Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR408.83 FtUSD399.84 FtCHF435.35 FtGBP491.16 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #118. hozzászólásra
en is igy vagyok a a claas consulommal. azt hiszem mindent ki kell majd rajta csereljak lassan. 2 orat aratok 1 orat javitok. de egyszer meglesz:)))
Kb, vagy inkább jobb. Egy kombájnos bácsi mondta nekem, hogy tsz-be neki volt és 5 évig egyszer se hagyta cserben egy csapágy cserétől eltekintve. Gondoltam, akkor megpróbálok 1-et. De jól mellényultam 1 évben 2 ha/nap az már jó volt. De amúgy igaza volt az öregnek. Ezen a kombájnon csak akkor romlik el valami, ha már nagyon el van használva. 11 éve hajtom, de talán még tipus hibája sincs! Csak mondom, hogy mind olyan gazdátlan...
Nekünk is melegedett néha az 512-es de ha takaritottuk rendesen a hűtőt és megvoltak a hűtő előtt a tisztitó propeller lapátjai, akkor nem volt gond. Lehet, hogy kellett volna a hűtőrendszernek is egy átmosás.
Az alkatrész az nagyon lényeges szempont. A szomszédomnak van alkatrészboltja. Amikor javítok és kell pl. egy csapágy, csak átnyújtja a kerítésen:))
Az ár meg baráti...
Az 514-hez is be tud szerezni mindent.
Hát az asztal rajta verhetetlen, de kibszottul le vannak hajtva amik még mennek. Amúgy nem szoktam aratáskor javítani szinte egyáltalán, de legalább 1 honapot rászánok fekészítéskor.
A véleményedet olvasva a korábi hozzászólásokban, komolyan elgondolkodtam az szk-5-ön. Meg hirdetnek is egyet a közelben. Talán kellene egy ilyen témát is nyitni:)
láttam ma egy német hirdetésben egy Mf kombájnt fülke nélküli 1990 -es kiadás azt irja 200 ha. vágott 6000 euró azt biztosnem kell javitgatni pár évig csakhát a fülke hiánya
A ferde felhordó kaparólécének szegecse esett ki,asztal le 8-as acélcsavar kontraanyával és kész.A vízpumpa szétesett,de láttam hogy lóg,meg is vettem a felújítottat csak az meg folyt, igy a régi lett visszatéve.Komoly hiba eddig nem volt.
nalunk vagy egy gyereknek 512-s elso evben kurva sokat javitotta, ezelott 3 evvel, most ugy megy vele mint az atom. kurvara irigyelem. amig en levagok a claas consulommal 1 ha-t o megcsinalja a 3 ha-t. (igaz en javitok is kozben :) )
13741 hozzászólás
Válasz #135. hozzászólásra
Az ekét! Mit?
Biztos a playstationt menet közben ! :-DDD
Asztal motolla ürítőcsiga és a menetvariátor karján van ezért azt is
Vásárlásnál lehet szempont, hogy csak gabonában+
naprában használták? (mondani persze bármit lehet...)Többet ér az olyan gép?
Válasz #134. hozzászólásra
Tutira van. Én szögiéknek is van. Aszem az fortschritt pont.
Válasz #133. hozzászólásra
Ifa motoros 8 tonnás kukiban napi 10 Ha 4 soros zúzós MFKA-val
Válasz #126. hozzászólásra
Oszt mit vezérelsz a joystickal?
Válasz #132. hozzászólásra
Én csak házi tuningot láttam joystikosban
Válasz #131. hozzászólásra
Csak a szíjjakat. Meg egy "kicsit"belassítja.
Válasz #129. hozzászólásra
Igen, de talán még a fortschritt-ba is van!
Válasz #127. hozzászólásra
De akkor se nyírja jobban
Válasz #125. hozzászólásra
Jobb helyen nem is tehetnéd!:)
De azok házi tuningok már de lehetséges
Az MDW-ben?
Válasz #124. hozzászólásra
Akkor tegyél rá szárzúzót!
Válasz #120. hozzászólásra
Vannak jojstic-osak is.
Bocsi, de teli vagyok kérdéssel....
De azt gondolom, pont jó helyen járok:))))
Válasz #121. hozzászólásra
Csak annyira nyírja mint a többit
Válasz #118. hozzászólásra
en is igy vagyok a a claas consulommal. azt hiszem mindent ki kell majd rajta csereljak lassan. 2 orat aratok 1 orat javitok. de egyszer meglesz:)))
Válasz #120. hozzászólásra
Talán az a legjobb .
Nincs komoly külömbség a perkins motoron és az áron kívül meg fiatalabb
Kukoricát érdemes velük vágni, vagy nagyon leamortizálja a gépet?
Az E sorozatból az 514 a legmegbízhatóbb?
Az MDW E-514 már fejlettebb valamiben?
Válasz #115. hozzászólásra
Én meg vagyok vele elégedve
Válasz #113. hozzászólásra
Kb, vagy inkább jobb. Egy kombájnos bácsi mondta nekem, hogy tsz-be neki volt és 5 évig egyszer se hagyta cserben egy csapágy cserétől eltekintve. Gondoltam, akkor megpróbálok 1-et. De jól mellényultam 1 évben 2 ha/nap az már jó volt. De amúgy igaza volt az öregnek. Ezen a kombájnon csak akkor romlik el valami, ha már nagyon el van használva. 11 éve hajtom, de talán még tipus hibája sincs! Csak mondom, hogy mind olyan gazdátlan...
Válasz #110. hozzászólásra
Nekünk is melegedett néha az 512-es de ha takaritottuk rendesen a hűtőt és megvoltak a hűtő előtt a tisztitó propeller lapátjai, akkor nem volt gond. Lehet, hogy kellett volna a hűtőrendszernek is egy átmosás.
Válasz #112. hozzászólásra
Az alkatrész az nagyon lényeges szempont. A szomszédomnak van alkatrészboltja. Amikor javítok és kell pl. egy csapágy, csak átnyújtja a kerítésen:))
Az ár meg baráti...
Az 514-hez is be tud szerezni mindent.
Válasz #114. hozzászólásra
Emberek ! Én itt szinte mindenkitől csak azt olvasom , hogy nem vagytok nagy Perkins rajongók ! ennyire rosszak ??? ( én nem ismerem annyira )
Válasz #110. hozzászólásra
Nekem a perkins csak akkor melegedett mikor 4 napja nem pucoltam
Válasz #111. hozzászólásra
Olyan strapabíró, meg könnyen javítható mint az MTZ?
Válasz #108. hozzászólásra
Inkább maradj a 14-es mellett ahhoz tuti van és lesz alkatrész bagóért
Ja, meg nagyon olcsók, vehetsz vagy 3-at egy 514-es árán.
Válasz #102. hozzászólásra
A vízhőfok a gyengéje az 514-nek? Vagy csak a hűtőt kell állandóan takarítani és nincs pobléma. Netán az ifa motor jellegzetessége lenne?
Hát az asztal rajta verhetetlen, de kibszottul le vannak hajtva amik még mennek. Amúgy nem szoktam aratáskor javítani szinte egyáltalán, de legalább 1 honapot rászánok fekészítéskor.
Válasz #101. hozzászólásra
A véleményedet olvasva a korábi hozzászólásokban, komolyan elgondolkodtam az szk-5-ön. Meg hirdetnek is egyet a közelben. Talán kellene egy ilyen témát is nyitni:)
Válasz #98. hozzászólásra
82-es, de csak talán a tábla rajta eredeti:).
82-es, de csak talán a tábla rajta eredeti:).
Válasz #103. hozzászólásra
láttam ma egy német hirdetésben egy Mf kombájnt fülke nélküli 1990 -es kiadás azt irja 200 ha. vágott 6000 euró azt biztosnem kell javitgatni pár évig csakhát a fülke hiánya
Úgy érted, hogy a feldefelhordónéá leakadt az asztal?
Válasz #101. hozzászólásra
mikori kiadas az szk-d?
Válasz #100. hozzászólásra
Nincs klíma,35fokban a vízhőfok a piros szélén.Kiváncsi leszek a szecskázót hogy bírja majd.
Válasz #96. hozzászólásra
Az bizony:) Sztem már csak nekem van:)
Válasz #99. hozzászólásra
Klíma van benne? Ha német import akkor talán nem buta a kérdés..
Válasz #95. hozzászólásra
A ferde felhordó kaparólécének szegecse esett ki,asztal le 8-as acélcsavar kontraanyával és kész.A vízpumpa szétesett,de láttam hogy lóg,meg is vettem a felújítottat csak az meg folyt, igy a régi lett visszatéve.Komoly hiba eddig nem volt.
Nekünk tegnap leakadt ferdeszállítóstul a lista!!!!! Erre varrjatok gombot!!!!!
nalunk vagy egy gyereknek 512-s elso evben kurva sokat javitotta, ezelott 3 evvel, most ugy megy vele mint az atom. kurvara irigyelem. amig en levagok a claas consulommal 1 ha-t o megcsinalja a 3 ha-t. (igaz en javitok is kozben :) )
Jani X neked Szk-5 van?
Válasz #94. hozzászólásra
Komolyabb hiba, vagy javítás volt a 30 ha alatt?
Mennyi idő alatt csináltad?
Válasz #92. hozzászólásra
Pontos számokat még nem tudok mondani,kb 16 liter.Eddig 30ha-t nyomtunk le, van még kb50ha
Válasz #91. hozzászólásra
A következő búzaaratásig bezárólag tervezem a vételt. Szóval nem fogom elkapkodni.
Válasz #89. hozzászólásra
Mennyi volt a fogyasztása az említett búzában?