Hirdetés
Fórum
Fortschritt 524 kombájnról vélemények, tapasztalatok.
Létrehozta: Trakiszaki , 2008-11-10 20:00:59
Kedvencekhez
Segítség
- Fakitermelés, erdők újratelepítése új
- VI. Agroinform Fórum Találkozó 2025.02.15. új
- AKG támogatás új
- Agrártámogatások kifizetése új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Direktvetés, no-till. új
- Gázolaj jövedéki visszaigénylés új
- Életképek a gazdálkodás mindennapjairól új
- Poénok új
- Mikor jön az ESŐ?! Agrármeteorológia, időjárás új
999 hozzászólás
Válasz Gábor81 #348. hozzászólásáraIgen,ahogy írod!
Válasz medikus #347. hozzászólásáraNem mondtam, hogy nem így van. Külső tárcsafélen van az agy ami a tengelyre megy, Azon az agyon csúszik a belső tárcsafél. És mögötte van az állító.
Válasz Gábor81 #345. hozzászólásáraAz állórésze az amit nem tudsz lehúzni,az az agy!!!A belső tárcsa azon csúszik!
Válasz medikus #344. hozzászólásáraAzt mondjuk nem is próbáltam... Az állító része is be van állva. Tehát mindenképp szeretném szétszedni az egészet.
Válasz Gábor81 #343. hozzászólásáraHa csak takarítod,vedd le a külső szíjtárcsát!A 6 csavart ha kiveszed,le jön a szíjtárcsa külső fele!
Válasz medikus #342. hozzászólásáraMég nem volt levéve. Takarítás. 10 éve nem ment. :) Van középen a 6 csavar, annál fogva húzom, a tengelyre támasztok.
Válasz Gábor81 #340. hozzászólásáraMiért akarod levenni?
Válasz Gábor81 #340. hozzászólásáraLejön az,csak nehezen,ha még nem volt levéve!honnan húzatod?
SzépJóEstét!
Segítség kéne! Az utóverőn lévő variátort hogy lehet lecsalogatni? Lehuzatót csináltam hozzá, mondjuk csak normál menetű M20-as az orsó. A 1/2 colos légkulcs nem mozdítja meg. Ha jól látom a katalógust az éken van.
Válasz _NB_ #338. hozzászólásáraKöszönöm, ezeket én is megtaláltam.
Válasz Gábor81 #325. hozzászólásáraFortschritt E524 német nyelvű kezelési
LINK
cikk
link
és egy másik
link
Válasz csoppika #336. hozzászólásáraAmelyik gépbe gyártottak,ott persze finomabb a magrosta!A Németbe lyuk rosta van!
Válasz medikus #331. hozzászólásáraNem más a fodrok mérete??? Vhol azt olvastam, hogy más...
Válasz Gábor81 #334. hozzászólásáraAz is jó,pl zab vagy árpa !Abban is van 2 fajta.6x20,és 4.5x20!
Válasz medikus #333. hozzászólásáraAkkor ez a hosszúkás likas felejtős?
Válasz Gábor81 #332. hozzászólására6.3 lyukrosta!!!!Nem kell azt cserélgetni,max ha a kalászfelhordó sok magot szállít vissza!
Válasz medikus #331. hozzászólásáraMIt érdemes használni gabonára? Nekem valami hosszúkás lyuku van bent alul. Eddig egy haverom Claas Dominátor 66-ával arattam, abban alul is zsalus volt. CSak azért jó, mert nem kell cserélgetni, vagy más haszna is van?
Válasz Gábor81 #330. hozzászólásáraAz E típusba nem gyártottak!Csak betolják a felsőt!
Alsó rosta létezik 524-be is zsalus alulra? Érdemes kicserélni?
Moderálási elveink miatt törölve: 2016-08-31 09:58:16
Válasz medikus #327. hozzászólásáraJa, ezt olvastam. AKkor nem érdemes a magyart vadászni a jelek szerint. De köszönöm azért!
Válasz Gábor81 #326. hozzászólásáraAgro 360 E524.Ott olvashatsz róla!Nem készített a forgalmazó Agrotek,rendes gépkönyvet,még alkatrész katalógust sem.
Válasz Myrrdin #317. hozzászólásáraA német nyelvű doksi linkjét akartad küldeni, vagy van más verzió is?
Válasz medikus #324. hozzászólásáraAzt gondoltam. De az egerek által megcsócsált vezetékeket pótolni, kimérni, javíani jó lenne egy olvasható séma. Nagy százalékban működik a gépen minden. Meg ez "szerencsére" az egyszerűbb kivitel, csak forgást figyel és fordulatszámot számol. Egy vezeték égett el, ami a motor végén lévő jeladóra megy, gondolom zárlat van/volt valahol.
Válasz Gábor81 #323. hozzászólásáraAzt nem találsz jobbat!A benne levő panelok,nincsenek feltüntetve,mit tartalmaznak.
Válasz medikus #322. hozzászólásáraAz igaz, csak ez olyan, mintha nem is lenne :) Mint mondottam volt, a kapcsolási rajzra lenne szükségem. Ebben az pedig nem használható.
Válasz Gábor81 #321. hozzászólásáraÉrtem,de nem kell rendelni!
Válasz medikus #320. hozzászólásáraIgen, ezt megtaláltam. (Meglepő módon végigolvastam a fórumot). De ez akárhogy is nézem nem magyar :)
Válasz Gábor81 #319. hozzászólásáraA 219 nél keress!
Válasz medikus #315. hozzászólásáraTudom, én is vigyázok minden gépem papírjaira. Sőt, amihez tudom, be is szerzem ha hiányzik. Ezért kérdeztem, van-e lehetőség pótolni. Ha nincs magyar, akkor rendelek németet.
Válasz Myrrdin #317. hozzászólásáraA németet amit itt az oldalon linkelt valaki azt már leszedtem. Vagy valaki linkelt magyart is?
De pl abban a kapcsolási rajz használhatatlan.
Amit vettem gépet, bent volt a könyve az ülés alatt, de az egerek kiolvasták sajnos...átnyálazták az egészet! :)
Válasz Gábor81 #314. hozzászólásáraSzia!
Még egy kicsit várnod kell, de megkapod. Kérlek bízz bennem és holnap adok egy linket ahol letöltheted. vagy lehet addigra megtalálod te is
Válasz medikus #312. hozzászólására nem igaz, már megint. mit ártott ő neked?
Válasz Gábor81 #314. hozzászólásáraA géppel szokták adni!!Én is adtam,és kaptam vele!
Válasz Gábor81 #313. hozzászólásáraLátom leginkább sehogy. :(
Válasz medikus #312. hozzászólásáraÉS hogy lehet ilyenhez hozzájutni? :)
Válasz Gábor81 #311. hozzászólásáraPersze!
Sziasztok!
524-hez létezett magyar nyelvű használati utasítás?
Válasz kori01 #309. hozzászólásáraVolt 1 évig!
Válasz medikus #308. hozzászólásáraja hát annak persze hogy ékes a variátor tengelye
azt hittem 524-esed van.
amugy van hozzá nekem vadi uj tárcsa aggyal
meg még ilyen olyan dolgok.
Válasz kori01 #307. hozzászólásáraMDW 514.
Válasz medikus #303. hozzászólásáraneked most milyen géped van?
igy oldottuk meg a lánctól való megszabadulást
Válasz medikus #302. hozzászólásáratalált akkor a tiéd nem volt gyári.
itt bordákkal van meghajtva a tárcsa.
Válasz medikus #302. hozzászólásáraVagy az enyém nem gyári volt.
Válasz kori01 #301. hozzászólásáraJó lenne látni,mert szerintem nem 1 ről beszélünk.Az én 524 gépemen 90-es kiadású volt,4 évesen került hozzám,ugyan olyan volt a variátor tengely,mint az 514 es.Csak egy 12-es ékpálya van a variátor agy alatt.
Válasz medikus #300. hozzászólására6 azt hiszem
amire feltolom a tárcsát
Válasz kori01 #299. hozzászólásáraMilyen bordák vannak a variátor tengelyeden?