Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR407.83 FtUSD393.55 FtCHF432.15 FtGBP488.04 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
találtam egy öreget a szomszéd faluban, aki kihozott a tsz-ből egy E514-et. évi kb 100 ha-t vágtak vele.
megkérdeztem, hogy mit költött rá. azt mondta, hogy vett 5 kg zsírt és 10 év múlva maradt még belőle 2 kg.
Válasz #784. hozzászólásra
megsértődnének ha kiirnám az őszintét,én is E-vel kezdtem a maszek világot, mert azt hittem kombájn az kombájn, de nem az benne van a nevében is,ha jól olvasod
az mtz-vel kibírtam évi 1000 órát
a kombájba csak 200-at kellene tölteni és töled tanultam a gazdaságossági dolgokat
volt a kiténél egy 106-os. azt mondta az üzletkötő, hogy a gazdájának 300 ha volt és 3 év alatt ráköltött a kombájnra 4 millát
az ha-ra vetitve több mint 4000
akkor mi a gond egy nagyon jó állapotú E514-el aminek nagyon kedvező a fenntartási költsége
azért veszek újat, mert nem szeretem, hogy vagy müködik vagy nem
az öreg púposba is telibe cseréltem az ilyeneket.
szemétbe a javitókészletekkel!
a vizpumpát is komplett cseréltem
amit rendberakok az rendbe van rakva, mert mikor dolgozni kell, akkor nincs idő szerelgetni
Válasz #759. hozzászólásra
Géza jolbeszél a FAN (adjatok neki inni) ,de azért jol nézd meg mit veszel.
Nekem is volt 1szezonba 106-os minden nap turtuk pedi akivel megnéztük profivolt
Válasz #758. hozzászólásra
Sima golyós csapágy csak hát mire lebontottam a variátort mert rúgó lehatót kellett csinálni hozzá meg elkezdtem lehúzatni este lett . Másnap egésznap próbáltuk lehúzni meg ütöttük de semmi akkor levágtam a csapágyat (csapágyházastól )az alsó gyűrűről és azt próbáltuk hogy hegesztővel meghúztuk és megpróbáltuk letörni de 5 próbálkozás után sem akart megindulni . Utána óvatosan levágtam a tengelyről az alsó gyűrűt . 3. nap elmentem csapágyért meg csapágyházért és összeraktuk és délután levágtam azt az 1,6 Ha árpát
Válasz #753. hozzászólásra
Én csak a rosszat cserelem meg hát éppen bele álltam egy árpa darabba és 60 méter után tört össze . 3 nap volt mire ledaraboltam a tengelyről flexxel .
Az a jó ha jó a ricni azt akkor azonnal lekell hegeszteni mert ha nem akkor lerúgja előbbutóbb ez nagy betegsége neki . Én megvszem 1000-1200-ért a vulkán karmantyút és kijavítom mint hogy 35-40 ezerért másik munkahengert vegyek asztal emelőnek . Ha szerencsém van kibírja azt az évet de ha nem akkor másnap megint folyik
Válasz #752. hozzászólásra
amit fejérbe néztem annak egészséges volt a ricnie és nem volt lehegesztve
én a csapágyat párosával szoktam cserélni
munkahengert meg nem karmantyúzok, veszek újat
Válasz #751. hozzászólásra
Nem tudom mennyit de sokat .
Karmantyúztam több munkahengert de az állandó probláma ha valaki Vulkán javító szettet vesz . Az irányító karokat kellett lehegeszteni 2* de ebből másodszor felkellett hegesztenem a könyök tengelyt és leszabályoztatnom és lehegesztés előtt belettem egy 10-es betonacélt éknek .Cseréltem alul a csigaházat Tavyly egy dobcsapágyat tavaszra kell a másikat . ékszíjat most meg eddig 2-őt . Főfék hengert cseréltem szelelő variátor szíj meg rugó meg cseréltem 2 ékszíj spanolót .
13741 hozzászólás
Válasz #789. hozzászólásra
találtam egy öreget a szomszéd faluban, aki kihozott a tsz-ből egy E514-et. évi kb 100 ha-t vágtak vele.
megkérdeztem, hogy mit költött rá. azt mondta, hogy vett 5 kg zsírt és 10 év múlva maradt még belőle 2 kg.
Válasz #789. hozzászólásra
Szóval husos kaja?
Válasz #784. hozzászólásra
megsértődnének ha kiirnám az őszintét,én is E-vel kezdtem a maszek világot, mert azt hittem kombájn az kombájn, de nem az benne van a nevében is,ha jól olvasod
Válasz #786. hozzászólásra
Attol mert Ro-bol ir még nem román
Válasz #780. hozzászólásra
chösz!
Válasz #780. hozzászólásra
csak ne szégyenlené a románságát :-))))
Válasz #779. hozzászólásra
Akkor majd cserélgetheted az egész kombájnt! :DDD
Válasz #775. hozzászólásra
az mtz-vel kibírtam évi 1000 órát
a kombájba csak 200-at kellene tölteni és töled tanultam a gazdaságossági dolgokat
volt a kiténél egy 106-os. azt mondta az üzletkötő, hogy a gazdájának 300 ha volt és 3 év alatt ráköltött a kombájnra 4 millát
az ha-ra vetitve több mint 4000
akkor mi a gond egy nagyon jó állapotú E514-el aminek nagyon kedvező a fenntartási költsége
Válasz #781. hozzászólásra
Holnap, meg azután, majd én szívom el, akkor meg majd azénem lesz en.ád!
Nagy sámán vok. ám! :-)))))
Válasz #781. hozzászólásra
Ja! Tegnap úgy köszönt, h.: bunezua
Pityu szerinted...?
Válasz #778. hozzászólásra
Nem a betonra gondoltam ,tegnap volt még egy megnyilvánulása, majd vissza keresem de ma nincs energiám hozzá
de semmi jelentősége sincs hogy honnan ir .Faxa csávó a Paldoo ez a lényeg:-))))
Válasz #756. hozzászólásra
azért veszek újat, mert nem szeretem, hogy vagy müködik vagy nem
az öreg púposba is telibe cseréltem az ilyeneket.
szemétbe a javitókészletekkel!
a vizpumpát is komplett cseréltem
amit rendberakok az rendbe van rakva, mert mikor dolgozni kell, akkor nincs idő szerelgetni
BETON?????nálatok mire használják az eredeti jelentésén kivül?????
A beton?
Válasz #774. hozzászólásra
Mert
Válasz #774. hozzászólásra
mit jelent az a szó mert én azt nem értem
Válasz #772. hozzászólásra
Nyugodtan vitatkozhatsz , de előbb olvass vissza, tegnap rájöttem:-))))))))))
Válasz #772. hozzászólásra
én nem szezon közbe eladtam
Válasz #767. hozzászólásra
Ebben vitatkoznák veled
Géza jolbeszél a FAN (adjatok neki inni) ,de azért jol nézd meg mit veszel.
Nekem is volt 1szezonba 106-os minden nap turtuk pedi akivel megnéztük profivolt
Válasz #767. hozzászólásra
Inkább ne feszegessed.
Nem a kedvenc témám....
Válasz #766. hozzászólásra
Igen
Válasz #757. hozzászólásra
A Vulkán az annyira szar
Válasz #762. hozzászólásra
nem felvidéki, Ro -bol ir
Válasz #763. hozzászólásra
Sima golyós? Semmi önbeáló? Csapágyillesztéssel van a tengelyen?
Válasz #762. hozzászólásra
Hahaha.
Mikor nem az beszélt?
Mindig öv beszélsz csak. :-))))))
Válasz #760. hozzászólásra
A biztos!
Válasz #758. hozzászólásra
Sima golyós csapágy csak hát mire lebontottam a variátort mert rúgó lehatót kellett csinálni hozzá meg elkezdtem lehúzatni este lett . Másnap egésznap próbáltuk lehúzni meg ütöttük de semmi akkor levágtam a csapágyat (csapágyházastól )az alsó gyűrűről és azt próbáltuk hogy hegesztővel meghúztuk és megpróbáltuk letörni de 5 próbálkozás után sem akart megindulni . Utána óvatosan levágtam a tengelyről az alsó gyűrűt . 3. nap elmentem csapágyért meg csapágyházért és összeraktuk és délután levágtam azt az 1,6 Ha árpát
Válasz #761. hozzászólásra
Üdv felvidéki haverom,ma a pia beszél belőlem ugy hogy ma ku..vára öszinte leszek
Jólmondja!
Válasz #756. hozzászólásra
mink nem értünk hozzá nem mindeggy ,hogy eggy jav készlet pár ezerft vagy eggy munkahenger több10ezer ahol van guba ott nem számit
Géza felejtsd már el ,olyan mintha visszaülnél az Mtz-be
Válasz #755. hozzászólásra
Milyen csapágy van benne?
Válasz #754. hozzászólásra
Olyan ratyik?
Minek veszel újjat?:DD
Ez vicc?
Én csak a rosszat cserelem meg hát éppen bele álltam egy árpa darabba és 60 méter után tört össze . 3 nap volt mire ledaraboltam a tengelyről flexxel .
Az a jó ha jó a ricni azt akkor azonnal lekell hegeszteni mert ha nem akkor lerúgja előbbutóbb ez nagy betegsége neki . Én megvszem 1000-1200-ért a vulkán karmantyút és kijavítom mint hogy 35-40 ezerért másik munkahengert vegyek asztal emelőnek . Ha szerencsém van kibírja azt az évet de ha nem akkor másnap megint folyik
Válasz #752. hozzászólásra
amit fejérbe néztem annak egészséges volt a ricnie és nem volt lehegesztve
én a csapágyat párosával szoktam cserélni
munkahengert meg nem karmantyúzok, veszek újat
Válasz #751. hozzászólásra
Nem tudom mennyit de sokat .
Karmantyúztam több munkahengert de az állandó probláma ha valaki Vulkán javító szettet vesz . Az irányító karokat kellett lehegeszteni 2* de ebből másodszor felkellett hegesztenem a könyök tengelyt és leszabályoztatnom és lehegesztés előtt belettem egy 10-es betonacélt éknek .Cseréltem alul a csigaházat Tavyly egy dobcsapágyat tavaszra kell a másikat . ékszíjat most meg eddig 2-őt . Főfék hengert cseréltem szelelő variátor szíj meg rugó meg cseréltem 2 ékszíj spanolót .
Ennyi jut eszembe de nagy bajom még nem volt
Válasz #750. hozzászólásra
mennyit birnak ki azok?
milyen gondjaid voltak vele ezidáig?
Válasz #749. hozzászólásra
3 éve vettem 3,3-ért 3600 órával . Doblécet még nem ceréltem de lassan aktuális lessz
Válasz #748. hozzászólásra
mennyivel vetted és mennyiért?
még az eredeti törőlécek vannak benne?
Válasz #747. hozzászólásra
4200 körül de megnézem holnap ha nem felejtem el
Válasz #743. hozzászólásra
hello
mennyi üzemóra van a tiedben?
Válasz #745. hozzászólásra
Ezek jutnak az ész-embe.
Én csak reagálgatok ittott...
Válasz #744. hozzászólásra
Ma nagyon sziporkázol Te is meg Pityu is:))
Válasz #743. hozzászólásra
Ok.
Menj humni.
Vidd a csákányt is.
Na léptem humni .
Csákány
Válasz #740. hozzászólásra
Az beton.
De ha veszek kuk.adaptert ahhoz azért adnak ám ferdét is.
Vagy akkor nem én leszek aki veszi....