Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR411.02 FtUSD394.48 FtCHF438.79 FtGBP494.07 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz medikus #6039. hozzászólására Hogy hulljon ki a lom belőle, mondom hogy szezon végére van benne egy csomó csutkadarab por meg szár és levélmaradvány,szerintem emiat még üthet is.
Válasz rsándor #6036. hozzászólásáraIgen,gyártott több féle lemezt.A tiéd biztosan még a domborított,belül távtartóval.Azt még az 512-höz gyártotta.Ezen óvatosan át fér a kezem,pedig nem kicsi!!
Válasz medikus #6035. hozzászólására Neked a doblemezelés meg a verőléc között ekkora hézag van? Nekem szinte semmi meg is szokott rakódni szezon végére a dob belseje.
Válasz medikus #6030. hozzászólásáraOros 4011 Sa asztalom van, gyorsított zúzóval.
Nem vagyok benne biztos hogy elvinné meg akkor meg veszem rá a duplást ha már veszek.
Válasz hevesi77 #6022. hozzászólásáraEn is többször jártam mar így. Úgy oldottam meg hogy ne keljen mindig szétszedni hogy az ékszíjtárcsára amely van a válton a kuplungtárcsán kívül fúrtam két oldalból egy egy 12 es lyukat. Valakit beültetek a fülkébe lenyomatom vele a kuplungpedált és egy csavarhúzóval belehet nyúlni a lyukon és lelehet feszíteni a tárcsát a nyomólapról.
Válasz rsándor #6023. hozzászólásárairtózatosan rátapad a dupla kuplungtárcsa én leveszem inkább amit kell s leugrasztom a tárcsákat felcsiszolva összerakom.ez a sebességben indítás nehogy rosszul süljön el.
Válasz kori01 #6017. hozzászólásáraVannak amúgy is olyan fajták aminek úgy megvan sülve a szára nem rántja le a törőhenger hanem eltörik és megy befele, kicsit szemetesebb is de úgyis levonják..
Válasz Gyurkesz1 #6004. hozzászólására A gabona kosárral biztos hogy le tudod vágni.Az én régi 12-esem előző gazdája kizárólag gabona kosárral vágta a kukit több éven keresztül.A doblassító inkább kell mert ha teljesen visszavariálod a dobfordulatot könnyen megcsúszik a dobszíj.A többi jó úgy ahogy van.
Válasz hevesi77 #6010. hozzászólásáraSzia én 2 helyen szoktam.
A motortérben ha felállsz bal kéz felől a henger bal alsó részén van egy csap, meg az akku hoz a legközelebbi ajtót ha felnyitod ott lóg egy cső egy csappal.
Válasz kori01 #6009. hozzászólásáraén annyit szeretnék megkérdezni hogy így gabona asztallal vágja akkor nyilván kukorica csövek magasságában van az asztal, de ez az egész nem .... oda az asztalnak? csapágyazás meg a kések? nem lesz belőle gond? vagy ilyen kis mennyiségnél nem lesz gond?
jó estét urak kellene nekem egy kis segítség:D
hol lehet leengedni a vizet az 514 ből???
kezdő vagyok eme szakmába :/ dehát senki se az annya hasába tanulja meg XD
Válasz kori01 #6007. hozzászólásáraLassító nelkül bele sem kezdenék. Darálni majd rá érek othon..na akkor ha felteszem a lassítot es átcserélem a rostát...a dobhézagon és a szelen kívül kell még valamit át álítani??
Sziasztok...van két hektár alacsony senyevész kukoricám...megsem éri levágatni mással..nekem pedig nincs kuki asztalom meg dobkosaram se....ha keritenék egy dobkosarat es feltenném a lassítot...lelehetne valahogy lassacskán vágni feltálcázott gabona asztallal?? Lehet vágni ugy is hogy nincs belemezelve a dob??
Válasz Richard. #5990. hozzászólására Nem új de jó frissen beállított porlasztók voltak benne az adagoló is volt padon amikor gyűrűztem,Azt láttam hogy leesik a fordulat 1500 ra megálltam pár másodpercre hátha túl sok anyagot kapott be hirtelen rögtön hátra is néztem és láttam egy gőzfelhőt a motor ment mint kiderült 3 hengerrel úgy kellett leállítani,"CSAK" a szűrőházat verték le a kirepülő alkatrészek széttötr a hengertömb,hüvely,alsó főtengelyház/blokk/ vízszivattyú,adagolónak semmi baja.a hajtókar kicsit megtekeredve könnyen mozog a főtengelyen,a dugattyú csapszeg az adagoló mögött, egy darab dugattyú szintén.ENNYI.
13739 hozzászólás
Válasz medikus #6041. hozzászólásárakell a régi variátor tengelyem??
most cserélem ki ujra.
Válasz rsándor #6040. hozzászólásáraÍgy biztos hogy nincs benne semmi!Vékony porréteg.
Válasz medikus #6039. hozzászólására Hogy hulljon ki a lom belőle, mondom hogy szezon végére van benne egy csomó csutkadarab por meg szár és levélmaradvány,szerintem emiat még üthet is.
Válasz rsándor #6038. hozzászólásáraMiért?
Válasz medikus #6037. hozzászólására Ha le lesz szerelve letolok belőle egy csíkot gyorsdarabolóval,
Válasz rsándor #6036. hozzászólásáraIgen,gyártott több féle lemezt.A tiéd biztosan még a domborított,belül távtartóval.Azt még az 512-höz gyártotta.Ezen óvatosan át fér a kezem,pedig nem kicsi!!
Válasz medikus #6035. hozzászólására Neked a doblemezelés meg a verőléc között ekkora hézag van? Nekem szinte semmi meg is szokott rakódni szezon végére a dob belseje.
Nálam a kőgyüjtő helye ilyen,és az adapteren nincs se tömítés,se toldás!
Válasz Zolii18 #6031. hozzászólásáraHa mindenáron költeni akarsz rá?Nekem a sima 25-ös ékszíj is elvitte!A gyári pedig 32-es!
Válasz Zolii18 #6029. hozzászólásárami az a kukorica torok???????????
Válasz Zolii18 #6029. hozzászólásárami az a kukorica torok???????????
Válasz medikus #6030. hozzászólásáraOros 4011 Sa asztalom van, gyorsított zúzóval.
Nem vagyok benne biztos hogy elvinné meg akkor meg veszem rá a duplást ha már veszek.
Válasz Zolii18 #6029. hozzászólásáraElviszi azt az egy szíj is!
Válasz Zolii18 #6028. hozzászólásáraMárt nem kell mert megrendeltem.
Üdv mindenkinek. Valakinek nincs eladó vagy nem tud eladó duplás ékszíjtárcsát a kukorica torokhoz? Sürgős lenne! A segítséget előre is köszönöm!
Még egy extra,a nyugottabb sörözéshez...
Válasz szelindi sándor #6024. hozzászólásáraFelesleges.
Válasz hevesi77 #6022. hozzászólásáraEn is többször jártam mar így. Úgy oldottam meg hogy ne keljen mindig szétszedni hogy az ékszíjtárcsára amely van a válton a kuplungtárcsán kívül fúrtam két oldalból egy egy 12 es lyukat. Valakit beültetek a fülkébe lenyomatom vele a kuplungpedált és egy csavarhúzóval belehet nyúlni a lyukon és lelehet feszíteni a tárcsát a nyomólapról.
Válasz rsándor #6023. hozzászólásárairtózatosan rátapad a dupla kuplungtárcsa én leveszem inkább amit kell s leugrasztom a tárcsákat felcsiszolva összerakom.ez a sebességben indítás nehogy rosszul süljön el.
Válasz hevesi77 #6022. hozzászólására Nekem is volt egyszer ilyen 3.ba be és úgy indíts rá kinyomott kuplumgal.
jóestét urak lenne egy kérdésem lelett szépen mosva az 514 éss beázott szerintem a kuplungja nem old mit lehet neki csinálni??
Ma valószínű GMO-s kukit vágtam!Kódolva volt bele,hogy térdig érjen!
Válasz kori01 #6017. hozzászólásáraVannak amúgy is olyan fajták aminek úgy megvan sülve a szára nem rántja le a törőhenger hanem eltörik és megy befele, kicsit szemetesebb is de úgyis levonják..
Válasz medikus #6018. hozzászólásáraItt majdnem felért.
Válasz kori01 #6017. hozzászólásáraNincs szár,csak alacsony,nem ér fel a tükörig.
Válasz medikus #6016. hozzászólásáraha kevés ha nem akkor is sok szárat visz be.
hű csoda hogy az agyad nem sűlt még el
Válasz kori01 #6015. hozzászólásáraKevés területről van szó,nem kell nagyon belemerülni.
Válasz Myrrdin #6011. hozzászólásárahű hát nem igazán szereti de régen csinálták igy is amikor még nem volt kuki adapter.
az a baj sok szárat visz be.
Válasz Gyurkesz1 #6004. hozzászólására A gabona kosárral biztos hogy le tudod vágni.Az én régi 12-esem előző gazdája kizárólag gabona kosárral vágta a kukit több éven keresztül.A doblassító inkább kell mert ha teljesen visszavariálod a dobfordulatot könnyen megcsúszik a dobszíj.A többi jó úgy ahogy van.
Válasz Hogel #6012. hozzászólásáraköszönöm szépen!!
Válasz hevesi77 #6010. hozzászólásáraSzia én 2 helyen szoktam.
A motortérben ha felállsz bal kéz felől a henger bal alsó részén van egy csap, meg az akku hoz a legközelebbi ajtót ha felnyitod ott lóg egy cső egy csappal.
Válasz kori01 #6009. hozzászólásáraén annyit szeretnék megkérdezni hogy így gabona asztallal vágja akkor nyilván kukorica csövek magasságában van az asztal, de ez az egész nem .... oda az asztalnak? csapágyazás meg a kések? nem lesz belőle gond? vagy ilyen kis mennyiségnél nem lesz gond?
Moderátor által módosítva: 2015-10-28 09:57:44
jó estét urak kellene nekem egy kis segítség:D
hol lehet leengedni a vizet az 514 ből???
kezdő vagyok eme szakmába :/ dehát senki se az annya hasába tanulja meg XD
Válasz Gyurkesz1 #6008. hozzászólásáranem kell
a hézagott vedd nagyobbra majd látod azt pár méter után mit csinál vele és majd állitod.
Válasz kori01 #6007. hozzászólásáraLassító nelkül bele sem kezdenék. Darálni majd rá érek othon..na akkor ha felteszem a lassítot es átcserélem a rostát...a dobhézagon és a szelen kívül kell még valamit át álítani??
Válasz Gyurkesz1 #6006. hozzászólásáralegfeljebb lassitó nélkül már teheted a zsákot alá mert meg is darálja.
Válasz medikus #6005. hozzászólásáraIgy simán gabonakosárral??
Válasz Gyurkesz1 #6004. hozzászólásáraAzért nem éri meg szerelni még egy órát sem!Csináld így símán!
Sziasztok...van két hektár alacsony senyevész kukoricám...megsem éri levágatni mással..nekem pedig nincs kuki asztalom meg dobkosaram se....ha keritenék egy dobkosarat es feltenném a lassítot...lelehetne valahogy lassacskán vágni feltálcázott gabona asztallal?? Lehet vágni ugy is hogy nincs belemezelve a dob??
Válasz rsándor #6000. hozzászólásáraAkkor valamelyik használt dugód rossz volt. Ennyi
Moderátor által módosítva: 2015-10-27 13:47:59
Válasz rsándor #6001. hozzászólásáraValami csak a hengerfej tömítés körül lehet.
Válasz medikus #5998. hozzászólására De itt a hűtővízbe van egy pici olaj.
Válasz kori01 #5997. hozzászólására A hajtókar nincs elszakadva és most is simán mozog.
Sziasztok. Valakinek nincs E-518-a? és 4,2 asztalszállító kocsija?
Válasz rsándor #5996. hozzászólásáraA válasz 5992. van.Tipp!De ott inkább az olajba mehet a víz.
Válasz rsándor #5993. hozzászólásárahajtókar csapágyat cseréltél?
mert ha nem akkor ott volt a hiba .
Válasz medikus #5995. hozzászólására 5991 utolsó sorát olvasd már el légyszi.
Válasz rsándor #5993. hozzászólására650 kiló ócskavas.lehet még menthető hengerfejek.
Válasz medikus #5992. hozzászólására Még szinte be sem volt melegedve a motor kb 100 métert mentem egy közeli kukitáblában,hőkár kizárva.
Válasz Richard. #5990. hozzászólására Nem új de jó frissen beállított porlasztók voltak benne az adagoló is volt padon amikor gyűrűztem,Azt láttam hogy leesik a fordulat 1500 ra megálltam pár másodpercre hátha túl sok anyagot kapott be hirtelen rögtön hátra is néztem és láttam egy gőzfelhőt a motor ment mint kiderült 3 hengerrel úgy kellett leállítani,"CSAK" a szűrőházat verték le a kirepülő alkatrészek széttötr a hengertömb,hüvely,alsó főtengelyház/blokk/ vízszivattyú,adagolónak semmi baja.a hajtókar kicsit megtekeredve könnyen mozog a főtengelyen,a dugattyú csapszeg az adagoló mögött, egy darab dugattyú szintén.ENNYI.