Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR407.83 FtUSD393.55 FtCHF432.15 FtGBP488.04 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Énkörbe meghajlíttatok 1 es lemezből U profilt a fülke magasságáig,és ráteszem az eredeti magtartálytetőt.Lehet,hogy a tartálytöltő csigát egy kardánnal ferdén vezetem,hogy tele tudja tölteni.De megnézem más kombálynokon hogy van megoldva.
Válasz #327. hozzászólásra
A magfelhordó ugyan az mint a régieké . Én is akarom majd csinálni a magasítót de lehet csak jövőre , nekem van egy keretem hozzá amit lelehetett ponyvázni én azt lemezelem be . Ismerős deszkát rakott körbe de a magfelhordó mögé nem rakott mert csak baloldalra hord a csiga ott kell jobban . Rakok be egy olyan avatart amire hasonlí az enyém
Válasz #311. hozzászólásra
Én az FKA adaptert favorizálom mert a legolcsób és sokat bír , igaz nem zúzós meg alsó hajtásos de ha minden igaz akkor a 601-es adapter oldalhajtásait átrakom a 401-eseimre . Utána elmegyek az RZ-3-al és máris lehet szántani
Válasz #310. hozzászólásra
Jó kérdés de pengét szerintem lehet mert már adtam kölcsön claasosnak pengét meg szegecset bár nagyobb szegecsk vannak rjtuk ha jól tudom
Válasz #306. hozzászólásra
106-on volt egy öreg FKA-601-es ? mert a claas gyorsabban bír menni mint ahogy az adapter győzné ezért szokták gyorsítani de akkor pattognak a csövek főleg ha lassaban megy a gép
Válasz #304. hozzászólásra
Eredetileg igen mert a kukihoz a magyarok csináltak ferdefelhordót hogy az adaptert fel lehessen tenni a gépre de szerencsére a magyarok már szabványosra csinálták és ezért a class adaptereit fel lehet venni akár
Ma megnéztem a kuki adaptert (FKA-401) és hétfőn vagy kedden elhozom meg veszek mellé egy FKA-601-est is bontásra . A 401-es kap a koporsók helyére tálcákat és talán ha kapok akkor még forgókést is teszek rá de ha nem kapok akkor marad a régi fülesláncok pengézése .
Ha haza kerül a 601-es akkor lesz 2 pár (2 sor)hajtásházam eladó ha valkit esetleg érdekel majd szól .
Válasz #296. hozzászólásra
Tavaly gabona asztallal vágtam de az idén kiszuperálok egy kuki adaptert és megcsinálom hasonlóra mint a nas adapter . A gabona asztal nem szereti a naprát de ha nem sokat vágsz vele akkor az is jó . Úgy alkudj hogy a tálcákra hogy és 80 ezerért adtam el komplettban a tálcákat motollával ami 4,2-es asztalon volt .
Holnap megyek megnézni egy 14-est. A napraforgót mivel szoktátok vágni? Kukoricaasztal, vagy tálca a gabonasztalra +motollacsere? Melyik a jobb? Érdemes-e a tálcára meg a motollára is alkudni?
13741 hozzászólás
Válasz #340. hozzászólásra
Ahhoz már 5 soros adapter kell .
Vannak képek is azon az oldalon mert és csak a kezdőlapot néztem és ott láttam az 524-en azt fülkét
Válasz #339. hozzászólásra
Azon a 14-esen,a sokon
Válasz #338. hozzászólásra
Milyen gépen láttál olyat mert az enyémnek is nagy a tappancsa de az 18,4*30-as éppen elfér az Fka-401-es mögött
Válasz #337. hozzászólásra
Viszont a 23.1-26 os gumikat túlzásnak tartom
Válasz #336. hozzászólásra
Azt az új tipusú fülkét el tudnám viselni az enyémen is egy jó légkondival
A csehek mindent gyártanak hozzá:
http://www.soko.cz/
Válasz #333. hozzászólásra
megdumáltuk
Válasz #332. hozzászólásra
Nekem adtak egy vázat fél colos csőből csinálvamit belemezeltek alu hullámlemezzel és azt akarom kicserélni .
Válasz #331. hozzászólásra
Ha valamit alkotsz akkor muti egy képet légyszi hátha én is olyanra csinálom
Válasz #330. hozzászólásra
Na ez az ,igy akarom én is.
Válasz #329. hozzászólásra
Énkörbe meghajlíttatok 1 es lemezből U profilt a fülke magasságáig,és ráteszem az eredeti magtartálytetőt.Lehet,hogy a tartálytöltő csigát egy kardánnal ferdén vezetem,hogy tele tudja tölteni.De megnézem más kombálynokon hogy van megoldva.
Válasz #329. hozzászólásra
Majdnem olyan mint az enyém maga a gép is
A magfelhordó ugyan az mint a régieké . Én is akarom majd csinálni a magasítót de lehet csak jövőre , nekem van egy keretem hozzá amit lelehetett ponyvázni én azt lemezelem be . Ismerős deszkát rakott körbe de a magfelhordó mögé nem rakott mert csak baloldalra hord a csiga ott kell jobban . Rakok be egy olyan avatart amire hasonlí az enyém
Azt én nemtudom. Húsfutárt kérdezd.
Válasz #326. hozzászólásra
Igen,csak azon agyalok,hogy a magfelhordót is meg kell toldanom.Gyárilag az ujabbakon hogy van megoldva?
Válasz #325. hozzászólásra
Hogy a francba ne. Elég sokan.
Te is akarod?
Magasítot már valaki 514-es magtartályt?
Válasz #323. hozzászólásra
Az enyémen is vannak forgásérzékelők,csak az elektronika nincs már benne.
Válasz #322. hozzászólásra
Az lehet ,akkor nem figyeltem ,ezeket meg nemrég kaptam hátha jó lesz valamire
Válasz #320. hozzászólásra
14-en csak a dobfordulatot mutatjál de azt meg befőttes gumi hajtja .
Nem az 524-en volt az neked mert azon volt már computer igaz csak kezdetleges .
Válasz #315. hozzászólásra
Ja nem. Sokkal jobbat csinál.
Válasz #318. hozzászólásra
Mert nekem van 10 db Ndk-s forgás érzékelőm ami állitolag kombájné
Holnap majd beszámolok, hogy milyen gépet találtam....
Válasz #314. hozzászólásra
Nincs ha jól tudom
Válasz #316. hozzászólásra
Akkor nagyon meg kell néznem, hogyan barkácsolták rá a gabonaasztalra, ha semmi nem passzol hozzá...
Válasz #313. hozzászólásra
Ja,és a penge méretei is mások.
Válasz #312. hozzászólásra
Én nem ragaszkodom a zúzóshoz, mert nem csinál olyan munkát, mint az rz.
Vannak forgás érzékelők az 514-en?
Nem,a Claasé 6os,E-aszthiszem 4es szegecs,az ujjak sem passzolnak.
Válasz #311. hozzászólásra
Én az FKA adaptert favorizálom mert a legolcsób és sokat bír , igaz nem zúzós meg alsó hajtásos de ha minden igaz akkor a 601-es adapter oldalhajtásait átrakom a 401-eseimre . Utána elmegyek az RZ-3-al és máris lehet szántani
Jó kérdés de pengét szerintem lehet mert már adtam kölcsön claasosnak pengét meg szegecset bár nagyobb szegecsk vannak rjtuk ha jól tudom
Claas kaszaujjakat és pengéket lehet rakni a 14-re?
Válasz #308. hozzászólásra
Commandoron volt.Iszonyatos egy gép. A kereke olyan szélesek, hogy a 6 sorból 4-et széttaposott.Nem is kellett utána zúzni:))
Válasz #306. hozzászólásra
106-on volt egy öreg FKA-601-es ? mert a claas gyorsabban bír menni mint ahogy az adapter győzné ezért szokták gyorsítani de akkor pattognak a csövek főleg ha lassaban megy a gép
Válasz #304. hozzászólásra
Eredetileg igen mert a kukihoz a magyarok csináltak ferdefelhordót hogy az adaptert fel lehessen tenni a gépre de szerencsére a magyarok már szabványosra csinálták és ezért a class adaptereit fel lehet venni akár
Válasz #305. hozzászólásra
Igen, pattogtak a csövek mindenfelé.
Válasz #303. hozzászólásra
Pedig nem rossz az FKA adapter csak nem szabad nagyon felgyorsítani a hajtását mert akkor sok cső kiugrik belőle .
Válasz #302. hozzászólásra
Még nem láttam.Holnap nézem meg.A ferdefelhordót is cserélni kell az aszalhoz?
Annyit láttam tavaly hogy a claas az fka adapterrel sok csövet elszórt
Válasz #301. hozzászólásra
A gép gabonaasztal felhordójára alakították ?
Válasz #300. hozzászólásra
Egyáltalán nem vagyok jártas. Egyébként át lett alakítva az asztal.
Válasz #299. hozzászólásra
Akkor vagy át akarnak baszni vagy rá van alakítva az E-magra .
Mennyire vagy jártas a kuki adapterek tipusai között mert keresek pár fajtát és megpróbálok segíteni
A john deer 4 soros kuki adaptert ismered
?Olyan lenne a géphez.
Ma megnéztem a kuki adaptert (FKA-401) és hétfőn vagy kedden elhozom meg veszek mellé egy FKA-601-est is bontásra . A 401-es kap a koporsók helyére tálcákat és talán ha kapok akkor még forgókést is teszek rá de ha nem kapok akkor marad a régi fülesláncok pengézése .
Ha haza kerül a 601-es akkor lesz 2 pár (2 sor)hajtásházam eladó ha valkit esetleg érdekel majd szól .
Válasz #296. hozzászólásra
Tavaly gabona asztallal vágtam de az idén kiszuperálok egy kuki adaptert és megcsinálom hasonlóra mint a nas adapter . A gabona asztal nem szereti a naprát de ha nem sokat vágsz vele akkor az is jó . Úgy alkudj hogy a tálcákra hogy és 80 ezerért adtam el komplettban a tálcákat motollával ami 4,2-es asztalon volt .
Holnap megyek megnézni egy 14-est. A napraforgót mivel szoktátok vágni? Kukoricaasztal, vagy tálca a gabonasztalra +motollacsere? Melyik a jobb? Érdemes-e a tálcára meg a motollára is alkudni?
Válasz #293. hozzászólásra
Jóéjt
Válasz #293. hozzászólásra
Én Fejér közepe,jó éjt neked is.
Válasz #292. hozzászólásra
Veszprém- Zala megye határa.
Na jó éjszakát mindenkinek, holnap munka.
Válasz #291. hozzászólásra
Amugy Te merre gazdálkodsz?