Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak660 FtBenzin árak641 FtEUR411.18 FtUSD394.63 FtCHF435.35 FtGBP486.85 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Hát emberek nem tudom, de az én véleményem az E szériáról nem egységes.Volt anno apumnak egy 12-ese ez kb 11 éve lehetett.Nagyon jó gépnek bizonyult,németből lett behozva akkor kb 400 ezerért a vágóasztala 6 méteres volt ami ehhez a géphez nem igazán passzol, főleg nem 120le-nek
ezért aztán vettünk hozzá egy bontóból 4.2 eset amiből hiányzott a motolla meg még pár dolog szal a két asztalból lett összehozva 1jó, meg pár csapágy,szíj csere és nekivágtunk a szezonnak.A gép
4 évig szolgált nálunk aztán eladtuk, akkora már elég jól rendbe hoztuk,megbízható volt így
sikerült 1.2ért eladnunk ez kb 97-98 ban volt.
A 12-es jó gép csak a baja az hogy gyenge a kasza hajtása(nem szilentes,láncos hajtás),a dob laposszíjjal van hajtva,kisebb a magtartály,ürítő csiga nem munkahengeres.
Válasz #1136. hozzászólásra
Az egyik maszeknak is 106-osa van és jóba vagyok a kombájosával vagy őt viszem vagy egy ismerősöm aki 208-ast hajtott a Tsz-ben .
Nézd meg,hogy a ferdefelhordó alsó tengelye mekkorát üt,a dobverőlécek és a dobkosár kopását,a rosták lamellái mennyire lógnak,a szalmarázóláda facsafágyainak lógását,a magfelhordó csigák kopotságát.A motor környéke hűtő eredeti-e külső nyomok,pl.repedés ,hegesztés az első híd felett a vázon.Milyen linde van rajta,stb hirtelen ennyi.De ha mész nézni,vigyél egy dominátoros szakit,aki látja mi az eredeti,és mi nem eredeti benne.
Válasz #1125. hozzászólásra
Hát igen Feri barátom gépe . Jó hagja van az Edéknek , én is Rába motorost veszek . Sokat nem válogatok egyik 70 km-re van a másik 250-re . E kettő közül választok bár elsődlegesen a közelebbit nézem meg mert ahhoz van minden . Klíma ,szecskázó ,asztalkocsi ,oros 6011-es kuki adapter . És talán meg marad a napra adapterem is igaz 4 soros de nekem elég lessz .
Válasz #1123. hozzászólásra
106-ost . Nem túl szivesen cserélem ki de kell a teljesítmény a kamionra aratás miatt mert már úgy néz ki hogy nem csak a 30 Ha kiku megy kamionra hanem ha a minőség meg felel a búza is .
Kicsit félek a 106-tól mert szinte mindet agyon hajtották már .
Válasz #1115. hozzászólásra
Legyen szerencséd a 14-eshez hátha eltudod adni jó áron bár 4,2-es gabona meg 4 soros kukorica adapterrel jobb lenne kisdarabozni mint a 106-os .
Válasz #1110. hozzászólásra
Nem akarlak h.lyének nézni de biztos 514-es nem 524-es gép . A 6011-est esetleg zúzó nélkül elhajtja de úgy is heréli az ifa motort meg főleg .
Válasz #1096. hozzászólásra
Köszi most beszéltem vele de az a baj hogy kifelejtette beírni hogy 1,5 milláig esetleg 2 milláig számolná be azt mondta . Én 3,2-be tartom gabona asztallal asztalkocsival meg kuki adapterrel bár szőr szőrbe oda adtam volna mindent amim van a 14-eshez .
13741 hozzászólás
Válasz #1141. hozzászólásra
Az 208-as . Állítólag nagyon jók .
nekünk ilyen jo állapotu kombájnunk van csak az a baj hogy 96 os (kicsi) nagyobbat akar a gazdaság (asszem 206 os megát ) mit szoltok azok milyenek ?
Hát emberek nem tudom, de az én véleményem az E szériáról nem egységes.Volt anno apumnak egy 12-ese ez kb 11 éve lehetett.Nagyon jó gépnek bizonyult,németből lett behozva akkor kb 400 ezerért a vágóasztala 6 méteres volt ami ehhez a géphez nem igazán passzol, főleg nem 120le-nek
ezért aztán vettünk hozzá egy bontóból 4.2 eset amiből hiányzott a motolla meg még pár dolog szal a két asztalból lett összehozva 1jó, meg pár csapágy,szíj csere és nekivágtunk a szezonnak.A gép
4 évig szolgált nálunk aztán eladtuk, akkora már elég jól rendbe hoztuk,megbízható volt így
sikerült 1.2ért eladnunk ez kb 97-98 ban volt.
A 12-es jó gép csak a baja az hogy gyenge a kasza hajtása(nem szilentes,láncos hajtás),a dob laposszíjjal van hajtva,kisebb a magtartály,ürítő csiga nem munkahengeres.
Válasz #1138. hozzászólásra
Üzemóra nem érdekel ezekben az öreg gépekben már a lelkük is kivan .
Válasz #1137. hozzászólásra
ne hidd el hogy 7-8000óra van bennük
Válasz #1136. hozzászólásra
Az egyik maszeknak is 106-osa van és jóba vagyok a kombájosával vagy őt viszem vagy egy ismerősöm aki 208-ast hajtott a Tsz-ben .
Válasz #1135. hozzászólásra
Ha még pontosabb akarsz lenni,kérd el az alvázszámot,és az axiál kikeresi a pontos évjáratot.
Válasz #1134. hozzászólásra
Nézd meg,hogy a ferdefelhordó alsó tengelye mekkorát üt,a dobverőlécek és a dobkosár kopását,a rosták lamellái mennyire lógnak,a szalmarázóláda facsafágyainak lógását,a magfelhordó csigák kopotságát.A motor környéke hűtő eredeti-e külső nyomok,pl.repedés ,hegesztés az első híd felett a vázon.Milyen linde van rajta,stb hirtelen ennyi.De ha mész nézni,vigyél egy dominátoros szakit,aki látja mi az eredeti,és mi nem eredeti benne.
Válasz #1132. hozzászólásra
http://www.expressz.hu/auto/haszongepjarmu/mezogazdasagi/showAdvert12721131.html
Válasz #1130. hozzászólásra
Remélem kifogok belőle valami jó egyedet . Anit kinéztem elméletileg nincs baja csak egy festés fétne rá .
Válasz #1131. hozzászólásra
Azon már nagyon jót kaphatsz.
Válasz #1128. hozzászólásra
Ha elviszik a 14-est akkor annak az ára . Max:4 milla
Válasz #1129. hozzászólásra
Általában a tsz. ből kihozott gép,már túlvan egy nagygenerálon.Ha utánna jó volt a gazdálya,nemfogsz csalódni benne.
Válasz #1126. hozzászólásra
Hát pont ez a bajom velük .
Válasz #1127. hozzászólásra
Mennyi pénzed van rá?
Hát igen Feri barátom gépe . Jó hagja van az Edéknek , én is Rába motorost veszek . Sokat nem válogatok egyik 70 km-re van a másik 250-re . E kettő közül választok bár elsődlegesen a közelebbit nézem meg mert ahhoz van minden . Klíma ,szecskázó ,asztalkocsi ,oros 6011-es kuki adapter . És talán meg marad a napra adapterem is igaz 4 soros de nekem elég lessz .
Válasz #1124. hozzászólásra
2x is egyszer a tszben utána a maszek
Válasz #1123. hozzászólásra
106-ost . Nem túl szivesen cserélem ki de kell a teljesítmény a kamionra aratás miatt mert már úgy néz ki hogy nem csak a 30 Ha kiku megy kamionra hanem ha a minőség meg felel a búza is .
Kicsit félek a 106-tól mert szinte mindet agyon hajtották már .
Válasz #1122. hozzászólásra
14-es helyet mit néztél ki?
Válasz #1118. hozzászólásra
Még nem ezért eladó a 14-es . Ki néztem kettőt is remélem sikerül valamelyiket megszereznem .
Válasz #1119. hozzászólásra
Gyere el és nézd meg .
Válasz #1119. hozzászólásra
olyan foschrittos
láttam itt az apróknál egy 514-est, Mélykúton árúlják. milyen lehet?
vettél már 106 ost??
Hús futár láttam eladó a forschritt kombájod
Válasz #1115. hozzászólásra
Legyen szerencséd a 14-eshez hátha eltudod adni jó áron bár 4,2-es gabona meg 4 soros kukorica adapterrel jobb lenne kisdarabozni mint a 106-os .
Válasz #1114. hozzászólásra
szerintem nem adja el mert montam neki azt adja oda de azt nem akarta
Válasz #1113. hozzászólásra
Akkor biztos a 106-os asztala az oros is meg a nas is . 106-ost eladja esetleg ? Rossz perkins motor meg van neki még ?
Válasz #1111. hozzászólásra
mert van neki egy 106 domi szerintem annak az asztala
Válasz #1111. hozzászólásra
megkérdeztem tönkre ment a perkins motor és ifát raktak bele
szerintem a kuki asztalt eladta már
Válasz #1110. hozzászólásra
Nem akarlak h.lyének nézni de biztos 514-es nem 524-es gép . A 6011-est esetleg zúzó nélkül elhajtja de úgy is heréli az ifa motort meg főleg .
Válasz #1109. hozzászólásra
de nem is láttam nála másikat
Válasz #1108. hozzászólásra
azt monta azt adja hozzá
Válasz #1107. hozzászólásra
514-eshez 6011-es oros azt nem bírja el az tuti .
Válasz #1106. hozzászólásra
6011
Válasz #1105. hozzászólásra
oros
Válasz #1104. hozzászólásra
Milyen tipusú a kukorica adaptered ?
Válasz #1103. hozzászólásra
jo állapotban van
Válasz #1102. hozzászólásra
Kukirica adapter az milyen ?
Válasz #1101. hozzászólásra
nas 855 forgokéses
Válasz #1098. hozzászólásra
Milyen kuki adaptered van hozzá ?
Válasz #1099. hozzászólásra
azért mert ezt erröl az oldalrol szedtem a képet
ez nem az én gépem de az egyémröl is rakok majd fel
Válasz #1095. hozzászólásra
Ugyan ilyen háttérrel volt lefotózva az aprókban 1 tárcsa, mint az mtz mögötti.
megeggyeztem
e-514 és
3 fejes ih eke
az eki itt van már nálam
Válasz #1096. hozzászólásra
Köszi most beszéltem vele de az a baj hogy kifelejtette beírni hogy 1,5 milláig esetleg 2 milláig számolná be azt mondta . Én 3,2-be tartom gabona asztallal asztalkocsival meg kuki adapterrel bár szőr szőrbe oda adtam volna mindent amim van a 14-eshez .
Hús Futár!
Itt van egy 106-os sárga is 514-sre akarja cserélni pont neked való! :)
http://www.expressz.hu/auto/haszongepjarmu/mezogazdasagi/showAdvert12209313.html
Válasz #1094. hozzászólásra
milyen tárcsát????????
Válasz #1092. hozzászólásra
Eladtad a tárcsát?
Válasz #1089. hozzászólásra
Mondtam nekik hogy nem kell a vetőgép hanem a lóvét hozzák . Át akartak verni azzal nagyon .
Pár óra múlva majd jövök
Válasz #1091. hozzászólásra
nem