítja a KK és ezért van fent.
Válasz Ebcsont #11289. hozzászólásáraSzia.
Hallottam, de talán jobban is járunk.
Amúgy van egy másik pályázatom is, tegnap óta az is váltogat, ès ih döntès alatt volt az is. Èrdekes....
Ön Elektronikus Kifizetési kérelem kitöltését kezdeményezte.
Fiatal mezőgazdasági termelők támogatása (VP) – Kifizetési kérelem
A Fiatal mezőgazdasági termelők támogatása (VP) jogcím esetén a támogatás kifizetése 2 részletben történik:
- A kifizetési kérelem benyújtása a támogatási összeg 75%-ára a Támogatói Okirat kézbesítésétől számított 12 hónapon belül történhet.
- A támogatási összeg fennmaradó 25%-ra vonatkozó kifizetési kérelem benyújtására legkorábban az első kifizetési kérelem benyújtásától számított 36 hónap elteltével van lehetőség, de legkésőbb a működtetési időszak megkezdésétől számított 54. hónap utolsó napjáig.
Kedves Fórumozók! Emlékszik valaki, olyan pályázatra tavalyról, ami nagyon hasonlított a Fiatal gazdára, de csak kb a fele volt az elnyerhető összegnek és valamivel enyhébbek voltak a feltételek is. Sehogy nem találunk rá. Érdekelne, hogy mi volt a neve és esetleg ebben az évben is lenne -e hasonló. Köszönöm
Válasz jung #11275. hozzászólásáraEggyértelmű ezért írtam hogy elvileg :) + 3000 ezret jelenthetne. Egyébbként utálom a politikát/ mert minden úgy lesz ahogy ők akarják, mindegy ki lesz ' vagy van kormányon. Ehhez mi kicsik vagyunk. Személy szerint engem csak a pályázat érdekel,és a hozzá tartozó dolgok.Nem a politika hogy csalnak,lopnak.
Válasz riegelmihaly78 #11274. hozzászólásáraHa a politikai oldalt néznéd làtnod kénne hogy a fig-ra szànt pénzt ha most inkàbb a nyugdijasok 10000 butitàsàra gordítja akkor 3 milió plusz szavazatot szerezhet 3 ezer vagy 3 milió szerinted melyik fontosabb nekik?
Válasz VéGé #11273. hozzászólásáraKöszönöm a válaszod/ mostanában halottam hogy kb 60- 65 körül lesz. Remélem most nem lesz magas' ha a politikai oldalt nézzük jobb lenne ha oda adnák annak a 3000 ezer fiatalnak' csak + három ezer szavazat lenne :). ( ELVILEG) .
Válasz riegelmihaly78 #11272. hozzászólásáraHa most ki akatjàk osztani a 38 milliàrdot, akkot szinte mindenkinek sikerülni fog, nem lesz mérvadó a pont, de a minimumot el kell érni!
DE! Ha újból ki akarjàk hirdetni a FIG pàlyàzatot, akkor annyi lesz a nyertes, amennyit ők akarnak,és ennek értelmében ott húznak ponthatàrt amennyit tàmogatni akarnak most,és az újbóli meghirdetésre benntartjàk a pénzt, és az is annyi lesz amennyit akarnak! Úgyhogy nem tudni! De most nem hiszem hogy 100 körüli lesz!
Válasz Zabiho #11246. hozzászólására2,5 hektárra kapjuk a 70 ezer Ft.... 30AK egyébként, akkor a leírtak alapján ez a 70 ezer eléggé kevés... én szívem szerint valamibe belekezdenék, attól fuggetlenul hogy kicsi a földterület biztos van valami amibe bele tudnék kezdeni.
Válasz Kassai19911028 #11242. hozzászólásáraHa telepíteni akarsz keress fel egy erdészt és ha rendes akkor segít, mindenképpen kell fogadnod szakszemélyzetet. Ha telepítesz mindenképpen vagy fásítás legyen vagy szabad rendelkezésű erdő, azt nem fogják üzemtervezni, később akár lehet újra szántó vagy rét..
Válasz cerf #11263. hozzászólásáraBelinkeltem valamelyik nap a cikket! Az M1 en volt Kiss Mikulàs miniszterelnök szónoklata! Na most igazàból a Fig konkrétan fel sem merült októbertől! Ő pedig múlt hét vasàrnap kijelentette élő szóban, hogy a Fig-nak is most màrciusban lesz eredménye! Gondolom nem csinàl a szàjàból segget, plàne így vàlasztàsok előtt! Nem hinném hogy előnyére vàlik az újabb hazugsàg!!!
Persze, együnk optimisták. Most is, mint mindig.
Augusztusra meglesz. Szeptemberre biztosan. Tuti forrásból: október; majd az ünnepek előtt, de még idén. Most a választások előtt, (vagy rögtön az után) vagy egy kicsit később, de még a nyári pangás előtt, vagy ősszel. Ha előbb nem is de addigra csak meglesz...
13455 hozzászólás
SZiasztok. ki tudja esetleg a korabbi evek FIG palyazatok elbiralasi idejet?
Itt is a magyarazát....
Válasz riegelmihaly78 #11300. hozzászólásáraMert a nélkül nem tudod indítani a KK, mert blokkolt a felület.
Válasz riegelmihaly78 #11300. hozzászólásáraFigyu.
Èn sem tudom, acsusz bedobta ezt (gondolom olvastad) biztos ad magyarázatot, gondolom nem hülyíteni jött ide ezzel.
Igen ez egységes dolog. Minden felületen megjelenik ez, de KK csak az tud indítani aki rendelkezik hozzátartozó vonalkóddal azaz pályázattal. Nem mindenki fog örülni, mert lesz akinek majd később..., de annak is eljön az ideje. Ez mindig előbb van, mert ha jön a D nap akkor van olyan aki már az nap indítja a KK és ezért van fent.
Válasz hasutas1 #11288. hozzászólásáraNem nagyon értem nekemmég feldolgozás alatt van/ mennek a jóváhagyások?
Válasz barkaspisti #11298. hozzászólásáraDe ha acsusz mondja...
Válasz hasutas1 #11295. hozzászólásáraEgységes a dolog.
Válasz antalocz #11296. hozzászólásáraJön jön előbb utóbb minden jön. Kèrdès te hova várod a határozatot...
Itt mar csak az lessz a biztos ha jon a hatarozat
Válasz barkaspisti #11293. hozzászólásáraNem èn dobtam be az izgalmakat, kèrdezd tőle.... De amúgy minek rakott volna ide is meg "oda is" ilyeneket?
Válasz Ebcsont #11292. hozzászólásáraMint egy zsiráfè
Válasz hasutas1 #11288. hozzászólásáraÉn nem adtam be és nekem is megnyílik!!
Válasz hasutas1 #11291. hozzászólásáraNehéz szülés volt! Reméljük a legjobbakat..
Válasz Ebcsont #11289. hozzászólásáraSzia.
Hallottam, de talán jobban is járunk.
Amúgy van egy másik pályázatom is, tegnap óta az is váltogat, ès ih döntès alatt volt az is. Èrdekes....
Hol kene lenni ennek a kerelemnem?elektronikus kerelmezesen belul
Válasz hasutas1 #11288. hozzászólásáraSzevasz!
Mi is túléljük Leningrádot!
Válasz riegelmihaly78 #11287. hozzászólásáraHa a felületre rá tudott menni, akkor ott van egy nyertes...
Válasz hasutas1 #11286. hozzászólásáraSziasztok ez mit jelent? Hamarosan eredmény?
Válasz Acsusz71 #11285. hozzászólásáraKicsit sejtetős
Ez a felület már megnyílt ..... és ( VP )
Ön Elektronikus Kifizetési kérelem kitöltését kezdeményezte.
Fiatal mezőgazdasági termelők támogatása (VP) – Kifizetési kérelem
A Fiatal mezőgazdasági termelők támogatása (VP) jogcím esetén a támogatás kifizetése 2 részletben történik:
- A kifizetési kérelem benyújtása a támogatási összeg 75%-ára a Támogatói Okirat kézbesítésétől számított 12 hónapon belül történhet.
- A támogatási összeg fennmaradó 25%-ra vonatkozó kifizetési kérelem benyújtására legkorábban az első kifizetési kérelem benyújtásától számított 36 hónap elteltével van lehetőség, de legkésőbb a működtetési időszak megkezdésétől számított 54. hónap utolsó napjáig.
Folytatja?
Válasz varga.csi66 #11277. hozzászólására
Mezőgazdasági kisüzem fejlesztése és 2018.03.30 a határidő azaz 03.29 éjfél.
Köszönöm a segítségeteket!
Válasz barkaspisti #11281. hozzászólásáraMg KIS üzem fejlesztése pontosan ha ezt keresed.
Válasz varga.csi66 #11277. hozzászólásáraTalán KIS gazda támogatás.
Válasz varga.csi66 #11279. hozzászólásáraSzerintem mostanában van a beadási határidő.
Válasz Hogel #11278. hozzászólásáraKeresem, köszönöm!
Válasz varga.csi66 #11277. hozzászólásáraMezőgazdasági kisüzem fejlesztése
Kedves Fórumozók! Emlékszik valaki, olyan pályázatra tavalyról, ami nagyon hasonlított a Fiatal gazdára, de csak kb a fele volt az elnyerhető összegnek és valamivel enyhébbek voltak a feltételek is. Sehogy nem találunk rá. Érdekelne, hogy mi volt a neve és esetleg ebben az évben is lenne -e hasonló. Köszönöm
Válasz jung #11275. hozzászólásáraEggyértelmű ezért írtam hogy elvileg :) + 3000 ezret jelenthetne. Egyébbként utálom a politikát/ mert minden úgy lesz ahogy ők akarják, mindegy ki lesz ' vagy van kormányon. Ehhez mi kicsik vagyunk. Személy szerint engem csak a pályázat érdekel,és a hozzá tartozó dolgok.Nem a politika hogy csalnak,lopnak.
Válasz riegelmihaly78 #11274. hozzászólásáraHa a politikai oldalt néznéd làtnod kénne hogy a fig-ra szànt pénzt ha most inkàbb a nyugdijasok 10000 butitàsàra gordítja akkor 3 milió plusz szavazatot szerezhet 3 ezer vagy 3 milió szerinted melyik fontosabb nekik?
Válasz VéGé #11273. hozzászólásáraKöszönöm a válaszod/ mostanában halottam hogy kb 60- 65 körül lesz. Remélem most nem lesz magas' ha a politikai oldalt nézzük jobb lenne ha oda adnák annak a 3000 ezer fiatalnak' csak + három ezer szavazat lenne :). ( ELVILEG) .
Válasz riegelmihaly78 #11272. hozzászólásáraHa most ki akatjàk osztani a 38 milliàrdot, akkot szinte mindenkinek sikerülni fog, nem lesz mérvadó a pont, de a minimumot el kell érni!
DE! Ha újból ki akarjàk hirdetni a FIG pàlyàzatot, akkor annyi lesz a nyertes, amennyit ők akarnak,és ennek értelmében ott húznak ponthatàrt amennyit tàmogatni akarnak most,és az újbóli meghirdetésre benntartjàk a pénzt, és az is annyi lesz amennyit akarnak! Úgyhogy nem tudni! De most nem hiszem hogy 100 körüli lesz!
Sziasztok/ esetleg a ponthatárról tud valaki valamit? Kb mennyi lesz?
Válasz VéGé #11267. hozzászólásáraLegyen igazad, de mint mondotad 'az ujabb hazugság, ne csalodjunk nagyot ha most se mond igazat.
Válasz kosmil #11268. hozzászólásáraKöszönöm a válaszod.
Válasz Zabiho #11246. hozzászólására2,5 hektárra kapjuk a 70 ezer Ft.... 30AK egyébként, akkor a leírtak alapján ez a 70 ezer eléggé kevés... én szívem szerint valamibe belekezdenék, attól fuggetlenul hogy kicsi a földterület biztos van valami amibe bele tudnék kezdeni.
Válasz Kassai19911028 #11242. hozzászólásáraHa telepíteni akarsz keress fel egy erdészt és ha rendes akkor segít, mindenképpen kell fogadnod szakszemélyzetet. Ha telepítesz mindenképpen vagy fásítás legyen vagy szabad rendelkezésű erdő, azt nem fogják üzemtervezni, később akár lehet újra szántó vagy rét..
Válasz cerf #11263. hozzászólásáraBelinkeltem valamelyik nap a cikket! Az M1 en volt Kiss Mikulàs miniszterelnök szónoklata! Na most igazàból a Fig konkrétan fel sem merült októbertől! Ő pedig múlt hét vasàrnap kijelentette élő szóban, hogy a Fig-nak is most màrciusban lesz eredménye! Gondolom nem csinàl a szàjàból segget, plàne így vàlasztàsok előtt! Nem hinném hogy előnyére vàlik az újabb hazugsàg!!!
Válasz istvanpalfy1986 #11236. hozzászólásáraErdőtérkép!! keresőbe beírod és kész hosszt és területet is tudsz mérni.
Válasz medikus #11264. hozzászólásáraHa màr ezt a pénzt nem adjàk ide akkor csinàljunk màsból. Mondjuk kössünk fogadàsokat vajon mikor lesz kihìrdetés
Válasz Viragka #11259. hozzászólásáraIgen,kampány!
Persze, együnk optimisták. Most is, mint mindig.
Augusztusra meglesz. Szeptemberre biztosan. Tuti forrásból: október; majd az ünnepek előtt, de még idén. Most a választások előtt, (vagy rögtön az után) vagy egy kicsit később, de még a nyári pangás előtt, vagy ősszel. Ha előbb nem is de addigra csak meglesz...
Válasz VéGé #11255. hozzászólásáraJa jó.
Szerintetek mennyi lesz a ponthatár?
Válasz VéGé #11257. hozzászólásáraLegyen igazatok
Válasz ritteralexandra #11256. hozzászólásáraSzerintem is lesz jövő héten!!!
Válasz VéGé #11257. hozzászólásáraÚgy legyen!
Válasz ritteralexandra #11256. hozzászólásáraMàr a jövő héten lesz eredmény! Én bízom benne!
Ki mit tippel? Vàlaszàsokra ki lesznek szorva a pàlyàzatok?