Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR415.28 FtUSD400.96 FtCHF441.5 FtGBP501 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
512 kuplung beállítása érdekelne. mit, hogyan, mennyit, merre és mennyit. olvastam a magyar nyelvű könyvet de vannak homályos részek. ki hogy szokta felülszabályozni a gépén? mire kell odafigyelni? ha jól tudom nyelestengely fék is van ezen. minden érdekelne és ha fényképes magyarázat van az is érdekelne köszönöm
Válasz Hogel #2834. hozzászólásáraRáadásul kemény,nem biztos hogy úgy hejlik ahogy kell.Vegyél bele boltban csövet.Már lehet hozzá kapni,ami vékony hidraulika csőből van.Nem olyan jó azt onnan kifűzögetni!
Válasz medikus #2833. hozzászólásáraVan itthon egy pár méter sterimo cső, arra gondoltam hogy abba belenyomom a két csatlakozó csonkit és bilinccsel rászorítom.Azt a 4-5 bart csak elbírja nem?
Nem tudom hogy az olajálló-e de hátha kibírja vagy 40 évig.
Válasz Hogel #2826. hozzászólásáraÉn is így voltam az olajjal, bár nekem csak a hidraulika tartály volt megrepedve, kerestem egy darabig honnan jön a csövek jók voltak :)
Válasz Hogel #2824. hozzászólásáraMég esetleg annyi plusz információm van, hogy nemrég bekötöttem azt a "kuplung benyom variátor levesz" kallantyút és hát elég sokat kuplungoztam, miközben hallottam hogy csóró szabályozná lefele a varátort ha még tudná lejjebb.Árthat az neki, vagy miért szokták azt kikötni?
Válasz Hogel #2824. hozzászólásáraMég esetleg annyi plusz információm van, hogy nemrég bekötöttem azt a "kuplung benyom variátor levesz" kallantyút és hát elég sokat kuplungoztam, miközben hallottam hogy csóró szabályozná lefele a varátort ha még tudná lejjebb.Árthat az neki, vagy miért szokták azt kikötni?
Válasz medikus #2823. hozzászólásáraGondoltam erre is de az a fura, hogy abból az irányból meg nem látok csöpögést, és most meg hogy nézném nem priccol semmi.
De ha már azt mondod akkor megnézem alaposabban.
Segítsetek!
Ma arrébb álltam a kombival és mikor kiszálltam ledöbbentem.
Tiszta merő olaj az egész menetvariátor felőli oldala a kombájnnak.De még a kalászfelhordó teteje is végig, a felhajtható oldalfalak, a szelelő variátor tárcsa meg minden.És nem tudok rájönni hogy honnan jött.Fekete mint az üszök.A hidraulika olajam a tartályban szép világos.Ezért nem gondolom hogy az lenne.Motorolaj szaga van, de a motorban is megvan az olaj, s a motor alja szép tiszta.Olyan mintha a menetvariátor hidraulikus része lenne az epicentrum, mert a körülötte levő védőburkolatban is áll az olaj.
Beindítottam ismét hogy lássam honnan jön, de most meg nem priccol sehol.
Vannak képeim is ha az segít.
Válasz lovasnorbi #2800. hozzászólásáraTermészetesen!A szivattyút járatni kellene.A leg biztosabb ha a szívóágat leveszed a tartályról és tele öntöd olajjal,utána visszateszed,és beindítod! akkor fel kell hogy kapja az olajat,akkor kidolgozza a levegőt.
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok , hogy az 512-esen leeresztettük a hidraulika olajat és az asztalemelő , a kormány munkahengerek fel lettek újítva + ki lett cserélve az orbit szivattyú is . na most az a probléma , hogy elindítottuk de semmi nem reagál . a kormány nem fordul a munkahengerek nem mozognak . ilyenkor mi a teendő ?
4846 hozzászólás
Válasz Myrrdin #2845. hozzászólásáraAkkor vagy nem emel ki,vagy a nyelestengely fék kopott,és nem fogja meg a tengelyt!
Válasz medikus #2844. hozzászólására
mindig recseg/ "kúszik" a kuplung
szakembőr
Válasz Myrrdin #2841. hozzászólásáraHa van holtjáték,akkor mit akarsz állítani?
Válasz Berente Antal #2842. hozzászólásáraNem biztos hogy szerelhető a fenékszelep!
Válasz vasvarikriszta #2840. hozzászólásáraHajtsatok hozzá rugót. Ha nem megy rugószaküzletben megcsinálják.
Üdv!
512 kuplung beállítása érdekelne. mit, hogyan, mennyit, merre és mennyit. olvastam a magyar nyelvű könyvet de vannak homályos részek. ki hogy szokta felülszabályozni a gépén? mire kell odafigyelni? ha jól tudom nyelestengely fék is van ezen. minden érdekelne és ha fényképes magyarázat van az is érdekelne köszönöm
Válasz medikus #2839. hozzászólásáraami lezárja az olaj utat az a kis rugó eltört
Válasz vasvarikriszta #2838. hozzászólásáraAz új 40 ezer!!!Bontott!!Mi a baja?
sziasztok főfékmunkahenger érdekelne eladó vagy mivel lehet cserélni?
Válasz medikus #2836. hozzászólására"hajlik"
Válasz Hogel #2834. hozzászólásáraRáadásul kemény,nem biztos hogy úgy hejlik ahogy kell.Vegyél bele boltban csövet.Már lehet hozzá kapni,ami vékony hidraulika csőből van.Nem olyan jó azt onnan kifűzögetni!
Válasz Hogel #2834. hozzászólásáraMennyire hőálló!!!Az is kérdés!
Válasz medikus #2833. hozzászólásáraVan itthon egy pár méter sterimo cső, arra gondoltam hogy abba belenyomom a két csatlakozó csonkit és bilinccsel rászorítom.Azt a 4-5 bart csak elbírja nem?
Nem tudom hogy az olajálló-e de hátha kibírja vagy 40 évig.
Válasz Hogel #2832. hozzászólásáraNa ugye-ugye!Azt az eredeti félét(gumicső fém harisnyában) bele se tedd!!!!Csak hidraulika csövet!!
Olajnyomáscső.
Már megint medikus...
Válasz Hogel #2826. hozzászólásáraÉn is így voltam az olajjal, bár nekem csak a hidraulika tartály volt megrepedve, kerestem egy darabig honnan jön a csövek jók voltak :)
Válasz Hogel #2829. hozzászólásáraGondolom akkor jobban odalátsz,hol folyik az olaj!
Válasz medikus #2827. hozzászólásáraa hűtőmaszkot azt miért kell levegyem?
Válasz Hogel #2824. hozzászólásáraMajd kérünk róla fotót!
Válasz Hogel #2826. hozzászólásáraKösd ki,nem használja azt senki!Csak a variátor használódik!
Válasz medikus #2823. hozzászólásáraGondoltam erre is de az a fura, hogy abból az irányból meg nem látok csöpögést, és most meg hogy nézném nem priccol semmi.
De ha már azt mondod akkor megnézem alaposabban.
Válasz Hogel #2820. hozzászólásáraMotorolaj!!!!Az olajnyomás cső eldurrant a kábel alagútban,vagy előtte!Vedd le a hűtőmaszkot!
Segítsetek!
Ma arrébb álltam a kombival és mikor kiszálltam ledöbbentem.
Tiszta merő olaj az egész menetvariátor felőli oldala a kombájnnak.De még a kalászfelhordó teteje is végig, a felhajtható oldalfalak, a szelelő variátor tárcsa meg minden.És nem tudok rájönni hogy honnan jött.Fekete mint az üszök.A hidraulika olajam a tartályban szép világos.Ezért nem gondolom hogy az lenne.Motorolaj szaga van, de a motorban is megvan az olaj, s a motor alja szép tiszta.Olyan mintha a menetvariátor hidraulikus része lenne az epicentrum, mert a körülötte levő védőburkolatban is áll az olaj.
Beindítottam ismét hogy lássam honnan jön, de most meg nem priccol sehol.
Vannak képeim is ha az segít.
Válasz dr.T #2818. hozzászólásáraNem kell azt azért olyan sűrűn cserélni!
Válasz medikus #2817. hozzászólásáraNa neaggodj addigra 10 drb magyar minosegi sufni esztergallt tengelyt fogsz kidobni,mire ebbol 1.
Válasz dr.T #2814. hozzászólásáraHiába eredeti,ha kopott!Olyat nem láttam még ami el tört volna,nem azért szokták cserélni!
Válasz Myrrdin #2815. hozzászólásáraLehet csak gyenge a rugó a váltó rudazatot fixáló golyó előtt.Én is jártam már így.
Az mitől lehet hogy legnagyobb sebesség fokozatba kapcsolva haladok és amikor felvariálom akkor kidobja a sebességet?
Válasz medikus #2813. hozzászólásáraValoszinu,hogy nem csak eredeti nyemecko,miert,eredetit mar ugysem veszel esetleg valami tsz elfekvoben.
Válasz dr.T #2811. hozzászólásáraA tiéd új?
Válasz medikus #2810. hozzászólásáraAz birna vagy 1 evet jobb esetben
Válasz medikus #2810. hozzászólásáraValami jo magyar minoseget mi,inkabb az oreginal!
Válasz munkasember #2808. hozzászólásáraVegyél újat!!!!
Válasz munkasember #2808. hozzászólásáraPl.nalam,nekem meg megvan.
Sziasztok!
Valaki meg tudná írni, hogy bontott dobtengelyt, vagy egyáltalán bontott alkatrészhez hol lehet hozzájutni? Válaszokat előre is köszönöm!
Válasz medikus #2806. hozzászólásáraKöszönöm!!!!
Válasz számüzött #2805. hozzászólására175!
Üdvözlet mindenkinek!!Olyat szeretnék kérdezni, hogy az 512-esbenlévő ifa motornak a porlasztójának mennyi a nyitó nyomása?
Válasz medikus #2803. hozzászólásáraigen, kormányzásom már van , holnap pedig megcsinálom a munkahengereket .
Válasz lovasnorbi #2800. hozzászólásárasikerült megoldani?
Válasz magyartarkás #2796. hozzászólásáramdc 50.Ez egyfokozatú nyári olaj.
Válasz lovasnorbi #2800. hozzászólásáraTermészetesen!A szivattyút járatni kellene.A leg biztosabb ha a szívóágat leveszed a tartályról és tele öntöd olajjal,utána visszateszed,és beindítod! akkor fel kell hogy kapja az olajat,akkor kidolgozza a levegőt.
Válasz medikus #2799. hozzászólásáraa légtelenítés az járó motor mellett történik ?
Válasz lovasnorbi #2798. hozzászólásáraLégtelenítsd!Valahol a nyomóágat nyisd meg kicsit!Vagy öntsd fel a szivattyút,ha nem kapja fel az olajat!
Sziasztok !
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok , hogy az 512-esen leeresztettük a hidraulika olajat és az asztalemelő , a kormány munkahengerek fel lettek újítva + ki lett cserélve az orbit szivattyú is . na most az a probléma , hogy elindítottuk de semmi nem reagál . a kormány nem fordul a munkahengerek nem mozognak . ilyenkor mi a teendő ?
Válasz magyartarkás #2796. hozzászólásáraTurbódízel.