Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR406.01 FtUSD390.17 FtCHF432.15 FtGBP488.28 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
A Bocsai boltban biztos van és elküldik postán is,szerintem nem ökör áron.Lehet annyiér nem csinálja meg senki.Ott van minden igaz sok cucc utángyártott meg kisipari de használhato és oco....
Szerintem nem lehet feltenni a kuki asztalt sehogy a gabonás ferdére,vagy a fene tudja.Olcsobb régi fka asztalt itt láttam hirdetni 3-400eft-ér ferdével együtt is.Keresgélni kell mindenhol hátha akad egy.A zuzos oros 1.5 milla körül van igencsak.
Üdv! 514 kombájnom van , kukorica aztalt szeretnék venni a keretem elég sovány, kérdésem miben külömbözik a kalászos és a kuki ferdefelhordó. Ha anélkül sikerülne egyet venni össze lehetne e hozni a kalászos ferdével. Vagy ha classon volt annak más e a meghajás fordulata, nem értek hozzá. Válaszokat előre is köszönöm!
Válasz #3285. hozzászólásra
Ez olyan kis tétel,hogy nem érdemes postára rakni! Azért nem foglalkoznak vele.A padlásomon nekem is van biztos! De egyszerűbb ha csináltatsz egyet!
Válasz #3281. hozzászólásra
Arról az öntvény ívről beszél ami a ferdefelhordó csapágyházát támasztja a függőleges reteszelő előtt.Lehet olyat csinálni is! Egy lakatos bármikor gyárt olyat!
Sziasztok valakinek nincs 1 felesleges "patkó" a ferdefelvonót ami rögzíti azsem ártana ha keleti országrészen lenne akkor elugranék érte 1 szabadnapomon. előreis köszönöm üdv.: Gyuri
Válasz #3274. hozzászólásra
Ha ezek a dolgok működnének,és eredménye is volna,téged már régen megvett volna egy nagy olajcég ruhástól mindenestől!!!Aki valamit el bírt érni,annak a találmányát az olajlobbi régen bezsebelte.
Üdv ! Ha gondolod dobj egy email címet és küldök képeket mert így elmagyarázni elég nehéz lenne !
De sokkal jobb így dolgozni . Nekünk a gyári "rosta" ami a hűtő előtt van , az nekünk már szét volt rohadva . Így volt h napközben is kellet fújatni a hűtőt. Most egész szezonba nem nyúltunk a hűtőhöz és még mindig 75 max 80 fokkal dolgozik a gép!
Apukám volt vele 2 méteres gaz a föld szélén benne meg méteres fatuskó :D elsőkerék épp mellette aztán félúton bement alá és végig alázta az alját sajna :/
nekem van egy 4 soros Oros MFKA 4011 adapterem, es az lenne a kerdesem miert torik el a zuzo olalon a meghajto tengejem? mar tobszor meg esett ez, tegyek bolygos csapagyat ?esetleg? a mellet hogy nagyon kopnak a lanckerekek es a lancok is!!!
Fényképet tudsz tenni fel rola??????Nem hülyeség biztos.Én sa-ás zuzossal vágom igy nem marad nagy szár meg neoma van leginkább annak meg a szára sem nagy.
A Kőrösi bontos Bükkhegyi András 06705616079 a szél ház at a napraforgo is be tudja szépen horpizni ezért csináltunk alá egy masszívtarto burkolatot ,hogy ne tudjon benyomodni .
Sziasztok történt 1 kis balesetünk és most kellene pár dolog mint pl szél ház rostaszekrény és a magfelhordó csigaház bár ennek nemtudom a pontos nevét előreis köszönöm
Apropó dobfordulat... Azon belül is a mérése, van valami bevált technika mivel lehet helyettesíteni azt a gumigyűrűszerűséget? Volt fent valami nagy o gyűrű ami az ifa motortömítés készletből származik, de nem sokáig bírta.
Jaaaaaaah, azt hittem Mondjuk nagybátyámnak a hátsó ablakban van beiktatva egy hőfok mérő meg egy fordulatszám mérő, mert a gyárik tönkre mentek szezon közepén, gyorsan dobott rá MTZ órákat, csak nem fűzte be őket a műszerfalig, azóta így van neki, de a funkciójukat ellátják Dobfordulattól nem lesz szemetes, maximum tört szem lesz vagy darálja a szalmát. 900-950 környékén forog a dob, búzában közelebb az 1000hez.
Ja ezt a képet most kerestem gyorsba neten aztán azon karikáztam, már sötét volt mikor bejöttem, nem én fényképeztem. amugy mi is 1100 környékén nyomjuk, Ti mennyivel csináljátok? de tisztán dolgozik, nem szór nem is szemetes.
Köszi, ja a beilleszt et észre se vettem :D ! ma takarítottuk a légszűrőt, de lehet valamit rosszul csináltunk. Köszi a segítséget, mostmár reggel szétszedem és újra átnézem!
13741 hozzászólás
Üdvözlök mindenkit! Érdeklődnék ,hogy Komárom megyében veszik-e még valahol a vad bodzát? Előre is köszönöm a választ
Üdv , a gabona ferde amúgy se bírná a kukorica asztal súlyát ,de van egy 4 soros FKA adapterem ferdével eladó
A Bocsai boltban biztos van és elküldik postán is,szerintem nem ökör áron.Lehet annyiér nem csinálja meg senki.Ott van minden igaz sok cucc utángyártott meg kisipari de használhato és oco....
Válasz #3288. hozzászólásra
Szerintem nem lehet feltenni a kuki asztalt sehogy a gabonás ferdére,vagy a fene tudja.Olcsobb régi fka asztalt itt láttam hirdetni 3-400eft-ér ferdével együtt is.Keresgélni kell mindenhol hátha akad egy.A zuzos oros 1.5 milla körül van igencsak.
Üdv! 514 kombájnom van , kukorica aztalt szeretnék venni a keretem elég sovány, kérdésem miben külömbözik a kalászos és a kuki ferdefelhordó. Ha anélkül sikerülne egyet venni össze lehetne e hozni a kalászos ferdével. Vagy ha classon volt annak más e a meghajás fordulata, nem értek hozzá. Válaszokat előre is köszönöm!
Esetleg kombájn bontó Debrecen!!!
Ez olyan kis tétel,hogy nem érdemes postára rakni! Azért nem foglalkoznak vele.A padlásomon nekem is van biztos! De egyszerűbb ha csináltatsz egyet!
Válasz #3284. hozzászólásra
Ittis láttam már hírdetést is gondoltam hátha valaki megszabadulna tőlle
Válasz #3283. hozzászólásra
Hirdetnek bontottakat, miért nem ott érdeklődsz?!
Válasz #3282. hozzászólásra
Ígyvan medikus az a vasdarab kellene nekünk megkérdem esztergás ismerősöm hátha megtudja oldani csak megfelelő anyag kell hozzá.
Válasz #3281. hozzászólásra
Arról az öntvény ívről beszél ami a ferdefelhordó csapágyházát támasztja a függőleges reteszelő előtt.Lehet olyat csinálni is! Egy lakatos bármikor gyárt olyat!
Nincs rajta ezen az abran o arra gondol ami a ferdefelhordot tartja olyan fel hold szeru vas es ezt egy lapos vas biztositsa a kombajn vazaba
Válasz #3279. hozzászólásra
ezen az ábrán rajt van amire gondoltál?
Válasz #3278. hozzászólásra
Hali nem bár eztis patkónak nevezik nekünk aza "patkó" kéne amivel a ferdefelvonót a kombájn-hoz rögzítjük
Válasz #3277. hozzászólásra
hello!
erre gondoltál?ilyenünk van, ha még aktuális!
Sziasztok valakinek nincs 1 felesleges "patkó" a ferdefelvonót ami rögzíti azsem ártana ha keleti országrészen lenne akkor elugranék érte 1 szabadnapomon. előreis köszönöm üdv.: Gyuri
Válasz #3271. hozzászólásra
Még a végén kiderül hogy beszerelt termosztáttal nem éri el az üzemi hőfokot!
Válasz #3274. hozzászólásra
Ha ezek a dolgok működnének,és eredménye is volna,téged már régen megvett volna egy nagy olajcég ruhástól mindenestől!!!Aki valamit el bírt érni,annak a találmányát az olajlobbi régen bezsebelte.
Moderálási elveink miatt törölve.
Mf-es (3146)
2013-08-05 20:01:29
hello erre e-mail címre küldheted MIHI10045@yahoo.com köszönöm
Akkor biztos 2 nap a szezon!! Ne altass már!!!
Ez saját gyártmány, és naponta illik fúvatni!!
Válasz #3268. hozzászólásra
Üdv ! Ha gondolod dobj egy email címet és küldök képeket mert így elmagyarázni elég nehéz lenne !
De sokkal jobb így dolgozni . Nekünk a gyári "rosta" ami a hűtő előtt van , az nekünk már szét volt rohadva . Így volt h napközben is kellet fújatni a hűtőt. Most egész szezonba nem nyúltunk a hűtőhöz és még mindig 75 max 80 fokkal dolgozik a gép!
Válasz #3269. hozzászólásra
először megvárnám a képeket de azért kössz
Válasz #3268. hozzászólásra
Ha kell van 106-osé eladó...
Válasz #3016. hozzászólásra
üdv... én is töröm a fejem egy ijen forgódob szerelésben egypár kép talán segitene az elindulásban lehetséges volna... ja és a hütés jobb lett köszike
Válasz #3264. hozzászólásra
Van itt a hirdetésekben! Kiskunmajsa, Zákányszék.Több is!!!
Válasz #3264. hozzászólásra
Van itt a hirdetésekben! Kiskunmajsa, Zákányszék.Több is!!!
Válasz #3248. hozzászólásra
Mi is eltettük nyári szállásra, ősszel folytatás.
Sziasztok. ilyen kerdésel fordulok hozzátok h nem e tud kozuletek elado kek vagy zold E 514 est E 514 S es is erdekelne.
Válasz #3259. hozzászólásra
Apukám volt vele 2 méteres gaz a föld szélén benne meg méteres fatuskó :D elsőkerék épp mellette aztán félúton bement alá és végig alázta az alját sajna :/
Válasz #3261. hozzászólásra
Válasz #3260. hozzászólásra
Válasz #3255. hozzászólásra
Hát itt nem igen látszik csinálok rola olyat amin kivehető..
Válasz #3252. hozzászólásra
Oszt ezt hogy hoztad össze?
Válasz #3249. hozzászólásra
Akármelyik boltban ahol E514-hez árulnak alkatrészt, lehet kapni dobfordulat mérő meghajtó gömbszíjat.
Válasz #3256. hozzászólásra
csak alapjáraton(vagy alatta) indítsd
nekem van egy 4 soros Oros MFKA 4011 adapterem, es az lenne a kerdesem miert torik el a zuzo olalon a meghajto tengejem? mar tobszor meg esett ez, tegyek bolygos csapagyat ?esetleg? a mellet hogy nagyon kopnak a lanckerekek es a lancok is!!!
Válasz #3254. hozzászólásra
Fényképet tudsz tenni fel rola??????Nem hülyeség biztos.Én sa-ás zuzossal vágom igy nem marad nagy szár meg neoma van leginkább annak meg a szára sem nagy.
A Kőrösi bontos Bükkhegyi András 06705616079 a szél ház at a napraforgo is be tudja szépen horpizni ezért csináltunk alá egy masszívtarto burkolatot ,hogy ne tudjon benyomodni .
Válasz #3250. hozzászólásra
Kombájn bonto,Kiskörös vagy Debrecen.De Bocsán is van minden ujba is.
ez lemaradt :D
Sziasztok történt 1 kis balesetünk és most kellene pár dolog mint pl szél ház rostaszekrény és a magfelhordó csigaház bár ennek nemtudom a pontos nevét előreis köszönöm
Válasz #3246. hozzászólásra
Apropó dobfordulat... Azon belül is a mérése, van valami bevált technika mivel lehet helyettesíteni azt a gumigyűrűszerűséget? Volt fent valami nagy o gyűrű ami az ifa motortömítés készletből származik, de nem sokáig bírta.
Az én gépem megpihen egy kicsit az öszi bevetés elött.
Válasz #3246. hozzászólásra
Köszi holnap kipróbáljuk. hát igen mi is hekkelünk majd bele vízhő órát mert a miénkben meg sem mozdul a mutató.
Válasz #3245. hozzászólásra
Jaaaaaaah, azt hittem Mondjuk nagybátyámnak a hátsó ablakban van beiktatva egy hőfok mérő meg egy fordulatszám mérő, mert a gyárik tönkre mentek szezon közepén, gyorsan dobott rá MTZ órákat, csak nem fűzte be őket a műszerfalig, azóta így van neki, de a funkciójukat ellátják Dobfordulattól nem lesz szemetes, maximum tört szem lesz vagy darálja a szalmát. 900-950 környékén forog a dob, búzában közelebb az 1000hez.
Válasz #3242. hozzászólásra
Ja ezt a képet most kerestem gyorsba neten aztán azon karikáztam, már sötét volt mikor bejöttem, nem én fényképeztem. amugy mi is 1100 környékén nyomjuk, Ti mennyivel csináljátok? de tisztán dolgozik, nem szór nem is szemetes.
Válasz #3243. hozzászólásra
Eléggé ki kell ütögetni meg levegővel jól kifújatni, nálam is egy bő 15 perces torna szokott lenni a takarítás, de évente cserélve is van általában.
Válasz #3241. hozzászólásra
Köszi, ja a beilleszt et észre se vettem :D ! ma takarítottuk a légszűrőt, de lehet valamit rosszul csináltunk. Köszi a segítséget, mostmár reggel szétszedem és újra átnézem!