Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak651 FtBenzin árak635 FtEUR411.35 FtUSD399.52 FtCHF437.83 FtGBP488.76 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz medikus #8733. hozzászólásáraKuplung nélkül lesz csak igazán örökös. Enyémben nincs kuplung, nem is lesz vele baj... Cséplő bekapcsolóról kell megoldani egy rudazattal, az a legegyszerűbb, nincs hibalehetőség, nekem kicsit előbb indul a szecskázó mint a cséplő, ha nem akarom használni fél perc ledobom az ékszíjat.
Válasz gabris22 #8729. hozzászólásáraAha csornai az enyem is. Nekem a motor végi tárcsa hiányzik csak és ami a szecskázó tengejére valo. A masik megvan ugynezki
Válasz dracke #8727. hozzászólásáraMég nincs felrakva,de még szíjtárcsákat kell összeszedni hozzá,meg megcsinálni a tartóját,meg a tölcsért.Nem tudom mié lehetett,csornáról való,te a párját hoztad el.
Válasz medikus #8723. hozzászólásáraJól előre dolgoztál!de ezek anyagilag se kevés,se összerakni.Én még most vettem ki a rázóasztalt,magtartály csere,stb...
Válasz gabris22 #8722. hozzászólásáraA gép összerakva!Felújított kosár,új doblécek,új dobtengely,új difi,Szalmaláda igazitás,rázóasztal szokásos festés szezon előtt.Egy-két új szíj,mert azok általában egy szezonosak!!!Lesz egy új ferdefelhordó felső tengely csere,kasza,kasza leszorítók,stb!
Válasz dracke #8717. hozzászólásáraÜdv! Ha beírod a nick nevem a keresőbe ide akkor megtalálod raktam már fel képet ide , bár több fajta szecskázó is van.
az oké addig én is eljutottam hogy menyit kéne porognie. azért is kérdeztem hogy mekkora tárcsák kellenek rá és hogy hogy néz ki hogy vizuálissan is lássam képen. meg hogy ilyen tárcsákat főleg a motor végit lehet e venni valahol.
Válasz medikus #8713. hozzászólásáraHozzáJutottam egy szecskázohoz. Csak nincssnek meg hozzá az ekszijtárcsák ezért érdekel. Hogy tudjam hogy mekkorákat kell szereznem.
Megtudná nekem valaki mondani az ekszijtárcsák méretét a motortól a szecskázóig? És tudna valaki fénykepet kesziteni róla es hogy a kozvetítő hogy van megcsinalva hogy néz ki? Koszonom
A motoron lévő szíjjtárcsa úgy látom nem a gyári, azt tudod esetleg, hogy mihez való gyárilag?
Gyárit nem találok, de ha tudnám, hogy ez milyen szerkezeten volt az lehet jó lenne.
Válasz Berente Antal #8697. hozzászólásáraÚgy hogy nincs kézben az eredeti,ha megolvadt is, nehéz!Csak emlékszem rá,közönséges fekete műanyag,egy kis csavarozható fedéllel!Textil bakelitből biztos hogy meglehet csinálni!
Válasz medikus #8696. hozzászólásáraAz enyém szétolvadt. Az előző tulaj az egyik rugót kicserélte...
Komolyan , ha találnék elfogadható áron, vennék. Sztem más is... A piaci rés adott.
Megrendelném, ha azt mondod, foglalkozol vele.
13739 hozzászólás
Válasz gabris22 #8732. hozzászólásáratettem fel róla képet pár napja. csak a csapágyak nincsenek belerakva. 514
Válasz D-032-a #8737. hozzászólásáraKöszi!
Válasz medikus #8733. hozzászólásáraKuplung nélkül lesz csak igazán örökös. Enyémben nincs kuplung, nem is lesz vele baj... Cséplő bekapcsolóról kell megoldani egy rudazattal, az a legegyszerűbb, nincs hibalehetőség, nekem kicsit előbb indul a szecskázó mint a cséplő, ha nem akarom használni fél perc ledobom az ékszíjat.
A képek homályosak lettek, de ebben a pdf.-ben is megnézhetők:
(német IFA-motor javítási útmutató)
IFA 4VD 14,5_12-1 SRW Javítási Utasítás (magyar)
IFA 4VD 14,5_12-1 SRW Kezelési Utasítás (magyar)
Válasz Matyi50 #8734. hozzászólására
Válasz Matyi50 #8734. hozzászólásáraSzabályzó,és előtöltés szabályozó!
A kombájn és a teherautó ifa adagoló között meg tudja mondani nekem valaki,mi a különbség?
Válasz gabris22 #8732. hozzászólásáraAkkor még soká fog üzemelni!!Kuplung nélkül lehet sosem!
Válasz dracke #8731. hozzászólásáraNekem semmi nincs hozzá.
képet teszel fel rola hogy milyen.Neked 512 vagy 514??
Válasz gabris22 #8729. hozzászólásáraAha csornai az enyem is. Nekem a motor végi tárcsa hiányzik csak és ami a szecskázó tengejére valo. A masik megvan ugynezki
Válasz dracke #8727. hozzászólásáraBekapcsoló megvan hozzá?
Válasz dracke #8727. hozzászólásáraMég nincs felrakva,de még szíjtárcsákat kell összeszedni hozzá,meg megcsinálni a tartóját,meg a tölcsért.Nem tudom mié lehetett,csornáról való,te a párját hoztad el.
Válasz dracke #8727. hozzászólásáraAz látszik hogy a nem lenyitós fajta!
Válasz gabris22 #8720. hozzászólásáraakkor neked sincs felrakva? nemtudod véletlenül hogx ez melyik fajta? vagy képed hogy hogy néz ki ha fent van?
Válasz medikus #8723. hozzászólásáraJól előre dolgoztál!de ezek anyagilag se kevés,se összerakni.Én még most vettem ki a rázóasztalt,magtartály csere,stb...
Válasz Gyurkesz1 #8724. hozzászólásáraElkopott a tengely a dobszíjtárcsa hüvely alatt!
Válasz medikus #8723. hozzászólásáraDobtengely csere mi miatt volt??
Válasz gabris22 #8722. hozzászólásáraA gép összerakva!Felújított kosár,új doblécek,új dobtengely,új difi,Szalmaláda igazitás,rázóasztal szokásos festés szezon előtt.Egy-két új szíj,mert azok általában egy szezonosak!!!Lesz egy új ferdefelhordó felső tengely csere,kasza,kasza leszorítók,stb!
Válasz medikus #8721. hozzászólásáraLehet hogy jövőremarad, de majd látjuk mennyi idő lesz rá.
TE hogy állsz vele??
Válasz dracke #8719. hozzászólásáraEz így még nagyon kevés!
Válasz dracke #8719. hozzászólásáraÜdv.Nekem is ilyenem van :)Cak még nem jutottam odáig.
Ilyenem van. Nemtudom milyen fajta.
Válasz dracke #8717. hozzászólásáraÜdv! Ha beírod a nick nevem a keresőbe ide akkor megtalálod raktam már fel képet ide , bár több fajta szecskázó is van.
az oké addig én is eljutottam hogy menyit kéne porognie. azért is kérdeztem hogy mekkora tárcsák kellenek rá és hogy hogy néz ki hogy vizuálissan is lássam képen. meg hogy ilyen tárcsákat főleg a motor végit lehet e venni valahol.
Válasz dracke #8715. hozzászólásáraAkkorát hogy a szecskázó 2800-3000.forduljon!!!!
Válasz medikus #8713. hozzászólásáraHozzáJutottam egy szecskázohoz. Csak nincssnek meg hozzá az ekszijtárcsák ezért érdekel. Hogy tudjam hogy mekkorákat kell szereznem.
Válasz dracke #8712. hozzászólásáraKicsit olvass visszafele,mindent megtalàlsz!
Válasz dracke #8712. hozzászólásáraMiért érdekel?
Megtudná nekem valaki mondani az ekszijtárcsák méretét a motortól a szecskázóig? És tudna valaki fénykepet kesziteni róla es hogy a kozvetítő hogy van megcsinalva hogy néz ki? Koszonom
Válasz picus #8710. hozzászólásáraMihalics Orosháza?Jó fogás?
Sziasztok szeretnek erdeklodni,h honan tudnek vasarolni jo allapotu motrot a kombanyba??:D
Válasz safranyadam #8707. hozzászólására7754 hsz re menj vissza!Ott látod az eredetit!
Válasz safranyadam #8707. hozzászólásáraa szíjtárcsa gyári mert mi azért csináltuk meg a14 hajtást mert a szíjtárcsa végére csak fel kellet csavarozni atárcsát
Válasz vasvarikriszta #8690. hozzászólásáraSzia!
A motoron lévő szíjjtárcsa úgy látom nem a gyári, azt tudod esetleg, hogy mihez való gyárilag?
Gyárit nem találok, de ha tudnám, hogy ez milyen szerkezeten volt az lehet jó lenne.
Válasz Berente Antal #8705. hozzászólásáraMély hornyú SPC is van olyan!
Válasz vasvarikriszta #8704. hozzászólásáraMindkettőt lehet, de a dupla sokkal jobb.
Válasz csoppika #8700 hozzászólásá
olyan érdekelne engem hogy két egyes szíj van a gépén vagy dupla?
Válasz medikus #8701. hozzászólásáraItt vmi esztétikus varrat látszik...
Válasz vasvarikriszta #8690. hozzászólásáraKöszi a képeket. Amikor szereljük fel, majd lehet felmerül valami.
Esetleg annyi, hogy a motoron lévő szíjjtárcsát honnan lehet beszerezni? 32-es átmérőjű ez a tárcsa?
Válasz csoppika #8700. hozzászólásáraHa jól emlékszem,csavarral rögzíthető az is,mint az Ifa elektromos víz pumpálya.Vagy nem?
Válasz vasvarikriszta #8699. hozzászólásáraNem tudja, hogy van összehegesztve... Így vette...
Válasz csoppika #8694. hozzászólásáranem lehetne azzal a haveroddal felvenni a kapcsolatot nekem is?
Válasz Berente Antal #8697. hozzászólásáraÚgy hogy nincs kézben az eredeti,ha megolvadt is, nehéz!Csak emlékszem rá,közönséges fekete műanyag,egy kis csavarozható fedéllel!Textil bakelitből biztos hogy meglehet csinálni!
Válasz medikus #8696. hozzászólásáraAz enyém szétolvadt. Az előző tulaj az egyik rugót kicserélte...
Komolyan , ha találnék elfogadható áron, vennék. Sztem más is... A piaci rés adott.
Megrendelném, ha azt mondod, foglalkozol vele.
Válasz Berente Antal #8695. hozzászólásáraKb 3000 ből legyártanám!!Két szénkefe,egy tartóban!Ha gyenge a rugó elolvadhat az a műanyag,amiből az eredeti van!
Válasz csoppika #8694. hozzászólásáraGondolom nem véletlen. A kuplung elektromos kapcsolója 130ezer lett volna 2016-ban.
Válasz medikus #8693. hozzászólásáraEgyik haveré is ilyen... Neki összeheggelte vki a kuplungot, búg mint állat de megy...
Válasz dr.T #8692. hozzászólásáraAz enyém is ott volt!A motoron nem ilyen szíjtárcsa volt!
Válasz vasvarikriszta #8690. hozzászólásáraA másiknak a meghajtása a batriláda mögött megy
Válasz vasvarikriszta #8690. hozzászólásáraEz másfajta.