Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR406.67 FtUSD390.93 FtCHF432.71 FtGBP500 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz medikus #10890. hozzászólásáraItt olvastam , és működik,azt is itt olvastam hogy a kuki kosárral vágom a kalaszost,az is működik második szezont vágtam így.
Válasz R Sándor #10880. hozzászólásáraA fordulatot mindenképp emeld meg!!!!Nagyon sokat számít! Ha még utána is érdekel,akkor kamera!épp most szereltem egy havernak,traktor hátuljára!A kamerának csak áram kell,antennával küldi a jelet a monitorra!20 körül volt!Alin jött!2 kamera van a monitorral!Nekem nincs szelelő bepakolós bajom.
Válasz medikus #10878. hozzászólásáraBócsán érdeklődtem holnap kapok választ.
A faragás nekem nem lenne gond, és a sok segítségért hálaképp inkább Öntől venném meg.
Válasz medikus #10876. hozzászólására Ha lesz időm teszek valami visszajelzést mielőtt elkezd a szelelőbe torlódik a mag jelezzen , meg annyi hogy kukiba 2200 ig fogom pörgetni , tavaly mindenben 2000 ig volt forgatva.
Válasz medikus #10876. hozzászólására Nem küzdöttem csak nehéz eldönteni hogy mennyire nyomjam neki, A kettes teljes le variálva az hány km/h ?? Mert egy két pöccintés tolok max a variátoron úgy vágom kb. Mondjuk én 5 soros zúzós asztallal megyek. egszer tettél fel egy táblázatot a sebesség fokozatokról , ha nem megterhelő felteszed?
Válasz kori01 #10868. hozzászólásáraNincs állítható rosta!Gyári szerelék!Olyan még nem volt,hogy azon szórjon,csak egyszer,amikor fagyosan szedtem,és a kukorica bajusz eldugította a felső rostát!Zuzmósan!Vártunk vele,és utána semmi baj!
Válasz R Sándor #10867. hozzászólásáraOtt már nem hiszem hogy felvarialva megy,inkább lefelé viszi.
Vagy szórja ki a seggén a magot.
Bár úgy szoktam hogy a rosta jobban megvan nyitva így koszosabban dolgozik de nem csorgat,a szemetet meg úgyis levonják.
Nálunk mindig fix százalékot vonnak le.
Válasz R Sándor #10856. hozzászólásáraGondoltam hasonlóra, csak féltem el ne hajlítsa
De tulajdonképp, ha egyenletesebben vinné, akkor nem is kapna olyan nagy terhelést
Így már hogy működik ki merném próbálni
De szerintem ezt már lekinozzuk.
Köszönöm
Válasz ...:::Pisti:::... #10854. hozzászólásáraNekem a konzolcsigàn lévő 4 bedobó új össze van kötve egy szállító szalagbol kivágott gumi lappal Ami seper befelé mindent szerintem ez valamit segít a csötörö mön volt így ,onnan koppintottam
Válasz medikus #10848. hozzászólásáraMert vagy gázos, vagy magas
Nem viszi a csiga befelé, de ha elkap ég nagyot akkor úgy be vágja, hogy azthiszem szétszakad minden a dobban
Válasz ...:::Pisti:::... #10847. hozzászólására Az a szívás az egészben hogy a 4 tonnás ugyan igy néz ki , pedig nem szórom el többször is ellenőriztem , a
nap folyamán. kb 1 szemet találok ami nem liha 2 négyzetméteren.
13741 hozzászólás
Válasz R Sándor #10889. hozzászólásáraAzt kukoricában amúgy is leszoktuk venni.
Vagyis kiiktatni.
Válasz medikus #10890. hozzászólásáraItt olvastam , és működik,azt is itt olvastam hogy a kuki kosárral vágom a kalaszost,az is működik második szezont vágtam így.
Válasz R Sándor #10889. hozzászólásáraÚgy csinálsz mint a Claasosok!
Válasz medikus #10888. hozzászólásáraÍgy is túl tiszta, még a kalaszvisszahordo rol is le veszem a szijjat hogy ne menjen feleslegesen
Válasz R Sándor #10887. hozzászólásáraNekem alul 12 lyuk rosta van.Napraforgóra meg 9-es!
Válasz medikus #10886. hozzászólásáraAlul semmit felül pikkejest végig, olyat mint az előbbi képen van a dominatorban
Válasz R Sándor #10885. hozzászólásáraA szelelő csapágyházán nem sok por lehet! Onnan biztos rálátna a rosta végére!Milyen rostát használsz?
Válasz medikus #10884. hozzászólásáraÉs a portól fogok látni valamit ?
Válasz R Sándor #10880. hozzászólásáraA fordulatot mindenképp emeld meg!!!!Nagyon sokat számít! Ha még utána is érdekel,akkor kamera!épp most szereltem egy havernak,traktor hátuljára!A kamerának csak áram kell,antennával küldi a jelet a monitorra!20 körül volt!Alin jött!2 kamera van a monitorral!Nekem nincs szelelő bepakolós bajom.
Válasz ...:::Pisti:::... #10881. hozzászólásáraÉn dominátorba gyártottam belőle rostát,azért vettem!Csinálni kell egy keretet 20 as zártszelvényből,és rászabni!Dominatorban így nézett ki!
Válasz R Sándor #10879. hozzászólására
Válasz medikus #10878. hozzászólásáraBócsán érdeklődtem holnap kapok választ.
A faragás nekem nem lenne gond, és a sok segítségért hálaképp inkább Öntől venném meg.
Válasz medikus #10876. hozzászólására Ha lesz időm teszek valami visszajelzést mielőtt elkezd a szelelőbe torlódik a mag jelezzen , meg annyi hogy kukiba 2200 ig fogom pörgetni , tavaly mindenben 2000 ig volt forgatva.
Válasz medikus #10876. hozzászólására Nem küzdöttem csak nehéz eldönteni hogy mennyire nyomjam neki, A kettes teljes le variálva az hány km/h ?? Mert egy két pöccintés tolok max a variátoron úgy vágom kb. Mondjuk én 5 soros zúzós asztallal megyek. egszer tettél fel egy táblázatot a sebesség fokozatokról , ha nem megterhelő felteszed?
Válasz ...:::Pisti:::... #10877. hozzászólásáranem lehet! A 16-os szélesebb gép!
Válasz medikus #10874. hozzászólásáraSimán bele lehet tenni a 14be?
Gondot okoz, hogy kicsivel nagyobb a lyuk?
Válasz R Sándor #10875. hozzászólására Mint ha tavaly is ezzel küzdöttél volna!
Válasz medikus #10869. hozzászólására A magfelhordó láda kapacitása , ha nagyon nyomom neki belemegy a kuki a szelelőbe.
Válasz ...:::Pisti:::... #10873. hozzászólásáraVan egy 16-ba való,de azon nagyobbak kicsivel a nyílások,pikkelyek!
Válasz medikus #10872. hozzászólásáraÉrtem, köszönöm.
Fogalmam se volt, hogy mennyi lehet az ára.
A zsalust nem akarnám szétverni kukiban
Válasz ...:::Pisti:::... #10871. hozzászólásáraA bontott mindig alku kérdése!Egy lyuk rosta 30, az is ott mozoghat!
Válasz medikus #10870. hozzászólásáraÜdv.
Olyan tökgyalu felső rostát nem tud valaki?
Mennyi lehet egy olyan bontva mondjuk?
Válasz kori01 #10868. hozzászólásáraNincs állítható rosta!Gyári szerelék!Olyan még nem volt,hogy azon szórjon,csak egyszer,amikor fagyosan szedtem,és a kukorica bajusz eldugította a felső rostát!Zuzmósan!Vártunk vele,és utána semmi baj!
Válasz R Sándor #10867. hozzászólásáraA baj az,hogy nincs 100 mázsás!Csak 85-90!De abban símán.mi lenne az akadály?
Válasz R Sándor #10867. hozzászólásáraOtt már nem hiszem hogy felvarialva megy,inkább lefelé viszi.
Vagy szórja ki a seggén a magot.
Bár úgy szoktam hogy a rosta jobban megvan nyitva így koszosabban dolgozik de nem csorgat,a szemetet meg úgyis levonják.
Nálunk mindig fix százalékot vonnak le.
Válasz medikus #10864. hozzászólásáraA 100 mázsás kukiban 6-al mész??
Válasz 44claasgarantos #10865. hozzászólásáraMásodik!!Jól felvariálva!
Hanyadik sebeség egyes vagy második
Válasz medikus #10863. hozzászólására6-7!!!!!km/h!
Válasz 44claasgarantos #10862. hozzászólására6-6km6h!
Kukoricsában hanyadikal szoktatok menni
Az igen
Hát én még kezdő vagyok
De mindig tanulok
Válasz R Sándor #10856. hozzászólásáraA miénken lemezzel van összekötve.
Válasz ...:::Pisti:::... #10854. hozzászólásáraA miénk úgy van beállítva hogy elöl 2ujjnyi a hézag hátul meg épp hogy elforogna dob,ez a legjobb azóta semmit nem dob vissza.
Válasz ...:::Pisti:::... #10857. hozzászólásáraAz Fka nyeli!
Válasz R Sándor #10856. hozzászólásáraGondoltam hasonlóra, csak féltem el ne hajlítsa
De tulajdonképp, ha egyenletesebben vinné, akkor nem is kapna olyan nagy terhelést
Így már hogy működik ki merném próbálni
De szerintem ezt már lekinozzuk.
Köszönöm
Válasz ...:::Pisti:::... #10854. hozzászólásáraNekem a konzolcsigàn lévő 4 bedobó új össze van kötve egy szállító szalagbol kivágott gumi lappal Ami seper befelé mindent szerintem ez valamit segít a csötörö mön volt így ,onnan koppintottam
Válasz ...:::Pisti:::... #10851. hozzászólásáraHolnap én is megpróbálom a 2,5méteres vadkenderesben!
Válasz R Sándor #10853. hozzászólásáraAdtam, köszönöm. A rengeteg Kóró miatt nem egyenletesen megy befele
Válasz ...:::Pisti:::... #10851. hozzászólásáraAdj neki óriási dobhézagot ,
Válasz ...:::Pisti:::... #10849. hozzászólására Talán 170-180 de ez csak tipp. teljesen felemelt asztallal még bevisz kb 50-60 cm szárat.
Válasz medikus #10848. hozzászólásáraMert vagy gázos, vagy magas
Nem viszi a csiga befelé, de ha elkap ég nagyot akkor úgy be vágja, hogy azthiszem szétszakad minden a dobban
Válasz ...:::Pisti:::... #10847. hozzászólására Az a szívás az egészben hogy a 4 tonnás ugyan igy néz ki , pedig nem szórom el többször is ellenőriztem , a
nap folyamán. kb 1 szemet találok ami nem liha 2 négyzetméteren.
Válasz R Sándor #10846. hozzászólásáraMilyen magasra nőtt?
Válasz ...:::Pisti:::... #10845. hozzászólásáraMiért küszködsz?
Válasz R Sándor #10846. hozzászólásáraAkkor jól saccoltad múltkor 0.4 ha ból
Válasz medikus #10842. hozzászólására Ma kezdtem az le 25-öt, napra betéttel kemény 27 mázsa körül/ha.
Válasz medikus #10844. hozzászólásáraMár csak vagy 4 - 5 ha
Az orossal küszködök
Válasz ...:::Pisti:::... #10843. hozzászólásárahány Ha?Mivel vágod?
Válasz medikus #10842. hozzászólásáraMég van egy kis szotyi