Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR407.83 FtUSD393.55 FtCHF432.15 FtGBP488.04 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #439. hozzászólásra
Így hirtelen semmi komoly gyengét nem tudok mondani de ilyedj meg ha a kerekek irányító karjai levannak hegesztve mert az 14-es betegség volt hogy lerúgta a ricnit és lehegesztették .
idén 150 ha után meg volt az 5. defekt
nyáron elfelejtette a hűtőt tisztítani, úgyhogy eszi a vízet, valami van a hidraulikával is, mert nehezen emeli az asztalt, az ürítőcsiga is több perc mire kijön
a kukit már más vágta
Válasz #414. hozzászólásra
A 14-es ben van az állítható rosta utána egy állítható rosta toldat és egy másik toldat amit csak répa reszelőnek hív mindenki és ezek alatt van az osztályzó rosta .
De az osztályzó rosta és az állítható között nincs berakodva sem
Válasz #407. hozzászólásra
helo
én is igy tudtam. van-e valakinek használhato kisszivattyuja a régebbi fajta hat bordás a kombájn 86-os. vagy valami jo megoldás érdekelne valami más tipusuval helyettesiteni
Válasz #404. hozzászólásra
Nálunk egy 516-on azért nem működött a kormány, mert a kézifékkar véletlenül köztes helyzetben maradt, az olaj meg ellenállás nélkül arra áramlott.
Válasz #403. hozzászólásra
Lehet hogy valami apróság a baj. Az 516-on is hasonló a hidr. Valakinek volt ugyanez a baja nálunk 516-on: nem tudott kormányozni+ferde felhordót emelni. Már mindent szétszedett, lecserélt de sehogysem lett jó? Kitalálja vki a hiba okát?
Mennyi hülyeséget írtok,a14-esen a kis szivattyú a menetvariátort,ürítőcsigát,és a motollát látja el olajjal.Valószínű a kis szivattyúval van probléma.
nekem azt mondták nagyszivattyu müködteti a kormányzást és az asztal emelést kis szivattyu csiganyitás menetvariátor lebontottam a kis szivattyut a helyéröl és teljesen sérülés mentes állapotban van a belseje
Vedd le a munkahengerröl a csigáérról a tömlöt és néz már meg van e ott nyomás ha megpöcinted a kart,ha van akkor a munkahengerbe elszállt a dugó,vagy a gumigyürü.
13741 hozzászólás
Indíts be rajta mindent és járd körbe és ha valami rendellenes hangot hallasz akkor nézd meg jobban azt a részét
Így hirtelen semmi komoly gyengét nem tudok mondani de ilyedj meg ha a kerekek irányító karjai levannak hegesztve mert az 14-es betegség volt hogy lerúgta a ricnit és lehegesztették .
Merre nézed ? Mennyiért ? Perkinses ?
holnap megyek megnézni egy mdw 514-et
mit kell megnézni ami a gyenge része?
Válasz #437. hozzászólásra
igy gondolom én is
Válasz #436. hozzászólásra
Közös lónak túrós mindene.
Nem kell közös ló.
Vágtasson mindenki a sajátján.
Válasz #435. hozzászólásra
idén 150 ha után meg volt az 5. defekt
nyáron elfelejtette a hűtőt tisztítani, úgyhogy eszi a vízet, valami van a hidraulikával is, mert nehezen emeli az asztalt, az ürítőcsiga is több perc mire kijön
a kukit már más vágta
Válasz #434. hozzászólásra
Papírbó vót?
Mi lett vele?
Válasz #433. hozzászólásra
úgy néz ki a haver kinyírta. úgyhogy most különváltunk. és nem beszélünk
ővé a jd, enyém a nas
inkább sampo
Válasz #432. hozzászólásra
Mi van?
Nó dzsoni?
Yes EE?
?
Válasz #429. hozzászólásra
Köszi a tippeket és a megfejtést de lépnem kell
Válasz #427. hozzászólásra
ez már probléma, szét van verve a láda eleje
Válasz #427. hozzászólásra
pedig be kellene a csutka szétveri
Válasz #424. hozzászólásra
hegeszd be lemezzel az elejüket és arra meg szögvasat 15 centinként és már jo is
Válasz #425. hozzászólásra
nem szoktam
ha sok csutka van akkor ott a baj
a kolegának lehet ,hogy igaza van be szoktad takarni a ládák elejét?
Válasz #423. hozzászólásra
Hallod lehet igazad van mert sok csutka és csuhé van a rostaán
Válasz #421. hozzászólásra
lehet beszakadt az eleje a ládának és sok megy az asztalra
Válasz #417. hozzászólásra
Beledugtam egy szár szálat es át ment rajta . Több helyen megcsináltam ezt
Válasz #418. hozzászólásra
Nem folyik az olaj
Válasz #419. hozzászólásra
A toldatok egysíkban vannak a rostával
Válasz #416. hozzászólásra
A rosta toldatot álitds lefelé, mer van mikor az tartja vissza a szemetet! Sokszor táblánként kell beállítani, meg fataföggő is, h. mennyi a szemét.
a variátorbol nem szivárog az olaj lehet az csusztatja a szijat nekm volt már ilyen
nincs,eldugulva a ventilátor után?,én ugy jártam kéthete nagyon gazost vágtunk és a szelelő beszivta a sok gazt és eldugult
Válasz #414. hozzászólásra
A 14-es ben van az állítható rosta utána egy állítható rosta toldat és egy másik toldat amit csak répa reszelőnek hív mindenki és ezek alatt van az osztályzó rosta .
De az osztályzó rosta és az állítható között nincs berakodva sem
Válasz #412. hozzászólásra
Egyik sem mert én is szíjra gynakodtam de hajt rendesen
Válasz #410. hozzászólásra
Van felül rosta toldat, ami állítható?
Azt nem írtam hogy eddig 14 Ha-t levágtam gond nélkül és nem állítottam rajta semmit de ma 3Ha-t így vágtam és nagyon zavaró
v. csúszik a ventilátor szíj
Kicsi a rostanyílás (pl)
Miért nem fújja ki a szelelő a szemetet pedig minden működik rendesen . Ezért az állítható rostán felhalmozódik a szemét
Válasz #407. hozzászólásra
helo
én is igy tudtam. van-e valakinek használhato kisszivattyuja a régebbi fajta hat bordás a kombájn 86-os. vagy valami jo megoldás érdekelne valami más tipusuval helyettesiteni
Laci nyomta a helyes választ.
Válasz #406. hozzászólásra
Van. Holnap,nézz rá a csövekre és meglátod mi hova vezet.
Válasz #401. hozzászólásra
Neked van 514-esed?Hülyességet beszélsz.
Válasz #404. hozzászólásra
Nálunk egy 516-on azért nem működött a kormány, mert a kézifékkar véletlenül köztes helyzetben maradt, az olaj meg ellenállás nélkül arra áramlott.
Válasz #403. hozzászólásra
Lehet hogy valami apróság a baj. Az 516-on is hasonló a hidr. Valakinek volt ugyanez a baja nálunk 516-on: nem tudott kormányozni+ferde felhordót emelni. Már mindent szétszedett, lecserélt de sehogysem lett jó? Kitalálja vki a hiba okát?
Válasz #402. hozzászólásra
Többször próbáltam,sajnos nem tudom a megoldást.
Válasz #401. hozzászólásra
Szia Laci!
Teljesen egyetértek veled, én is így tudom, hála neked..:d Jah, az 514-es-sel kapcsolatban várható folytatás?
A nagy szivattyú kizárólag a kormányt és az asztalemelő munkahengert működteti!
Mennyi hülyeséget írtok,a14-esen a kis szivattyú a menetvariátort,ürítőcsigát,és a motollát látja el olajjal.Valószínű a kis szivattyúval van probléma.
Válasz #398. hozzászólásra
köszi hali
Válasz #397. hozzászólásra
Jó.akkor a vezérmütömbnél valami gond van igy nem látok bele,ha bekapcsolt állapotában a csö levételnél sincs nyomás.
Válasz #396. hozzászólásra
nincs nyomás minimális van belehet fogni kézzel
Válasz #395. hozzászólásra
igen,de nézzd már meg amit irtam hogy a csiga munkahengernél mit csinál ha nyomás alatt van a csö megy olaj vagy nem.
Válasz #394. hozzászólásra
oké akkor mitöl nem müködik a menetvariátor és a csiganyitás lehet hogy a vezér tömb
Válasz #393. hozzászólásra
komolyan rám hallgass!!!A kis szivattyú a kormányt a nagy meg mindent de ez logikus.Nem?
Válasz #392. hozzászólásra
nekem azt mondták nagyszivattyu müködteti a kormányzást és az asztal emelést kis szivattyu csiganyitás menetvariátor lebontottam a kis szivattyut a helyéröl és teljesen sérülés mentes állapotban van a belseje
Válasz #386. hozzászólásra
Vedd le a munkahengerröl a csigáérról a tömlöt és néz már meg van e ott nyomás ha megpöcinted a kart,ha van akkor a munkahengerbe elszállt a dugó,vagy a gumigyürü.