Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak644 FtBenzin árak625 FtEUR415.97 FtUSD403.23 FtCHF443.85 FtGBP501 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
E514 napraforgó aratashoz beállitási adatokban tudna valaki segiteni? (Dobfordulat, dobhézag, szelelo, rosta beállitás) valamint doblasítót fontos e használni?
Válasz medikus #7330. hozzászólásáraA tengely az jónak néz ki, forgatva se látok hibát. Viszont a hajtómű belseje majdnem 41 mm, a 40 helyett, meg kicsi ovalitás is van benne.
Válasz atti212. #7329. hozzászólásáraminimális mozgása van,szerintem mindnek.
Dob tengelyt még nem láttam letörve,inkább a támasztó törik le!Görbe lehet a tengely!
Válasz medikus #7326. hozzászólásáraÉs 2 órát túlél ? :) Nem kopog, nem kattog, csak csendben mocorog a helyén. A támasztó cső végére tettem gumicsövet hogy az is rugós legyen kicsit.
A doblassító nem szokta letörni a dobtengelyt ha kicsit kóvályog? 3-4 mm a mozgás kb a hajtómű végén nézve
A hajtómű belső mérete már 1 mm-rel nagyobb mint a tengely, már most nincs idő szétszedni és rendberakatni, túléli vajon? (pár hektár lenne most neki csak).
Mozgott az előző gazdának is, mert a kitámasztó cső végét annyira megette, hogy beszakadt a cső fala is.
Válasz medikus #7322. hozzászólásáraJó mert épp csak hogy nem fér ki a variátor szélétől. Kb 3 mm-en múlik, ha beljebb tudom tolni a két váltórudat, akkor valószinüleg ki fog férni.
Köszönöm.
Válasz Tamás1977 #7321. hozzászólásáraKizárt!! Azért nem kell levenni a variátort!!
Hátul(belül) a váltó rudazat végén levő deknit vedd le!!Akkor eltudod tolni a rudazatokat annyira,hogy lejön a villa!
Válasz medikus #7319. hozzászólásáraKöszönöm. Bócsa egy kicsit messze van Nyíregyházához, de az ABT-ROLL-nál Nyh-án már megrendeltem. Hétfőn lehet miatta leszedni a variátort. Úgy látom nem fog a régi kulissza lejönni,az új meg felmenni, csak ha szétbontjuk...
Válasz medikus #7319. hozzászólásáraKöszönöm. Bócsa egy kicsit messze van Nyíregyházához, de az ABT-ROLL-nál Nyh-án már megrendeltem. Hétfőn lehet miatta leszedni a variátort. Úgy látom nem fog a régi kulissza lejönni,az új meg felmenni, csak ha szétbontjuk...
Jó estét! Véletlenül nem hányódik valamelyikőtök sufnijának mélyén egy egészséges váltókulissza? Ez az a V alakú öntvénydarab a a váltó oldalán, amelyik megvezeti a váltórudazatot. Az enyémen sajnos az előző pedáns tulaj eltörte, majd ott helyszínen megtaknyolta. Próbáltuk megheggeszteni de már annyi csimbak volt rajta, hogy hiába minden erőfeszítés, szorul a rudazat.
Ha valakinek lenne egy ilyen, vevő lennék rá.
Hátha nem kell egy komplett váltót megvenni miatta...
Olvasom en hogy végigmenetes....nembaj:D
Múltkorában mikor előszedtem a lassítót,rábukkantam egy dologra amit adtak a kombínóhoz amikor vettük...schumacher kasza meghajtás,megvan hozzá a tengely is a szíjtárcsákkal,volt hozzá átalakított asztal is de az ment a méhbe.
Válasz medikus #7311. hozzászólásáraKöszönöm szépen a képeket...most hogy már tudom hogy hogy néz ki szétfogok nézni a mühelyben...régebben volt használva a lassító ugyhogy bisztos volt hozzá csavar csak bisztos elkajlódott valamerre.
Válasz medikus #7299. hozzászólásáraÉs honnán tudnák keríteni olyan csavart..venni nemhiszem hogy lehet...multkor kértem az eladót hogy nézze már meg a katalógusban hogy nincs e benne hogy milyen csavar is megy oda ...de nemtalát semmit olyasmit a katalógusban (sőt még a doblassító sem volt benne a katalógusban)....esetleg legyártatni lehet olyat csavart...valami méretet vagy esetleg rajzot nemtudnál véletlenül??
Jo éstét mindenkinek..... A doblassítót szeretném felrakni,de nemtudom milyen hosszu csavar kell a felfogatásához,vagy oda van külön valami speciális csavar?? Továbbá napraforgó beálitásokra lenne szügségem (dobhézag,dobfordulat).
Válasz medikus #7292. hozzászólásáraFka magyar alkatrész katalógus a német e-bay-en:-)))
https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/ifa-lpg-ddr-fortschritt-klado-ersatzteilkatalog-ska-04-94-ungarn/466012628-241-4005
13739 hozzászólás
Válasz mtztom #7339 hozzászólásár
Annyira hogy ne hántoljon!
Válasz jvass37 #7338. hozzászólásáraFelszereltem a lassítot, menyire kell allitani a fordulatot?
Válasz mtztom #7337. hozzászólásáraDoblassito szerintem mindenképp ! Szelelö , rosta meg majd a mezön mutatsa magát hova állisd.
Sziasztok!
E514 napraforgó aratashoz beállitási adatokban tudna valaki segiteni? (Dobfordulat, dobhézag, szelelo, rosta beállitás) valamint doblasítót fontos e használni?
Valaszokat elore is koszonom!
Válasz Gyurkesz1 #7333. hozzászólásáraTalálékony ember az orosz ! Lehet erre a müveletre a német egy egész gépsort gyártott.
Válasz Szabister #7334. hozzászólásáraMennyi az összeghatár, és milyen asztalt?
Sziasztok!
Keresek komplett kukorica asztalt, felhordóval, munkára fogható üzemképes állapotút megvételre az ország egész területén. 06-30/7798856
Köszönöm
Ilyet sem láttam még.
https://m.youtube.com/watch?v=w3muI_clwt0
A menetvariátor viszont jó lett. Melegedett a tárcsa, kicsit lógott a persely.
Mostmár teljesen hideg marad és még csendesebb is lett.
Válasz medikus #7330. hozzászólásáraA tengely az jónak néz ki, forgatva se látok hibát. Viszont a hajtómű belseje majdnem 41 mm, a 40 helyett, meg kicsi ovalitás is van benne.
Válasz atti212. #7329. hozzászólásáraminimális mozgása van,szerintem mindnek.
Dob tengelyt még nem láttam letörve,inkább a támasztó törik le!Görbe lehet a tengely!
Válasz medikus #7328. hozzászólásáraNeked meg sem moccan? Mintha fix volna?
Válasz atti212. #7327. hozzászólásáragondolom
Válasz medikus #7326. hozzászólásáraÉs 2 órát túlél ? :) Nem kopog, nem kattog, csak csendben mocorog a helyén. A támasztó cső végére tettem gumicsövet hogy az is rugós legyen kicsit.
Válasz atti212. #7325. hozzászólásáraPár hektár,az max 2 óra!!!
A doblassító nem szokta letörni a dobtengelyt ha kicsit kóvályog? 3-4 mm a mozgás kb a hajtómű végén nézve
A hajtómű belső mérete már 1 mm-rel nagyobb mint a tengely, már most nincs idő szétszedni és rendberakatni, túléli vajon? (pár hektár lenne most neki csak).
Mozgott az előző gazdának is, mert a kitámasztó cső végét annyira megette, hogy beszakadt a cső fala is.
Köszi
Válasz medikus #7322. hozzászólásáraJó mert épp csak hogy nem fér ki a variátor szélétől. Kb 3 mm-en múlik, ha beljebb tudom tolni a két váltórudat, akkor valószinüleg ki fog férni.
Köszönöm.
Válasz medikus #7322. hozzászólásáraHa kiveszed a rögzítő 4db 8 as csavart,és húzod lefelé a rudazatokról,még szerintem akkor is le jön!
Válasz Tamás1977 #7321. hozzászólásáraKizárt!! Azért nem kell levenni a variátort!!
Hátul(belül) a váltó rudazat végén levő deknit vedd le!!Akkor eltudod tolni a rudazatokat annyira,hogy lejön a villa!
Válasz Tamás1977 #7317. hozzászólásáraVan az boltban!!!!!!pl Bócsa.........
http://hemas.pl/component/jshopping/product/view/24/689?Itemid=0
Erre gondolok.
Jó estét! Véletlenül nem hányódik valamelyikőtök sufnijának mélyén egy egészséges váltókulissza? Ez az a V alakú öntvénydarab a a váltó oldalán, amelyik megvezeti a váltórudazatot. Az enyémen sajnos az előző pedáns tulaj eltörte, majd ott helyszínen megtaknyolta. Próbáltuk megheggeszteni de már annyi csimbak volt rajta, hogy hiába minden erőfeszítés, szorul a rudazat.
Ha valakinek lenne egy ilyen, vevő lennék rá.
Hátha nem kell egy komplett váltót megvenni miatta...
Válasz Gyurkesz1 #7315. hozzászólásáraNem végig menetes,csak 40 mm hosszan M16!!!
Válasz medikus #7314 hozzászólas
Olvasom en hogy végigmenetes....nembaj:D
Múltkorában mikor előszedtem a lassítót,rábukkantam egy dologra amit adtak a kombínóhoz amikor vettük...schumacher kasza meghajtás,megvan hozzá a tengely is a szíjtárcsákkal,volt hozzá átalakított asztal is de az ment a méhbe.
Válasz medikus #7311. hozzászólásáraNem véletlen NEM végigmenetes!
Válasz Myrrdin #7306. hozzászólásáraKöszönöm...nem erre gondoltam....de mar tudom amit tudni akartam :)
Válasz medikus #7311. hozzászólásáraKöszönöm szépen a képeket...most hogy már tudom hogy hogy néz ki szétfogok nézni a mühelyben...régebben volt használva a lassító ugyhogy bisztos volt hozzá csavar csak bisztos elkajlódott valamerre.
Válasz medikus #7310. hozzászólásáraVan mérete is,gondolom lényeges,nem véletlen végig menetes az orsó!!!!!!!!
Válasz medikus #7308. hozzászólására Így néz ki!
Válasz medikus #7308. hozzászólásáralemezbiztosítással!és a gyári igen jó acélcsavar,nem hatlapfejű csak lapolt.
Válasz Myrrdin #7307. hozzászólásáraItt nem gondolhat semmire!Az egy kb 20 centis csavar,végén M16 menettel,és 27 kulcs nyílással!
Válasz Gyurkesz1 #7301. hozzászólására
itt meg a csavar lista
Válasz Gyurkesz1 #7301. hozzászólására
erre gondolsz? itt sem ír csavart
Válasz medikus #7304. hozzászólásáradekni alatt!!!!
Válasz Gyurkesz1 #7301. hozzászólásáraNem szoktuk kivenni a helyéről,mikor levesszük a hajtóművet!!Marad a dekni
Válasz medikus #7302. hozzászólásáraElőre is köszönöm :)
Válasz Myrrdin #7300. hozzászólásáraMajd valamelyik nap lefotózom!Előbb egy MTZ váltót össze kell nyomnom!De már elő van készítve!
Válasz medikus #7299. hozzászólásáraÉs honnán tudnák keríteni olyan csavart..venni nemhiszem hogy lehet...multkor kértem az eladót hogy nézze már meg a katalógusban hogy nincs e benne hogy milyen csavar is megy oda ...de nemtalát semmit olyasmit a katalógusban (sőt még a doblassító sem volt benne a katalógusban)....esetleg legyártatni lehet olyat csavart...valami méretet vagy esetleg rajzot nemtudnál véletlenül??
Válasz medikus #7299. hozzászólásáraés meg tudod adni a csavar méretet is?
Válasz Gyurkesz1 #7295. hozzászólásáraVan.
Válasz Gyurkesz1 #7297. hozzászólásáraKöszönöm.
Válasz Tamás1977 #7296. hozzászólásáraA Wartburgé megpászol...olyat meg még lehet kapni .
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy lehet-e még kapni valahol 514 első lámpát.
Elektromos felújításban vagyok, ki kellene cserélnem azt is.
Köszönöm.
Jo éstét mindenkinek..... A doblassítót szeretném felrakni,de nemtudom milyen hosszu csavar kell a felfogatásához,vagy oda van külön valami speciális csavar?? Továbbá napraforgó beálitásokra lenne szügségem (dobhézag,dobfordulat).
Köszönöm a válaszokat.
Válasz medikus #7292. hozzászólásáraFka magyar alkatrész katalógus a német e-bay-en:-)))
https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/ifa-lpg-ddr-fortschritt-klado-ersatzteilkatalog-ska-04-94-ungarn/466012628-241-4005
Válasz medikus #7291. hozzászólásáraÍrd be a keresőbe!FKA alkatrész.Az Agro Roll oldalán a Web-shopban megtalálod
Válasz lemezlovas #7290. hozzászólásáraA lényeg a tengelyméret!!!