Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak644 FtBenzin árak625 FtEUR415.97 FtUSD403.23 FtCHF443.85 FtGBP501 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz dr.T #2587. hozzászólásáraLégy szíves majd kérdezd meg a boltban , hogy nincs-e nekik a tankba beöntő szűrőjük . ( nekem nem is azért kellene mert attól félek , hogy kosz kerül a tankba . Hanem nálunk ezt megkövetelik . Minden nyár elején van egy úgynevezett "gépszemle " amikor a tűzoltóság kijön és megnézi a traktorokat / kombájnokat , hogy megfelelő állapotban vannak-e a gépek . Akkor megnézik azt is , hogy a tankba van-e szűrő . Nem tudom miért fontos nekik de kell bele )
Válasz lovasnorbi #2583. hozzászólásáraHa teszel bele akkor nehezebben is fogsz tudni tankolni azza szamolj,mert lassan fog folyni az anyag,de ha tettel az a vizzsakot a tartaly utann a szívo agra akkor szerintem felesleges.
Válasz Hogel #2574. hozzászólásáraNe kiserletezgess csinalld meg rendesen,mert most van ra idod,majd arataskor megboszulja magat hidd el,ha nincs kedved szetszedni inkabb szedd szet 1 het mulva mikorra lehiggadsz!
Válasz medikus #2573. hozzászólásáraHat nekem a hon-on az volt a problema,hogy elrakodott az olajmpunpan a szelep karbonnal es nemtudta regulalni az olajnyomast tehat ezalltal csak a porgofilter fele tudta nyomni az olajat,ugye nemtudtam nezni az olajnyomast mert csak kotrolegő mutatta az meg szart se mjtatott es ott szepen lassan rakodott fel,hozzateszem 150 mh oranal mindig olajcsere,azert irtam,hogy lehet ott mas problema is mindt egybol go,leghamarabb olajpumpa,szelep,ora ezeket kell megnezni. ja es enis lemertem keves volt az olajjyomasom!
Válasz medikus #2572. hozzászólásáraKöszi. Amúgy kész lett a szelelő tengely.3 új lapáttal összeraktam. Tényleg üt... egy kicsikét.De én mán szét nem szedem.
Válasz Hogel #2568. hozzászólásáraAz biztos nincs eldugulva!Oldalt a főszűrőből kapja a nyomást,azon a 8 as körüli furaton,amit akkor látsz meg,ha leveszed a centrifugál szűrő tetejét,és a tömítés jobb oldalán találod meg!Onnan megy az olajnyomás a centrifugál szűrő tetejébe,úgy bele a rotorba.
Válasz medikus #2565. hozzászólásáraLEpróbálom az órát levegővel, viszont tudnom kellene , hogy ha pl 12 óránál áll a mutató, az hány bar nak felel meg.
Vagy ha 4 óránál az mennyi?
Válasz medikus #2562. hozzászólásáraNembiztos,hogy general,megkelle nezned a porgofilternel a jaratot ahol jon az olaj,hogy veletlen nincs e eldugulva,aztan nezd meg egy masik olajnyomas oraval is,hogy az mit mutat,persze olyan lenne jo amit biztosra tudsz,hogy mutat e,aztan a szelepem probalj allitani amit a medi mond.
Válasz Hogel #2561. hozzászólásáraAkkor az egy generál lesz!Az olajszűrőház legalján baloldalt van egy(kb most nem tudom24 es) kulcsnyílású csavar fej!ott van lehetőség állítani,a nagy rugó alá kell tenni valami hézagolót!Jó nehéz ott becsavarni fejenn állva!
Az olajnyomást lehet valahol állítani?Mert hideg motornál is éppen hogy zöldben van.A piros-zöld átfedés felső határán áll.
Az olajszűrő házon látok két nagy csavart alul.
Az bal oldali valszeg az olajnyomás gomba lehet, de nem tudom biztosan, mert le van törve a vége. A jobb oldaliból meg kiáll egy olyan 5 ös forma csavar középen, amin van egy kis henger alakú anyaszerűség.Az nem tudom mi lehet.Esetleg valami olaj hőmérséklet jeladó?
Kipucoltam a centrifugál szűrőt, meg lecseréltem a papírszűrőt is , de ugyanolyan kicsi a nyomás.
4846 hozzászólás
Válasz lovasnorbi #2596. hozzászólásáraOk rakerdek,de en meg ilyet nemhalottam!
Válasz dr.T #2587. hozzászólásáraLégy szíves majd kérdezd meg a boltban , hogy nincs-e nekik a tankba beöntő szűrőjük . ( nekem nem is azért kellene mert attól félek , hogy kosz kerül a tankba . Hanem nálunk ezt megkövetelik . Minden nyár elején van egy úgynevezett "gépszemle " amikor a tűzoltóság kijön és megnézi a traktorokat / kombájnokat , hogy megfelelő állapotban vannak-e a gépek . Akkor megnézik azt is , hogy a tankba van-e szűrő . Nem tudom miért fontos nekik de kell bele )
Válasz dr.T #2594. hozzászólásáraköszönöm!!
Válasz gabika82 #2593. hozzászólásáraIgen az!
Válasz dr.T #2592. hozzászólásárabocs a tudatlanságomért na akor ugy kérdem munkahengeres a kormányzása??
Válasz gabika82 #2591. hozzászólásáraAkkor mire vagy kivancsi?
Válasz medikus #2590. hozzászólásáranem sok mindent!! ?
Válasz gabika82 #2589. hozzászólásáraTeljes szervós,ha ez mond neked valamit!!
üdv az 512 es szervos vagy kormányműves kormányzásű válaszokat elöre köszi!!
Válasz Hogel #2584. hozzászólásáraMondtam neha az egyszeru dolgok trefalljak meg az embert !!
Válasz lovasnorbi #2583. hozzászólásáraHa teszel bele akkor nehezebben is fogsz tudni tankolni azza szamolj,mert lassan fog folyni az anyag,de ha tettel az a vizzsakot a tartaly utann a szívo agra akkor szerintem felesleges.
Válasz Hogel #2584. hozzászólásáraAz úgy már elég!
Válasz lovasnorbi #2583. hozzászólásáraVan eredetileg gyári réz szűrő benne!Ha nincs,és szükséged van rá,csinálj rézből!
Megoldódott az olajnyomás probléma is.
Óra volt megszorulva.
Megcirkumveniáltam és azóta jó. Olyan fél három körül mutat, esetleg 3 óra 40 :)
Sziasztok !
Ti az 512-es üzemanyag beöntő nyílásába szoktatok szűrőt tenni ? ha igen milyen gépé passzol bele ?
Válasz Hogel #2574. hozzászólásáraNe kiserletezgess csinalld meg rendesen,mert most van ra idod,majd arataskor megboszulja magat hidd el,ha nincs kedved szetszedni inkabb szedd szet 1 het mulva mikorra lehiggadsz!
Válasz medikus #2573. hozzászólásáraHat nekem a hon-on az volt a problema,hogy elrakodott az olajmpunpan a szelep karbonnal es nemtudta regulalni az olajnyomast tehat ezalltal csak a porgofilter fele tudta nyomni az olajat,ugye nemtudtam nezni az olajnyomast mert csak kotrolegő mutatta az meg szart se mjtatott es ott szepen lassan rakodott fel,hozzateszem 150 mh oranal mindig olajcsere,azert irtam,hogy lehet ott mas problema is mindt egybol go,leghamarabb olajpumpa,szelep,ora ezeket kell megnezni. ja es enis lemertem keves volt az olajjyomasom!
Válasz Hogel #2579. hozzászólásáraSzűrő eltömődését jelző adó.
És a 33 as?
Válasz Hogel #2577. hozzászólásáraSemmi!Egy lemez cső,ami nem engedi a rugót oldalirányba görbülni.
http://www.feranker.hu/sites/feranker.hu/files/w50cat/0022.jpg
A 15 ös a micsoda?
Válasz Hogel #2574. hozzászólásáraMajd szépen ledobálja a lapátokat,össze görbít mindent,mikor felcsavarja magát!És mehetsz haza javítani,ne adj Isten 8-10 kilóméterről!
Válasz medikus #2573. hozzászólásáraA centrifugál szűrő a mellék ágat szűri,nem a főáramban van!
Válasz medikus #2572. hozzászólásáraKöszi. Amúgy kész lett a szelelő tengely.3 új lapáttal összeraktam. Tényleg üt... egy kicsikét.De én mán szét nem szedem.
Válasz Hogel #2568. hozzászólásáraAz biztos nincs eldugulva!Oldalt a főszűrőből kapja a nyomást,azon a 8 as körüli furaton,amit akkor látsz meg,ha leveszed a centrifugál szűrő tetejét,és a tömítés jobb oldalán találod meg!Onnan megy az olajnyomás a centrifugál szűrő tetejébe,úgy bele a rotorba.
Válasz Hogel #2570. hozzászólásáraAvékony zöld vége 0,8bar.hivatalosan névleges fordulatnál 5.2 +-0.7!Ez ott kb 5 óránál van!
Válasz Hogel #2570. hozzászólására1.5 a piros vonal vége!Akkor 12 óránál 2.5 től nem több!
Válasz medikus #2565. hozzászólásáraLEpróbálom az órát levegővel, viszont tudnom kellene , hogy ha pl 12 óránál áll a mutató, az hány bar nak felel meg.
Vagy ha 4 óránál az mennyi?
Klafa :)
És mekkorát?
A centrifugálszűrő alatt mekkora lyuk van, amit meg kell néznem, hogy nincs e eldugulva?
Válasz Hogel #2566. hozzászólásáraIgen,acélból!
Válasz medikus #2562. hozzászólásáraA rugó alá hézagolót azért, hogy erősebben nyomja a golyót? Vagy mi célból?
Válasz dr.T #2564. hozzászólásáraAz órát letudja próbálni levegővel.
Válasz medikus #2562. hozzászólásáraNembiztos,hogy general,megkelle nezned a porgofilternel a jaratot ahol jon az olaj,hogy veletlen nincs e eldugulva,aztan nezd meg egy masik olajnyomas oraval is,hogy az mit mutat,persze olyan lenne jo amit biztosra tudsz,hogy mutat e,aztan a szelepem probalj allitani amit a medi mond.
Válasz Hogel #2561. hozzászólásáraHideg motornál 4 órán ha áll,akkor jó!!!!!!!!!
Válasz Hogel #2561. hozzászólásáraAkkor az egy generál lesz!Az olajszűrőház legalján baloldalt van egy(kb most nem tudom24 es) kulcsnyílású csavar fej!ott van lehetőség állítani,a nagy rugó alá kell tenni valami hézagolót!Jó nehéz ott becsavarni fejenn állva!
Az olajnyomást lehet valahol állítani?Mert hideg motornál is éppen hogy zöldben van.A piros-zöld átfedés felső határán áll.
Az olajszűrő házon látok két nagy csavart alul.
Az bal oldali valszeg az olajnyomás gomba lehet, de nem tudom biztosan, mert le van törve a vége. A jobb oldaliból meg kiáll egy olyan 5 ös forma csavar középen, amin van egy kis henger alakú anyaszerűség.Az nem tudom mi lehet.Esetleg valami olaj hőmérséklet jeladó?
Kipucoltam a centrifugál szűrőt, meg lecseréltem a papírszűrőt is , de ugyanolyan kicsi a nyomás.
Válasz magyartarkás #2557. hozzászólásáraAgro alfa pápa.
Válasz magyartarkás #2557. hozzászólásáraOtt ahol az alkatrészt is.Kell hogy legyen,csíkokban!Pl:Bócsa
Válasz medikus #2555. hozzászólásáraKöszönöm a jó tanácsokat!
Válasz medikus #2554. hozzászólásáraJavítóbetétet hol lehet kapni?
Válasz Hogel #2545. hozzászólásáraMilyen kombajnra akarod?
Válasz magyartarkás #2553. hozzászólásáraHa 2 van,akkor van ott több is!Drótkefézd le,és fordítsd fény felé!
Válasz magyartarkás #2553. hozzászólásáraLehet kapni bele javító betétet!!Ha ki tudod cserélni!
Válasz medikus #2552. hozzászólásáraNemrég vettem a kombájnt,és így kívülről nézve elég korrodált,és van rajt két lyuk is!
Válasz magyartarkás #2551. hozzászólásáraOtt például a Megazet Kft-nél vásároltam.Tiednek mi a baja?
Válasz medikus #2550. hozzászólásáraVeszprém megye!
Válasz magyartarkás #2549. hozzászólásáraHol vagy?
Válasz medikus #2548. hozzászólásáraTudnál segíteni,hogy honnan érdemes beszerezni az újat?
Válasz magyartarkás #2547. hozzászólásáraÚjat vegyél! A bontott általában olyan mint a nagy rosta!