Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak655 FtBenzin árak636 FtEUR414.08 FtUSD401.28 FtCHF438.6 FtGBP488.76 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Értem, a 12-esben két hektár után olyan por van hogy az órákat alig lehet látni... 14-esben talán egy klíma megoldaná a por kérdést, ha túlnyomás van a fülkében akkor lehet nem jönne be, de az se olcsó dolog. Ha pedig ki kell szálni akkor nem kellemes kiszállni a klímás fülkéből a negyven fokra
Sok újra nem kell számítani, ha becsukod az ajtót, meg le van tömítve mindenhol, akkor nem nagyon megy be por, vagyis kevesebb jócskán, de egy bizonyos idő után a ventillátor is képes port fújni, ha elég apró szemcsés. Nekem most konkrétan a műszer fal alatt van kilyukadva kicsit, mert ott nyomja a port de rettenetesen.
Sziasztok, érdeklődnék hogy a 14-es fülkéje mennyivel jobb mint a 12-esé? Most az utóbbi van nekünk és nem is a meleggel hanem a bejövő porral van a gond...
Udv en is jelenkeznek az en email cimem zsoltklm@yahoo.com es kernek egy posta cimet amire kuldhetem a penzt vagy bankszamlaszamot ami egyszerubb
Udv Katona Zsolt
Arra gondoltam, amint említettem is, a jelentkező emberszámmal elosztjuk a vételárat+sokszorosítási költséget. Így akár 2-3ezerből kijöhet fejenként, ha lesz elég jelentkező.
Én megvásároltam cd-n a gépkönyvet az alkatrészkatalógust illetve az MFKA adapter leírását.
Ezek egy cd-n vannak.
8000 Ft-ba került.
Ha gondoljátok szétoszthatjuk a költségeket és sokszorosíthatjuk.
Gépkönyvet keresők!
Fogjunk össze! Egy valaki megvásárolja, összeszedjük hány embernek kell, és szétosztjuk a könyv árát+a másolási költséget.
Ebben a formában ki jelentkezik érte? Nekem kell egy példány az biztos.
Udv az E 514-es gepkonyvel kapcsolatban ha van valakinek az email cimem katonazsolt@vipmail.hu elore is koszonom, ha hamarabb megszerzem akkor elkuldom akinek kell egy menetvariatort nem tud valaki?
Tudna valaki segíteni valaki hogyan tudnám megszerezni egy 514-es gépkönyvét.Esetleg ha valakinek meg van , akkor el tudná küldeni részemre, a gabkss@gmail.com vagy gabkiss@citromail.hu e-mail címre.
Előre is köszönettel: KIss Gábor
Udv. mindenkinek ma vasaroltam egy e 514-est, a menet variatorbol folyik az olaj, es az ekpalya is kiverodott, hol lehet tengelyt kapni? es a variator sem tokeletes amugy a gep rendben van kisseb javitasokat kell csak rajta vegezni, esetleg egy gepkonyv ha lenne valakinek nagyon megkosszonem.
ja és még a kaszarangato tengelye lefogatását is meg kell erősíteni,, lehet hozzá venni lemezt újat is!!! de ha már van kedved a asztal hajtó tengelyt is cseréld ki,,a 14 esere a egszijast.. mer a12 es é ugye láncos az meg zörög csatog meg olajozd,, a z bonyolult!!
kell hozzá 2 db szilent meg 1 db ketes szilent, kaszarangató tengely,, 2db kb50cm es lapos vas,, néz meg egy 14 es asztalt valahol vvalakinek csak van,és akkor tod meg hogy miről beszélek!!!!!!!!!!!!!! csak onan tom hogy mink is át állítottuk, mert csak szoptunk vele,,,3 évig,.meg untuk és meg csináltuk azóta megyen,, nem kell naponta csinálni!!!
Üdv.Tudna valaki segiteni abban hogy 512-kaszahajtást hogy lehet átalakitani 514-esére?Vagy ha a 12-esen kicserélem a sótartókat és a gömböket akkor tartós lesz a dolog.Tavaly sok gond volt vele.
Látom a tulajdonodban van az 514-es könyve . Ha el tudnád nekem küldeni a fazekas008@gmail.com email címre, nagyon megköszönném!Már régóta keresgélem... Előre is köszönöm!
Üdv: Fazekas István
LÁttam megkaptad az 54-es könyvét. Ha el tudnád nekem küldeni a trakiszaki@vipmail.hu email címre, nagyon megköszönném! Előre is köszönöm!
Üdv: Trakiszaki
Ezt találtam,hogy ilyen van benne.
Perkins 1006-9T
Beszerezni viszont nem egyszerű lehet és nem is lehet olcsó,de az Ifától biztos,hogy jobb és megbízhatóbb lehet. Itt találtam:
13741 hozzászólás
Válasz #2441. hozzászólásra
Értem, a 12-esben két hektár után olyan por van hogy az órákat alig lehet látni... 14-esben talán egy klíma megoldaná a por kérdést, ha túlnyomás van a fülkében akkor lehet nem jönne be, de az se olcsó dolog. Ha pedig ki kell szálni akkor nem kellemes kiszállni a klímás fülkéből a negyven fokra
Válasz #2440. hozzászólásra
Sok újra nem kell számítani, ha becsukod az ajtót, meg le van tömítve mindenhol, akkor nem nagyon megy be por, vagyis kevesebb jócskán, de egy bizonyos idő után a ventillátor is képes port fújni, ha elég apró szemcsés. Nekem most konkrétan a műszer fal alatt van kilyukadva kicsit, mert ott nyomja a port de rettenetesen.
Sziasztok, érdeklődnék hogy a 14-es fülkéje mennyivel jobb mint a 12-esé? Most az utóbbi van nekünk és nem is a meleggel hanem a bejövő porral van a gond...
Válasz #2429. hozzászólásra
Udv en is jelenkeznek az en email cimem zsoltklm@yahoo.com es kernek egy posta cimet amire kuldhetem a penzt vagy bankszamlaszamot ami egyszerubb
Udv Katona Zsolt
Válasz #2427. hozzászólásra
Udv kosz az infot meg fogom ketesni
Én is benne vagyok!
kalmar.istvanok@freemail.hu
Válasz #2434. hozzászólásra
Az e-mail címem frigyes.lepp@freemail.hu
Válasz #2433. hozzászólásra
Én is benne lennék ebben a megoldásban!
Válasz #2433. hozzászólásra
Jólenne majd az emil címed. Az enyém a nevemnél adott. Kösz
Válasz #2432. hozzászólásra
Jó rendben van.
Akkor jelezd majd,hogy hány példány kell és milyen formában.
Mondjuk a cd a legjobb szerintem illetve e-mail-en.
Válasz #2431. hozzászólásra
Arra gondoltam, amint említettem is, a jelentkező emberszámmal elosztjuk a vételárat+sokszorosítási költséget. Így akár 2-3ezerből kijöhet fejenként, ha lesz elég jelentkező.
Válasz #2430. hozzászólásra
Mennyit adnál érte?
+1 ember már van!
Válasz #2428. hozzászólásra
Kedves Gépkönyv keresők!
Én megvásároltam cd-n a gépkönyvet az alkatrészkatalógust illetve az MFKA adapter leírását.
Ezek egy cd-n vannak.
8000 Ft-ba került.
Ha gondoljátok szétoszthatjuk a költségeket és sokszorosíthatjuk.
Üdv. Frici
Gépkönyvet keresők!
Fogjunk össze! Egy valaki megvásárolja, összeszedjük hány embernek kell, és szétosztjuk a könyv árát+a másolási költséget.
Ebben a formában ki jelentkezik érte? Nekem kell egy példány az biztos.
Válasz #2420. hozzászólásra
Szevasz
Kérdezdd meg a srácot, nála minden van, magam is hozzá jártam többször.
Bükkhegyi András
6200 Kiskőrös, -
Tel.: +36 70 5616079
Üdv: Kiss Gábor
Helyesbitek a hatsot ami a tengelyen van a kapcsoloszekrenyen ami van azal nincs gond
Helyesbitek a hatsot ami a tengelyen van a kapcsoloszekrenyen ami van azal nincs gond
Az elsot amin a hidraulika van az kellene a tengelyt holnap veszem ki az ekpalya van kimenve de ha kint lesz akkor elvalik meg mi baj van vele
Sziasztok!
Tudna nekem valaki küldeni E514-es kombánjhoz szervízkönyvet?
Email címem : andor1987@citromail.hu
Köszönöm szépen előre is :)
Köszönöm a képet!
Tengelyt, vagy tárcsát, elsőt ami a váltón van vagy hátsót ami a tengelyen van! Tág fogalom!!!
Udv az E 514-es gepkonyvel kapcsolatban ha van valakinek az email cimem katonazsolt@vipmail.hu elore is koszonom, ha hamarabb megszerzem akkor elkuldom akinek kell egy menetvariatort nem tud valaki?
Szevasztok
Tudna valaki segíteni valaki hogyan tudnám megszerezni egy 514-es gépkönyvét.Esetleg ha valakinek meg van , akkor el tudná küldeni részemre, a gabkss@gmail.com vagy gabkiss@citromail.hu e-mail címre.
Előre is köszönettel: KIss Gábor
Válasz #2415. hozzászólásra
[kep1]na itt van amiről pofaztam iten vannak a cucok amit írtam!! ja még most látom.hogy kell egy kutya fej is:DDD
Válasz #2415. hozzászólásra
na itt van amiről pofaztam iten vannak a cucok amit írtam!! ja még most látom.hogy kell egy kutya fej is:DDD
Udv. mindenkinek ma vasaroltam egy e 514-est, a menet variatorbol folyik az olaj, es az ekpalya is kiverodott, hol lehet tengelyt kapni? es a variator sem tokeletes amugy a gep rendben van kisseb javitasokat kell csak rajta vegezni, esetleg egy gepkonyv ha lenne valakinek nagyon megkosszonem.
Válasz #2410. hozzászólásra
ja és még a kaszarangato tengelye lefogatását is meg kell erősíteni,, lehet hozzá venni lemezt újat is!!! de ha már van kedved a asztal hajtó tengelyt is cseréld ki,,a 14 esere a egszijast.. mer a12 es é ugye láncos az meg zörög csatog meg olajozd,, a z bonyolult!!
Válasz #2413. hozzászólásra
Robi,azt nagyon megköszönném.
Ha kell akkor a mi 514-esünkön lefényképezem és rakok fel képet a kaszamozgatóról.
kell hozzá 2 db szilent meg 1 db ketes szilent, kaszarangató tengely,, 2db kb50cm es lapos vas,, néz meg egy 14 es asztalt valahol vvalakinek csak van,és akkor tod meg hogy miről beszélek!!!!!!!!!!!!!! csak onan tom hogy mink is át állítottuk, mert csak szoptunk vele,,,3 évig,.meg untuk és meg csináltuk azóta megyen,, nem kell naponta csinálni!!!
Én csináltam rá egy ön olajzót és igy jó !! Mert nekem is voltak gondok vele!!!!
Üdv.Tudna valaki segiteni abban hogy 512-kaszahajtást hogy lehet átalakitani 514-esére?Vagy ha a 12-esen kicserélem a sótartókat és a gömböket akkor tartós lesz a dolog.Tavaly sok gond volt vele.
Elküldtem!!!!
nekem csak E512 hez van meg!!
Ha nem lenne nagy kérés akkor én is nagyon megköszönném ha nekem is elküldené valaki az E 514- es könyvét.
E-mail címem: robika52@citromail.hu
Ha valaki elküldené nekem is az 514-es gépkönyvét azt nagyon megköszönném: jmiklan@freemail.hu Köszönettel.
Kedves Mtz 50-80!
Látom a tulajdonodban van az 514-es könyve . Ha el tudnád nekem küldeni a fazekas008@gmail.com email címre, nagyon megköszönném!Már régóta keresgélem... Előre is köszönöm!
Üdv: Fazekas István
Válasz #2403. hozzászólásra
Én már az őszi zabommal is végeztem !
Válasz #2401. hozzászólásra
Van aki már nyomja itt a környéken, mint röfik kolléga, de mi pl holnap rajtolunk. Tőlünk délre meg már van aki végzett is.
Válasz #2401. hozzászólásra
már rég befejeztük
Ti mikor kezditek az őszi árpa aratást???
Válasz #2392. hozzászólásra
gg55 nel 1000/6 pörkins,500.
Válasz #2398. hozzászólásra
Szia, megtennéd, hogy nekem is átküldöd a gépkönyvet? Nagy segítség lenne! bcrtrade@gmail.com Köszönöm.
Megkaptad Trakiszaki ?????
Multikar M 25!Gondolod az olcsóbb?
Válasz #2395. hozzászólásra
54-es=514-es
Kedves Mtz 50-80!
LÁttam megkaptad az 54-es könyvét. Ha el tudnád nekem küldeni a trakiszaki@vipmail.hu email címre, nagyon megköszönném! Előre is köszönöm!
Üdv: Trakiszaki
ÜDV. az 512-es fékmunkahenger mivel egyezik?Multikár?
Válasz #2392. hozzászólásra
Ezt találtam,hogy ilyen van benne.
Perkins 1006-9T
Beszerezni viszont nem egyszerű lehet és nem is lehet olcsó,de az Ifától biztos,hogy jobb és megbízhatóbb lehet.
Itt találtam: