Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak655 FtBenzin árak636 FtEUR414.77 FtUSD402.09 FtCHF439.56 FtGBP489.72 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
ja ha egyszer hátra megsullyedt akkor jojjon a traki. hidegb nalnuk az volt a baj , megfagyott földön mész előre kicsit süllyed gyors hátra. na de mindig hátrafele szakadt be
De mikar aratsz full gázon megy.Ha meg megül az elsö mozzanat hátra menet nem a gázzal bibelödni.Elkapar akkor már nem szabad eröltetni ez nem linde hogy rugatni lehessen.Nálam is most tengeribe egy proba hátra semmi ki a lépcsöre és intés a trakinak hogy jöjjön huzni.Szerencsére egy eset volt hogy két mtz huzott ki csak.1221 elég volt mindég.
Válasz #4512 hozzászólás Hello. Nekem dominator kerke van szélesítővel fent ,sajat tapasztalat szerint sokkal több helyen elmegy nem süllyed olyan hamar. CSak nem szabad előre hatra nyűztetni az eszi meg a féltenglyet hardyt.. cseréltem én is. De alapjáraton optimálisabb. szerintem? nem?
Válasz #4536. hozzászólásra
Hirdetnek Soltvadkerten is egy Németből behozottat!!!!Enyém is onnan való,csak Szlovákián keresztül jött!!
Egyszerűen hibátlannak és eredetinek írják.A műszerfalban azért nincs egy ép visszajelző lámpa!!
Válasz #4535. hozzászólásra Azért a perkinsesért már bekináltam 2.5-öt gabonaszerelékkel mert ugye egy zuzós kuki asztal kb 1.5 és akkor meg is lenne az ára de az ürge csak egybe akarja adni.Nekem meg van két kuki asztalom egy zúzós meg egy nem zúzós mindkettő ferdével.
Volt fent egy mdw-s , vagy még lehet fent is van! Az eléggé egybe van, ára sincs elszállva, 4 misit kértek érte, ha a zúzós asztalt leszámolod, már ott vagy amit néha egy zöldért elkérnek amibe nincs perkins motor azért, meg szecskázó is volt azon az mdw-sen. Bezzeg mikor mi két éve kombájnt kerestünk, 4 milla az alapgép ifa motoros mdw dizájn, na azt ki vette meg nemtudom... Aztán 6 milla a piros mdw perkinses...
Válasz #4530. hozzászólásra Egyébként 14-est keresek gabonaszerelékkel vagy csak kombájnt magba, az ország északkeleti részén.Eezek még 4 soros kuki asztallal mennek?
Ilyennel vettem.Meg igy kisseb a talaj taposás.Vizes talajon megy mint a rakéta.Van elönye-hátránya.Kis kerékkel is kifekszik a hajtomü elöbb vagy utobb.A zuzos asztal kicsit nehéz neki,de muszály vinnie.
13741 hozzászólás
Válasz #4540. hozzászólásra
ja ha egyszer hátra megsullyedt akkor jojjon a traki. hidegb nalnuk az volt a baj , megfagyott földön mész előre kicsit süllyed gyors hátra. na de mindig hátrafele szakadt be
Válasz #4541. hozzászólásra
meg gyorsabb :D
Válasz #4541. hozzászólásra
meg gyorsabb :D
Válasz #4538. hozzászólásra
Van előnye,és hátránya.Egyik előny,hogy nem ráz!!!
De mikar aratsz full gázon megy.Ha meg megül az elsö mozzanat hátra menet nem a gázzal bibelödni.Elkapar akkor már nem szabad eröltetni ez nem linde hogy rugatni lehessen.Nálam is most tengeribe egy proba hátra semmi ki a lépcsöre és intés a trakinak hogy jöjjön huzni.Szerencsére egy eset volt hogy két mtz huzott ki csak.1221 elég volt mindég.
mi ugy csináltuk megsüllyedt egyszer hátra ha nem,akkor rá a traktor és kihuzza amih nincs lerakva az allja a gépnek.. igy kimélva hajtásrendszert.
Válasz #4512 hozzászólás Hello. Nekem dominator kerke van szélesítővel fent ,sajat tapasztalat szerint sokkal több helyen elmegy nem süllyed olyan hamar. CSak nem szabad előre hatra nyűztetni az eszi meg a féltenglyet hardyt.. cseréltem én is. De alapjáraton optimálisabb. szerintem? nem?
Válasz #4536. hozzászólásra
Hirdetnek Soltvadkerten is egy Németből behozottat!!!!Enyém is onnan való,csak Szlovákián keresztül jött!!
Egyszerűen hibátlannak és eredetinek írják.A műszerfalban azért nincs egy ép visszajelző lámpa!!
Válasz #4535. hozzászólásra Azért a perkinsesért már bekináltam 2.5-öt gabonaszerelékkel mert ugye egy zuzós kuki asztal kb 1.5 és akkor meg is lenne az ára de az ürge csak egybe akarja adni.Nekem meg van két kuki asztalom egy zúzós meg egy nem zúzós mindkettő ferdével.
Volt fent egy mdw-s , vagy még lehet fent is van! Az eléggé egybe van, ára sincs elszállva, 4 misit kértek érte, ha a zúzós asztalt leszámolod, már ott vagy amit néha egy zöldért elkérnek amibe nincs perkins motor azért, meg szecskázó is volt azon az mdw-sen. Bezzeg mikor mi két éve kombájnt kerestünk, 4 milla az alapgép ifa motoros mdw dizájn, na azt ki vette meg nemtudom... Aztán 6 milla a piros mdw perkinses...
Válasz #4533. hozzászólásra
Jó bizony!Olyan medvét még nem fogtam,ami megfogta volna a motort!!!Ha megáll,akkor a Perkinses is megáll!!
Válasz #4532. hozzászólásra jó nekem az ifa motoros is.
Válasz #4531. hozzászólásra
Perkins motorost nehezen találsz,vagy csak lepusztultat.A tuning változat 5 sorral csikart...
Válasz #4530. hozzászólásra Egyébként 14-est keresek gabonaszerelékkel vagy csak kombájnt magba, az ország északkeleti részén.Eezek még 4 soros kuki asztallal mennek?
Itt van egy tuning 514-es...
http://www.museum-digital.de/agrargeschichte/resources/documents/201407/23070722662.pdf
Válasz #4528. hozzászólásra Köszönöm
Válasz #4527. hozzászólásra
14-ben 91-töl,ami MDW volt végig Perkins volt...
Válasz #4526. hozzászólásra És mikortól volt benne perkins motor vagy párhuzamosan jött ifa és perkins is
Válasz #4525. hozzászólásra
Ha MDW-re gondolsz az 99-ig,majd CASE...
"Tisztelt medikus úr" Az e514-es kombájnokból melyik évben jött ki az utolsó????
Válasz #4520. hozzászólásra
Üdv!
Nagyon sokat segítenél vele!
Előre is köszönöm!
vargalaci75@citromail.hu
Válasz #4519. hozzászólásra
Régebbi vizes öszön 1025-ös mtz-ét 2xmbp-6.5 pottal rakottan huzattam tengeri aratásban a kombájnal.
Üdv!
Ha nem probléma én is szeretnék kérni egy példány.
Nagyon szépen köszönöm!
szabolaci007@freemail.hu
Én is szeretnék érni egy ifa gépkönyvet meg ha van egy E-514-es kezelési utasítás azt is nagyon meg köszöném.
mz22@freemail.hu a címem
Válasz #4477. hozzászólásra
Veszelka, ha adsz emil címet, elküldöm neked ezt az Ifa könyvet pdf-ben.
Válasz #4516. hozzászólásra
Vizes talajon volt hogy akkorát fogott,hogy elszakadt a féltengely!Jó a nagykerék de vannak hátrányai is!
Válasz #4514. hozzászólásra
Igen!
Joll nez ki benne amugy
Válasz #4515. hozzászólásra
Ilyennel vettem.Meg igy kisseb a talaj taposás.Vizes talajon megy mint a rakéta.Van elönye-hátránya.Kis kerékkel is kifekszik a hajtomü elöbb vagy utobb.A zuzos asztal kicsit nehéz neki,de muszály vinnie.
Miert nem teszel bele kissebb kereket
Válasz #4513. hozzászólásra
Hardyt hol??Fenn a harangba?
Válasz #4512. hozzászólásra
Már 2x volt akcio a véglehajtással.
Válasz #4509. hozzászólásra
A nagy kerék használja a csapágyakat,és a Hardyt is!
Válasz #4509. hozzászólásra
A sárga felni jobban áll rajta,másképp áll a felni közepe!
Nekem 16,9x34 gyesek vannak benne
Válasz #4490. hozzászólásra
Megha csapágy törik önmagát esztergálja.A felni bele ér a házba és faragja.
Válasz #4507. hozzászólásra
Igen, megérkezett! Köszi
Válasz #4506. hozzászólásra
Megkaptad?
Válasz #4505. hozzászólásra
Okés! Emil címet megtalálod az adatlapomon!
Válasz #4504. hozzászólásra
Csináltak,és olyan volt,mint az új tengely!! Cím privátban!
Válasz #4502. hozzászólásra
Azért rákérdezhetek, h postán megoldható e nem?
Ha tudod ird meg a címet, vagy ami van róla. Neked már csináltak ilyesmit?
Válasz #4497. hozzászólásra
Abtroll web Ny.háza 268Ft/db
Válasz #4501. hozzászólásra
Mert onnan messze van,ahol a szivattyút megtudják csinálni!
Válasz #4500. hozzászólásra
Teljesen belül Igaz messze mindentől, Szabolcs.
Miért kérdezed?
Válasz #4499. hozzászólásra
Merre vagy határokon belül?
Válasz #4498. hozzászólásra
Köszi
Válasz #4497. hozzászólásra
Lehet olyat venni,vagy kivágni,és pótolni.Szokott róla fogyni.Hegesztéseket le kell ellenőrizni.
Válasz #4496. hozzászólásra
Tudsz bevált helyet mondani erre?
Az utóverőről elég sok fogazott lemez le van törve, vagyis többnyire csak a fele hiányzik, ez mennyire befolyásolja a munkát?
Válasz #4495. hozzászólásra
Kicserélik!
Válasz #4494. hozzászólásra
Mi a titka ? Felrakják?