Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak651 FtBenzin árak635 FtEUR411.69 FtUSD399.52 FtCHF438.21 FtGBP488.76 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz laci 91 #5087. hozzászólásáraA papírszűrő házának alján van egy záródugó. Ha kihajtod alatta van a nyomástartó szelep rugója majd egy nagy golyó. Én úgy jártam. hogy a golyó alá került valami kosz. Kitisztítottam és megszűnt a baj. Nálam is hirtelen esett a nyomás ez volt gyanús.
Válasz laci 91 #5087. hozzászólásáraKinyitod a csövet az óránál,menet közben,és hagyod hogy folyjon egy kicsit az olaj.Hogy esetleg a csőben levő levegő kitudjon jönni.
Kosz a valaszokat.Sajnos a szuro tavaj volt cserelve az olajal, es most elenoriztuk a centrifugal szurot es a szelepet de nem talaltunk semit meg megprobalunk vaszon szurot cserelni aztan nem tudom mi lesz. Egyebkent olaj csere utan kezdet el esni a nyomas.
Válasz kuzman_laszlo #5078. hozzászólására Először cseréld ki az olajszűrőt egy újra /mert az főáramban van/ ha az sem segít akkor szedd szét a centrifugál szűrőben lévő nyomástartó golyós szelepet.Ha ot tis minden rendben akkor a centrifugál szűrőt szedd szét pl ki lehet esve a fúvóka.
Hello mindenkinek egy e514 kombajn ifa morjaval nagy gondba vagyok.Olaj nivoig + tavaj volt lecserelve de az olajnyomas 10 oratol hidegen sem megy feljeb.Ha valaki tud valamit kerlek irjatok
Vizmelegitöt ki hová kötné be az IFA motorra??????Kombájnon.Tuningoljuk a vasat hengerfej tömités csere már megvolt,hütö kimosva.Kapott egy ujj vizszivattyut.Átszerelés következik.Összel elég ramatyul indul a lelkem és kedveskedni akarok vele.1800w-os két kivezetéses melegitö.
Létrehozta: kudlacsek92, 2015-05-11 09:47:08
Új hozzászólás Frissítés
Válasz »
#1 kudlacsek92 | 2015-05-11 09:47:08
#911554. hozzászólás
[ Törlés ] [ Felhasználó kitiltása: egy napra | egy hétre | egy hónapra ]
Sziasztok! azt szeretném megkérdezni, hogy tud -e valaki olyan céget aki gyárt Mdw 524 hez,vagy mdw 514 hez, mert megegyezik ezzel is , SZALMARÁZÓ LÁDÁT??? előre is köszönöm!
Válasz medikus #5069. hozzászólásáraA koporsó elejére két 40 es szögvas darabot a csőrre pedig egy erősített zártszelvényt, végén egy cső keresztben és keresztben egy csap azon fordul. Már kész van mindegyik , meg kellett oldani hogy gyorsan fel lehessen hajtani őket mert nem tudom becsukni a kaput ha nincsenek felhajtva.
Sziasztok! Ha valakit érdekelne van E514-es eladó kombájnom 4.2-es gabona asztallal+szállító kocsi kukorica átszerelő készlet és egy 4 soros fka kukorica asztal csak egyben eladó.
Válasz #5058. hozzászólásra
Debrecenben biztos van,csak lehet húzós! Szokott hirdetni,Tóth József Szank?ott is lehet van valamilyen!Gépet is hirdetett nem rég.Én tavaly vettem tőle kocsit,asztallal együtt adta.A kocsi kellett,az asztalt szét szedtem,alkatrésznek!
Koszonom,h segitettel csak egy a problemam,h romaniabol vagyok es a kuki adaptert paparol vasaroltam:( ra kell kerdezzek nem-e kuldene el azt a kereket postan es hanem kicsit megszivtam!!mer hanem nemtudom jonan szerezhetnem be!:((
13739 hozzászólás
Válasz horesz01 #5076. hozzászólásáraSzélsőket szinte ugyan így csak az oldal magasítás miatt azokat ferdén hátra csukattam, így pont jól elfér
Válasz medikus #5090. hozzászólásáraAz már durva, mármint bontás szempontjából.
Válasz Nabu #5089. hozzászólásáraNálam mikor hirtelen esett a nyomás,letört,megrepedt az olajszivattyú szívócsöve!!!
Válasz laci 91 #5087. hozzászólásáraA papírszűrő házának alján van egy záródugó. Ha kihajtod alatta van a nyomástartó szelep rugója majd egy nagy golyó. Én úgy jártam. hogy a golyó alá került valami kosz. Kitisztítottam és megszűnt a baj. Nálam is hirtelen esett a nyomás ez volt gyanús.
Válasz laci 91 #5087. hozzászólásáraKinyitod a csövet az óránál,menet közben,és hagyod hogy folyjon egy kicsit az olaj.Hogy esetleg a csőben levő levegő kitudjon jönni.
Válasz medikus #5085. hozzászólásáraKosz megpobalom hatha segit
Válasz medikus #5081. hozzászólásáraHogy erted ezt pontosan? I
letve ki lehet javitani ezt a hibat
Válasz laci 91 #5084. hozzászólásáraLevegőztesd ki a nyomásmérő csövet!Mérj másik órával is!
Válasz medikus #5083. hozzászólásáraHat kb 1 vagy 2 ora 80 foknal minimum 12 ora
Válasz laci 91 #5082. hozzászólásáraElőtte mennyi volt a nyomás?
Kosz a valaszokat.Sajnos a szuro tavaj volt cserelve az olajal, es most elenoriztuk a centrifugal szurot es a szelepet de nem talaltunk semit meg megprobalunk vaszon szurot cserelni aztan nem tudom mi lesz. Egyebkent olaj csere utan kezdet el esni a nyomas.
Válasz rsándor #5080. hozzászólásáraVagy egyszerűen levegős a nyomásmérő óra!
Válasz kuzman_laszlo #5078. hozzászólására Először cseréld ki az olajszűrőt egy újra /mert az főáramban van/ ha az sem segít akkor szedd szét a centrifugál szűrőben lévő nyomástartó golyós szelepet.Ha ot tis minden rendben akkor a centrifugál szűrőt szedd szét pl ki lehet esve a fúvóka.
Válasz kuzman_laszlo #5078. hozzászólásáraTavaly jó volt?
Hello mindenkinek egy e514 kombajn ifa morjaval nagy gondba vagyok.Olaj nivoig + tavaj volt lecserelve de az olajnyomas 10 oratol hidegen sem megy feljeb.Ha valaki tud valamit kerlek irjatok
Nem tud valaki E-514-es kombájnhoz lánctalpat? Nem kell új, használt is nagyon megfelelne.
Válasz Koszi. #5068. hozzászólására
A szélsőket hogy oldottad meg?
Válasz röfik #5074. hozzászólásáraEgyszer már volt róla szó.Lent az olajhűtőben van helye!Levehető ablak,az alsó vízcsőtől balra!
Vizmelegitöt ki hová kötné be az IFA motorra??????Kombájnon.Tuningoljuk a vasat hengerfej tömités csere már megvolt,hütö kimosva.Kapott egy ujj vizszivattyut.Átszerelés következik.Összel elég ramatyul indul a lelkem és kedveskedni akarok vele.1800w-os két kivezetéses melegitö.
Válasz Czanik Sanyi #5072. hozzászólásáraAz új ára horror!! Vegyél bontottat.Ott van melletted!
mdw kombájn alkatrész gyártás!?
Létrehozta: kudlacsek92, 2015-05-11 09:47:08
Új hozzászólás Frissítés
Válasz »
#1 kudlacsek92 | 2015-05-11 09:47:08
#911554. hozzászólás
[ Törlés ] [ Felhasználó kitiltása: egy napra | egy hétre | egy hónapra ]
Sziasztok! azt szeretném megkérdezni, hogy tud -e valaki olyan céget aki gyárt Mdw 524 hez,vagy mdw 514 hez, mert megegyezik ezzel is , SZALMARÁZÓ LÁDÁT??? előre is köszönöm!
Válasz Koszi. #5070. hozzászólására
Válasz medikus #5069. hozzászólásáraA koporsó elejére két 40 es szögvas darabot a csőrre pedig egy erősített zártszelvényt, végén egy cső keresztben és keresztben egy csap azon fordul. Már kész van mindegyik , meg kellett oldani hogy gyorsan fel lehessen hajtani őket mert nem tudom becsukni a kaput ha nincsenek felhajtva.
Válasz Koszi. #5068. hozzászólásáraMit hegesztesz rá?
Na lassan indul a felkészítés, igaz még csak az asztal az se a gabona, festés előtt egy kis nassosítás
Válasz #5065. hozzászólásra
90 euro
Válasz #5065. hozzászólásra
Csak az egyik fele kell?
Válasz #5064. hozzászólásra
És mennyit engedsz a harmincezerből?
Válasz #5062. hozzászólásra
Nekem van
Válasz #5061. hozzászólásra
Szia .
Ár,szín, hol?
Hali valakinek nincs e eladó menetelő variátor szíjtárcsája jó és ócón.... meghajtó kellene
Sziasztok! Ha valakit érdekelne van E514-es eladó kombájnom 4.2-es gabona asztallal+szállító kocsi kukorica átszerelő készlet és egy 4 soros fka kukorica asztal csak egyben eladó.
Válasz #5058. hozzászólásra
Debrecenben biztos van,csak lehet húzós! Szokott hirdetni,Tóth József Szank?ott is lehet van valamilyen!Gépet is hirdetett nem rég.Én tavaly vettem tőle kocsit,asztallal együtt adta.A kocsi kellett,az asztalt szét szedtem,alkatrésznek!
Válasz #5056. hozzászólásra
Reméljük össze jön! jó ejt!
Válasz #5055. hozzászólásra
Hirdetik meg csak az ország túlsó végen van!
Sajnos hozzam tényleg minden nagyon messze van és 514 és nincs is a környéken hogy tanácsokat kérjek ezert fordultam a fórumhoz.
Válasz #5054. hozzászólásra
Kombájn bontó esetleg?Debrecen!Orosháza!
Válasz #5054. hozzászólásra
Már nem látom azt amire gondoltam!Egy zöldet hirdettek,kocsi nélkül!
Válasz #5052. hozzászólásra
Ha jó az áru akkor tényleg nem gondolkodok sokat!
Válasz #5050. hozzászólásra
Amúgy koszi a válaszokat sokat segítettel
Válasz #5051. hozzászólásra
A határnál laksz,vagy nem?
Válasz #5050. hozzászólásra
Hogy hogy minden elég messze van? Ezt mire érted?
Válasz #5049. hozzászólásra
Hát, hozzád minden elég messze van!De a távolság nem lehet akadály,főleg ha jó az áru!!!
Válasz #5048. hozzászólásra
Mar néztem a hirdetéseket is!!!!!!! De túl messze van hozzam azért érdeklődök itt is!!!!!!
Válasz #5047. hozzászólásra
Hirdetik!!!!!!!!!Nézz már be oda is!!!!!!
Ha tud valaki eladó,jó állapotú 514 gabona vágó asztalt kérem írjon!
Válasz #5045. hozzászólásra
Koszonom,h segitettel csak egy a problemam,h romaniabol vagyok es a kuki adaptert paparol vasaroltam:( ra kell kerdezzek nem-e kuldene el azt a kereket postan es hanem kicsit megszivtam!!mer hanem nemtudom jonan szerezhetnem be!:((
Válasz #5044. hozzászólásra
Igen,a kombájnra is!A gabona asztalt25-ös szíj hajtja,a kukit meg 32,ha egyes a szíj!!!Azt kukira leszokták cserélni,hivatalosan!
Válasz #5042. hozzászólásra
De nekem megvan a szijtarcsa csak az dupla es ami a kombanyon van az szimpla szijal jon le!!a kombanyrais mas szijtarcsa kellene??
Válasz #5039. hozzászólásra
Azért beszelhetsz vele hogy biztosan nem adja el mert ha nem akkor nézek más után.