Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak660 FtBenzin árak641 FtEUR411.18 FtUSD394.63 FtCHF435.35 FtGBP486.85 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #1003. hozzászólásra
Nekem Perkins motoros 14-es van . Lehet vele nagyon szépen dolgozni bár az idén elbasztam főleg a naprát mert azt 10-12 %-al vágtam de az miattam volt .
Kell javítani rajta de melyiken nem főleg ami már 15 éves bár az igazság az hogy ha egyszer rendesen rendbe rakod akkor csak apróságok lehetnek ha lessznek egyáltalán .
Egyik ismerős minden évben szétszedi teljesen minden csapágyat újra zsírba rak meg át néz rajta mindent és úgy rakja össze í gy vágott le vele az idén 540 Ha körül és hiba nélkül met a a gép végig . Ja és az IFA motoros van még neki .
Az E-kombájnokon,a menetvariátorszíjat,belülről kifelé kell feszíteni! Gyári előírás.Ennek az az oka,hogy visszavariálásnál a hajtott szíjtárcsa el akarja kapni a szíjat.Ezért kell kifelé feszíteni.Találkoztam már olyan esettel is amikor az első menetközbeni vissza variálásnál elszakadt a szij. Itt is befelé feszítették.A vágott szíjak erre tapasztalatom szerint,fokozottan érzékenyek.Viszont nehezebben csúsznak meg.Tapasztalatom szerint, a fehér cimkés Optibelt szíj kevésbé hajlamos a törésre mit a vörös cimkés.Bár lehet,hogy vannak más tapasztalatok ezzel kapcsolatban.
13741 hozzászólás
Válasz #1040. hozzászólásra
jó vásár!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Válasz #1035. hozzászólásra
nem adom el
Válasz #1034. hozzászólásra
jo
2 éve amikor vettem egy falubeli nek volt 500 ha volt benne mert nem használta kb 10 évig
és ezt felujitottam
Válasz #1037. hozzászólásra
a 3 éves cserére gondoltam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Válasz #1036. hozzászólásra
Micsoda nem megy rosszul ?
Válasz #1034. hozzászólásra
NEM MEGY ROSSZUL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Válasz #1030. hozzászólásra
Esetleg nem adod el ?
Válasz #1030. hozzászólásra
Milyen állapotban van ?
Válasz #1031. hozzászólásra
itt 3 évente
Válasz #1031. hozzászólásra
ez rég igy megy nyugaton
Válasz #1029. hozzászólásra
a menők itt 5-6 éves korukban viszik be a classt és hozzák az ujatt!!!!!!!!!!
Válasz #1028. hozzászólásra
nics idöm
terményt kell hordani
Válasz #1027. hozzászólásra
idén vette a megát ujjat
Válasz #1022. hozzászólásra
És miért nem használod a 106-ost ?
Válasz #1025. hozzászólásra
nekem 2264 jd meg zsir új 9-valahanyas aratott az idén ==nagy pontosság és biztoság
Válasz #1025. hozzászólásra
nagy felujitáson esett át 2 éve
Válasz #1023. hozzászólásra
az még jóóóó ha rendben van flóttul!!
Válasz #1022. hozzászólásra
de nem sokat használom az uccabeli szokot nálam aratni egy mega 360 assal
Válasz #1021. hozzászólásra
ismerem az"ÖREG" konbánjok aratás közbeni kálváriáját!!!!!!!!!!!!!!éltem meg ilyet sokat
nekem claas dominátor 106 om van
Válasz #1020. hozzászólásra
akkor ne is legyen!!!!!!!!!!!!!!!!!
Válasz #1018. hozzászólásra
de én john deere 22 56 alatt nem vennék magamnak
Válasz #1015. hozzászólásra
bács megye
Válasz #1017. hozzászólásra
nekünk is arató gép hija van a gépparknak!!
Válasz #1015. hozzászólásra
mi hajdúsági löszhát szülöttei vagyunk
Válasz #1014. hozzászólásra
az emény 150 ha
Válasz #1014. hozzászólásra
hol VAGYTOK?????
Válasz #1013. hozzászólásra
kis gazdaság a miénk 140 ha
Válasz #1011. hozzászólásra
nem birt benne menni és ha ment is hátul nagy volt a vesszti
Válasz #1011. hozzászólásra
mennyin gazdálkodsz??
Válasz #1009. hozzászólásra
2000-ben 8-9 tonnás búzában letérdelt a technika.
Válasz #1005. hozzászólásra
amit nekem akarnak adni az is 15 éves ifa motoros
de szerintem elhozom
Válasz #1008. hozzászólásra
aztán ahogy fejlödöt a termelés mint mennyiséget tekintve jöttek a bajok
Válasz #1007. hozzászólásra
évekig jó volt a munkjuk!!
Válasz #1006. hozzászólásra
nekem kb 10 szezont vágtak bérbe e 512 ek
Válasz #998. hozzászólásra
szevasztok gazdatársak!!!!!!!
Válasz #1003. hozzászólásra
Nekem Perkins motoros 14-es van . Lehet vele nagyon szépen dolgozni bár az idén elbasztam főleg a naprát mert azt 10-12 %-al vágtam de az miattam volt .
Kell javítani rajta de melyiken nem főleg ami már 15 éves bár az igazság az hogy ha egyszer rendesen rendbe rakod akkor csak apróságok lehetnek ha lessznek egyáltalán .
Egyik ismerős minden évben szétszedi teljesen minden csapágyat újra zsírba rak meg át néz rajta mindent és úgy rakja össze í gy vágott le vele az idén 540 Ha körül és hiba nélkül met a a gép végig . Ja és az IFA motoros van még neki .
jol dolgozik?
sokat kell javitani?
Válasz #1002. hozzászólásra
neked is egy olyan van igaz?
Szerintem érdemes még velük foglakozni mert nincs másik olyan kombájn ami 5 tonnás búzában 10-11 literrel megelékszik /ha .
MDW
itt egy 1000
csak azért mert pénzel tartoznak és nem tudja kifizetni az az emer
szerintetek megéri még E-514 essel foglalkozni?
Válasz #983. hozzászólásra
Az E-kombájnokon,a menetvariátorszíjat,belülről kifelé kell feszíteni! Gyári előírás.Ennek az az oka,hogy visszavariálásnál a hajtott szíjtárcsa el akarja kapni a szíjat.Ezért kell kifelé feszíteni.Találkoztam már olyan esettel is amikor az első menetközbeni vissza variálásnál elszakadt a szij. Itt is befelé feszítették.A vágott szíjak erre tapasztalatom szerint,fokozottan érzékenyek.Viszont nehezebben csúsznak meg.Tapasztalatom szerint, a fehér cimkés Optibelt szíj kevésbé hajlamos a törésre mit a vörös cimkés.Bár lehet,hogy vannak más tapasztalatok ezzel kapcsolatban.
Válasz #995. hozzászólásra
Nekem volt az asztalhajtásnál 1 32es szíj, és annyit se bírt, mint a barum.
Kemény volt tört.
Válasz #994. hozzászólásra
Szerintem mindegyikben, esetleg a cséplőhajtó bordás szíj az ami nem jó mert az optibelt nem szereti a csúsztatást.
Válasz #993. hozzászólásra
Nem mindegyikben az a jó, sőt...
Válasz #983. hozzászólásra
Belülről kell kifelé mert akkor nem töri a szíjat. Na mit mondtam az optibeltről, csak is azt vegyél az nem hagy cserben.
Válasz #991. hozzászólásra
:DD