Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR407.83 FtUSD393.55 FtCHF432.15 FtGBP488.04 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Géza,helyedben egy 8-9 millás gépet vennék,3 éves hitelre,az önerő amit irtál 4-5 milla+ évente hozzátenném a 180 heki aratás diját,igy már kapnál egy szuper claast.
hüha devagány vagy!volt nekünk is 204 mega az is nugyanugy beszart mint az e ami kopó alkatrészek ,oszt bementünk az axiálhoz kihoztunk egy láda alkatrészt 1 milla volt benne.ismerösöm most vett mediont szidja mint a bokrot.
2 milláért csak tsz-es öreg ifa motorost lehet kapni, de nem kapkodok,mert még soká lesz nyár
őszre lehet veszek egy öreg valtrát vagy mf-et szántótrakinak
Mondjuk én nem tudom, mert eddig csak dominátort hajtottam, azt is csak pár napot, de nekem nagyon bejött. Amelyik ismerősömnek volt E kombájnja, az állandóan szerelte, igaz mindig meg tudta gyógyítani max 1 nap alatt, csak kurva szar kiszállni a légkondis fülkéből a 40 fokba szerelni. Mondjuk Claas-ból is be lehet ám vásárolni az biztos.
106 os DOMINÁTOR rossz motorral, 5,10 es (c) gabona asztallal, szálltó kocsival, szecskázóval, kukirica felszereléssel, hely hiány miatt sürgősen eladó.
Az irányár 2400000! Mezőgazdasági gépet beszámítok
2000 juró a fuvar(1 juró/km) egy fuvarba jön a kukiadapter meg a gabona+a kombájn.De ha neked egyszerübb megvenni egy M-o-on széthajtott szutykot akkor nincs miröl beszélni.
ha tényleg ennyi keret van rá maradj az mdw-nél de lesz sok bosszantó hibád ami sokszor pénzbe se kerül(nálam a kormány munka henger maradt el csak ugy, még jó hogy a földön és nem az uton)nem egy nyugati minőség
1 okos ember mondta itt h. :
" Gyakorlatozzon vele más, tesztelje az"
Bevált típust kell venni.
Slussz passz.
Semmi sampoo. Jó parcellakombájnnak vetőmagosokhoz meg.....
Mennyi van ezekből a Kárpát medencében?
? ha-haraptak má le itt?
Én 1-ről se tudok. Pedig sasolok becsületesen.
nem olyan egyszerű gépet hozni németből
sajnos egy 88-as nem áll meg 8 millából. kp.-m egyenlőre nincs annyi, hitelt meg nyügös intézni. sőt a hitelt már befejeztem, többet nem veszek hitelre
Válasz #837. hozzászólásra
3 márka de egyik sincs közte a te választásodbol ,de a te pénzeddel te rendelkezel,mi csak jó tanácsot szeretnénk adni,mi is voltunk hasonló cipőben
13741 hozzászólás
Válasz #890. hozzászólásra
fiatal vagy,nyomhatnád a bérmunkát.
Válasz #885. hozzászólásra
és akkor örülök, hogy dolgozhattam
Válasz #888. hozzászólásra
Nem,a Regölyi téeszcsében dolgozott 7 éve onnan való teljes felujjitással .
Válasz #887. hozzászólásra
:-))))
Nekem a super claas azt jelenti:én szedtem szét,és én raktam össze!
A Te géped külföldről behozott?
Válasz #886. hozzászólásra
:) korához képpest szuper,kölföldről behozott.
Válasz #885. hozzászólásra
A szuperclaas az új,és nem nyolc-kilencmilla!
Válasz #884. hozzászólásra
Géza,helyedben egy 8-9 millás gépet vennék,3 éves hitelre,az önerő amit irtál 4-5 milla+ évente hozzátenném a 180 heki aratás diját,igy már kapnál egy szuper claast.
Válasz #883. hozzászólásra
láttam az expresszen 30ezer euró
Válasz #881. hozzászólásra
hirdetnek egy 96-ost az aprókban kérdezz rá
Válasz #877. hozzászólásra
hüha devagány vagy!volt nekünk is 204 mega az is nugyanugy beszart mint az e ami kopó alkatrészek ,oszt bementünk az axiálhoz kihoztunk egy láda alkatrészt 1 milla volt benne.ismerösöm most vett mediont szidja mint a bokrot.
Válasz #880. hozzászólásra
2 milláért csak tsz-es öreg ifa motorost lehet kapni, de nem kapkodok,mert még soká lesz nyár
őszre lehet veszek egy öreg valtrát vagy mf-et szántótrakinak
Válasz #879. hozzászólásra
E nem érhet többet 2 millánál lehet az bármilyen
Válasz #878. hozzászólásra
Fáj mindenem mert 4 kézláb tudtunk feljönni a pincéből a meredek domboldalon a nejem röhög rajtam,ha jol beállitod szépen arat az E is
Válasz #877. hozzászólásra
hello Fan!
nem fáj a fejed?
tud olyan tisztán vágni az E, mint a dominátor?
Válasz #872. hozzászólásra
Na menjmá a p..ba méghogy annyit bir,mert vágtál 200 ha-t és nem volt bajod, majd jövőre,másképp látod
Mondjuk én nem tudom, mert eddig csak dominátort hajtottam, azt is csak pár napot, de nekem nagyon bejött. Amelyik ismerősömnek volt E kombájnja, az állandóan szerelte, igaz mindig meg tudta gyógyítani max 1 nap alatt, csak kurva szar kiszállni a légkondis fülkéből a 40 fokba szerelni. Mondjuk Claas-ból is be lehet ám vásárolni az biztos.
nem dréga az alkatrész csak sokan azt hiszik.
Válasz #870. hozzászólásra
hiányos gépet és kokányoltat nem veszek
Válasz #869. hozzászólásra
még nem hivtam, de ez bejönne nekem
sajna mire megjön a támogatás lecsapnak rá
Válasz #871. hozzászólásra
nem rosszak az e kombájnok,söt:)de már ha dimonál járunk akkor nagyon drága az alkatrész,és ugyananyit bir az e is.
Válasz #870. hozzászólásra
Szerintem már nem tudod meggyőzni, mert nagyon be lett oltva a keletnémet csodákkal...
itt a másik,vennék bele egy 250-es rába motort.
DOMINÁTOR
Feladó adatai:
Név: Perger András
E-mail: katona.teri@freemail.hu
Telefonszám: 06203194063
Helység: Nemescsó
Ár: 2400000
Feladva:
2008-11-22 15:54:42
106 os DOMINÁTOR rossz motorral, 5,10 es (c) gabona asztallal, szálltó kocsival, szecskázóval, kukirica felszereléssel, hely hiány miatt sürgősen eladó.
Az irányár 2400000! Mezőgazdasági gépet beszámítok
Claas 96
Feladó adatai:
Név: kis flori
E-mail: gepes2008@citromail.hu
Telefonszám: 06703398798
Helység: Szil
Feladva:
2008-11-22 17:28:06
4,5méteres gabona asztal, repcetoldat, zuzós kukorica asztal, szecskázó, szállítókocsi, kevés üzemóra, bordinform eladó.
Válasz #867. hozzászólásra
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/96522/Claas96.html
Géza itt a kombájnod!!
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/96522/Claas_96.html
Válasz #863. hozzászólásra
:-))))))
mit kellett volna nézni ?
Mer? Olyan veszélyes?
Válasz #860. hozzászólásra
még nem látott, felmásztam az emeletre gyorsan
Válasz #859. hozzászólásra
2000 juró a fuvar(1 juró/km) egy fuvarba jön a kukiadapter meg a gabona+a kombájn.De ha neked egyszerübb megvenni egy M-o-on széthajtott szutykot akkor nincs miröl beszélni.
Válasz #859. hozzászólásra
Azért nem 1 év a megtérülés ám.
4-ért nem kapsz tutkósat.
Válasz #858. hozzászólásra
és a nejed mit szólt hozzá?
Válasz #853. hozzászólásra
mire hazajön már 9 milla+gabonaasztal
Válasz #854. hozzászólásra
nézd kisannya avatar képét igy raktak ki az autóbol a haverok
Válasz #851. hozzászólásra
egyébként a sampo 100x jobb de egy éxij nincs hozzá raktáron
Válasz #845. hozzászólásra
sejna a tc drága,az ikrt hivd Gyalog Attilát
Válasz #852. hozzászólásra
néha kell szalma is
Válasz #850. hozzászólásra
Hát csakis!
Vannak még emlékeid a múltból látom.
Még nem ittad el az eszedet. :-))))
Válasz #849. hozzászólásra
<-----ezt most találtam a németeknél, gazda árulja 1177 hydro (nincs feltüntetve ár de kb 25-30e. juró lehet kukiasztallal)
Válasz #849. hozzászólásra
esetleg egy 116-os ha kényes vagy a szórásra, az kicsépeli, végig dobok vannak, de a bálázást elfelejteni
Válasz #848. hozzászólásra
na végre egy válasz
én is igy gondolom, de azért még egyszer lesz nekem is megám, de lehet, hogy csak egy tc 56
már nem akarok a bankoknak dolgozni
Válasz #846. hozzászólásra
esetleg én mondtam?
Válasz #847. hozzászólásra
olyan nincs
ha tényleg ennyi keret van rá maradj az mdw-nél de lesz sok bosszantó hibád ami sokszor pénzbe se kerül(nálam a kormány munka henger maradt el csak ugy, még jó hogy a földön és nem az uton)nem egy nyugati minőség
inkább 106-os domcsit
1 okos ember mondta itt h. :
" Gyakorlatozzon vele más, tesztelje az"
Bevált típust kell venni.
Slussz passz.
Semmi sampoo. Jó parcellakombájnnak vetőmagosokhoz meg.....
Mennyi van ezekből a Kárpát medencében?
? ha-haraptak má le itt?
Én 1-ről se tudok. Pedig sasolok becsületesen.
Válasz #843. hozzászólásra
nh-ból lehet kapni olcsóbb használhatót?
5 milla körül?
Válasz #842. hozzászólásra
nem olyan egyszerű gépet hozni németből
sajnos egy 88-as nem áll meg 8 millából. kp.-m egyenlőre nincs annyi, hitelt meg nyügös intézni. sőt a hitelt már befejeztem, többet nem veszek hitelre
Válasz #837. hozzászólásra
3 márka de egyik sincs közte a te választásodbol ,de a te pénzeddel te rendelkezel,mi csak jó tanácsot szeretnénk adni,mi is voltunk hasonló cipőben
Válasz #841. hozzászólásra
Hát mondom neki én is.
Nemtom mit szarozik a sampooval....
Olyan mintha biso-t vett volna a mf helyett.