Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak652 FtBenzin árak637 FtEUR408 FtUSD391.24 FtCHF431.97 FtGBP486.14 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz gabika82 #3444. hozzászólásáraA huvely tomiteseknel mehet el neked,nekem is volt olyan,hogy telre mikor elraktam viz volt az olajban ,de aztan abbahagyta,neked mennyi ido alatt van benne 1 l?
Válasz gabika82 #3441. hozzászólásáraMert olyan gyengén szivárog,hogy azért nem érdemes bontani!!Ezért mondom a próbát a hűtő tömítővel!De bonthatod is!
sziasztok a nyári aratás után leálitotam a gépet ma elenöriztem a viz szintet és elég érdekes látvány fogadott és mikor elkeztem keresgélni az eltünt hűtöfojadékot a olajnivó csavar kitekerése után meg is találtam a hinyzó hűtőfojadékot az olajban hát kb agusztus óta áll a gép csak azt nem értem meg hogy nem folyt le több viz mint 1 liter t és a hütöböl se hiányzott több szerintetek hol keresem a hibát??
Válasz K-István #3420. hozzászólásáraBőven elég lesz bele a 130-as is. Nekem 2 db 100 as megy a 200 lovas JD-be, ráadásul 12V-os az indítás, mégis bírja. Gondolom a tied 24V-os, úgyhogy bőven jó lesz.
Válasz rsándor #3425. hozzászólásáraAkkor elég érdekesen vannak ezek az aksik méretezve!A 154 Ah-s az a régi 6E8 nak felelt meg,a 180Ah-s 6E10!Az már olyan széles volt,hogy az 50-es Mtz be elég volt betenni egy oldalra!Persze van erre is magyarázat!
Válasz K-István #3420. hozzászólására Nekem 2 db 220 ah -rás van benne átalakítás nélkül, akkor mi nem fér bele ?? Azért jó a nagy akksi mert nem tudod túlterhelni és így 5-6 évet is kibír.
Sziasztok!Kérdésem lenne,hogy milyen akksit vegyek az 512-be,mert most vettem,de nincs benne,két 130 amperos jó lehetne?csak valami keskeny férne bele.
Gabona ferdével lehet kukoricát / napraforgót vágni ? ( összesen kb 5-6 hekiről lenne szó ) azért kérdezem mert amit kinéztem asztalt ahhoz nincs külön ferde , de a felfogatásai passzolnak a gabona ferdéjéhez . az illető azt állítja , hogy ők évi 40 hekit vágtak gabonáéval .
Válasz lovasnorbi #3397. hozzászólásáraNem kell doblassító ha a dobfordulatot 600-700-ra beállítod ,alsó rosta 16mm,a ládákat nem muszáj de jó ha be van fedve mert a napra szára igen erős jól tud szúrni .
Napraforgó aratásnál szerintetek elmegy a gép doblassító nélkül ? + még annyi , hogy az alsó rosta helyett kell-e másik ha igen hányas ? meg a szalmarázókat be kell lemezelni ?
4846 hozzászólás
Válasz gabika82 #3444. hozzászólásáraA huvely tomiteseknel mehet el neked,nekem is volt olyan,hogy telre mikor elraktam viz volt az olajban ,de aztan abbahagyta,neked mennyi ido alatt van benne 1 l?
Válasz gabika82 #3444. hozzászólásáracsak kisérletezgess,max a legnagyobb szezonban kell kiemelni a motort
köszönöm akkor megprobálom a hűtőtömitőt. áhh isten ments feleslegesen nem szeretek szerelni!!
Válasz gabika82 #3441. hozzászólásáraMert olyan gyengén szivárog,hogy azért nem érdemes bontani!!Ezért mondom a próbát a hűtő tömítővel!De bonthatod is!
Válasz gabika82 #3438. hozzászólásáraA karterban van...ahhoz ki kell venni a motort..ennyit már megtanultam itt:-(
Válasz gabika82 #3440. hozzászólásáracsak azt nem értem miért nem folyt bele több csak 1 liter ezt nem értem!!
Válasz medikus #3439. hozzászólásárajah értem
Válasz gabika82 #3438. hozzászólásáraAz olajteknő közepében!
Válasz medikus #3436. hozzászólásáraelnézést a tudatlanságomért de az hol van??
Válasz gabika82 #3435. hozzászólásáraHengerfejnél inkább az olaj szokott a vízbe menni!
Válasz gabika82 #3435. hozzászólásáraVagy olajhűtő!!!!!!!
Válasz medikus #3434. hozzászólásárade nét választás lehet nem hüvely melett megy le a motorba vagy hengerfejtömitésnél nem??
Válasz gabika82 #3429. hozzászólásáraPróbáld meg,tegyél bele hűtő tömítőt!!Itt ha hibát keresel,ki kell venni a motort!
Válasz medikus #3432. hozzászólásárade pont irtam hogy a hütöböl hiányzott az az 1 liter amit az olajban találtam
Válasz gabika82 #3431. hozzászólásáraAz lehet kondenz víz is,ha a hűtőből nem hiányzik!Van az a hidraulika tartályodban is!
Válasz medikus #3430. hozzászólásáraelnézés olajleeresztő csavar !!!
Válasz gabika82 #3429. hozzászólásáraMilyen nívó csavarod van neked?
sziasztok a nyári aratás után leálitotam a gépet ma elenöriztem a viz szintet és elég érdekes látvány fogadott és mikor elkeztem keresgélni az eltünt hűtöfojadékot a olajnivó csavar kitekerése után meg is találtam a hinyzó hűtőfojadékot az olajban hát kb agusztus óta áll a gép csak azt nem értem meg hogy nem folyt le több viz mint 1 liter t és a hütöböl se hiányzott több szerintetek hol keresem a hibát??
Válasz K-István #3420. hozzászólásáraBőven elég lesz bele a 130-as is. Nekem 2 db 100 as megy a 200 lovas JD-be, ráadásul 12V-os az indítás, mégis bírja. Gondolom a tied 24V-os, úgyhogy bőven jó lesz.
Az E kombájn tulajdonosokat is meghívnám a 106-os topikba egy kis állítgatásra!
Válasz rsándor #3425. hozzászólásáraAkkor elég érdekesen vannak ezek az aksik méretezve!A 154 Ah-s az a régi 6E8 nak felelt meg,a 180Ah-s 6E10!Az már olyan széles volt,hogy az 50-es Mtz be elég volt betenni egy oldalra!Persze van erre is magyarázat!
Válasz K-István #3420. hozzászólására Nekem 2 db 220 ah -rás van benne átalakítás nélkül, akkor mi nem fér bele ?? Azért jó a nagy akksi mert nem tudod túlterhelni és így 5-6 évet is kibír.
Válasz medikus #3423. hozzászólásáraNekem is mind a kettoben 180 volt es belefert gond nelkul.
Válasz lovasnorbi #3421. hozzászólásáraAz oda nem fér be!Széles!
Válasz K-István #3420. hozzászólásáraEredeti mérete a 154 Ah!!Az bele is fér!!
Válasz K-István #3420. hozzászólásáraén a nyáron cseréltem az egyiket az 180 amperórás volt .
Sziasztok!Kérdésem lenne,hogy milyen akksit vegyek az 512-be,mert most vettem,de nincs benne,két 130 amperos jó lehetne?csak valami keskeny férne bele.
Válasz lovasnorbi #3418. hozzászólására
Válasz dr.T #3417. hozzászólásáraoké , vasárnap megyek el megnézni , ha sikerül megvenni mindenképpen rakok fel képet
Válasz lovasnorbi #3416. hozzászólásáraMajd tegyel rola fel kepet
Válasz dr.T #3415. hozzászólásárajohn deere asztalról van szó , talán elég jó állapotban , 350.000 ft
Válasz lovasnorbi #3414. hozzászólásáraMennyiert lenne az az asztal es milyen?
Válasz dr.T #3413. hozzászólásáramég nem vettem meg az asztalt , csak azért érdeklődtem , hogy gabona ferdével lehet-e kukoricát vágni .
Válasz lovasnorbi #3412. hozzászólásáraTegyel mar fel rola kepet mert ilyet meg nem lattam.
Válasz dr.T #3410. hozzászólásáraigen ahogy mondod nekem a kukorica adapter át van alakítva olyanra mint a gabona ferde
Válasz dr.T #3410. hozzászólásáraA gabonát nem ott veszi fel,ahol a kuki asztalt gyárilag!Az övé min két esetben gabona felfogatás!
Válasz lovasnorbi #3408. hozzászólásáraMost olvastam vissza most neked olyan kukorica adapterex van ami attvan csinallva gabona ferxeszallitora vagy mi?
Válasz lovasnorbi #3408. hozzászólásáraMiert ne passzolna!
Válasz dr.T #3407. hozzászólásáracsak az meg nem passzol a kukorica adapter felfogatásához
Válasz lovasnorbi #3406. hozzászólásáraNekem meg van kukorica ferdem.
Válasz dr.T #3405. hozzászólásáraa kukorica asztalhoz nincs ferde
Válasz lovasnorbi #3404. hozzászólásáraTe most mit akarsz,rossz a gabona fsrdeaszallitod vagy kukorica asztalodhoz nincs ferded?
Válasz dr.T #3403. hozzászólásáraCsak az a baj , hogy a vágóasztal felfogatásai a gabona ferdéjéhez illeszkedik
Válasz lovasnorbi #3402. hozzászólásáraNekem van egy ferde kukoricas csak nincs benne lanc,de a tengelyek benne vannak.
Válasz gabika82 #3401. hozzászólásáraKöszönöm szépen
szia igaz nem az én képem de ők is azzal vágják a kukit!!
Sziasztok !
Gabona ferdével lehet kukoricát / napraforgót vágni ? ( összesen kb 5-6 hekiről lenne szó ) azért kérdezem mert amit kinéztem asztalt ahhoz nincs külön ferde , de a felfogatásai passzolnak a gabona ferdéjéhez . az illető azt állítja , hogy ők évi 40 hekit vágtak gabonáéval .
Válasz lovasnorbi #3397. hozzászólására9mm!
Válasz lovasnorbi #3397. hozzászólásáraNem kell doblassító ha a dobfordulatot 600-700-ra beállítod ,alsó rosta 16mm,a ládákat nem muszáj de jó ha be van fedve mert a napra szára igen erős jól tud szúrni .
Sziasztok !
Napraforgó aratásnál szerintetek elmegy a gép doblassító nélkül ? + még annyi , hogy az alsó rosta helyett kell-e másik ha igen hányas ? meg a szalmarázókat be kell lemezelni ?