Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak652 FtBenzin árak637 FtEUR407.83 FtUSD391.39 FtCHF431.41 FtGBP487.09 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Bobi82 #3488. hozzászólásáraVan aki állítólag azzal arat! Nem tudom.Azt a lemezt egyszer,szerintem tavaly már kitárgyaltuk. Le is rajzoltam,hogy miből lehet elindulni!
Válasz medikus #3487. hozzászólásáraköszi.
ilyet még be kell szereznem bócsáról,a kőfogó mehet vissza szerinted a kukorica dobkosár elé,,mert olvastam a 14 es fórumba hogy vmi lemez kell oda.
üdv mindenkinek! kőfogó vályút kukorica dobkosár elé be lehet rakni,?mert másféle lemzem nincs meg idő sincs rá gyártani,illetve valaki képet tudna feltenni,hogy a szalmarázók elejét hogyan kell belemezelni?előre is köszi!
Válasz Bobi82 #3470. hozzászólásáramost elfogadhatóak a kukoricák,szépen szerelj át teljesen, ne veress szét semmit és csirkedara sem lehet a cél hogy ne tudd tárolni.400 alá a dobot és ha kell 1-ben hogy győzze főleg ha zöldszáron érő.
Válasz Bobi82 #3470. hozzászólására Ha van doblassítód tedd fel /az nem olyan nagy munka/ mert ha teljesen le van variálva a dobfordulat könnyen megcsúszik a szíj, a dobkosárt nem fontos kicserélni max egy kicsit több lesz benne a tört szen.SZERINTEM!
Válasz Bobi82 #3470. hozzászólására Ha van doblassítód tedd fel /az nem olyan nagy munka/ mert ha teljesen le van variálva a dobfordulat könnyen megcsúszik a szíj, a dobkosárt nem fontos kicserélni max egy kicsit több lesz benne a tört szen.SZERINTEM!
Szerintetek 1.5-2 hektár kukorica vágásához ha nem cserélem át a dobkosarat lesz-e valami baj,tehát búza dobkosárral vágnám? illetve a dobfordulatot 600-ig le tudom variállni az elég-e kukoricához vagy fel kell tennem a doblassítót is? Válaszokat előre is köszi!
Válasz medikus #3466. hozzászólásáraAz MFK-án nincs ilyen tábla az ajtó is csak az alsó fele nyitható a spanolók se úgy vannak a meghajtás se úgy van a típustábla is hátulján van ,de így már emlékszem a régi FK-án így volt az SZK-5-ös ön .
Válasz medikus #3461. hozzászólásáraElvileg az olajhűtő jó, mert kikötöttük, javasolták,hogy nézzük meg úgy is folyik e el a víz. Az olajhűtő csövet ledugóztuk, és folyt akkor is.
Látom nem csak én küzdök ilyen gondal, hogy a víz belefolyik az olajba. Mondjuk nekünk állt kb 5 évet a gép, a nyáron be is indult, de aztán kiderült olajcserére készülve, hogy a hűtővíz folyik bele az olajba. Levettük a hengerfejet, és csak felöntöttük úgy a vízteret vízzel, és szép lassan csökkent lefelé, az olajleeresztőn meg ki is folyt. A hengerfej tömítés jó volt, azt mondták jobb esetben a gumigyűrű engedi át, vagy lehet ott még nagyobb gond is. Csak kiemelni a motort ugye nem egy egyszerű játék megfelelő gép nélkül, bár javasolták, hogy így is ki lehet húzni a dugattyúkat csak macerás visszarakni. Na meg kellene valami igazán jó hozzáértő emberke aki segítene a dologban. Nem lenne sürgős mivel az idén már nem aratunk vele. Esetleg ha valaki jelentkezne rá keressen bátran. Szabolcs megye. Üdv: Laci
Van valakinek kezelésije oros 4011 kuki adapterhez? Hány üzemóránként kell lezsírozni a felső lánckerék közepében lévő zsírzószemet ami az alatta lévő tűgörgőt keni????
Válasz medikus #3453. hozzászólásáraKivágtam a motor alatt a lemezt hogy letudjam venni a kartelt letakartam a rázóládákat innen szeleltem majd nagyobb horganyzott lemez szilikon paszta lemezcsavar popszegecs és vissza ,mivel hogy nem volt mivel kiemelni a motort és időben is hamarabb végeztem .
Válasz dr.T #3446. hozzászólásáraMar visszaolvastam,engedd ki az olajkiengedo csavart ey eloszor a viz fog kifolyni addig be sem inditsd mert osszekeveri az vizet az olajjal es cserelhetsz olajat.
4846 hozzászólás
Válasz hig86 #3495. hozzászólásáraTeljesen!!
Válasz medikus #3494. hozzászólásáraEz másabb mint az 514?
Valaki megtudná nézni katalógusban hogy mekkora gumigyűrű van a vezértömb működtető karok két oldalán?
Válasz sanyi1965 #3492. hozzászólásáraNem megszüli hanem megcsinálja .
Válasz Szabolcsi #3491. hozzászólásáraha megszüli a tudást tőlem az is lehet.biztos 90 után változhatott meg a dolog.
Válasz sanyi1965 #3490. hozzászólásáraNem atyja ?
Válasz medikus #3489. hozzászólásáraismétlés a tudás anyja.
Válasz Bobi82 #3488. hozzászólásáraVan aki állítólag azzal arat! Nem tudom.Azt a lemezt egyszer,szerintem tavaly már kitárgyaltuk. Le is rajzoltam,hogy miből lehet elindulni!
Válasz medikus #3487. hozzászólásáraköszi.
ilyet még be kell szereznem bócsáról,a kőfogó mehet vissza szerinted a kukorica dobkosár elé,,mert olvastam a 14 es fórumba hogy vmi lemez kell oda.
Válasz Bobi82 #3486. hozzászólásáraÚgy hogy min az első lépcsőkre felcsavarozod ezeket a lemezeket!
üdv mindenkinek! kőfogó vályút kukorica dobkosár elé be lehet rakni,?mert másféle lemzem nincs meg idő sincs rá gyártani,illetve valaki képet tudna feltenni,hogy a szalmarázók elejét hogyan kell belemezelni?előre is köszi!
{Válasz Szabolcsi #3484. hozzászólására
Válasz medikus #3483. hozzászólásáraNa ugye mondtam .
Válasz gabika82 #3482. hozzászólásáraAzt a rugót, ami nyomva tartja a helyén a szelepet!
Milyen rúgót????
Válasz medikus #3480. hozzászólásáraMindjárt kérdezi hogy milyen rugót ? ami a szelepet lenyomja ?
Válasz gabika82 #3475. hozzászólásáraÉs a rugót láttad?
Válasz medikus #3477. hozzászólásáraBocs gyorsabb voltál .
Válasz gabika82 #3476. hozzászólásáraA papír szűrő tetejére ahogy most áll ez a biztonsági szelep .
Válasz gabika82 #3476. hozzászólásáraA papírszűrő tetején levő furatba!
Sziasztok al olajszűőházba hova kell ez az alkatrész mert kiesett es nem láttam honnan.?
Nem tud valaki olcsón napraforgó tálcákat ?
Válasz Bobi82 #3470. hozzászólásáramost elfogadhatóak a kukoricák,szépen szerelj át teljesen, ne veress szét semmit és csirkedara sem lehet a cél hogy ne tudd tárolni.400 alá a dobot és ha kell 1-ben hogy győzze főleg ha zöldszáron érő.
Üdv!
Szerintetek 1.5-2 hektár kukorica vágásához ha nem cserélem át a dobkosarat lesz-e valami baj,tehát búza dobkosárral vágnám? illetve a dobfordulatot 600-ig le tudom variállni az elég-e kukoricához vagy fel kell tennem a doblassítót is? Válaszokat előre is köszi!
Válasz Szabolcsi #3464. hozzászólására Ok köszi közben megtaláltam a táblát amit Medi mondott de csak az egyik asztalomon van a zuzóson nincs.
Válasz Szabolcsi #3464. hozzászólására Ok köszi közben megtaláltam a táblát amit Medi mondott de csak az egyik asztalomon van a zuzóson nincs.
Válasz medikus #3466. hozzászólásáraAz MFK-án nincs ilyen tábla az ajtó is csak az alsó fele nyitható a spanolók se úgy vannak a meghajtás se úgy van a típustábla is hátulján van ,de így már emlékszem a régi FK-án így volt az SZK-5-ös ön .
Válasz Szabolcsi #3465. hozzászólásáraItt belül?
Válasz medikus #3459. hozzászólásáraAz MFKán nincs legalább is az enyémen .
Válasz rsándor #3458. hozzászólásáraA könyv szerint 50 üzemóra de a orrcsúcsot naponta szoktam .
Válasz lacika973 #3462. hozzászólásáraAkkor a 2 hengertömböt is letud választani,külön-külön,és kiderül,melyiket kell levenni!
Válasz medikus #3461. hozzászólásáraElvileg az olajhűtő jó, mert kikötöttük, javasolták,hogy nézzük meg úgy is folyik e el a víz. Az olajhűtő csövet ledugóztuk, és folyt akkor is.
Válasz lacika973 #3460. hozzászólásáraA kérdés még mindig adott!!Biztos hogy a hüvelygumigyűrűnél enged?Vagy az olajhűtő fagyott szét!
sziasztok
Látom nem csak én küzdök ilyen gondal, hogy a víz belefolyik az olajba. Mondjuk nekünk állt kb 5 évet a gép, a nyáron be is indult, de aztán kiderült olajcserére készülve, hogy a hűtővíz folyik bele az olajba. Levettük a hengerfejet, és csak felöntöttük úgy a vízteret vízzel, és szép lassan csökkent lefelé, az olajleeresztőn meg ki is folyt. A hengerfej tömítés jó volt, azt mondták jobb esetben a gumigyűrű engedi át, vagy lehet ott még nagyobb gond is. Csak kiemelni a motort ugye nem egy egyszerű játék megfelelő gép nélkül, bár javasolták, hogy így is ki lehet húzni a dugattyúkat csak macerás visszarakni. Na meg kellene valami igazán jó hozzáértő emberke aki segítene a dologban. Nem lenne sürgős mivel az idén már nem aratunk vele. Esetleg ha valaki jelentkezne rá keressen bátran. Szabolcs megye. Üdv: Laci
Válasz rsándor #3455. hozzászólásáraVan azon egy alu tábla,az szerint!Fka ban is van,hajtás oldalon!
Válasz Szabolcsi #3456. hozzászólására Előre is kösssssz.
Válasz medikus #3453. hozzászólásáraAhogy írod úgy még elképzelni is
elég nehéz.
Válasz rsándor #3455. hozzászólásáraHolnap megnézem én szezononként max 4szer.
Van valakinek kezelésije oros 4011 kuki adapterhez? Hány üzemóránként kell lezsírozni a felső lánckerék közepében lévő zsírzószemet ami az alatta lévő tűgörgőt keni????
Válasz medikus #3453. hozzászólásáraKivágtam a motor alatt a lemezt hogy letudjam venni a kartelt letakartam a rázóládákat innen szeleltem majd nagyobb horganyzott lemez szilikon paszta lemezcsavar popszegecs és vissza ,mivel hogy nem volt mivel kiemelni a motort és időben is hamarabb végeztem .
Válasz Szabolcsi #3452. hozzászólásáraElég vékony,de erős kezed lehet he lefért a hajtókar mellett,és a 16Mkp vel lehúzott hajtókar csavart kivetted!
Válasz csoppika #3442. hozzászólásáraNem muszáj én már cseréltem ki egy hüvelyt dugót hajtókart motor kiemelés nélkül .
Válasz gabika82 #3450. hozzászólásáraAkkor mar szep kapucsino benne az olaj.
Válasz dr.T #3449. hozzászólásáraigen 1 szer kb 10 percre mg felvetük a kukiaszalt!
Válasz gabika82 #3448. hozzászólásáraEs azota mar bestartoltad?
Válasz dr.T #3446. hozzászólásárahát igazáboljulius végén raktuk le és most néztem meg tehát jó 2 hónap alatt!
Válasz dr.T #3446. hozzászólásáraMar visszaolvastam,engedd ki az olajkiengedo csavart ey eloszor a viz fog kifolyni addig be sem inditsd mert osszekeveri az vizet az olajjal es cserelhetsz olajat.