Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR415.28 FtUSD400.96 FtCHF441.5 FtGBP501 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Sziasztok !
Azt szeretném kérdezni , hogy nincs-e véletlenül valakinek eladó dob-bekapcsoló kar visszahúzó rugója .Nekem az is jó ha csak valaki a méretét tudná megadni annak a rugónak , hogy tudjak csináltatni egyet .
Válasz dr.T #2291. hozzászólásáraSzia !
Nem baj ha nem most mennénk ki hanem majd valamikor a jövő hónapban ? már csak azért mert egyszer köd van utána ónos eső meg a többi ramaty . de attól függetlenül érdekel minden amit mondtam .
Válasz lovasnorbi #2283. hozzászólásáraNem emlekszem pontosan ra de pl nem lw szam volt hanem la volt nekik,mert az egyiknek pl a belso meret van feltuntetve a masiknak meg a kulso merete es ott voltak elteresek,de azt megtudjak mondani ahol veszel ekszilyat,mert lehet lw mar nincs csak la mas szammal,de a meret ugyan az.
Válasz dr.T #2279. hozzászólásárarendben , ha lehet akkor délután .+ még akkor érdekelne az ürítőcsiga meghajtó ékszíj . akkor majd azt is számold hozzá .
Válasz dr.T #2273. hozzászólásáraAz nem olyan nagy hiba . de azért fel lehet fogatni ugye ? Az akkumulátorszekrény burkolatja nincs meg görbülve ?Mennyiért adnád őket ?
Válasz csöpi #2271. hozzászólásáraKerdezz ra a Rubena szijakra,ezek megfizethetoek es jok is vagy amit a medi mondott a Sava szijak is nagyon jok es az optibellt feléert vannak.
Válasz csöpi #2267. hozzászólásáraMostanában nem vettem,de sokallom.Sokszor egy Száva gumi is ér annyit,mint egy neves valami.Volt hogy az Optibelt variátor szíj 1 hetet sem bírt ki,40000-ért,a Száva meg éveket ment.A variátor szíj sem kerül szerintem annyiba,pedig az hosszabb.Hol van ez a szíj?
Válasz medikus #2260. hozzászólásáraVitát nem nyitok erről. Azt mondom, amit láttam a bontott 512-n, meg a vágóasztal kocsin... Az 5? lyukas felni szerintem 15-ös...
Válasz csoppika #2259. hozzászólásáraPersze,a 0.3 coll,az 7mm átmérőben az már sok!Azért faragják meg a peremet,csak van hogy nem tudják felpumpálni,mert akkorra kidurran.Az eredeti méret 15.3,ugyan az,mint a 12-es hátsó kereke!
Válasz medikus #2258. hozzászólásáraNekünk az 514-es egytengelyes asztalszállítóján 15-ös volt...De persze megáll rajta a 15.3-as, mivel defekt miatt cserés lett az egyik... Láttam 15.3-as felnin 15-ös tréler gumit(állatszállítón)...hát hogy is mondjam...nem lehetett egyszerű felrakni, kissé 8-asban sikerült
Válasz csoppika #2257. hozzászólásáraNyugodt lehetsz,nem 15-ös!Ez a poén benne,15.3,azért nem jó rá semmi más gumi.A 15 nem megy fel,csak ha megfaragod(láttam már olyat)persze el szakadhat,a 16-os meg lefordul.Ezért szoktak rá hegeszteni körbe egy köracélt!Mindegyik "gány" munka!
Válasz dr.T #2248. hozzászólásáraBal oldalon néztem azt az ékszíjat ott jó . jobb oldalon még nem néztem mert még mindig le van takarva ,azért meg most nem akarom felbontani a ponyvát . de tavasszal ha nekiállunk megcsinálni akkor mindenképpen megnézem .
Válasz lovasnorbi #2246. hozzászólásáraMeg a szalmarazo ekszijjat nezd meg ,tudod az ami ugy nyolcasban van visszaforditva mert ezek a spanolotarcsak amiket veszel nemsokat birnak es ha szetmegy a niteles akkor szetbaszhatja az ekszijat is.
4846 hozzászólás
Válasz lovasnorbi #2296. hozzászólásáraA padlo alattira gondolsz
Sziasztok !
Azt szeretném kérdezni , hogy nincs-e véletlenül valakinek eladó dob-bekapcsoló kar visszahúzó rugója .Nekem az is jó ha csak valaki a méretét tudná megadni annak a rugónak , hogy tudjak csináltatni egyet .
Válasz vasvarikriszta #2294. hozzászólásáraHirdetnek!!!!Nem nézel hirdetéseket?
üdv mindenkinek nincs valakinek eladó 4.20 vágóasztal kocsija? Rossz is érdekelne.
Válasz lovasnorbi #2292. hozzászólásáraOk nembaj,elvan az nalam,majd elotte csorogj.
Válasz dr.T #2291. hozzászólásáraSzia !
Nem baj ha nem most mennénk ki hanem majd valamikor a jövő hónapban ? már csak azért mert egyszer köd van utána ónos eső meg a többi ramaty . de attól függetlenül érdekel minden amit mondtam .
Válasz lovasnorbi #2289. hozzászólásáraOk megnezem mennyi van,de rakerdezhetsz te is addig az arakra.
Válasz lovasnorbi #2289. hozzászólásáraOk megnezem mennyi van,de rakerdezhetsz te is addig az arakra.
Válasz dr.T #2288. hozzászólásáraok , csak mert nem emlékeztem rá . (akkor abból is kellene jó pár darab )
Válasz lovasnorbi #2287. hozzászólásáraVannak,hisz azt mondtam is.
Válasz dr.T #2286. hozzászólásáraA gabona vágóasztal bedobóúj szemcsapágyaihoz vannak neked lemezeid ?
Ha valakit erdekelne van egy kuki adapterem alkatresznek.
Válasz lovasnorbi #2283. hozzászólásáraAzt irtam,hogy megvan.
Válasz lovasnorbi #2283. hozzászólásáraNem emlekszem pontosan ra de pl nem lw szam volt hanem la volt nekik,mert az egyiknek pl a belso meret van feltuntetve a masiknak meg a kulso merete es ott voltak elteresek,de azt megtudjak mondani ahol veszel ekszilyat,mert lehet lw mar nincs csak la mas szammal,de a meret ugyan az.
Válasz dr.T #2282. hozzászólásáranekem a 25x2700-as kellene . hogyan hogy voltak eltérések ?
Válasz dr.T #2281. hozzászólásáraHa joll emlekszem valamelyik ekszijaknal voltak elteresek.
Válasz lovasnorbi #2278. hozzászólására itt megnezheted az ekszijakat.
Válasz dr.T #2279. hozzászólásárarendben , ha lehet akkor délután .+ még akkor érdekelne az ürítőcsiga meghajtó ékszíj . akkor majd azt is számold hozzá .
Válasz lovasnorbi #2278. hozzászólásáraInkabb majd felhivlak holnap mert itt a forumon vannak nagyon okos es rosszmájú emberek vannak.
Válasz dr.T #2277. hozzászólásáraMennyiért adnád őket ??
Válasz lovasnorbi #2275. hozzászólásáraIgen felehet rakni .
Válasz lovasnorbi #2275. hozzászólásáraNincs csak a visszahalytasnal alul egy kicsit csak a festes randa rajta.
Válasz dr.T #2273. hozzászólásáraAz nem olyan nagy hiba . de azért fel lehet fogatni ugye ? Az akkumulátorszekrény burkolatja nincs meg görbülve ?Mennyiért adnád őket ?
Válasz csöpi #2271. hozzászólásáraKerdezz ra a Rubena szijakra,ezek megfizethetoek es jok is vagy amit a medi mondott a Sava szijak is nagyon jok es az optibellt feléert vannak.
Válasz lovasnorbi #2272. hozzászólására annak az elso kepnel latod a bal sarka az a hibaja van.
Válasz dr.T #2263. hozzászólásárafényképet tudsz felrakni ?
Válasz medikus #2270. hozzászólásáraok, köszönöm, meg menetelő variátor szíj is kell úgyis
Válasz csöpi #2269. hozzászólásáraKérdezd meg Bócsán.
Válasz medikus #2268. hozzászólásáraSzolnokon golden lub kft
Válasz csöpi #2267. hozzászólásáraMostanában nem vettem,de sokallom.Sokszor egy Száva gumi is ér annyit,mint egy neves valami.Volt hogy az Optibelt variátor szíj 1 hetet sem bírt ki,40000-ért,a Száva meg éveket ment.A variátor szíj sem kerül szerintem annyiba,pedig az hosszabb.Hol van ez a szíj?
Válasz medikus #2266. hozzászólásáraTAGEX ez szállítási költséggel együtt.
Válasz csöpi #2265. hozzászólásáraSzerintem sokkk!Milyen márka?
Hali mindenkinek. Egy kérdésem lenne dob variátor szijj 24fával sok e érte?
Válasz csoppika #2262. hozzászólásáraLehet igazad van!Melculpa!Megnéztem az 512 könyvét!Az való igaz 15-ös kereket ír!
Válasz lovasnorbi #2249. hozzászólásáraMost volt csak idom megnezni,de megvan mind a ketto amit kerdeztel.
Válasz medikus #2260. hozzászólásáraA mezögeparchivum sem úgy tudja... No mindegy, ha defekt van , én is 15.3-ra cserèlek...
Válasz medikus #2260. hozzászólásáraVitát nem nyitok erről. Azt mondom, amit láttam a bontott 512-n, meg a vágóasztal kocsin... Az 5? lyukas felni szerintem 15-ös...
Válasz csoppika #2259. hozzászólásáraPersze,a 0.3 coll,az 7mm átmérőben az már sok!Azért faragják meg a peremet,csak van hogy nem tudják felpumpálni,mert akkorra kidurran.Az eredeti méret 15.3,ugyan az,mint a 12-es hátsó kereke!
Válasz medikus #2258. hozzászólásáraNekünk az 514-es egytengelyes asztalszállítóján 15-ös volt...De persze megáll rajta a 15.3-as, mivel defekt miatt cserés lett az egyik... Láttam 15.3-as felnin 15-ös tréler gumit(állatszállítón)...hát hogy is mondjam...nem lehetett egyszerű felrakni, kissé 8-asban sikerült
Válasz csoppika #2257. hozzászólásáraNyugodt lehetsz,nem 15-ös!Ez a poén benne,15.3,azért nem jó rá semmi más gumi.A 15 nem megy fel,csak ha megfaragod(láttam már olyat)persze el szakadhat,a 16-os meg lefordul.Ezért szoktak rá hegeszteni körbe egy köracélt!Mindegyik "gány" munka!
Válasz medikus #2256. hozzászólásáraSzerintem az eredeti 15-ös, de olyat már nem kapni...
Válasz Mg. Alkatrész Kft #2255. hozzászólásáraEz az eredeti méret!
Válasz medikus #2254. hozzászólásáraMár találkoztunk pár félével,mikor mire van átalakítva. Ez egyébként 25800+áfa.
Válasz Mg. Alkatrész Kft #2252. hozzászólására10.0/70x15.3!
Válasz vasvarikriszta #2251. hozzászólásáraMegnezem aztan irok.
Válasz vasvarikriszta #2251. hozzászólásáraMi a mérete?
asztalszállító kocsihoz keresek gumiabroncsot 2db ha van valakinek eladó irjon
Válasz lovasnorbi #2249. hozzászólására
Válasz dr.T #2248. hozzászólásáraBal oldalon néztem azt az ékszíjat ott jó . jobb oldalon még nem néztem mert még mindig le van takarva ,azért meg most nem akarom felbontani a ponyvát . de tavasszal ha nekiállunk megcsinálni akkor mindenképpen megnézem .
Válasz lovasnorbi #2246. hozzászólásáraMeg a szalmarazo ekszijjat nezd meg ,tudod az ami ugy nyolcasban van visszaforditva mert ezek a spanolotarcsak amiket veszel nemsokat birnak es ha szetmegy a niteles akkor szetbaszhatja az ekszijat is.