Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak644 FtBenzin árak625 FtEUR415.97 FtUSD403.23 FtCHF443.85 FtGBP501 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Gyurkesz1 #13037. hozzászólásáraHa volna rugó mind két oldalon,és rendesen volna beállítva,minden probléma megszűnne!Akkor letehetnéd az asztalt a földre!
Nélküle nem lehet dolgozni!
Válasz medikus #13036. hozzászólásáraAzért húzza mert nem egyformán engedi az asztalt, az egyik oldalt huzza foldet masik oldalt 10cm is a tarlo . Tudom miert van a rugó, hogy jatszon az asztal ha nem egyenes a föld,netúrja a földet mint egy rakodó.
Válasz medikus #13026. hozzászólásáraRajta van,ha egyre gondolunk. De hogy lehet azzal tarló magasságot álítani?? Én azt hittem az csak arra van hogy felemelt álapotban vonuláskor lelehessen biztosítani.
Válasz medikus #13021. hozzászólásáraAkkor már csak az marad, hogy rövidebb a munkahenger, vagy a munkahenger szár nem megy be teljesen valamiért az egyik oldalon.
Válasz Gyurkesz1 #13012. hozzászólásáraMunkahenger tartóbakja ( hídon) nincs hátrafelé görbülve kicsit? 1-2 cm, az asztal szélénél már 10 centi eltérés is lehet.
Válasz medikus #13014. hozzászólásáraKöszönöm
Attól féltem én is
Azt ki lehet cserélni így a helyén?
Alul elég lehet rá rakni
Vagy ha ki van véve a hűtő akkor oda lehet férni?
De a hűtő enged egy picit
Mellé ültem, járattam és meglett
Esetleg Szabolcsban valakinek hűtő eladó?
Válasz medikus #13010. hozzászólásáraPróbálgattam én ugyis hogy nemvolt benne a támaszték a rugó előt. Pár éve azért vettem rá a rugót a kaszahajtás oldalára mert azt hittem az majd orvosolja ezt a problémát. Nemvolt rajta vegkép rugó mielőtt én elkezdtem vele dolgozni.
Első kerekek nemcsinálhatják?? Egy méret mindkettő, ujszerű a minta mindkettőn de a baloldalit picit alacsonyabbnak látom , esetleg ha ez lehet a hiba oka azt tudom valahogy orvosolni , kerék cserén kívül persze.
Üdv mindenkinek.
Az lenne a kérdésem, hogy hol folyhat a hűtő vizem ha nem látom a folyást csak a motor alatt a vizet
Hidegen nem csinálja, vagy nem veszem észre.
Csak melegen
Hátha vannak valami tipikus helyek
Köszönom szépen
Válasz medikus #13008. hozzászólásáraÉrtem, 4,20as asztalom van , bal oldalt a 7. horonyban van ha hatulról számolom , próbaltam a bal oldalt a 8. és a 9.ben is , de akkor is a bal oldal ér hamarabb földet . Próbaljam megcserélni a munkahengereket?, ha netán megvan hajolva a jobb oldali munkahenger az csinálhat ilyet vagy hol lehet a gond?
Válasz Gyurkesz1 #13002. hozzászólásáraMind két oldalon kellene lenni rugónak!!A mögötte levő ütközőkkel állítjuk a megfelelő talaj nyomást! 14 láb széles asztalnál bal oldalon a 7.horony jobb oldalon a 9. horony! Ez azért van ,mert a meghajtás oldalán nehezebb asztal!
Mi lehet a gond hogy nem egyforma a tarló magassága a gép után. Rangató oldalán hamarabb földet ér az asztal . Nagy rugó az asztal emelő munkahengeren csak a rangató oldalasin van, annak lehet köze hozzá??
Válasz Gyurkesz1 #12997. hozzászólásáraÉrtelek, de én is így voltam mint te mindig tervben volt, hanyagoltuk, és csak ment meg ment meg ment. Nem az a gyenge pontja az e kombájn - nak.
Válasz Gyurkesz1 #12995. hozzászólásáraLehet a lemezben billeg! Az szokott kinyúlni!Érdemes 512 csapágyházasra cserélni!
Próbálj kicsit húzni a szorító hüvelyen!Javíthat az is!
Válasz R Sándor #12996. hozzászólásáraHidd el nemsok kedvem van hozzá, de ha kijavul az idő nem akarnák ilyesmi miatt álni. De igazad van lehet hogy hagyok én neki békét .
Sziasztok , szalmarázók csapágyait menyire időigényes cserélni?? (Tengelyt melyik oldalra kell kihuzni? meg stb sorrend) Hatsó tengelyen van egy csapágy ami billeg egy picit, a többi jónak tűnik. Most beesőzött ,van idő kiküszöbölni az ilyen apróságokat. Lehet hogy kibírná az évet de mivan ha nem. Amugy ha emelgetem azt a szalmarázót nem kottyan , csak billeg.
13739 hozzászólás
Válasz Gyurkesz1 #13037. hozzászólásáraAz egyik oldalon nincs neked rugó a munkahengeren??
Válasz Gyurkesz1 #13037. hozzászólásáraHa volna rugó mind két oldalon,és rendesen volna beállítva,minden probléma megszűnne!Akkor letehetnéd az asztalt a földre!
Nélküle nem lehet dolgozni!
Válasz medikus #13036. hozzászólásáraAzért húzza mert nem egyformán engedi az asztalt, az egyik oldalt huzza foldet masik oldalt 10cm is a tarlo . Tudom miert van a rugó, hogy jatszon az asztal ha nem egyenes a föld,netúrja a földet mint egy rakodó.
Válasz Gyurkesz1 #13035. hozzászólásáraMiért húzza?Azért mert nincs rajta a rugó! Miért van a rugó???Mit is csinál az?
Válasz medikus #13034. hozzászólásáraHát lehet, de nekem ha nagyon lent van egyből húzza oldalt a földet .
Válasz Gyurkesz1 #13033. hozzászólásáraHa alánéznél a vágóasztalnak,látnád hogy az egész egy csúszó talp!
Válasz medikus #13032. hozzászólásáraAzt meg hogy?? Van rajta olyan ütköző mint a 16os asztalán??
Válasz Gyurkesz1 #13031. hozzászólásáraNekem nincs is fenn!A földön tolom az asztalt!
Válasz medikus #13030. hozzászólásáraMaga hanyadikban használja??
Válasz Gyurkesz1 #13029. hozzászólásáraÚgy hogy vannak rajta furatok,(egymás mellett 3?) ha azokba dugod a rögzítő csapot,akkor nem megy lentebb az asztal!
Válasz medikus #13026. hozzászólásáraRajta van,ha egyre gondolunk. De hogy lehet azzal tarló magasságot álítani?? Én azt hittem az csak arra van hogy felemelt álapotban vonuláskor lelehessen biztosítani.
Válasz medikus #13027. hozzászólásáraSzuper
Akkor ma nekiugrunk
Válasz ...:::Pisti:::... #13019. hozzászólásáraÚgy minden elérhető!
Válasz Gyurkesz1 #13025. hozzászólásáraAmi a két munkahenger között van,ha van!
Válasz medikus #13023. hozzászólásáraMost melyik támasztékra gondol arra a patkóra ami a rugót támasztja?
Válasz endypapa_20120 #13016. hozzászólásáraÁtnézem
Válasz endypapa_20120 #13022. hozzászólásáraVagy alatta van a támaszték!Azzal állítható a tarló magasság.
Válasz medikus #13021. hozzászólásáraAkkor már csak az marad, hogy rövidebb a munkahenger, vagy a munkahenger szár nem megy be teljesen valamiért az egyik oldalon.
Válasz endypapa_20120 #13020. hozzászólásáraAz olyan erős,hogy nem görbülhet!
Válasz medikus #13017. hozzászólásáraKorábban fennakadhatott valahol, lehet javították, hegesztették is. nem lehetetlen. Egy ránézést, mérést megér.
Válasz medikus #13018. hozzászólásáraOnnan elérhető?
Ugyis ki kell még a hűtőt is venni
Akkor ki cseréljük
Köszönöm
Csontja nem szokott bajba lenni?
Válasz ...:::Pisti:::... #13015. hozzászólásáraHűtőmaszkot le kell venni!
Válasz endypapa_20120 #13016. hozzászólásáraAz érdekes lenne!
Válasz Gyurkesz1 #13012. hozzászólásáraMunkahenger tartóbakja ( hídon) nincs hátrafelé görbülve kicsit? 1-2 cm, az asztal szélénél már 10 centi eltérés is lehet.
Válasz medikus #13014. hozzászólásáraKöszönöm
Attól féltem én is
Azt ki lehet cserélni így a helyén?
Alul elég lehet rá rakni
Vagy ha ki van véve a hűtő akkor oda lehet férni?
De a hűtő enged egy picit
Mellé ültem, járattam és meglett
Esetleg Szabolcsban valakinek hűtő eladó?
Válasz ...:::Pisti:::... #13011. hozzászólásáraOlajhűtő csövek?
Válasz Gyurkesz1 #13012. hozzászólásáraKerekeket úgy értettem hogy nem egy márka.
Válasz medikus #13010. hozzászólásáraPróbálgattam én ugyis hogy nemvolt benne a támaszték a rugó előt. Pár éve azért vettem rá a rugót a kaszahajtás oldalára mert azt hittem az majd orvosolja ezt a problémát. Nemvolt rajta vegkép rugó mielőtt én elkezdtem vele dolgozni.
Első kerekek nemcsinálhatják?? Egy méret mindkettő, ujszerű a minta mindkettőn de a baloldalit picit alacsonyabbnak látom , esetleg ha ez lehet a hiba oka azt tudom valahogy orvosolni , kerék cserén kívül persze.
Üdv mindenkinek.
Az lenne a kérdésem, hogy hol folyhat a hűtő vizem ha nem látom a folyást csak a motor alatt a vizet
Hidegen nem csinálja, vagy nem veszem észre.
Csak melegen
Hátha vannak valami tipikus helyek
Köszönom szépen
Válasz Gyurkesz1 #13009. hozzászólásáraMivel csak egyik oldalon van rugó,a másik oldalon is vedd ki a támasztékot,vagy tedd alapra!
Válasz medikus #13008. hozzászólásáraÉrtem, 4,20as asztalom van , bal oldalt a 7. horonyban van ha hatulról számolom , próbaltam a bal oldalt a 8. és a 9.ben is , de akkor is a bal oldal ér hamarabb földet . Próbaljam megcserélni a munkahengereket?, ha netán megvan hajolva a jobb oldali munkahenger az csinálhat ilyet vagy hol lehet a gond?
Válasz Gyurkesz1 #13002. hozzászólásáraMind két oldalon kellene lenni rugónak!!A mögötte levő ütközőkkel állítjuk a megfelelő talaj nyomást! 14 láb széles asztalnál bal oldalon a 7.horony jobb oldalon a 9. horony! Ez azért van ,mert a meghajtás oldalán nehezebb asztal!
Válasz medikus #13006. hozzászólásáraÍgy van.
Válasz Gyurkesz1 #13005. hozzászólásáraNa még egyszer! Tehát rugó csak a kasza meghajtás felől van,és ott ér le hamarabb az asztal?
Mi lehet a gond hogy nem egyforma a tarló magassága a gép után. Rangató oldalán hamarabb földet ér az asztal . Nagy rugó az asztal emelő munkahengeren csak a rangató oldalasin van, annak lehet köze hozzá??
Válasz Gyurkesz1 #13001. hozzászólásáraÖntvény ház!Az anya le van biztosítva!
Válasz Gyurkesz1 #13002. hozzászólására Igen
Válasz R Sándor #12999. hozzászólásáraHát tenyleg nem a gyenge pontja , mert ha belegondolok hány éve van meg a gép és még sosem volt hozzá nyúlva.
Válasz medikus #12998. hozzászólásáraPróbáltam hidegvágóval de nem mozdult az anya semmit. Miben mas a 12esé?
Válasz Gyurkesz1 #12997. hozzászólásáraKivenni 20 perc,max fél óra! Beállítani már macerásabb!
Válasz Gyurkesz1 #12997. hozzászólásáraÉrtelek, de én is így voltam mint te mindig tervben volt, hanyagoltuk, és csak ment meg ment meg ment. Nem az a gyenge pontja az e kombájn - nak.
Válasz Gyurkesz1 #12995. hozzászólásáraLehet a lemezben billeg! Az szokott kinyúlni!Érdemes 512 csapágyházasra cserélni!
Próbálj kicsit húzni a szorító hüvelyen!Javíthat az is!
Válasz R Sándor #12996. hozzászólásáraHidd el nemsok kedvem van hozzá, de ha kijavul az idő nem akarnák ilyesmi miatt álni. De igazad van lehet hogy hagyok én neki békét .
Válasz Gyurkesz1 #12995. hozzászólásáraSZERINTEM mig nem ver össze, vagy nem kotyog, esetleg melegszik addig felesleges.
Sziasztok , szalmarázók csapágyait menyire időigényes cserélni?? (Tengelyt melyik oldalra kell kihuzni? meg stb sorrend) Hatsó tengelyen van egy csapágy ami billeg egy picit, a többi jónak tűnik. Most beesőzött ,van idő kiküszöbölni az ilyen apróságokat. Lehet hogy kibírná az évet de mivan ha nem. Amugy ha emelgetem azt a szalmarázót nem kottyan , csak billeg.
Válasz VESZTES. :) #12993. hozzászólásáraKöszi!
Válasz Éberhardt Attila_82477 #12992. hozzászólásáraNem.
Sziasztok!A váltón levő variátort és a kuplungot szét lehet szedni a kerék(kifordítva van szerelve) levétele nélkül?
Válasz Gyurkesz1 #12989. hozzászólásáraIgen!
Válasz endypapa_20120 #12986. hozzászólásáraHesston heveder tökéletes