Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR414.08 FtUSD401.61 FtCHF440.53 FtGBP496.28 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz lovasnorbi #2246. hozzászólásáraMegnezem majd,de utannakerdezhetsz te is az araknak,nos akkor legalabb tudod mik az arak.holnap rakerdek aztan megmondom mi az ara es en mennyiert tudom odaadni.
Válasz lovasnorbi #2244. hozzászólásáraElotte megnezem,aztan teszek fel rola neked kepet aztan megdumalljuk,nemnezted az ekszijakat,hogy nem e kellene veletlen valamelyik,mert akkor eldobnam hozzad a plével egyutt? A medi leirta melyik hova megy.
Válasz dr.T #2243. hozzászólásáraPonyvát még nem tudtam szerezni , valószínű , hogy majd csináltatok . a burkolatot majd akkor nézd meg légyszi , és akkor a kettőt mennyiért adnád ?
Persze ha mindkettő jó állapotban van .
Válasz dr.T #2240. hozzászólásárahelló !
azt akarom kérdezni , hogy az 512-esnek az akkumulátor szekrényének az alsó burkolata meg van-e még ? ha igen mennyiért adnád ? + még a vágóasztalon az a hosszú tengelyburkolat meg van-e még ? ( annak a tengelynek a burkolata ami a kasza meghajtó tengelynek adja a hajtást ) ( amire a ferdéről ráteszem a láncot )
Válasz lovasnorbi #2236. hozzászólásáraMi a lengyel fűkaszákon lévő ponyvát vettük meg rá méretben megegyezik le van szegve a szegésbe belehúztuk az eredeti laposvas keretet ha jól emlékszem 4-5 eft és 5 perc alatt kész
Válasz lovasnorbi #2236. hozzászólásáraSzerintem azt inkabb vegyel egy ponyvadarabot es azt felfogatod,az nem olyan vastag anyagbol van mindt a kiereszton van.
Válasz Zolii18 #2233. hozzászólásáraKicsi lakatos munka.A talpa,és az a rész legyen erős,amelyikben a felfogató csavarok,anyák vannak.Lv 2.5mm,és még abba belülre hegessz be egy 10mm lemezt.Akkor nem fog megroggyanni!A váz U profilra van hajtva,utána az van beborítva.Tulajdonképpen egy szabálytalan háromszög,plusz az eleje,ha jól emlékszem 100mm csőre van ráhajtva,az alja meg lelapítva.Attól lesz hegyes.
Válasz Zolii18 #2229. hozzászólásáraMásold le a jobbost!Az új 30 körül van,vagy több is, a használt 20 körül megy,de azt még lehet hogy javítani,igazítani kell!
Üdv mindenkinek!
Olyan kérdéssel, kéréssel fordulok hozzátok hogy nincs-e valakinek eladó rendválasztó a gabona asztal bal oldalára? Ha párban van az se lenne baj. El mennék érte.
Köszönöm a segítséget.
Válasz lovasnorbi #2227. hozzászólásáraÉn még csak gondolkodtam rajta de nem érdemes nekiállni max egy két hektárt vagy ha nagyon gyengére sikerült. Kb annyit elszórnál mint amennyiért leszedik kezdve az asztaltól a sok tömítésen keresztül.
Válasz dr.T #2217. hozzászólásáraaz a baj , hogy a kombájn le van takarva úgy , hogy csak a tavasszal tudom megnézni az ékszíjakat . de nem emlékszem rá . hogy van olyan amelyik nagyon el van kopva
Válasz lovasnorbi #2204. hozzászólásáraLeméred a ferde széllességét meg a magasságát és már meg is van a mérete!Szögvasból van a mienk, kb 5-ös falvastagságú anyagból.
Válasz Gyuri gazda #2206. hozzászólásáraMeg egypar kisebb allkatresz van,komplett dob,dobkosar,magfelhordo pater,nafta tartaly meg ilyesmi,de mar rendesen szetvan szedve meg kibelelve.
Válasz Hogel #2200. hozzászólásáraAz sokkal erosebb,figyeld azt te tudod,mennyire erne meg kicserelni komplettan,en most adtam el nemreg az egesz ferdeszallitot komplettan 200 euroert u profil volt rajta .
Válasz lovasnorbi #2195. hozzászólásáraUgy kell megcsinallni,hogy belulre akad be,ott van hegesztve egy laposvas es oda akad be,bevulre meghajtasz egy laposvasat egy gomvasat attnyomsz az ajton es egyforma állasba rahegeszted a 2 darab hajtott kilincset.
4846 hozzászólás
Válasz lovasnorbi #2246. hozzászólásáraMegnezem majd,de utannakerdezhetsz te is az araknak,nos akkor legalabb tudod mik az arak.holnap rakerdek aztan megmondom mi az ara es en mennyiert tudom odaadni.
Válasz dr.T #2245. hozzászólásáraNéztem az ékszíjakat , az ürítőcsiga meghajtó kellene , elméletileg 25x2700-as . mennyiért adnád ?
Válasz lovasnorbi #2244. hozzászólásáraElotte megnezem,aztan teszek fel rola neked kepet aztan megdumalljuk,nemnezted az ekszijakat,hogy nem e kellene veletlen valamelyik,mert akkor eldobnam hozzad a plével egyutt? A medi leirta melyik hova megy.
Válasz dr.T #2243. hozzászólásáraPonyvát még nem tudtam szerezni , valószínű , hogy majd csináltatok . a burkolatot majd akkor nézd meg légyszi , és akkor a kettőt mennyiért adnád ?
Persze ha mindkettő jó állapotban van .
Válasz lovasnorbi #2241. hozzászólásáraPonyvat mar tudtal szerezni? Nincs nekem csak kerdezem.
Válasz lovasnorbi #2241. hozzászólásáraHello az a burkolat megvan,de a batriladat megkell neznem.
Válasz dr.T #2240. hozzászólásárahelló !
azt akarom kérdezni , hogy az 512-esnek az akkumulátor szekrényének az alsó burkolata meg van-e még ? ha igen mennyiért adnád ? + még a vágóasztalon az a hosszú tengelyburkolat meg van-e még ? ( annak a tengelynek a burkolata ami a kasza meghajtó tengelynek adja a hajtást ) ( amire a ferdéről ráteszem a láncot )
Válasz AC #2239. hozzászólásáraMar elkeltek,de meg javito keszletbol van egypar.
Válasz dr.T #1959. hozzászólásáraa fékhengerek megvannak még?
Válasz lovasnorbi #2236. hozzászólásáraMi a lengyel fűkaszákon lévő ponyvát vettük meg rá méretben megegyezik le van szegve a szegésbe belehúztuk az eredeti laposvas keretet ha jól emlékszem 4-5 eft és 5 perc alatt kész
Válasz lovasnorbi #2236. hozzászólásáraSzerintem azt inkabb vegyel egy ponyvadarabot es azt felfogatod,az nem olyan vastag anyagbol van mindt a kiereszton van.
Sziasztok !
Szerintetek az 512-es kombájn hátulján lévő rendformáló ponyváért mennyit lehetne kérni ?
( venni szeretnék )
Válasz medikus #2234. hozzászólásáraÉrtem , akkor a napokba meg is csinálom , köszönöm a segítséget.
Válasz Zolii18 #2233. hozzászólásáraKicsi lakatos munka.A talpa,és az a rész legyen erős,amelyikben a felfogató csavarok,anyák vannak.Lv 2.5mm,és még abba belülre hegessz be egy 10mm lemezt.Akkor nem fog megroggyanni!A váz U profilra van hajtva,utána az van beborítva.Tulajdonképpen egy szabálytalan háromszög,plusz az eleje,ha jól emlékszem 100mm csőre van ráhajtva,az alja meg lelapítva.Attól lesz hegyes.
Válasz medikus #2232. hozzászólásáraAkkor lehet én is lemásolom , ha nem olyan nehéz.
Válasz Zolii18 #2231. hozzászólásáraHa jobbos van,akkor arról!!Vagy az sincs?Nem olyan nehéz dolog az,csináltam már nem egyet!
Válasz medikus #2230. hozzászólásáraÉs hol tudnám le másoltatni?
Válasz Zolii18 #2229. hozzászólásáraMásold le a jobbost!Az új 30 körül van,vagy több is, a használt 20 körül megy,de azt még lehet hogy javítani,igazítani kell!
Üdv mindenkinek!
Olyan kérdéssel, kéréssel fordulok hozzátok hogy nincs-e valakinek eladó rendválasztó a gabona asztal bal oldalára? Ha párban van az se lenne baj. El mennék érte.
Köszönöm a segítséget.
Válasz lovasnorbi #2227. hozzászólásáraÉn még csak gondolkodtam rajta de nem érdemes nekiállni max egy két hektárt vagy ha nagyon gyengére sikerült. Kb annyit elszórnál mint amennyiért leszedik kezdve az asztaltól a sok tömítésen keresztül.
Sziasztok !
Aratott már valaki repcét 512-esel ? Ha igen akkor légyszi mond el hogy kb . hogyan állítottad be .
Válasz medikus #2225. hozzászólására
Válasz Cutler gazda #2223. hozzászólásárajobb oldal!Variátor szíj,50x20x2830Li Szelelő36x14x1140Lgli Szelelőt meghajtó,ami a rázóasztal hajtó tengelyen van,SPB-Lw1800 Ürítő csiga 25x2700Lg Dob szíj 50x20x2170LgLiKalász csigaSPC-Lw3000 Magcsfelhordó SPC-Lw2650 a két felhordót hajtó szíjSPC-Lw2500 BAL oldal!vágóasztal hajtó szíj 25x3350Lg szalmaládaSPB-LW 2500 rázóasztal hajtóSPB-LW3150 járkerék 2db 2SPC-LW4380 laposszíj 150 szélesx3950Lg Seilcord Fordulatmérő gömb szíj5x1100
Válasz Cutler gazda #2223. hozzászólásáraNekem volt,majd megkeresem,de hetfon ugyis megyek uzletbe es a csavonak van majd lefotozom
Válasz dr.T #2221. hozzászólásáraNincs táblázatja vlkinek h milyen ékszíjak mennek a 12 re, mert érdekelne vlmelyik
Válasz dr.T #2221. hozzászólásáraaz lesz .
Válasz lovasnorbi #2220. hozzászólásáraMajd akkor tavasszal korbenezed.
Válasz dr.T #2217. hozzászólásáraaz a baj , hogy a kombájn le van takarva úgy , hogy csak a tavasszal tudom megnézni az ékszíjakat . de nem emlékszem rá . hogy van olyan amelyik nagyon el van kopva
Válasz medikus #2218. hozzászólásáraSöpörni.
Válasz lovasnorbi #2216. hozzászólásáraMit akarsz vele?Talán légycsapót?
Válasz lovasnorbi #2216. hozzászólásáraHat az nincs,nezd meg ezeket nem e kell veletlen valamelyik.
Válasz dr.T #2215. hozzászólásáralapos szíjad nincsen véletlenül ? ( egyébként ferde felhordó leszedőt akarok hegeszteni )
Válasz lovasnorbi #2213. hozzászólására ezek az ekszíjak vannak meg nekem.
Válasz lovasnorbi #2213. hozzászólásáraMit bütykölsz megint?
Válasz horesz01 #2212. hozzászólásáraoké köszi
Válasz lovasnorbi #2204. hozzászólásáraLeméred a ferde széllességét meg a magasságát és már meg is van a mérete!Szögvasból van a mienk, kb 5-ös falvastagságú anyagból.
Válasz szelindi sándor #2210. hozzászólására Eladni szeretnéd vagy venni?? Nekem van egy komplett fülkém olcsóért ha érdekel.
512-es szélvédőüveg/gyári/mennyit érhet szerintetek?
Válasz Gyuri gazda #2206. hozzászólásáraMeg egypar kisebb allkatresz van,komplett dob,dobkosar,magfelhordo pater,nafta tartaly meg ilyesmi,de mar rendesen szetvan szedve meg kibelelve.
Válasz lovasnorbi #2207. hozzászólásáraHat lessz mit csinallnod rajta az tuti.
Válasz Gyuri gazda #2205. hozzászólásáraMég nem álltam neki , majd ha az idő olyan lesz tavasszal egyszerre nekiállok . Lesz rajta munka rendesen .
Válasz dr.T #2199. hozzászólásáraDoki,maradt még egyálltalán valami a kombiból,mert olvastam,hogy már jó sokmindent eladtál belőle?
Válasz lovasnorbi #2204. hozzászólásáraHogyan állsz a munkákkal,olvastam viszább,hogy elég sok alkatrészt vettél hozá?
HORESZ 01 ! Írtam privátban .
Válasz medikus #2202. hozzászólásáraHat kogy konyebb azt nemtudom.
Válasz dr.T #2201. hozzászólásáraErősebb,és KÖNNYEBB!!!!!
Válasz Hogel #2200. hozzászólásáraAz sokkal erosebb,figyeld azt te tudod,mennyire erne meg kicserelni komplettan,en most adtam el nemreg az egesz ferdeszallitot komplettan 200 euroert u profil volt rajta .
Válasz dr.T #2199. hozzászólásáraAkkor az U profilúra cseréljem ki mindet, vagy esetleg kompletten lánccal együtt lehet szerezni megfizethető áron?
Válasz Hogel #2196. hozzászólásáraVegyel inkabb az erositett fajtat.
Válasz lovasnorbi #2195. hozzászólásáraUgy kell megcsinallni,hogy belulre akad be,ott van hegesztve egy laposvas es oda akad be,bevulre meghajtasz egy laposvasat egy gomvasat attnyomsz az ajton es egyforma állasba rahegeszted a 2 darab hajtott kilincset.