Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak651 FtBenzin árak635 FtEUR412.37 FtUSD402.25 FtCHF438.98 FtGBP489 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Igen valószínű az bár nem teljesen olyan mint a miénken van. Miénk is mezőgép de claas szín és a szíjtárcsákba is claas felirat van, a licensz elvileg az övék.
Így lenne ha 514-es asztalt szeretne rakni a 12-esre de ő fordítva akarja. 12 es asztalt akar a 14 esre. Nekünk is így van, csak az asztalon a kis szíjtárcsa van cserélve, nyak mivel 14 esé ott nincs teendő, feltételezem a nyak marad a 14-es van a 14 esen
Válasz #4961. hozzászólásra
Az orbitban felül!!Ha szétszeded,a csavarokat hajtsd ki,de NE vedd szét,csak a tetejét vedd le,de úgy,hogy még a tengelyt se fordítsd el benne!A felső négyszögletes részben van a gumigyűrű!Ha jól emlékszem 20 as!Csak óvatosan vele,de javítható!
Nincs is jobb mint reggel szarságokkal foglalkozni meg bizonygatni ki mennyire ügyes.
1 ilyen nap indítás csak használ az embernek.
Mindenki nyugodjon lefelé elég ügyes a doki Tí kft nem köll izgunya.
( habár lehet csak azi mer van vagy fél falunyi legjobb födfajtájuk???? sosetudjuk meg )
Csak 12 evet arattam 514 meg 512 vel,ugyhogy nekem nemond hogyan kell aratni,ja a kalasz emelodet meg hasznalld csak nyugodtan,azert kerdezz ra hogy hanyan hasznalljak a kalaszemelet,mert szart sem er csak akkor jo hogyha egy kicsit megvan dolve! Szerintem ezt a temat hadjuk mert csak mocskolodas lessz belole.
Válasz #4954. hozzászólásra
Ki írt itt csapadékról?Te írkálsz itt baromságot,aki még csak látta hogy aratnak!Láttam dőlt gabonát,sőt arattam is.Arra való a kalászemelő!Majd ha 2méteres fekvő rozsot aratsz,akkor láthatsz igazit!
Ha annyit arattal volna akkor ilyen baromsagot nem is irhattal volna,talan tavvaly keves volt a csapadek? en azert nem ugy emlekszem,kombajnt talalni meg azert eleg nehez volt,de ezt kar is folytatni,ha annyi svet arattal es meg nemtalalkoztal megdolt gabonaval akkor valamit nemjoll csinalltal,mert soha nefelejcsd el a gyönge gabona nemdol meg!!
Majd ha annyi évet aratsz mint én,akkor tudni fogod hogy miért van rugó a munkahenger szárán,és ismerni fogod a kalászemelőt!Elég baja annak az árpának,amit te a motollával veretsz bele a gépbe!
Nekem nemmond hogy nemtur meg a kasza ha levan dolve az arpad ugy hogy csak motollaval tudod osyzeszedni,vagy eppen hogy csak ala tudsz vagni,mert annyira megvan dolve,na nekem tavaly pont ezert hagytak ott kb 1/3 az arpamnak es azert dontottem el,hogy veszek egy kombajnt.
13739 hozzászólás
....meg megszeretném kérdeni,hogy doblasito mennyit ér meg???
Sziasztok!Vennék 514-re gépkönyvet,ha tud valaki! itt a mailem: buvargabi@freemail.hu előre is köszi
A 12-es kihajtótengelye megegyezik a 14-esel csal laposszíjtárcsát kell cserélni ékszíjra , vagy a tengely vége is más
Válasz #4988. hozzászólásra
Igen valószínű az bár nem teljesen olyan mint a miénken van. Miénk is mezőgép de claas szín és a szíjtárcsákba is claas felirat van, a licensz elvileg az övék.
Válasz #4987. hozzászólásra
Attól függetlenül szerintema legjobb szecskázók ezek az E-gépeken meg az öreg claasokon .
Válasz #4984. hozzászólásra
Helyesbítenék ez nem Claas hanem egy Magyar mezőgépes szecskázó amit a claas is használt és úgy tudom mai napig magyar szecskázókkal szerelik .
Válasz #4985. hozzászólásra
Bontó!
Sziasztok!Nem tudtok e valakinek 514 es kombájnra magfelhordó ládát?
Üdv Mindenkinek van egy Class gyártmányú jó állapotban lévő szalmaszecskázóm E-512-es és 514-es kombájnra is jó ha valakit érdekel írjon privátot.
Válasz #4982. hozzászólásra
Úgy emlékszem a kanalas lánc 2 lapáttal hosszabb!
Válasz #4981. hozzászólásra
A 14 ben a magtartályon belül van egy toldás a felhordó ládán! Kb60 cm.Ez miatt valószínű hosszabb.
Válasz #4980. hozzászólásra Akkor sem passzol?
Válasz #4979. hozzászólásra
Igen.
Válasz #4977. hozzászólásra az első kiadású 14-esek még keskeny magfelhordósak voltak nem?
Válasz #4974. hozzászólásra
Küldtem privátot!
Válasz #4976. hozzászólásra
Nem.
A 512 magfelhordo ladaja paszol a 514 eshez?
Válasz #4973. hozzászólásra
Nekem is 512 asztal van átalakítva 514-hre, ha közelben jársz, megnézheted nálam .
Sziasztok! Keresek 514 es kombajnra jó allapotbanlevo 4,20 as vágóasztalt.
Csak az asztalt szeretnem cserelni a ferde maradna a 14 estol.
Válasz #4971. hozzászólásra
Hat az ugy egyszerubb dolog volna
Válasz #4970. hozzászólásra
Így lenne ha 514-es asztalt szeretne rakni a 12-esre de ő fordítva akarja. 12 es asztalt akar a 14 esre. Nekünk is így van, csak az asztalon a kis szíjtárcsa van cserélve, nyak mivel 14 esé ott nincs teendő, feltételezem a nyak marad a 14-es van a 14 esen
Válasz #4969. hozzászólásra
Lemaradt! A nagy szíjtárcsa agy része az 514 esen,bordás,mint a dupla szíjtárcsa közepe,a 12 meg éken van!
Azert 3 osszeraktuk
Válasz #4967. hozzászólásra
Kell még a ferde felhordó oldalára is 2db spanoló görgő.plusz egy felső tengely,a ferde felhordóba,a dupla szíjtárcsának!
Válasz #4965. hozzászólásra
Ha a lánckerék helyére ékszíjtárcsát teszel akkor passzol. Ahogy már írták kaszahajtás gyengébb és nem tudod kitolni a motollát hidraulikusan.
Válasz #4965. hozzászólásra
Hat nemteljesen,a meghalytas a 14 ekszillyal van a 12 meg láncal,na meg a kaszarancigato is mas rajta.miert?
Az E 512 es vagoastala paszol a E 514 esre?
Válasz #4963. hozzászólásra
Köszönöm a gyors választ!
Válasz #4962. hozzászólásra
Jelöld össze mielőtt szétszeded,kívülről!!!
Válasz #4961. hozzászólásra
Az orbitban felül!!Ha szétszeded,a csavarokat hajtsd ki,de NE vedd szét,csak a tetejét vedd le,de úgy,hogy még a tengelyt se fordítsd el benne!A felső négyszögletes részben van a gumigyűrű!Ha jól emlékszem 20 as!Csak óvatosan vele,de javítható!
Válasz #4953. hozzászólásra
Heló medikus! Az a bizonyos o gyűrű a kormányoszlop aljában van, vagy azorbitban?
Válasz #4959. hozzászólásra
Itt most nem arrol van szo ki mennyire ugyes,csak olvass vissza es ................
Válasz #4955. hozzászólásra
Nincs is jobb mint reggel szarságokkal foglalkozni meg bizonygatni ki mennyire ügyes.
1 ilyen nap indítás csak használ az embernek.
Mindenki nyugodjon lefelé elég ügyes a doki Tí kft nem köll izgunya.
( habár lehet csak azi mer van vagy fél falunyi legjobb födfajtájuk???? sosetudjuk meg )
Válasz #4957. hozzászólásra
Te csak kommentaltad (baromsaggal)
Válasz #4956. hozzászólásra
Szerintem is úgy csinálod ahogy akarod!De nem én kezdtem a (baromságokat)!
Válasz #4955. hozzászólásra
Csak 12 evet arattam 514 meg 512 vel,ugyhogy nekem nemond hogyan kell aratni,ja a kalasz emelodet meg hasznalld csak nyugodtan,azert kerdezz ra hogy hanyan hasznalljak a kalaszemelet,mert szart sem er csak akkor jo hogyha egy kicsit megvan dolve! Szerintem ezt a temat hadjuk mert csak mocskolodas lessz belole.
Válasz #4954. hozzászólásra
Ki írt itt csapadékról?Te írkálsz itt baromságot,aki még csak látta hogy aratnak!Láttam dőlt gabonát,sőt arattam is.Arra való a kalászemelő!Majd ha 2méteres fekvő rozsot aratsz,akkor láthatsz igazit!
Válasz #4947. hozzászólásra
Ha annyit arattal volna akkor ilyen baromsagot nem is irhattal volna,talan tavvaly keves volt a csapadek? en azert nem ugy emlekszem,kombajnt talalni meg azert eleg nehez volt,de ezt kar is folytatni,ha annyi svet arattal es meg nemtalalkoztal megdolt gabonaval akkor valamit nemjoll csinalltal,mert soha nefelejcsd el a gyönge gabona nemdol meg!!
Válasz #4952. hozzászólásra
Csak óvatosan! Szét ne szedd!
Ennek örülök! Köszönöm!
Válasz #4950. hozzászólásra
O gyűrű!!! Cserélhető!
Szevasztok!Megtudnátok mondani hogy mitől folyik az orbit a tengelynél, van ott valami szimering vagy kuka az egész? Állásában is folyik.
Válasz #4948. hozzászólásra
Nagyobb magtartály, szélesebb magfelhordó, jobb cséplőhajtás, gyorsabb szelelő/rosta rész, komfortosabb fülke.
Sziasztok!
Egy 514-es miért lehet jobb választás, mint egy 512-es?
Azt hittem, hogy gyárilag az 514-esekben nagyobb motor van, de nem.
Válasz #4945. hozzászólásra
Majd ha annyi évet aratsz mint én,akkor tudni fogod hogy miért van rugó a munkahenger szárán,és ismerni fogod a kalászemelőt!Elég baja annak az árpának,amit te a motollával veretsz bele a gépbe!
Mert aki berben arat az baszim ra neked osszeszedni!
Válasz #4944. hozzászólásra
Nekem nemmond hogy nemtur meg a kasza ha levan dolve az arpad ugy hogy csak motollaval tudod osyzeszedni,vagy eppen hogy csak ala tudsz vagni,mert annyira megvan dolve,na nekem tavaly pont ezert hagytak ott kb 1/3 az arpamnak es azert dontottem el,hogy veszek egy kombajnt.
Válasz #4943. hozzászólásra
Neked ebbe mi nem tetszik?
Válasz #4942. hozzászólásra
Ilyen hulyeseget mar hogyan irhatsz!