Hirdetés
Fórum
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Agrártámogatások kifizetése új
- Húsmarhatartás a Kárpát-medencében új
- Munkabérek a mezőgazdaságban új
- De gáz a gáz!!!!!!! új
- Gazdálkodási napló/táblatörzskönyv új
- Gázolaj jövedéki visszaigénylés új
- Faapríték fűtés-tüzelés új
- Erdőtelepítési támogatás új
- Vadászat, vadgazdálkodás, vadászati jog – minden ami vadászat....... új
Cikkajánló
Hiába drágulnak a szántók, így is olcsók vagyunk Európában – persze, mihez képest...
Így sem kis anyagi teher vár arra, aki most alapozná meg gazdaságát...
Hirdetés
2450 hozzászólás
Válasz #996. hozzászólásra
Nem !Neked tettem fel pl.nézegetni
Válasz #999. hozzászólásra
Tehát, nekem a gyűjtőszekrényben lévőkkel van ez inkább. Az ürítésnél csak a hajlott ház a baj. Egyesek szerint ezért is törhette a kukoricát (gyűjtőcsiga).
Válasz #997. hozzászólásra
Az nem baj, nem passzos, különbem szorulna nyitás-csukáskor.
Válasz #996. hozzászólásra
Dehogy is! Ezekre cibál
Van olyan valaki aki tudja, hogy az 516-os csigái és házai között mekkora lehet a hézag? Nekem az újjam befér.
Heló! Ezeket árulod?
Szeva! Igen, érdekel. Köszönöm!
Válasz #991. hozzászólásra
Szia!
Te irtad,h lassan ég vagy mi....
Én erre irtam,h nem viccelek,a srác darabokra össze vágta a 516osát!Nem gunyólodom,meg semmi,de ez igy történt!Újtikoson van egy 516-os bontva!Ha érdekel,akkor pár képet csinálok róla!
Válasz #990. hozzászólásra
Csákó! Ez poén lett volna.
Válasz #988. hozzászólásra
Most nem fikázom a gépedet,csak ő tényleg össze vágta!!!
Mára csáó, az asszonnyal is foglalkoznom kell!
Válasz #986. hozzászólásra
Kössz! Nem rossz megoldás, csak az a baj hogy sokáig ég.
A szűrőket minden évben cserélem, másikat takarítom. Igen be lehet rakni mellé, de helyette kellene. Most tényleg nem tudom az árakat, de ha azt mondom 10000ft te hanyatdölve röhögsz. Szerintem!
Válasz #985. hozzászólásra
Nekem nincs,csak láttam már néhányat szétbontva!Van egy pl a Pest-Szeged autópálya mellett is!Meg volt egy itt Polgáron is,majd ha találkozom a tulajal,akkor megkérdem,h van e vmi alkatrésze!Ő pl szétvágta lángal az egész gépet!
Vásárolgatnák hozzá alkatrészeket, meg tuningolnám. Egyben hiányos gépet adnál?
Válasz #980. hozzászólásra
Joni az felejtős ,annyit ér a vzérlőtömb mint a fél kombájnod (nem lenézés bocs),de berakhatsz pluszba a mechanikus mellé egy elektrohidrót is a plusz dolgokra
Válasz #981. hozzászólásra
Szűrőket nézd át még azért .
Válasz #980. hozzászólásra
Helló!Bocs,csak bele olvastam!Bontott 516-os kellene?!
Nem tudom az árakat, de a 3 körösből 2 kellene. 516-osnak manuálisból 6+1 körös. Az olaj tiszta, megfelelő a szint, elvileg a hőfok is. Lehet hogy cserélnem kellene? 2 éve van nállam, elő.tul. nem tudom cserélte-e.
Ja, már püspökladányba láttam egy kiéget dzsonit, de nem mentem még utánna. Az országba meg nem nagyon tudok bontót, fölleg újjabb gépekkel.
Válasz #977. hozzászólásra
Nekem a 14-eskevés olajnál csinál ilyet igaz az hidegen is meg melegen is rezonál .
Válasz #977. hozzászólásra
Mennyit érne neked egy 3 körös elektrohidr szelep?
Szerintem inkáb mint mikor az olaj szalad acsőben és az berezonál. Leginkább mikor az asztalt emelem-sűlyeztem.
Válasz #975. hozzászólásra
Nem olcsó sajnos az olyan . Valami bontott vagy kiégett újabb gépet nézz meg hátha valahol szerencséd van és találsz hozzá .
Hidraulikára már gondoltam a terelőlemeznél és a magtetőnél is, de nem jutok előre a elektro-hidroszelepekben. Sehol nem tudnak segíteni, csak a gyárival zsákos pénzért.
Válasz #973. hozzászólásra
Csilingelő hangal kopog indításkor és leállításkor ?
Szerintem se kell, csak elgondolkodtam. Meg több hiba, ami több bajjal jár. Kérdes még lenne, ma jutott eszembe mikor beindítottam. Hidegen a hidraulika csendben szépen dolgozik, de melegen már zajos és mintha kopogna indítás valamint megálításakor( hidraulika)?
Válasz #967. hozzászólásra
Köszönöm és remélem a nyáron tudok élni a lehetőségel majd . És miért nem alakítod át a terelőlemez és a terelő mozgatását hidraulikusra .
Kössz!
Válasz #969. hozzászólásra
Szerintem fölösleges már a váltó bele így is megy 20 körül ha jó mindene .
Még azon tűnődtem, hogy miért van kettő hidromotorja. Miért nem egy és hozzá egy 2-3 sebességváltó, de még ilyen verziót is eltudnák képzelni benne.
Válasz #967. hozzászólásra
Nem semmi amit csinálsz,gratula
Lehet, de ahoz ki kell szálni. Nem vagyok lusta meg nagyképű, azért könnyebb így. Meghát én inkáb bérbe megyek, ott meg az idő pénz. Ha meg akarod nézni a gépet, bármikor szívesen látunk.
Válasz #965. hozzászólásra
A terelőlapot kár szerintem elektromosan mozgatni , inkább tegyél rá egy erős kart és magad billentsd át .
Ha mindent nem is, de kényelmesebben.
Válasz #962. hozzászólásra
Nem vagy semmi ember mident elektromosan akarsz mozgatni a gépen ? Egyszer megnézném a gépedet .
Gépem!
Jó-jó, de nem igazi. Kézzel lassú, autómatikusan lenne faja. Haver majdnem egy éve készíti az autómatikát hozzá. Szecskázó terelőjét is így mozgatom, csak a mikrokapcsolók nem bírták. Valamint a szalmaterelő lapot is így, csak ott a mozgató motor nem bírta.
Válasz #960. hozzászólásra
Nem semmi a megoldása ötletes nagyon .
hiba javítva
Háj! Nekem is ég a tárolója, de már készül a szín. Itt a magtető. Jobb oldali kapcsolóval irányítom, mind kettő végállást lámpa jelzi. A képen még nem teljesen van kinyitva. A tartályban még egy telítetségjelző is van.
Válasz #957. hozzászólásra
Eddig nekem ezen a télen meg az előzőn nem volt benne sgér igaz az ég alatt áll a gép . előtte bent volt a magtárban de akkor mindent megrágtak ezek a dögök .
Tudom, de ezeket a férgeket ígyse meg úgyse lehet kijátszani. Mindet tönkre tesznek, ha modjuk van rá. Én minden szezon végén kibelelem a farát, a dobkosarat valamint az összes takarító nyílást.
Válasz #955. hozzászólásra
Én Bács megyei vagyok Mélykút .
A 14-esnél ha jól tudom az asztal fel le , motolla előre hátra , űrítőcsiga ki-be . És ez mind a variátor karon rajta .
A sok vezetéknek az a baja hogy az egerek mgrághatják .
Szeva "Hús futár"! Megkérdezhetem te merre vagy. A karrol mitt vezérelsz gombbal?
Ja, nem is rossz az ablaktörlő moci. Érzékelést meg eggymás után elhelyezett érintkezőkre gondoltam. Bent leddek jelzik a mm-t , igaz lessz egy pár vezeték, de mindent a cél érdekében.
Volt claas-som. Igaz parcella de claas, a péntárcát csak ez érdekli. Nem sok gondom volt vele, 40-et betöltötte. Azért mondjuk itt is nyitni kell a pénztárcát. Volt egy ismerősöm neki is volt egy 105 vagy 106 osa, de sokat panaszkodott rá. Visszasírta az 514-est.
Válasz #950. hozzászólásra
A rosta állító aza legegyszerőbb mert egy sima ablaktörlő motor is jó oda csak valami érzékelő kell emi leadja a jelet egy mutatóra hogy lásd mennyit állítottál .