Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR413.74 FtUSD401.77 FtCHF440.14 FtGBP494.56 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz lovasnorbi #2136. hozzászólásáraVan tobb fajta is,pl a motollas jo a hatso munkahengerhez amivel a kereket iranyitod. Miert neked fojik valamelyik? Van vezerlotomb javitom is,de az biztos dragabb mert az egy nagy csomag.
Válasz lovasnorbi #2126. hozzászólásáraSzerintem jovo heten hetvegen,mert akkor mar beugrok az aszonnyal az arkadba,holnap meg korulnezek mi van hozza mert lattam,hogy egy könyök van meg hozza,hogy csak egyenes csővel megtudd oldani.
Válasz dr.T #2117. hozzászólásáraNem sürgetni akarlak , csak meg szeretném kérdezni , hogy akkor mikor tudnád elhozni az alkatrészeket ?
kellene :- 2db fékmunkahenger
-vágóasztalhoz az a takaró lemez
-ez a levegőszűrő amit felraktál , ha megvan a tartója is .
Válasz medikus #2122. hozzászólására Serintem alrébb tették az első csapáhyházat borda a tengelyre és mehet rá a kardán,de így több minden tud elromlani. Az biztos, ha valami működik nem kell b@szogatni.
Válasz vasvarikriszta #2118. hozzászólására Van mi kellene?? Nem azt mondtam hogy clas kombájné hanem hogy a classokon van így megoldva az asztalhajtás.De mit akarsz valójában ha így is jól működik akkor minek alakítgatni?
Válasz dr.T #2105. hozzászólásáraaz előző hozzászóló azt írta az alsó tárcsa talán class kombájné és látom te ott is jelen vagy nem tudnál nekem eben segíteni?
Válasz dr.T #2115. hozzászólásáraén olyanokat láttam ahol a magtartály mögé van téve és ott kötötték be . csak azért kellene a fénykép , hogy mégis lássam mit hogyan hova kötöttek .
Válasz lovasnorbi #2109. hozzászólására De jó hogy kib@sztam a kukába egy ilyet, mikor a fortshritt 323a -ra feltettem egy olajtükrös talán liaz levegőszűrőt
Válasz vasvarikriszta #2102. hozzászólásáraNekem a spanolo az elorebb volt es ha joll emlekszem felfele kellett spanolni az ekszílyat,na meg a kerek az asztalon volt nem a ferden,de ha megcsinallod kardanosra akkor igy egyszerubb es gyorsabb lessz a felrakasa.
Válasz rsándor #2098. hozzászólásáraNem egyszer vettem már ki a belsőt is és nem volt por a csőn se,te meg ne 10 évente cseréld a filtert mert akkor olyan is lessz
Válasz Cutler gazda #2096. hozzászólására Egyszer vedd már ki a belső filtert és töröld nár ki a port az ujadal a szivócsőből és akkor fogod látni hogy mit enged át.
4846 hozzászólás
Válasz dr.T #2145. hozzászólásáraNekem folyik a vezérlőtömbnél az olaj arra is van gumicskaszadád és mennyiért
Válasz dr.T #2141. hozzászólásáraakkor ha jössz légyszi hozd el a kormány munkahenger javítókészletét is .
Válasz vasvarikriszta #2144. hozzászólásáraEn azt nemtudom de a 14 mashogy van megoldva a kasza hajtasa.
Válasz dr.T #2127. hozzászólásáraa képen tényleg class kombájn szíjtárcsája van?
Válasz Cutler gazda #2142. hozzászólására5 euro darabja.
Válasz dr.T #2141. hozzászólásáraMennyiért adod a szetteket féláron
Válasz lovasnorbi #2140. hozzászólásáraNezz visszabb a kepeim kozott ott vannak.
Válasz dr.T #2139. hozzászólásáraa javítókészletről!
Válasz lovasnorbi #2138. hozzászólásáraMarmint a mungahengerrol,vagy a javitokeszletrol?
Válasz dr.T #2137. hozzászólásáraa hátsó kerék munkahengeréről tudnál képet küldeni ? ez akkor komplett javítókészlet ?
Válasz lovasnorbi #2136. hozzászólásáraVan tobb fajta is,pl a motollas jo a hatso munkahengerhez amivel a kereket iranyitod. Miert neked fojik valamelyik? Van vezerlotomb javitom is,de az biztos dragabb mert az egy nagy csomag.
Válasz dr.T #2135. hozzászólásáraaz csak a motolla emelőhöz jó vagy a kombájnon máshol is használható ?
Válasz lovasnorbi #2134. hozzászólásáraOlajpumpaid nem eresztenek pl.motollaemelo ,mert van javito keszletem 5 euroert odaadom darabjat.
Válasz dr.T #2133. hozzászólásáraigen
Válasz lovasnorbi #2132. hozzászólásáraAkkor ez a hutò ala van fogatva az oldalahoz?
Bocsánat egy picit elb...sztam . na a lényeg , hogy nekem így van megcsinálva a levegőszűrő
Válasz lovasnorbi #2129. hozzászólásáraHa joll emlekszem igen!de majd holnap megnezem.
Válasz dr.T #2128. hozzászólásáraés akkor a légszűrőhöz meg van a tartója is ?
Válasz lovasnorbi #2126. hozzászólásáraSzerintem jovo heten hetvegen,mert akkor mar beugrok az aszonnyal az arkadba,holnap meg korulnezek mi van hozza mert lattam,hogy egy könyök van meg hozza,hogy csak egyenes csővel megtudd oldani.
Válasz vasvarikriszta #2119. hozzászólásáraMit szeretnel pontosabban?
Válasz dr.T #2117. hozzászólásáraNem sürgetni akarlak , csak meg szeretném kérdezni , hogy akkor mikor tudnád elhozni az alkatrészeket ?
kellene :- 2db fékmunkahenger
-vágóasztalhoz az a takaró lemez
-ez a levegőszűrő amit felraktál , ha megvan a tartója is .
Válasz rsándor #2123. hozzászólásáraMeg a kardánra rátekeredni.Jó az az eredeti,semmivel nem lehet ez így előrébb!
Válasz rsándor #2120. hozzászólásáravan egy másik kombájnunk is és azt szeretnénk ilyenre alakítani
Válasz medikus #2122. hozzászólására Serintem alrébb tették az első csapáhyházat borda a tengelyre és mehet rá a kardán,de így több minden tud elromlani. Az biztos, ha valami működik nem kell b@szogatni.
Válasz rsándor #2120. hozzászólásáraJó lenne látni,hogy van megoldva az asztal meghajtás!Hogy áll a támolygó tengely?
Válasz vasvarikriszta #2119. hozzászólásáraMit akarsz az alsó szíjtárcsával?
Válasz vasvarikriszta #2118. hozzászólására Van mi kellene?? Nem azt mondtam hogy clas kombájné hanem hogy a classokon van így megoldva az asztalhajtás.De mit akarsz valójában ha így is jól működik akkor minek alakítgatni?
Válasz dr.T #2105. hozzászólásáraaz előző hozzászóló azt írta az alsó tárcsa talán class kombájné és látom te ott is jelen vagy nem tudnál nekem eben segíteni?
Válasz rsándor #2106. hozzászólásáranincs belőle eladó alkatrész?
Válasz lovasnorbi #2116. hozzászólásáraJa igen iz is odavolt kotve,a szivotorkokra van kotve egy nagy csovel.
Válasz dr.T #2115. hozzászólásáraén olyanokat láttam ahol a magtartály mögé van téve és ott kötötték be . csak azért kellene a fénykép , hogy mégis lássam mit hogyan hova kötöttek .
Válasz dr.T #2114. hozzászólásáraNezd meg azt amit a med haver kuldott,az olajtartaly melle van felteve es a szivocsonkra van rakotve,nagyon egyszeru.
Válasz rsándor #2112. hozzászólásáraVan ez igy!
És valaki tudna küldeni közelebbi képet , hogy ez a fajta levegőszűrő hogyan van bekötve ?
Válasz lovasnorbi #2109. hozzászólására De jó hogy kib@sztam a kukába egy ilyet, mikor a fortshritt 323a -ra feltettem egy olajtükrös talán liaz levegőszűrőt
Válasz lovasnorbi #2109. hozzászólásáraHa joll emlekszem megvan hozza meg a konzol is ami tartja ezt a hazat es fellehet csavarozni.
Válasz lovasnorbi #2109. hozzászólásáraIgen el,45 euro.
Válasz dr.T #2108. hozzászólásáraés azt eladnád ? Ha igen mennyiért ?
Válasz lovasnorbi #2107. hozzászólásáraIgen,miert?
Válasz dr.T #2087. hozzászólásáraamit tettél fel levegőszűrőről képet az a tied ?
Válasz Jakabjóska #2104. hozzászólására Igazad van. Itt áll az udvaron egy bontott 12-es mégis hülyeséget írok.a 14-esé ékszíjas.
Válasz vasvarikriszta #2102. hozzászólásáraNekem a spanolo az elorebb volt es ha joll emlekszem felfele kellett spanolni az ekszílyat,na meg a kerek az asztalon volt nem a ferden,de ha megcsinallod kardanosra akkor igy egyszerubb es gyorsabb lessz a felrakasa.
Válasz rsándor #2103. hozzászólásáraAz 512 nem láncos volt? Én az 514-nél emlékszek szíjas ferde felhordóra, az 516-nál meg kardánosra.
Válasz vasvarikriszta #2102. hozzászólásáraFelül ilyen ,alul a meghajtó ékszijtárcsa az asztalon van nem a ferdén.Talán a class kombájnokon van ilyen meghajtás.
Így néz ki az 512-es kombájnunk ferdéje. Az lenne a kérdésem, hogy a gyári is ilyen?
Válasz Cutler gazda #2100. hozzászólására OK.
Válasz rsándor #2098. hozzászólásáraNem egyszer vettem már ki a belsőt is és nem volt por a csőn se,te meg ne 10 évente cseréld a filtert mert akkor olyan is lessz
Válasz rsándor #2098. hozzászólásáraHat enis evente cserelem komplettan a trakikban,es fujatom ha olyan dolgozok,de nekem patyolat tiszta!
Válasz Cutler gazda #2096. hozzászólására Egyszer vedd már ki a belső filtert és töröld nár ki a port az ujadal a szivócsőből és akkor fogod látni hogy mit enged át.