Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR410.68 FtUSD393.86 FtCHF436.49 FtGBP495.05 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz rsandor #8428. hozzászólásárahát 2 kolléga 150 lovas fastrac motorja törte el ,ami 2000évjárat körüli,meg 2 claas is igy járt a faluban,de azok sima szívómotorok és öregek
Válasz Claastra. #8427. hozzászólására 98 as évjáratról van szó azok a perkinsek is szarok vagy csak a fiatalabbak?? Egy pár ismerősömnek van perkins csötöröben class kombányban mindegyik 2000 elötti gépek, eddig egyikkel sem volt komoly baj.
Válasz medikus #8424. hozzászólásáraMost lefestettem a ferde alját,biztos ami biztos.Most a tritikálé 45q körül volt,azt 5km/h vágtam,de ment volna benne 7.el is.Nem akartam erőltetni,mert az ékszijak még több mint fele eredeti.2001 ben gurult ki Neustadtból...
Válasz rsandor #8420. hozzászólásáranem irigységből vagy kárörömből írtam amit írtam.törés-szakadás-akármi érhet egy szerkezetet,bármelyiket,újat is.de mikor javítani kell-költeni rá ne adja az ég értelmetlenül sokat, bizony nem mindegy mennyit és mire.és igaz amit írsz a használat sokat jelenthet,ám ezek kombájnok itt nincs piano használat,forszázs-davaj,másképp nincs learatva legyen az bármi is.
Válasz medikus #8422. hozzászólásáraNekem csak tritikálé van meg napraforgó kb 50ha.
Azóta nyeli egyenlöre,amióta a hengert lentebb engedtem.A napraforgónál meg vissza kell emelni,mert azzal elötte sem volt semmi baja...
Válasz rsandor #8420. hozzászólásáraNekem 250 lú van benne a Casébül,meg mellé 4 dob.Most van 900 óra a motorban.Nyeli,mint kacsa a nokedlit,igaz ez volt az utolsó darab Neustadtból...
Válasz sanyi1965 #8418. hozzászólására Azért csak jobb egy kicsivel mint az ifa motor ha valaki ész nélkül használ valamit az tuti szétmegy!!! Egy ismerősöm úgy használta a kamionját hogy csak akkor öntötte utána az olajat a motorba /mivel hogy ette/ mikor kanyarban világított az olajnyomás lámpa, addig nem!!! NORMÁLIS???
Válasz medikus #8417. hozzászólásáraszelepszakadás+blokk trauma rendezte le a PERKINS-t úgy,hogy bontva árulgatta szét inkább a kombájnt egy kolléga,mintsem javíttassa-cserélje a motort.nem lett volna ésszerű.nem egy világmegváltó gép az MDW,maradjunk ennyiben hogy ne sérüljön a lelki világa senkinek.
Válasz rsandor #8413. hozzászólásáraVolt 125-ös is.Ha 150 lovas is, nem hiszem, hogy többbet szedne le, viszont azt a 8-10 hektárt amit alaphangon, azt sárban,dombon is tudja, mikor az Ifa már nem bírná az iramot.Dombokon biztos hogy jobb...Nekem az Alföldön szecskázóval, klíma nélkül elporoszkál az Ifával is
Válasz Agronomus #8411. hozzászólására Elvileg az ifa 120 ló a perkins turbós 150 ló. Nagyobb a magtartály , szélesebb kerekek , STB . Csak az a kérdés megéri e a plusz pénzt? Mert nem kevéssel több egy ilyen szerkezet.
Válasz rsandor #8408. hozzászólásáraA másik véglet pedig nyáron jó búzába, szecskázó, klíma együtt, netán még dombok is vannak akkor a variátort el kell felejteni, csak táblavégi fordulóba lehet használni :) ( 2.ba) Ott kevés sajnos a gyári motor.
Válasz rsandor #8408. hozzászólásáraMikor az Ifa maxon jár, akkor a Perkinsbe még van egy kis tartalék, nyomatékosabb lehet....jobban tolni lehet hogy nem tudod az áteresztő-tisztító képesség miatt, viszont nem jár csúcsra a motor, ezáltal tartósabb...eredetileg először a 12-be tettek Perkinst, a hegyi verzióba
13739 hozzászólás
Véglehajtás-kerék hajtómü felsö kisfogaskerék csapágya kiment csere mekkora müvelet?
Válasz jozef19 #8436. hozzászólására Mennyit engedsz az árának a feléből???
Válasz medikus #8437. hozzászólásáraAz üzlet,az üzlet...
Válasz jozef19 #8436. hozzászólásáraMiért vetted,ha nem rakod fel?
Válasz rsandor #8414. hozzászólásáraTavasszal vettem egy zsir eredeti KPAB szecskázót,szalmát még nem látott,van az a pénz amiért eladó...
Válasz medikus #8434. hozzászólására 1998 De még el sem hoztam nincs rá idő , majd ha esik az eső addig vágom a "régivel"
Válasz rsandor #8433. hozzászólásáraÉs 2000-es évjárat?Dobj egy próbát vele!!!!
Válasz medikus #8432. hozzászólására kuki asztal nélkül 4.5 alatt
Válasz rsandor #8431. hozzászólásáraMilyen árban van? 6 felett?
Válasz Claastra. #8430. hozzászólására Valamilyen járvány lehet nálatok. Remélem én nem fogok így járni
Válasz rsandor #8428. hozzászólásárahát 2 kolléga 150 lovas fastrac motorja törte el ,ami 2000évjárat körüli,meg 2 claas is igy járt a faluban,de azok sima szívómotorok és öregek
Válasz Szlobi #6303. hozzászólásáraÉrdeklődnék hogy a dupla égszíjtárcsa megvan e még?
Válasz Claastra. #8427. hozzászólására 98 as évjáratról van szó azok a perkinsek is szarok vagy csak a fiatalabbak?? Egy pár ismerősömnek van perkins csötöröben class kombányban mindegyik 2000 elötti gépek, eddig egyikkel sem volt komoly baj.
Válasz sanyi1965 #8418. hozzászólásárameg szereti a főtengőt tőrni a 6hengeres
Válasz medikus #8424. hozzászólásáraMost lefestettem a ferde alját,biztos ami biztos.Most a tritikálé 45q körül volt,azt 5km/h vágtam,de ment volna benne 7.el is.Nem akartam erőltetni,mert az ékszijak még több mint fele eredeti.2001 ben gurult ki Neustadtból...
Válasz rsandor #8420. hozzászólásáranem irigységből vagy kárörömből írtam amit írtam.törés-szakadás-akármi érhet egy szerkezetet,bármelyiket,újat is.de mikor javítani kell-költeni rá ne adja az ég értelmetlenül sokat, bizony nem mindegy mennyit és mire.és igaz amit írsz a használat sokat jelenthet,ám ezek kombájnok itt nincs piano használat,forszázs-davaj,másképp nincs learatva legyen az bármi is.
Válasz jozef19 #8423. hozzászólásáraAzért kipróbálhatnád valami apró tavaszi árpában!!!!!!!!
Válasz medikus #8422. hozzászólásáraNekem csak tritikálé van meg napraforgó kb 50ha.
Azóta nyeli egyenlöre,amióta a hengert lentebb engedtem.A napraforgónál meg vissza kell emelni,mert azzal elötte sem volt semmi baja...
Válasz jozef19 #8421. hozzászólásáraMost már nyeli?
Válasz rsandor #8420. hozzászólásáraNekem 250 lú van benne a Casébül,meg mellé 4 dob.Most van 900 óra a motorban.Nyeli,mint kacsa a nokedlit,igaz ez volt az utolsó darab Neustadtból...
Válasz sanyi1965 #8418. hozzászólására Azért csak jobb egy kicsivel mint az ifa motor ha valaki ész nélkül használ valamit az tuti szétmegy!!! Egy ismerősöm úgy használta a kamionját hogy csak akkor öntötte utána az olajat a motorba /mivel hogy ette/ mikor kanyarban világított az olajnyomás lámpa, addig nem!!! NORMÁLIS???
Válasz sanyi1965 #8418. hozzászólására
Válasz medikus #8417. hozzászólásáraszelepszakadás+blokk trauma rendezte le a PERKINS-t úgy,hogy bontva árulgatta szét inkább a kombájnt egy kolléga,mintsem javíttassa-cserélje a motort.nem lett volna ésszerű.nem egy világmegváltó gép az MDW,maradjunk ennyiben hogy ne sérüljön a lelki világa senkinek.
Válasz sanyi1965 #8416. hozzászólásáraMilyen költségre gondolsz?
Válasz medikus #8407. hozzászólásárakivéve ha költeni kell rá.akkor nem mindegy,nagyon nem.
Válasz rsandor #8413. hozzászólásáraVolt 125-ös is.Ha 150 lovas is, nem hiszem, hogy többbet szedne le, viszont azt a 8-10 hektárt amit alaphangon, azt sárban,dombon is tudja, mikor az Ifa már nem bírná az iramot.Dombokon biztos hogy jobb...Nekem az Alföldön szecskázóval, klíma nélkül elporoszkál az Ifával is
Válasz Koszi. #8412. hozzászólására Sajnos szecskázó klima nincs ez a veszély nem áll fent.
Válasz Agronomus #8411. hozzászólására Elvileg az ifa 120 ló a perkins turbós 150 ló. Nagyobb a magtartály , szélesebb kerekek , STB . Csak az a kérdés megéri e a plusz pénzt? Mert nem kevéssel több egy ilyen szerkezet.
Válasz rsandor #8408. hozzászólásáraA másik véglet pedig nyáron jó búzába, szecskázó, klíma együtt, netán még dombok is vannak akkor a variátort el kell felejteni, csak táblavégi fordulóba lehet használni :) ( 2.ba) Ott kevés sajnos a gyári motor.
Válasz rsandor #8408. hozzászólásáraMikor az Ifa maxon jár, akkor a Perkinsbe még van egy kis tartalék, nyomatékosabb lehet....jobban tolni lehet hogy nem tudod az áteresztő-tisztító képesség miatt, viszont nem jár csúcsra a motor, ezáltal tartósabb...eredetileg először a 12-be tettek Perkinst, a hegyi verzióba
Válasz rsandor #8408. hozzászólásáraAz Ifa gyárat eladták,így kellett valami motor,szerintem csak ennyi!
Válasz rsandor #8408. hozzászólására mászás = mázsás
Válasz medikus #8407. hozzászólására Sejtettem, csak 120-140 mászás kuki zúzós asztal süllyedős talaj kicsit sok szerintem az ifa motornak.
Válasz rsandor #8405. hozzászólásáraNagy csodára nem kell ott számítani!
Válasz Ketyege #8404. hozzászólásárahívlak
Válasz medikus #8403. hozzászólására Köszi pont ilyen válaszra gondoltam. Főleg tőled
Szia, Akkor feltudnánk venni a kapcsolatot? Mert érdekelne, 20 -375-14-27
Válasz rsandor #8398. hozzászólásáraVagy 50-el!!
Válasz lac* #8401. hozzászólására Bocs már látom Pedig ismerem a számokat.
Válasz rsandor #8400. hozzászólásáraKetyege váltót keres,neki írtam
Válasz lac* #8399. hozzászólására És előtte volt ifa motoros? Viszonyítás miatt?
Válasz Ketyege #8391. hozzászólásáraNekem van egy
Van valakinek perkins motoros mdw?? Mennyivel lehet neki jobban nyomni mint az ifa motorosnak??
Válasz Ketyege #8396. hozzászólásáraVan a hirdetésekben is!Abból persze még nem tudjuk az milyen!!!!
Nem az enyém a kombájn engem csak megkértek hogy keressek egy válót Állítólag arattak aztán kinézett az oldalán
Válasz Ketyege #8394. hozzászólásáraA váltó? Hogy?
Válasz medikus #8393. hozzászólásárakikönyökölt
Válasz Ketyege #8391. hozzászólásáraMi a baja?
Válasz Ketyege #8391. hozzászólásáraszank
Üdv! e 514 váltót keresek tudtók segíteni?