Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR407.83 FtUSD393.55 FtCHF432.15 FtGBP488.04 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Géza most figyuzz.
Tudd ki mellik a legbeváltabb, legtutkóbb, legfaszásabb claas típus, amihez 6-os asztal zúzóval ....
És hozass be 1 vadi állapotút kintről BAGÓ pénzért.
Másban NE gondolkozz.
180 az 180.
Bocs de az ifa motorral volt a legkevesebb baj oldallehajtás,bordástengely ,bordáshüvely váltó,kuplung meg soroljam ,ha az ifát nem birta hogy birná a perkinst
visszaolvastam a heki/kombájn ügyben tudok nem egy gazdát 400-500 hekivel, hogy esze ágában nincs kombájnt venni mert nem éri meg ! nekünk is egy nagy lux !
Én szerintem először ugorj az asszonyra azután meg vedd meg a sampo -t. Itt fele akkora gazdasággal új jd kombájnt vett egy csávó, bár van egy kevés bérmunkája is, de így legalább maga ura!
Válasz #804. hozzászólásra
Az ifa kicsi volt bele arra a vidékre vagy csak sikat vártak tőle mert a tsz-ekben az is baj volt mert álunk is szt hiték a Fiat bírja a Rába eszközeit de mire kiderült hogy nem addigra vége lett .
Fan! nekem itt ne hadoválj, hogy neked mi megy!
az én gazdaságomba kell egy gép, mert a bérmunkából elég volt
ha a szivemre hallgatok megveszem a Sampo 2060-at, ha meg az eszemre, akkor meg veszek egy nagyon jó MDW-t,
ha meg a farkamra, akkor meg rámászok az asszonyra :-)))))))
Válasz #795. hozzászólásra
7-8 száritoval vagyok nagyon jó kapcsolatban ,nem csak kombájn kell ,azt be is kell juttatni valahová ,ezért szolnak nekem mert én mindent elintéztem idáig ,én akkor is "kombájnt" vennék
13741 hozzászólás
Válasz #837. hozzászólásra
Németország Claas vagy donzsir a többit felejtsd el.
Válasz #838. hozzászólásra
Így van.
Azt kell venni amihez van minden seperc alatt.
Válasz #833. hozzászólásra
Elfogytak?
Aki keres az talál.
Nem júniusban kell elkezdeni.
Keresel 1 épkézláb embert magadnak, aztán még pár hektót le is csaphat majd vele...
Válasz #837. hozzászólásra
ne a Sisutol tarts hanem az alkatrész ellátástól
Válasz #834. hozzászólásra
Fan. most akkor sampo vagy mdw?
csak a sisutól nagyon tartok
Válasz #834. hozzászólásra
Mind az 5 14-esem elvan.
Válasz #833. hozzászólásra
Én semellikre.
Válasz #832. hozzászólásra
És a te 514-ed hogy muzsikál
Válasz #832. hozzászólásra
sajnos azok elfogytak, és komolyan mondom
te melyikre gondoltál? 98?
Válasz #822. hozzászólásra
Géza most figyuzz.
Tudd ki mellik a legbeváltabb, legtutkóbb, legfaszásabb claas típus, amihez 6-os asztal zúzóval ....
És hozass be 1 vadi állapotút kintről BAGÓ pénzért.
Másban NE gondolkozz.
180 az 180.
Válasz #823. hozzászólásra
Ha nem szeded rendbe rendesen, akkor ne csodálkozz egy öreg gépnél!
Válasz #825. hozzászólásra
azért meg akinek van 400-500 ha területe az válogathat a béraratók közül
annyira még Fan is eljönne hozzám a két géppel
Válasz #808. hozzászólásra
Bocs de az ifa motorral volt a legkevesebb baj oldallehajtás,bordástengely ,bordáshüvely váltó,kuplung meg soroljam ,ha az ifát nem birta hogy birná a perkinst
Na léptem csákány
Válasz #824. hozzászólásra
igaz , csak én is ugy vagyok vele hogy ennyit kiadni egy gépért ami egy évbe csak egy honapot megy
sajnos azok 10 millánál kezdődnek és mire megvan hozzá minden adapter, akkor belecsúszik a 15-be is
visszaolvastam a heki/kombájn ügyben tudok nem egy gazdát 400-500 hekivel, hogy esze ágában nincs kombájnt venni mert nem éri meg ! nekünk is egy nagy lux !
Meg januártol májusig is nagyon jó
Válasz #822. hozzászólásra
204 vagy 208 ra , már tele vagyok vale hogy mindig elromlik rajat valami amikor esik az eső akkor mindig jo de ha jo idő van mindig bekrepál
Válasz #820. hozzászólásra
mire?
és mi a gondja a gépnek?
Válasz #807. hozzászólásra
Az utolsó sorod a legjobb ötlet amit hallottam tőled az elmult pár honapban:-))))
én is gondolkozom erősen hogy le kéne cserélni a 14 -t
Válasz #813. hozzászólásra
Fele akkora? Az mekkora?
Válasz #816. hozzászólásra
na az a másik dolog
Válasz #815. hozzászólásra
A Samponak csak az alkatrész utánpótlás lehet a nagy hibája
Válasz #812. hozzászólásra
+ meg ha nemjön időben...
Tehát mégiscsak ELKÉL a komb. a háznál!
Válasz #813. hozzászólásra
megijesztettek az alkatrészellátottsággal
Válasz #806. hozzászólásra
200 ha nem olyan sok a kombájnos bére és ha az E-vel óránkét megcsinálok 1 ha-t, akkor 10000 órabérért én is beleülök
Válasz #807. hozzászólásra
Én szerintem először ugorj az asszonyra azután meg vedd meg a sampo -t. Itt fele akkora gazdasággal új jd kombájnt vett egy csávó, bár van egy kevés bérmunkája is, de így legalább maga ura!
Válasz #803. hozzászólásra
amt elszórnak hátúl
Válasz #810. hozzászólásra
berner
Válasz #809. hozzászólásra
Vulkán ?
bocs gomigyürüt cseréltem 1szetyorral a menet variátornál meg 1variátorr házat
Az ifa kicsi volt bele arra a vidékre vagy csak sikat vártak tőle mert a tsz-ekben az is baj volt mert álunk is szt hiték a Fiat bírja a Rába eszközeit de mire kiderült hogy nem addigra vége lett .
Válasz #801. hozzászólásra
Fan! nekem itt ne hadoválj, hogy neked mi megy!
az én gazdaságomba kell egy gép, mert a bérmunkából elég volt
ha a szivemre hallgatok megveszem a Sampo 2060-at, ha meg az eszemre, akkor meg veszek egy nagyon jó MDW-t,
ha meg a farkamra, akkor meg rámászok az asszonyra :-)))))))
Válasz #797. hozzászólásra
Igy van barátom ,ha nem feketézel egy jó kombájnos bére 2 milla per év vagy még több sose számolom igazán
Válasz #802. hozzászólásra
Nem kell őket félteni.
Kitermeli vígan az aratás árát...
ÉS SEMMI GONDJA!!!!
Válasz #798. hozzászólásra
nálunk a hegyekbe nem birták 1-2 éves gépeket szétvágták, itt nem is probálkoznak vele
Válasz #799. hozzászólásra
Mi a 2. nálad?
Az vessen magára . Mi a 100 Ha-ra bevállaltunk egy 3,3 millás gépet és szerintem megérte
7-8 száritoval vagyok nagyon jó kapcsolatban ,nem csak kombájn kell ,azt be is kell juttatni valahová ,ezért szolnak nekem mert én mindent elintéztem idáig ,én akkor is "kombájnt" vennék
Válasz #794. hozzászólásra
jo a z 514,ha jo 3 szezon alatt 1 dobcs..meg a láncokat kics... mikor megvettem,zsir nálam több fogyott
nekem se volt, csak úgye mikor kétszer fizetem meg az aratást, na akkor jut eszembe
De te milyen E-vel kezdtél 516-al ha jól tudom . A 14-est nem ismered sokkal jobb és megbízhatóbb szerkezet .
Nem 1 paraszt van akinek ESZE ÁGÁBAN SINCS kombájn venni ennyire.
BAXXIK BELE JÓ NATTYOT!
őszintén!!
bérmunka kizárva!!!!
őszintén ,én
Válasz #789. hozzászólásra
akkor meg válaszólj, hogy évi 200 ha-ra mi az ami minden szempotból gazdaságos?
Válasz #791. hozzászólásra
Az elég szomorú! :DDD
Válasz #789. hozzászólásra
Azt jelenti haladás. Valahol ell kell kezdeni!
Te mért nem vettél röktön megát????