Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak651 FtBenzin árak635 FtEUR411.69 FtUSD399.52 FtCHF438.21 FtGBP488.76 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz gabika82 #8939. hozzászólására Kormányfék , félfék ki hogy mondja a kormányoszlopon van egy kar azzal tudod működtetni és akkor csak az egyik oldali fék fog fogni fékezéskor, vagy csak a jobb, vagy csak a bal, biztos be van rohadva hagy a fenébe.
Egynapi árpa aratás után telerakja a hütöt és melegszik,pedig zár jól a hütömaszk.Szecskázok persze.Másnál is van ilyen jelenség???Ma kidobáltam a hütözsalu lemezeket is nem lehet takaritani rendesen a hütöt.Holnaptól búza jön az rendre megy remélem már nem lesz gond a höfokkal,pedig még nincs is meleg.
a nyomástartó szelepet cseréld ki az adagolón, vagy tekerd vissza(van hogy kilazul a rugó), és nézd meg a tápszivattyúban meg van e minden rugó, van hogy megeszi a kis rugót a gázolaj :D
Még eggy kérdés lelevegősödik a gép ha felpumpálom a tápszivatyút a szűrő megtellik azt felszivja és megáll megint felnyomom megint megy megintleáll valaki esetleg járt már igy?
Válasz medikus #8932. hozzászólásáraNa örülök neki!ma bekerült a motor a gépbe köszönöm asegitséget a töltés állitáshoz is sikerült belőni faszányosan eddig nagyom szépen ketyeg aztán a vallatásnál kiderül!
Még annyi hogy van benne alul a központositó és ugye az enyémbe ahol ráül a szűrő a csőre két oldalt ki volt furva namost amit neten talátam az meg nincs ennek lehet jelentősége illetve még annyi hogy ezt a műanyagot dolomitbol csináltam meg esztergával és ugyan olyan hosszúra gyagyjam a cső hosszát mint a régi nem elég annak ha épp olyan hosszú hogy megvezesse a szürőt?
Válasz gabika82 #8926. hozzászólására Az olajnyomás nyomta össze , szűrőcsere és menni fog,ilyenkor az a jelenség hogy gázadásra csökken az olajnyomás nem nő, figyeld az olajnyomás mérő órát és ha ez van akkor szűrőcsere.
Válasz gabika82 #8926. hozzászólásáraOtt nyomás van,nem szívás!!!Attól lehet hogy nem nyelte eléggé az olajat!Persze a kerülő szelepen el kellene hogy engedje,de előfordul!
Sziasztok! Ifa motoron az olajszűrőnél a papirbetétsest ma cserélni akartam levettem a feldelét a szűrő közép tájba össze volt szivva mintha van a közepébe a műanyag központositó az is allig tudtam kibányászni őket szerimtetek mi miatt járhatott igy? Az olaszűrőt amugy tavaly cseréltem nem régi
Válasz medikus #8903. hozzászólásáraMuszaj volt ..képen nem látszik anyira de nagyon feljött benne a zöld.Olyankor meg nem vág rendesen a kasza ha lent vágom. Szárazság volt és nemhatott a vegyszer 100%osan .
Ifa motornál az eggyik hüvelyt kikelett cserélni mert meg volt repedve szerintetek a többi 3 nem cserélem akkor lehet valami baja a többi csak gyűrűzve lenne
Egy első kereket vadászok, lehetőleg jó 80-90%-osat, Szolnok megye és környékéről. Hab a tortán ha balos és nem egy fél kombájn árát kérik érte.
Ha tud valaki valami hasonlót, légyszi szóljon.
Már fele más gumival vettük jó régen, és már most igazán megérett a cserére. Még lehet a gyári van rajta (pneumant).
Válasz Bejja #8884. hozzászólásáraNekem a szívó csövek bilincsei voltak meglazulva a tartálynál, falsot szívhatott és emiatt lassan működött, egy próbát megér ránézni arra is.
13739 hozzászólás
Válasz gabika82 #8939. hozzászólására Kormányfék , félfék ki hogy mondja a kormányoszlopon van egy kar azzal tudod működtetni és akkor csak az egyik oldali fék fog fogni fékezéskor, vagy csak a jobb, vagy csak a bal, biztos be van rohadva hagy a fenébe.
Válasz medikus #8938. hozzászólásáraRendbenmégeggy kérdés eez az orbit elött micsoda?
Válasz gabika82 #8934. hozzászólásáraAmíg kiérsz vele a gabona táblába!!!!!!!!
Egynapi árpa aratás után telerakja a hütöt és melegszik,pedig zár jól a hütömaszk.Szecskázok persze.Másnál is van ilyen jelenség???Ma kidobáltam a hütözsalu lemezeket is nem lehet takaritani rendesen a hütöt.Holnaptól búza jön az rendre megy remélem már nem lesz gond a höfokkal,pedig még nincs is meleg.
a nyomástartó szelepet cseréld ki az adagolón, vagy tekerd vissza(van hogy kilazul a rugó), és nézd meg a tápszivattyúban meg van e minden rugó, van hogy megeszi a kis rugót a gázolaj :D
Még eggy kérdés lelevegősödik a gép ha felpumpálom a tápszivatyút a szűrő megtellik azt felszivja és megáll megint felnyomom megint megy megintleáll valaki esetleg járt már igy?
Válasz gabika82 #8933. hozzászólásáraApropó meddig járassam a motort? Mieött aratnák vele hüvely dugó régi gyűrűzve lett főtengely köszörülve hengerfejek felujitva adagoló porlasztók!
Válasz medikus #8932. hozzászólásáraNa örülök neki!ma bekerült a motor a gépbe köszönöm asegitséget a töltés állitáshoz is sikerült belőni faszányosan eddig nagyom szépen ketyeg aztán a vallatásnál kiderül!
Válasz gabika82 #8931. hozzászólásáraMi is!
Válasz gabika82 #8930. hozzászólásáraerre gondoltam
Még annyi hogy van benne alul a központositó és ugye az enyémbe ahol ráül a szűrő a csőre két oldalt ki volt furva namost amit neten talátam az meg nincs ennek lehet jelentősége illetve még annyi hogy ezt a műanyagot dolomitbol csináltam meg esztergával és ugyan olyan hosszúra gyagyjam a cső hosszát mint a régi nem elég annak ha épp olyan hosszú hogy megvezesse a szürőt?
Rendben köszönöm!
Válasz gabika82 #8926. hozzászólására Az olajnyomás nyomta össze , szűrőcsere és menni fog,ilyenkor az a jelenség hogy gázadásra csökken az olajnyomás nem nő, figyeld az olajnyomás mérő órát és ha ez van akkor szűrőcsere.
Válasz gabika82 #8926. hozzászólásáraOtt nyomás van,nem szívás!!!Attól lehet hogy nem nyelte eléggé az olajat!Persze a kerülő szelepen el kellene hogy engedje,de előfordul!
Sziasztok! Ifa motoron az olajszűrőnél a papirbetétsest ma cserélni akartam levettem a feldelét a szűrő közép tájba össze volt szivva mintha van a közepébe a műanyag központositó az is allig tudtam kibányászni őket szerimtetek mi miatt járhatott igy? Az olaszűrőt amugy tavaly cseréltem nem régi
Válasz Gyurkesz1 #8922. hozzászólásáraAmit cseréltél,tömíti az oldalfalat!
Válasz dracke #8923. hozzászólásáraNem biztos hogy van benne!!!!!!!!!!!!Jobb oldalt a kuplungharang mögött-alatt keresd!!!
Tud valaki segiteni hogy a váltoba holtalálhato a km ora jeladoja? Vagy megmutatni ?
Válasz medikus #8921. hozzászólásáraMost hirtelen nemtudom melyik gumira gondolsz.
Válasz Gyurkesz1 #8920. hozzászólásáraA 2 gumi oldalt jól zár egymáson!A rázóasztal,és a rostaszekrény illesztésénél!
Válasz medikus #8919. hozzászólásáraCsak az egyik oldalt.
Válasz Gyurkesz1 #8907. hozzászólásáraMind két oldala ilyen?
Válasz csoppika #8917. hozzászólásáraMás!
Válasz R Sándor #8916. hozzászólásáraVagyis más a lánckerék?
Válasz csoppika #8914. hozzászólására A gabonásnak ritkább az osztása a láncnak.
Válasz csoppika #8914. hozzászólásáraSzerintem nem!!!!
Sziasztok. A klado fka kukorica ferde láncát simán be lehet tenni a gabona ferdébe?
Válasz medikus #8912. hozzászólásáraKöszönöm szépen!
Válasz gabika82 #8911. hozzászólásáraIgen.
Ifa motornál lendkerék felöli az 1 henger?
Válasz Kovika84 #8908. hozzászólásáraOtt bisztos nem...most volt kint a rázóastal és ment rá ujj gumi.
Válasz Kovika84 #8908. hozzászólásáraOtt bisztos nem...most volt kint a rázóastal és ment rá ujj gumi.
Válasz Gyurkesz1 #8907. hozzászólásáraRázóasztal szélén a gumitömítés milyen állapotban van? Nem lehet hogy ott hullik be?
Hello...nemtudjátok hogy honnan rakja be oda a szelelő felé nekem a töreket??
Válasz Anicska #8905. hozzászólásáraAz a jobbik eset!
Válasz medikus #8900. hozzászólásáraMost az olaj szűrő volt a gond.
Válasz medikus #8903. hozzászólásáraMuszaj volt ..képen nem látszik anyira de nagyon feljött benne a zöld.Olyankor meg nem vág rendesen a kasza ha lent vágom. Szárazság volt és nemhatott a vegyszer 100%osan .
Válasz Gyurkesz1 #8902. hozzászólásáraDerékon vágod?
Tegnapi árpa vágás.
Válasz Anicska #8899. hozzászólásáraSzivattyú meghajtás?
Kezdődik...csak a szervót mozgatja a hidraulika más minden áll ...hol keressük a hibát?Köszönöm előre is a segítségeteket!
Ifa motornál az eggyik hüvelyt kikelett cserélni mert meg volt repedve szerintetek a többi 3 nem cserélem akkor lehet valami baja a többi csak gyűrűzve lenne
Válasz atisgyulai #8895. hozzászólásáraA használt mind olyan hogy kuka,jó ha egy szezont kivisz!Van nálam vagy 4db felnin!Mind cserélt!
Válasz medikus #8894. hozzászólásáraköszönöm szépen!
Üdv!
Egy első kereket vadászok, lehetőleg jó 80-90%-osat, Szolnok megye és környékéről. Hab a tortán ha balos és nem egy fél kombájn árát kérik érte.
Ha tud valaki valami hasonlót, légyszi szóljon.
Már fele más gumival vettük jó régen, és már most igazán megérett a cserére. Még lehet a gyári van rajta (pneumant).
Válasz Bejja #8893. hozzászólásáraHa gyenge a kis szivattyú,a nagy elszívja az olajat!hála az azonos szívócsőnek!
Válasz Kovika84 #8892. hozzászólásáraTeljesen száraz a csatlakozásnál nincs olaj....
Válasz Bejja #8884. hozzászólásáraNekem a szívó csövek bilincsei voltak meglazulva a tartálynál, falsot szívhatott és emiatt lassan működött, egy próbát megér ránézni arra is.
Válasz Bejja #8884. hozzászólásáraPersze nem is egyszer!