Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR410.68 FtUSD394.79 FtCHF438.21 FtGBP494.32 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz ...:::Pisti:::... #11124. hozzászólásáraNincs tartály!A gázolajszűrő adagoló felőli áteresztő csavarban,van egy kisebb,mint a porlasztókban,(8-as)áteresztő csavar.arról kapja a mágnesszelep az olajat.a mágnesszelep visszatérő meg a porlasztók visszatérőjébe van kötve!A mágnesszelep fent van az izzító szál fölött a szívótorokra fogatva,és egy vékony olaj csövön (hajlékony benzin cső) táplálja az izzó szálat.Izzítasz,és mikor bent piros az ellenőrző,indítasz!Indítás pillanatában kap a mágnesszelep áramot!A mágnesszelepen van jelzés az üzemanyag bemenő-kimenő irányára!Észrevehető indításkor ha dolgozik!!!
Ez olyan lenne mint az mtz?
Petrós kis tartállyal?
Mert a Fáklya megvan, de tartály például nincs.
Nem kellett még fagyon vágni.
Az elmúlt 8-10évben megszoktuk a jó őszöket.
Meg nekem a kocsimban is, a motornak is jobb lenne nem?
Válasz R Sándor #11119. hozzászólására még nem raktam bele a gps-t nem tudom pontosan mennyivel megyek, de ugye a 123 mázsás kuki nem egyöntetű voltak benne kb 150-160 mázsás részek is ott 2-es teljes visszavariálva, meg 30 mázsás vadkáros részek ott nyomhattam neki.
Válasz medikus #11114. hozzászólásáraHallod itt még csak 8 ha vágtam le egy havernak( 2100 fordulattal) 123 mázsa/ hektár .Még van vagy 60 - 70 (32 saját) ha kuki de a sok eső miatt nem tudjuk vágni te meg már teliesitessz??? Szántás kb 80 hektarbol kb 1 van kész
Válasz Gyurkesz1 #11109. hozzászólására Csak mondom én mindent kukorica kosárral vágok-őszi árpa,tritikálé,szemes cirok,napraforgó,és persze kukorica,- és nem szórok többet mint más, úgy hogy ha van kedved hagy benne a kuki kosarat, és nem kell többet birkózni a kosarakkal.
Válasz medikus #11105. hozzászólásáraHát igen.
Csak én nem állnék oda a villás emelő meg a gép közé.
Meg hát oda se férnék
Csak van egy markos legény a környéken
Válasz Gyurkesz1 #11102. hozzászólásáraTeljesen nyisd ki a dobkosárt.
Állító csavarokat engedd ki
Utána húzd össze a dobot (persze már nem fog össze menni, csak a csapból kibújik a csavar)
Ki veheted a hátsó csapokat
Aztán az első kettőt is.
Már szerelsz Árpára vagy baj van?
Nincs fogása.
Menetvariátort Felvariálva állitsd le a motort. Jobban férsz az állító csavarhoz a jobb hátsó csapnál.
A két hátsó csapot 90 fokot elforditva tudod kihúzni.
A két elsőt a 8as csavarok tartják a dobbkosárba befűzött csőben.
Tegyél alá deszkát, osb lapot valamit, hogy óvd a rázóasztalt.
Én a rázóasztal és az alatta futó merevités közé is teszek fát, hogy ne hajlítsa a rázóasztalt a szilenteknél két oldalt
Válasz medikus #11092. hozzászólásáraDehogy van az túlhuzva,rájöttünk mi a baja,a közepe mindig foghegyre megy,laza a közepe. A szele meg feszes,most kapott uj lancokat igy fasza lett.
Válasz medikus #11090. hozzászólásáraPersze hogy az azt értem,de nem megy le hanem fent marad.
Amúgy rájöttünk miért ugrik át.
A ferde lécek el vannak csavarodva,a középső kereken ugrik mindig át.
13739 hozzászólás
Válasz endypapa_20120 #11138. hozzászólásáraJó lett az adagoló???
Válasz endypapa_20120 #11138. hozzászólására12.
Alul hány mm-s lukú rostát használtok kukoricához?
Válasz medikus #11136. hozzászólásáraClaaschritt
Válasz ...:::Pisti:::... #11135. hozzászólásáraEgyedi,de tökéletes!Azzal adtam el.
Válasz medikus #11134. hozzászólásáraAkkor ez egyedi lett!
Válasz ...:::Pisti:::... #11133. hozzászólásáraEgyszer ott tartottam hogy csinálok!De sikerült begyüjteni 516 rostát,több darabot,abból csináltam anno a dominatorba!
Válasz medikus #11132. hozzászólásáraSzuper.
Szerzek egyet. Addig nem nyugszom
Válasz ...:::Pisti:::... #11131. hozzászólásáraMilyen a tökgyalu?
Válasz medikus #11130. hozzászólásáraMost jöttem haza
Mindenki darál?
Válasz medikus #11128. hozzászólásáraEgy vastag cső megy le az olajhűtőbe. Oda gondoltam
Válasz ...:::Pisti:::... #11122. hozzászólásáraHova kötnéd? Az Ifa-ban van helye!!Lent az olajhűtőben!
Válasz ...:::Pisti:::... #11126. hozzászólásáraLassan a fűtést is be kell kötni!Annak aki még decemberben is arat,vagy szereti a meleget!
Válasz medikus #11125. hozzászólásáraÉrtem.
Köszönöm szépen.
Válasz ...:::Pisti:::... #11124. hozzászólásáraNincs tartály!A gázolajszűrő adagoló felőli áteresztő csavarban,van egy kisebb,mint a porlasztókban,(8-as)áteresztő csavar.arról kapja a mágnesszelep az olajat.a mágnesszelep visszatérő meg a porlasztók visszatérőjébe van kötve!A mágnesszelep fent van az izzító szál fölött a szívótorokra fogatva,és egy vékony olaj csövön (hajlékony benzin cső) táplálja az izzó szálat.Izzítasz,és mikor bent piros az ellenőrző,indítasz!Indítás pillanatában kap a mágnesszelep áramot!A mágnesszelepen van jelzés az üzemanyag bemenő-kimenő irányára!Észrevehető indításkor ha dolgozik!!!
Ez olyan lenne mint az mtz?
Petrós kis tartállyal?
Mert a Fáklya megvan, de tartály például nincs.
Nem kellett még fagyon vágni.
Az elmúlt 8-10évben megszoktuk a jó őszöket.
Meg nekem a kocsimban is, a motornak is jobb lenne nem?
Válasz ...:::Pisti:::... #11122. hozzászólásáraMeddig akarsz aratni? -5 fokig indul!Utána nehezebb,de kell az izzítás!
Üdv.
Vizmelegitőt használ valaki?
Érdemes venni egyet, vagy 15ezer.
Vagy hogy indul az ifa motor hidegben?
Köszönöm
Válasz R Sándor #11119. hozzászólására még nem raktam bele a gps-t nem tudom pontosan mennyivel megyek, de ugye a 123 mázsás kuki nem egyöntetű voltak benne kb 150-160 mázsás részek is ott 2-es teljes visszavariálva, meg 30 mázsás vadkáros részek ott nyomhattam neki.
Válasz R Sándor #11119. hozzászólásáraMi így használtuk még az 512 is!Nincs annak semmi baja!Szelelőt rakja?
Válasz medikus #11116. hozzászólására 2300 ig megy csak /sajnálom/ pörgetni.
Válasz ...:::Pisti:::... #11117. hozzászólásáraTermészetesen üres a bele!
Ez igen
Jöhet a tél
Mi még nem látjuk a végét
Válasz R Sándor #11115. hozzászólásáraAkció vége!Milyen a magasabb fordulattal?Még mindig adhatnál neki!Az plusz ló is!
Válasz medikus #11114. hozzászólásáraHallod itt még csak 8 ha vágtam le egy havernak( 2100 fordulattal) 123 mázsa/ hektár .Még van vagy 60 - 70 (32 saját) ha kuki de a sok eső miatt nem tudjuk vágni te meg már teliesitessz??? Szántás kb 80 hektarbol kb 1 van kész
Pihen a komp bekötötték!
Van már réparostám is.
Igaz csak kölcsön.
Csak lehetne már darálni
Esős napi program
Válasz R Sándor #11110. hozzászólásáraHogy állsz a fordulattal?
Válasz Gyurkesz1 #11109. hozzászólására Csak mondom én mindent kukorica kosárral vágok-őszi árpa,tritikálé,szemes cirok,napraforgó,és persze kukorica,- és nem szórok többet mint más, úgy hogy ha van kedved hagy benne a kuki kosarat, és nem kell többet birkózni a kosarakkal.
Válasz ...:::Pisti:::... #11104. hozzászólásáraNem árpára,kukoricára,sikerült beszerezni egy adaptert,mire átszerelek talán rá lehetlessz menni a földre is,4heki van csak.
Ha nyögünk akkor könnyebb nem?
Válasz ...:::Pisti:::... #11106. hozzászólásáraOldalról is menne az!Persze ha van segítség aki nem csak nyög!
Válasz medikus #11105. hozzászólásáraHát igen.
Csak én nem állnék oda a villás emelő meg a gép közé.
Meg hát oda se férnék
Csak van egy markos legény a környéken
Válasz ...:::Pisti:::... #11103. hozzászólásáraHa villás emelőre kihúzza,akkor egyedül kiveszi!
Válasz Gyurkesz1 #11102. hozzászólásáraTeljesen nyisd ki a dobkosárt.
Állító csavarokat engedd ki
Utána húzd össze a dobot (persze már nem fog össze menni, csak a csapból kibújik a csavar)
Ki veheted a hátsó csapokat
Aztán az első kettőt is.
Már szerelsz Árpára vagy baj van?
Válasz Gyurkesz1 #11102. hozzászólásáraHali
Kell még egy ember.
De ki tudod venni csak a lábadra esik.
Nincs fogása.
Menetvariátort Felvariálva állitsd le a motort. Jobban férsz az állító csavarhoz a jobb hátsó csapnál.
A két hátsó csapot 90 fokot elforditva tudod kihúzni.
A két elsőt a 8as csavarok tartják a dobbkosárba befűzött csőben.
Tegyél alá deszkát, osb lapot valamit, hogy óvd a rázóasztalt.
Én a rázóasztal és az alatta futó merevités közé is teszek fát, hogy ne hajlítsa a rázóasztalt a szilenteknél két oldalt
Dobkosár kiszerelésének mi a menete?? Tippeket tapasztalatokat meghalgatok ,egyedül kitudom venni vagy kell hozzám még egy ember??
Válasz medikus #11100. hozzászólásáraAzt irtam igen, mert feszes lett a széle de a közepe lógott.
Ezért cserélünk új láncot.
Válasz kori01 #11093. hozzászólásáraAzért marad fent,mert feszes!De nekem mindegy!Ha nem volna feszes,akkor visszaesne!Ennyi.
Válasz kori01 #11098. hozzászólásáraJa tényleg.
Elnéztem
Válasz ...:::Pisti:::... #11097. hozzászólásáraA 14esre lehet olcsóbb mert az enyém 24es.
Válasz kori01 #11095. hozzászólásáraKöszönöm szépen
Válasz medikus #11092. hozzászólásáraAz a széle igen.
Válasz ...:::Pisti:::... #11094. hozzászólására20 ezer per db.
Válasz kori01 #11093. hozzászólásáraSzia. Mennyibe került az új lánc?
Nekem is feszesebb a két széle, a közepe belóg
Válasz medikus #11092. hozzászólásáraDehogy van az túlhuzva,rájöttünk mi a baja,a közepe mindig foghegyre megy,laza a közepe. A szele meg feszes,most kapott uj lancokat igy fasza lett.
Válasz kori01 #11091. hozzászólásáraTúl van húzva a lánc!!!!!!!!!!!!!!!!!
Válasz medikus #11090. hozzászólásáraPersze hogy az azt értem,de nem megy le hanem fent marad.
Amúgy rájöttünk miért ugrik át.
A ferde lécek el vannak csavarodva,a középső kereken ugrik mindig át.