Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak660 FtBenzin árak641 FtEUR412.71 FtUSD400.32 FtCHF438.6 FtGBP489 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
érdeklődnék ez 514-es elbir egy 5 soros kukorica adaptert vagy van olyan 5 soros amit rá lehet rakni menyit fogyaszt vele, hogy bírja az ifa motor és maga a cséplő és hányaditba lehet menni 10t ás kukoricában??
Be tudod rakni a lammellás rostát alulra is,pont befér.Én kipróbáltam és visszaraktam búzában az ovális rostát.Sokkal tisztább lett az anyag.Nincs értelme berakni alulra a zsalus rostát.
mennyiből lehet egy használtgépet felújítani! ?
Ha vennék mondjuk két 514-est abból egyet megcsinálnék a másik pedig maradna alkatrész! Mit fogyaszt egy ilyen gép búzába kukoricába?
Kicsereltem a vizpumpat.Az enyemen is Ifa volt raszerelve (4 lyukas lapat)de eredetit kaptam csak. Nem volt IFA. Ki kellett csereljem szijtarcsat a regire
azért irtam Szabinak ,hogy eredetileg nem ifa van rajta,már sokat kicseréltek Ifáéra,de akkor komplett ventillátorlapátosan kell felrakni,amúgy ugyanaz csak az Ifá-én van egy kuplung
Csak nehogy felújítottat vegyél!Az általában sz@r.Egy bontottal,ami nem lóg jobban jársz.Az ifáé is jó rá,ha elektromos akkor csavart kell belerakni és már fixes.
szerintem a hűtő bentmaradhat.igazán 6 darab tizes csavar fogja és 4db nyolcas a csöveket,és 4 aventilátort,meg van egy picigumitömítés a blokk es a vizpumpa között arra figyelj összerakáskor
Le kell venni a hutot?
vagy csak a lapatot?
Sajnos nem tudtam ma nekiallni, el kellett jojjek., es nem tudom hogyan kell (csak elmeletbol legyek felkeszulve holnap reggelre )
Kitakaritottam a centrifugalt, es eleinte gyengen vilagitott, de mikor mar harmadjara beinditottam kialudt az ego...
Holnap meglatjuk, hogy fog menni aratas kozben....
A múltkor már kérdeztem a levegőszűrő nem avult,s a centrifugált kitakaritottad? Abban szokott sok olajsár lenni, s az olajnyomásra is jelez./nehezebben folyik át a szűrőn/
Viszont megint kigyult a lentebb emlitett ego....
Kicsereltem a motorolajszurot, akkor kialudt, de ma miutan ujrrainditottam megint kigyult es nem aludt ki....
A kipufogonal nem olajos. Eloszor en is arra gondoltam, hogy valahol el van repedve, vagy a tomitesnel nyomja a levegot, vegighallgattam a kipufogorendszert de nem az a baj...
Mintha kalapalna ha fel van melegedve....
HÁT ezt hallani kellene...! Indításkor lehet a hang, porlasztó miatt is ,s olyankor hasonló hangot ad , de az a kipufogó tömitésnél van amikor látszik, olajos ...A másik hang lehet csapágy ,szelep, vagy dugattyúcsapszeg...!Az olajat eszi?De ha nem csillingel, vagy nem érces, akkor valószinű szelephézag, próbáld meg először azt beállítani? Minden motor hangjából lehet következtetni így nehéz!
A motorolaj-szuro volt a problema.
Mas. Mikor bekapcsolom a motrot egy erdekes puffogast ad, mintha levegot nyomna ki valahol. Mikor felmelegszik eleg erkesen "kattog" Mi lehet a bibi?
13741 hozzászólás
érdeklődnék ez 514-es elbir egy 5 soros kukorica adaptert vagy van olyan 5 soros amit rá lehet rakni menyit fogyaszt vele, hogy bírja az ifa motor és maga a cséplő és hányaditba lehet menni 10t ás kukoricában??
Válasz #1239. hozzászólásra
Be tudod rakni a lammellás rostát alulra is,pont befér.Én kipróbáltam és visszaraktam búzában az ovális rostát.Sokkal tisztább lett az anyag.Nincs értelme berakni alulra a zsalus rostát.
Válasz #1238. hozzászólásra
Két rosszból nem lehet egy jót csinálni
Olyan 12 körül fogyaszt 6t-nnás búzában.Kukoricában pontosan nem mértem
Van olyan tipusu E 514-es aminek az also rosta is lamellas-rosta? Melyek ezek a tipusok?
At lehet-e alakitani a lyukas rostasosak lamellasra?
mennyiből lehet egy használtgépet felújítani! ?
Ha vennék mondjuk két 514-est abból egyet megcsinálnék a másik pedig maradna alkatrész! Mit fogyaszt egy ilyen gép búzába kukoricába?
Válasz #1236. hozzászólásra
Kicsereltem a vizpumpat.Az enyemen is Ifa volt raszerelve (4 lyukas lapat)de eredetit kaptam csak. Nem volt IFA. Ki kellett csereljem szijtarcsat a regire
Válasz #1235. hozzászólásra
azért irtam Szabinak ,hogy eredetileg nem ifa van rajta,már sokat kicseréltek Ifáéra,de akkor komplett ventillátorlapátosan kell felrakni,amúgy ugyanaz csak az Ifá-én van egy kuplung
Válasz #1234. hozzászólásra
Nekem az van rajta,semmi gond
Válasz #1233. hozzászólásra
De akkor ifa lapát is kell
Válasz #1231. hozzászólásra
Csak nehogy felújítottat vegyél!Az általában sz@r.Egy bontottal,ami nem lóg jobban jársz.Az ifáé is jó rá,ha elektromos akkor csavart kell belerakni és már fixes.
Válasz #1231. hozzászólásra
Igen de tönkretette a szimmeringet(vizpumpa tömszelencét)is és azért folyik
Válasz #1230. hozzászólásra
Megneztem hazajovetelkor, es mozgott a ventillator. A csapagy ment meg ugye?
Válasz #1228. hozzászólásra
szerintem a hűtő bentmaradhat.igazán 6 darab tizes csavar fogja és 4db nyolcas a csöveket,és 4 aventilátort,meg van egy picigumitömítés a blokk es a vizpumpa között arra figyelj összerakáskor
Válasz #1226. hozzászólásra
Ja az IFa vizpumpa nem olyan eredetileg mint a kombájné
Válasz #1227. hozzászólásra
Le kell venni a hutot?
vagy csak a lapatot?
Sajnos nem tudtam ma nekiallni, el kellett jojjek., es nem tudom hogyan kell (csak elmeletbol legyek felkeszulve holnap reggelre )
Válasz #1226. hozzászólásra
Nem nagy munka
Vizpumpa csere nagy macera?
Azt hiszem megment a csapagy meg ami meg ott van, mert rendesen spriccelt a viz
Válasz #1224. hozzászólásra
én ilyet nem tárolok a kerekekbe se reggel se délbe se este
Üdv!Ez volt az első kerékben,este fél tíz körül!
Válasz #1222. hozzászólásra
De zavarjon , lentebb Claas Mániásnak is van egy ötlete, és azt még nem nézted!
Válasz #1220. hozzászólásra
Olajnyomas majdnem a maximumon van. Ki van takaritva a centrifugal-szuro, uj olajszuro, uj levegoszuro, uj olaj.
Akkor ne zavarjon az ego?
Válasz #1218. hozzászólásra
Kitakaritottam a centrifugalt, es eleinte gyengen vilagitott, de mikor mar harmadjara beinditottam kialudt az ego...
Holnap meglatjuk, hogy fog menni aratas kozben....
Válasz #1219. hozzászólásra
Hali ha minden rendben van akkor lehet az olajgomba a hibas ,vedd le rola a vezeteket es nem vilagit,a mutato meg ugyis mutatjaa pontos olajnyomast
Válasz #1218. hozzászólásra
en is :)
Válasz #1217. hozzászólásra
A centrifugál után jónak kell lenni...!Reméljük!
Válasz #1216. hozzászólásra
A centrifugal szurot holnap akarom kitakaritani.
Levegoszurot is csereltem vadi ujra.Olajnyomas jo szint a maximumon van...
Válasz #1215. hozzászólásra
A múltkor már kérdeztem a levegőszűrő nem avult,s a centrifugált kitakaritottad? Abban szokott sok olajsár lenni, s az olajnyomásra is jelez./nehezebben folyik át a szűrőn/
Válasz #1214. hozzászólásra
Viszont megint kigyult a lentebb emlitett ego....
Kicsereltem a motorolajszurot, akkor kialudt, de ma miutan ujrrainditottam megint kigyult es nem aludt ki....
Válasz #1213. hozzászólásra
Látatlanból jó volt az ötlet, csak sok Ifát csináltam régen!
Válasz #1205. hozzászólásra
A hengerfejtomites volt a problema.....
Ma csereltem ki. Most mar szep hangja van a gepnek....
Válasz #1211. hozzászólásra
Az akkor jó kör volt . Csak a Ledenyákék mondták hogy jártál és hogy majd németből jön a cucc .
Válasz #1210. hozzászólásra
Üdv!Debrecenben volt raktáron,csak el kellett menni érte.Hajnal fél négykor itthon voltam,tíz órakor üzemelt a gép.
Válasz #1207. hozzászólásra
Nem semmi jól meg jártad .
Mennyi idő alatt jött meg németből a cucc .
Válasz #1206. hozzászólásra
Irtam mailt
azt a k.....va4 érdekess
Üdv! Egy kis műszaki hiba.Valakinél előfordult,már ilyen hiba?
Válasz #1203. hozzászólásra
Csörögj rám nekem vaneladóm ha érdekel .
0630/415-1482
300-350-ért már ferdével van...!Az előbb le maradt egy k betű..!
Itt is mindig az hiányzi!
Válasz #1202. hozzászólásra
Sajnos nem tudok meg hangot tenni....
AAAA nezegetem, csak sajna nincs ra zseton
Válasz #1200. hozzászólásra
Szabi látom vagy, hangot tudsz feltenni, gondolom a kukorica adaptereket nézegeted!
Válasz #1200. hozzászólásra
Az nem vészes...!
Válasz #1199. hozzászólásra
Hat kb egy napi aratas utan utana toltok olyan fel liter olajat...
Válasz #1196. hozzászólásra
Mennyire eszi az olajat?
videót,hanggal,tegyél fel róla
A hengerfej tömités jó? Nem fúj kimert ha egy kicsit is kifúj akkor melegen hasonló hangja van!
Válasz #1195. hozzászólásra
A kipufogonal nem olajos. Eloszor en is arra gondoltam, hogy valahol el van repedve, vagy a tomitesnel nyomja a levegot, vegighallgattam a kipufogorendszert de nem az a baj...
Mintha kalapalna ha fel van melegedve....
Válasz #1194. hozzászólásra
HÁT ezt hallani kellene...! Indításkor lehet a hang, porlasztó miatt is ,s olyankor hasonló hangot ad , de az a kipufogó tömitésnél van amikor látszik, olajos ...A másik hang lehet csapágy ,szelep, vagy dugattyúcsapszeg...!Az olajat eszi?De ha nem csillingel, vagy nem érces, akkor valószinű szelephézag, próbáld meg először azt beállítani? Minden motor hangjából lehet következtetni így nehéz!
Válasz #1191. hozzászólásra
A motorolaj-szuro volt a problema.
Mas. Mikor bekapcsolom a motrot egy erdekes puffogast ad, mintha levegot nyomna ki valahol. Mikor felmelegszik eleg erkesen "kattog" Mi lehet a bibi?
Válasz #1191. hozzászólásra
Ne haragudjatok, hogy nem valaszoltam, csak nem voltam gepkozelben.
Szuksegem van a tovabbi segitsegetekre is !!!!!