Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak655 FtBenzin árak636 FtEUR414.08 FtUSD401.28 FtCHF438.6 FtGBP488.76 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #1488. hozzászólásra
514-esem van
A jobboldali (hatso) harmadik es negyedik az ablaktol. Azon volt leragva/leegve a szigeteles, levagtam azt a darabot ami rossz volt, de ugyanugy kics.szte mint azelott... Mindegyik piros szinu volt...
Ha egy picit melegebb lesz leszerelem es vegigmegyek minden szalon egyekent..
Nem megy a muszerfal vilagitasa sem, Kicsereltem a fenyszorokat is ugyaugy tettem vissza mint azelott, most meg a jobboldalin nem eg a rovidfeny, a masikon pedig a kicsi ego....
Szabi. Milyen géped van ,12vagy 14.A 14-esen 2 biztositék tábla van.A baloldali a világitásoké,a müszerfal a parkir és a fényszóróké.A jobboldalon vannak a fogyasztók,villogó szellőző külömbözővisszajelzők ,relék,fék,kilóméteróra,stb.Nagyobb biztositékot NE tegyél bele, mert a 24 volt kigyujta.Előfordulhat hogy az egér lerágta a szigetelést valahol pl:magtartály alagutban,amit nem is láthatsz,akkor biztos a katasztrófa!Vezetéktervet még nemláttam,de ha van,laikusnak akkor sem egyszerű.Melyik táblán ,hányadik biztivel van bajod.Ird le milyenszinű a vezeték,majd utána nézek.Üdv:Medikus MIndenkinek javitásmentes BUÉK
Válasz #1482. hozzászólásra
Igen eladó , meg szerkezetileg is jól most járatom be a motorját de brutális milyen erő van benne . Kiváncsi leszek milyen lessz mire vége a bejáratásnak .
sziasztok
Érdeklődni szeretnék a multkor irtátok a telefonszámát egy 514 es bontónak de nem a bükkhegyi-é kell mert annál csak 512 es van ha letudnátok megint írni a számát azt megköszönném mert nem találom lejebb!
Hianyoznak belole, es nem tudom, hogy melyik.
Tettem bele, de van 2 ami allandoan kisul...
A villamossagi szerelo pedig csak ugy all neki, hogy mindent kiszed es ujra vezetekeli az egeszet. Mondjuk a kijelzok mukodnek,es a lampak is, csak a iranyjeles nem....
Tudna-e valaki nekem segiteni a viilamossagban?
Azt szeretnem megtudni, hogy a biztositektablan melyik biztositek mit "biztosit". Esetleg egy villamossagi rajot ha tudna valaki kuldeni/feltolteni ide.
Elore is koszi!!!
A wartburg kerekitettoldalu fényszóró jó bele,mindegy hogy H4 izzós vagy a régebbi duolux izzós a foglalat.Egy az egybe passzol,nekem higgyetek villamosság szerelő vagyok! Üdv Medikus.Még annyit,a bócsai Tóth is a Bükkhegyitől bontja az ilyesmit Kiskőrösön.
Lennék én terepen de mivel? Biciklivel mégse mehetek -25 fokban. Mert ott fönt azt mondták márpedig benzin nincs és mégcsak gázolaj se nincs. Merthogy válság van.
Meny má. Beballagsz akármelyik roncstelepre és egy fél páleszért elhozhatsz egy egész vartburgot. Most folyik romániában a nagy roncsprogram. Tele vannak a roncstelepek. Mi a kollégának kerestünk egy gyujtáselosztót oszt hármat kaptunk egy fél lier borért. Mondjuk a waresz ritka állat errefele de szerintem van.
Üdv!Tudnál feltenni képet a fényszóróról? Nekem van két új Wartburg,de ezek az autók 3,féle fényszóróval kerültek forgalomba:Egy sima hagyományos izzóval,egy H-4,es ívelt oldalú,és a trapéz H-4,es.Nekem a hagyományos izzóval szerelt kivitel van.
Vegyél két mtz lámpát és szereld fel az eredetiek főlé.Ha szerencséd van akkor van ott egy-egy lyuk amibe pont passzol, az eredetit meg kösd ki.Az enyém tökéletesen működik.
13741 hozzászólás
Válasz #1491. hozzászólásra
E-514
Válasz #1490. hozzászólásra
Jónapot! Ezen a linken eléri az én hirdetésemet, ha érdekli telefonáljon és megbeszéljük!
Sziasztok!
Keresek E 514-es kombájnt megvételre.
Ha tud valaki olyan gépről ami eladó és jó állapotú kérem jelentkezzen!
A segítséget előre is köszönöm!
Válasz #1488. hozzászólásra
514-esem van
A jobboldali (hatso) harmadik es negyedik az ablaktol. Azon volt leragva/leegve a szigeteles, levagtam azt a darabot ami rossz volt, de ugyanugy kics.szte mint azelott... Mindegyik piros szinu volt...
Ha egy picit melegebb lesz leszerelem es vegigmegyek minden szalon egyekent..
Nem megy a muszerfal vilagitasa sem, Kicsereltem a fenyszorokat is ugyaugy tettem vissza mint azelott, most meg a jobboldalin nem eg a rovidfeny, a masikon pedig a kicsi ego....
Szabi. Milyen géped van ,12vagy 14.A 14-esen 2 biztositék tábla van.A baloldali a világitásoké,a müszerfal a parkir és a fényszóróké.A jobboldalon vannak a fogyasztók,villogó szellőző külömbözővisszajelzők ,relék,fék,kilóméteróra,stb.Nagyobb biztositékot NE tegyél bele, mert a 24 volt kigyujta.Előfordulhat hogy az egér lerágta a szigetelést valahol pl:magtartály alagutban,amit nem is láthatsz,akkor biztos a katasztrófa!Vezetéktervet még nemláttam,de ha van,laikusnak akkor sem egyszerű.Melyik táblán ,hányadik biztivel van bajod.Ird le milyenszinű a vezeték,majd utána nézek.Üdv:Medikus MIndenkinek javitásmentes BUÉK
Válasz #1486. hozzászólásra
Értelek már
hát elég sokminden nem jó a 14 esre PL.: ürítő bekapcsoló variátor hátsó kerék nekem ezek kellenének és ezek nem jók!!!
Válasz #1484. hozzászólásra
Érdeklődő már volt rá úgyhogy talán valaki eljön hátha meg tetszik neki .
De ezt a 4 fejes ekét majd szét szaggatja úgy megy .
Válasz #1483. hozzászólásra
Reméljük addigra elviszik.
Válasz #1482. hozzászólásra
Igen eladó , meg szerkezetileg is jól most járatom be a motorját de brutális milyen erő van benne . Kiváncsi leszek milyen lessz mire vége a bejáratásnak .
Válasz #1481. hozzászólásra
Eladó a nagy Zetor? Nem néz ki roszul.
Válasz #1480. hozzászólásra
Mi kellene hogy az 512-esé nem jó ?
sziasztok
Érdeklődni szeretnék a multkor irtátok a telefonszámát egy 514 es bontónak de nem a bükkhegyi-é kell mert annál csak 512 es van ha letudnátok megint írni a számát azt megköszönném mert nem találom lejebb!
Válasz #1478. hozzászólásra
Az sem segitett....
Válasz #1477. hozzászólásra
Tegyél bele nagyobb amperes biztit
Válasz #1476. hozzászólásra
Hianyoznak belole, es nem tudom, hogy melyik.
Tettem bele, de van 2 ami allandoan kisul...
A villamossagi szerelo pedig csak ugy all neki, hogy mindent kiszed es ujra vezetekeli az egeszet. Mondjuk a kijelzok mukodnek,es a lampak is, csak a iranyjeles nem....
Válasz #1475. hozzászólásra
Mert mi a bajod a villanyával .
Válasz #1474. hozzászólásra
Nem tudja senki?
Tudna-e valaki nekem segiteni a viilamossagban?
Azt szeretnem megtudni, hogy a biztositektablan melyik biztositek mit "biztosit". Esetleg egy villamossagi rajot ha tudna valaki kuldeni/feltolteni ide.
Elore is koszi!!!
Válasz #1472. hozzászólásra
BAKKER!!!!!
Ma hoztak le....
A formaja ugyanaz... de megsem paszolna a lyuk, a kombajnra elolrol kell felcsavarozni 3 db kicsi csavarral....
Válasz #1471. hozzászólásra
Üdv!Ma előkerestem,a lámpákat.Ha érdekel elküldöm neked.
Válasz #1470. hozzászólásra
beszeltem ma veluk, csak nem kerdeztem, hogy ujak vannak nekik, vagy hasznaltak. 7rugo egy fenyszoro. lehet holnap megrendelem....
Válasz #1469. hozzászólásra
Szerintem csak újat
Válasz #1448. hozzászólásra
Bontott alkatreszeket forgalmaznak, vagy ujakat?
A wartburg kerekitettoldalu fényszóró jó bele,mindegy hogy H4 izzós vagy a régebbi duolux izzós a foglalat.Egy az egybe passzol,nekem higgyetek villamosság szerelő vagyok! Üdv Medikus.Még annyit,a bócsai Tóth is a Bükkhegyitől bontja az ilyesmit Kiskőrösön.
Válasz #1464. hozzászólásra
Lennék én terepen de mivel? Biciklivel mégse mehetek -25 fokban. Mert ott fönt azt mondták márpedig benzin nincs és mégcsak gázolaj se nincs. Merthogy válság van.
Válasz #1465. hozzászólásra
Biztos? Azért nézzed meg, mert volt pár varesz. Az 512-esnek mintha kerek volt és nem ilyen.
Válasz #1462. hozzászólásra
Itt egy kep rola...
Válasz #1463. hozzászólásra
SZeva, dacia van szarasig, de wartburg az tuti fix hogy nincs....
Na mi van nem vagy terepen?
Válasz #1457. hozzászólásra
Meny má. Beballagsz akármelyik roncstelepre és egy fél páleszért elhozhatsz egy egész vartburgot. Most folyik romániában a nagy roncsprogram. Tele vannak a roncstelepek. Mi a kollégának kerestünk egy gyujtáselosztót oszt hármat kaptunk egy fél lier borért. Mondjuk a waresz ritka állat errefele de szerintem van.
Válasz #1445. hozzászólásra
Üdv!Tudnál feltenni képet a fényszóróról? Nekem van két új Wartburg,de ezek az autók 3,féle fényszóróval kerültek forgalomba:Egy sima hagyományos izzóval,egy H-4,es ívelt oldalú,és a trapéz H-4,es.Nekem a hagyományos izzóval szerelt kivitel van.
Vegyél két mtz lámpát és szereld fel az eredetiek főlé.Ha szerencséd van akkor van ott egy-egy lyuk amibe pont passzol, az eredetit meg kösd ki.Az enyém tökéletesen működik.
Válasz #1459. hozzászólásra
Igazad van nálad a pont , most néztem a képeket , tényleg a régié .
Válasz #1458. hozzászólásra
Tamás Tamás,te nem is éltél az átkosba,a négyütemű az trapéz alakú ennek meg a 2 vége lekerekitett
Én úgy tudom hogy az újabb 4 ütemű Wartburgé jó bele . Vedd ki és gyere át magyarba és nézz körül egy bontóban vagy egy keleti autóban utazó boltban .
Válasz #1456. hozzászólásra
Sajnos nem...
Válasz #1454. hozzászólásra
Nálatok nem futottak,nincs roncstelep?
Válasz #1453. hozzászólásra
Voltal sielni Szabi5-nel az iden?
Válasz #1453. hozzászólásra
igen, csak akkor wartburg fenyszorot hol lehet beszerezni?
Válasz #1452. hozzászólásra
Az NDK-s tömeggyártásban nem gyártottak külön fényszórót a kombájnba ,az 1984 elótti Wartburgé lesz jó bele
Válasz #1449. hozzászólásra
Hasonlit de nem tudom, hogy az-e....
Válasz #1449. hozzászólásra
Fogalmam sincs. Ma cs.sztem el, le akartam takaritani a rafagyott jeget, a jeg erosebb volt
Válasz #1448. hozzászólásra
Kiraly!!!
Holnap felhivom. Milyen draga lehet 1 par fenyszoro?
Szabi az nem Wartburg fényszóró?
Válasz #1447. hozzászólásra
Nemtudom,Bócsán vannak.Csomagban elküldik a cuccot
Válasz #1446. hozzászólásra
Koszi!!
Esetleg a ceg neve?
Én itt szoktam alkatrészt venni : 06303830286
Segitseget szeretnek kerni!!
Hol lehet kapni E514-hez fenyszorot?
Elore is koszi a valaszokat!!!
Válasz #1443. hozzászólásra
Ezeket én is régóta keresem!!! Ki tud küldeni? Köszi!
E 514-es kezelesi konyvet tud-e valaki kuldeni?
Es alkatresz katalogost?