Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR404.69 FtUSD392.62 FtCHF430.85 FtGBP485.44 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz medikus #11184. hozzászólásáraSzép jó estét.
A kettős működésű visszacsapó szeleppel az üritőcsiga gyári reteszelését le lehet dobni?
Mert engem már kikészített
Köszönöm
Válasz kori01 #11179. hozzászólásáraGondoltam, hogy nem kukorica asztallal... csak arra vagyok kíváncsi, hogy megbízhatóak-e repcében.. vagy inkább azt szedesse az ember mással.... kombájn vásárlás előtt állunk, vagy még a gondolkodás fázisban, és 2-3 hektár repce is lenne aratni... 25-30 hektára lenne vásárolva, aztán nagyobb gép felesleges...
Válasz medikus #11168. hozzászólásáraAz oros es az fka ferdefelhordó kettes szijtarcsái egyformák??,csak mert kaptam egy szíj méretet egy illetőtől akinek 1szíjjal megy,csak hogy neki fka-s adaptere van,de a képről ugyanugy néz ki mint az orosé.
Zúzó nélküli oros-t elviszi 1 szíj?? Utóverőn nem akar megmozdulni a szijtárcsa hogy rátegyem a kettest.
Az hüjeség lenne ha keritenék egy keskenyebb szíjat ami beleül a ferdefelhordó kettes tárcsába meg az utoverőn az 1es szijtarcsába??
Válasz medikus #11163. hozzászólásáraNem ,de esküszöm soha nem vettem ki belőle , Először azért mert nem is tudtam hogy ki kell szedni , utána meg azért mert semmi különbség nincs aközött a gabona között, se szórásban se tisztaságban amit én vágok így,és a haverok vágnak úgy hogy cserélgetnek kosarat ,meg takaró lemezt kiszednek.
Válasz Gyurkesz1 #11160. hozzászólásáraENDE= vége!Utolsó!!!Minden csavarnál fogasd le!A vége ott van,ahol a dobban vannak az anyák behegesztve!Ott kell a lemezelést befejezni,Különben nem biztos hogy hozzáférsz csavarozni!40 db csavar!!!!
Válasz medikus #11159. hozzászólásáraIgen kívülről,az "ENDE" felirat mit jelent a lemezeken??
Szalmarázó takaró lemezeket elég ha a két végén fogattam le??
Válasz Gyurkesz1 #11158. hozzászólásáraAlapjában ha leveszed sem lesz semmi!Olyan kicsi a fordulat!Ezek kívül vagy belül vannak?Képről úgy tűnik kívül!A púpos fele van belül!!!
Válasz medikus #11157. hozzászólásáraOké lemérem őket,de ha egyformák is,az nembaj hogy minden suj az egyik oldalon van??
Nincsenek oda heggesztve,csak rá vannak kapatva anyákkal hogy meglegyenek .
Válasz R Sándor #11147. hozzászólásáraVan hogy a kukorica megsült!Azt nehezebben akarja levinni!Én nem bánom hogy nincs rajta!Az új gumin egy szezon után látszódot a csonk taposás!Már majd fél milla egy ilyen gumi!
13744 hozzászólás
Válasz gyorfi.viktor4 #11193. hozzászólásáraLáttam már ilyet.A hátsó zúzó elgörbítette a munkahenger szárat!Felnyomta!![smile cursing](/oldforum/images/smiles/cursing.gif)
Válasz R Sándor #11191. hozzászólásáraBiztos nincs rendesen rádiuszolva!!Esztergályossal csináltasd meg,max kicsit odébb hézagolod!
Ha valakit érdekel Katta nevemre
Sziasztok. Van egy 512 kombányom 14 es szíjjhajtással, claas kukorica adapterrel napraforgó tálcával. Jó állapotú. Vettem egy nagyobbat
Válasz medikus #11184. hozzászólásáraIgen
Válasz medikus #11189. hozzászólásáraHát az tuti. Isten ments?
Veszek egyet.
Megérdemli a kis műszer.
Jó éjt
Válasz ...:::Pisti:::... #11188. hozzászólásáraItt viszont nincs olyan hogy a villanyoszlop becsapja!
Valami szakad!bárhol megállítható!!!!!!!![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Válasz medikus #11187. hozzászólásáraTényleg.
Hát észrevehettem volna.
Ügyes megoldás.
Válasz medikus #11186. hozzászólására![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20201116225406_kukirica_adapter_plusz_r_t_csiga_004.jpg)
Válasz ...:::Pisti:::... #11185. hozzászólásáraOda építettem be!
Válasz medikus #11184. hozzászólásáraSzép jó estét.
A kettős működésű visszacsapó szeleppel az üritőcsiga gyári reteszelését le lehet dobni?
Mert engem már kikészített
Köszönöm
Válasz R Sándor #11182. hozzászólásáraCsapágy mellett törik?Balról?
Mfka piros asztal és felhordó
Miért törik el a ferdefelhordó felső tengelye ???Tavaly is eltört és az idén is ma sajnos.![smile cursing](/oldforum/images/smiles/cursing.gif)
Válasz Szabi993 #11180. hozzászólásáraMi idén vágtunk vele tisztán normálisan vágta.
Doblassító kell és 4,5 -ös rosta.
Válasz kori01 #11179. hozzászólásáraGondoltam, hogy nem kukorica asztallal... csak arra vagyok kíváncsi, hogy megbízhatóak-e repcében.. vagy inkább azt szedesse az ember mással.... kombájn vásárlás előtt állunk, vagy még a gondolkodás fázisban, és 2-3 hektár repce is lenne aratni... 25-30 hektára lenne vásárolva, aztán nagyobb gép felesleges...
Gabona asztal,ennyi.
Ha van oldalkasza nyílván jobb .
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, repcét mennyire megbizthatóan lehet aratni 514-sel? Használtok oldalkaszát?
Válasz mtzdanika #11176. hozzászólásáraMiért?Új?Másik!Kisebb a
magláda mint az 514-es!
Válasz medikus #11175. hozzászólásárakanalas lánc kopott?hát a kukorica olyan 12-13tonnás nyersbe amit vágunk 2es levariálva megyünk
Válasz mtzdanika #11174. hozzászólásáraKanalas lánc,sok kukorica,nagy sebesség!
sziasztok az512 es néha belefolyik a szelelőhöz kukorica minek a hibája ez szerintetek![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
Válasz Gyurkesz1 #11172. hozzászólásáraEgyes volt azon is!!!!!!!!!!!!!!
Válasz medikus #11170. hozzászólásáraÉs beleült a gabonás szíj abba a kettes szijtarcsába??
Válasz Gyurkesz1 #11169. hozzászólásáraFKA egy szíjjal megy,eredetileg 32x3350!
Válasz Gyurkesz1 #11169. hozzászólásáraÉn a zúzóst is a gabona szíjával hajtattam!3350.
Válasz medikus #11168. hozzászólásáraAz oros es az fka ferdefelhordó kettes szijtarcsái egyformák??,csak mert kaptam egy szíj méretet egy illetőtől akinek 1szíjjal megy,csak hogy neki fka-s adaptere van,de a képről ugyanugy néz ki mint az orosé.
Válasz Gyurkesz1 #11167. hozzászólásáraA zúzóst is elviszi!
Zúzó nélküli oros-t elviszi 1 szíj?? Utóverőn nem akar megmozdulni a szijtárcsa hogy rátegyem a kettest.
Az hüjeség lenne ha keritenék egy keskenyebb szíjat ami beleül a ferdefelhordó kettes tárcsába meg az utoverőn az 1es szijtarcsába??
Válasz R Sándor #11165. hozzászólására![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Egyébként tegnapelőtt rekordot döntöttem kuki vágásban , 114 tonnát vágtam le egy nap, 10 30 tól 18 30 ig. 108 és 150 mázsás kuki 3 darabban, a 150 mázsásba 4km/h 2100 fordulat.
Válasz medikus #11163. hozzászólásáraNem ,de esküszöm soha nem vettem ki belőle , Először azért mert nem is tudtam hogy ki kell szedni
, utána meg azért mert semmi különbség nincs aközött a gabona között, se szórásban se tisztaságban amit én vágok így,és a haverok vágnak úgy hogy cserélgetnek kosarat ,meg takaró lemezt kiszednek.
Válasz R Sándor #11161. hozzászólásáraTe kukorica adapterrel vágod a gabonát is!![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Válasz Gyurkesz1 #11160. hozzászólásáraENDE= vége!Utolsó!!!Minden csavarnál fogasd le!A vége ott van,ahol a dobban vannak az anyák behegesztve!Ott kell a lemezelést befejezni,Különben nem biztos hogy hozzáférsz csavarozni!40 db csavar!!!!
Válasz Gyurkesz1 #11160. hozzászólásáraFogasd le ahol csak tudod és hagy benne ,én sosem szedem ki belőle !!
Válasz medikus #11159. hozzászólásáraIgen kívülről,az "ENDE" felirat mit jelent a lemezeken??
Szalmarázó takaró lemezeket elég ha a két végén fogattam le??
Válasz Gyurkesz1 #11158. hozzászólásáraAlapjában ha leveszed sem lesz semmi!Olyan kicsi a fordulat!Ezek kívül vagy belül vannak?Képről úgy tűnik kívül!A púpos fele van belül!!!
Válasz medikus #11157. hozzászólásáraOké lemérem őket,de ha egyformák is,az nembaj hogy minden suj az egyik oldalon van??
Nincsenek oda heggesztve,csak rá vannak kapatva anyákkal hogy meglegyenek .
Válasz Gyurkesz1 #11154. hozzászólásáraMérd le,hogy egyformák e?Ha nem,szedd le róla nyugodtan!Mik ezek a csavarok?Rá vannak hegesztve?
![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
Válasz Sanyi 13 #11155. hozzászólásáraGyáriaknak néznek ki.
Válasz Gyurkesz1 #11154. hozzászólásáraSzia
Szerintem felesleges rá a súly ha gyáriak a lemezek akkor egyforma súlyúak kell hogy legyenek.
Dobtakaró lemezeken amit kaptam az adapterhez vannak házilag felheggesztve súlyok,szedjem le őket mielőt felszerelem a saját gépre??[1kep1]
Válasz Nyomasek Bobo #11151. hozzászólásáraIgen,valamelyik verzió!![smile drool](/oldforum/images/smiles/drool.gif)
Válasz medikus #11149. hozzászólásáraEldurranik, vagy a kúpot kezdi ki, és engedni fog?
Válasz R Sándor #11147. hozzászólásáraVan hogy a kukorica megsült!Azt nehezebben akarja levinni!Én nem bánom hogy nincs rajta!Az új gumin egy szezon után látszódot a csonk taposás!Már majd fél milla egy ilyen gumi!![smile cursing](/oldforum/images/smiles/cursing.gif)
Válasz endypapa_20120 #11148. hozzászólásáraGondolom az a porlasztó keményen üt!A csövén érezhető!Lehet besült félig!Ha így van,egy olyan csövet tarts magadnál!
Válasz ...:::Pisti:::... #11140. hozzászólásáraMűködik. de füstöl, teljes fordulaton meg olyan, mintha egy henger "erősebben" működne. Van vissza 8 ha. Remélem kibírja.
Válasz medikus #11146. hozzászólásáraDe még akkor sem jó mert a gyári kés egy bot .
Válasz R Sándor #11145. hozzászólásáraAnno a 3 késes tartókat terveztem venni!