Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak660 FtBenzin árak641 FtEUR412.71 FtUSD400.32 FtCHF438.6 FtGBP489 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #739. hozzászólásra
Ez igaz,de egykis vízzel ezen könnyen lehet segíteni....Engem azonos szériákba mindíg az erősebbek szoktak megfogni:-))))))))))
én amitt ismerek megbizhatónak látomm!nekünk iss dolgozott sokatt anno,persze megjegyzem a difit 1 éves korára cserérni kellett))))))nekünk meg az öregben 23000 óra után is eredeti)))
Ha összetört volna persze hogy cserélem de csak kicsit kopott volt mert szárazon járt . Megtömtem zsírral jó vastagon és azért volt kenése végig így kibírta .
Válasz #710. hozzászólásra
Felénk a terület végén a dűlőn álltak és oda jártunk ki üríteni csak pont olyan a terület hogy 2 fordulót nem bírki a tartályom 1 forduló meg csak 2/3-ad tartály . Nagyon lassú volt a munkám a 14-essel .
Válasz #693. hozzászólásra
Mi a gépeseket az úton pakoljuk,úgy hogy az elsőért bejönnek,a pótokat meg a 6920-as szokta megrakatni,és a kövön vagy a jó úton összeakasztanak.
Válasz #686. hozzászólásra
Csak akkor venném ha beindul a motor ha nem indul akkor marad ahol van . A csapágyakat csak azt cserélném ami beállt végleg ami forog kicsit azt kitömném zsírral utána ha kész lennék akkor lenne egy 2-3 órás járatás az udvarban full gázon bekapcsolt cséplő rendszerrel és ami a járatáskor nem álltbe csapágy megint megzsiroznám és lehetne menni . A 14 Dob csapágyával is úgy jártam hogy zörgött nagyon kuki előtt (teljesen száraz volt , cserélni kellet volna ) Jól megtömtem zsírral és lehetett menni aratni . 40Ha kukit levágtam, vele majd tavszra cserélem azt a csapágyat
2450 hozzászólás
Válasz #747. hozzászólásra
minek abba fagyálló???????????)))))))
a John Deere meg a Rába ezeknek nincs párja a traktorokban
Válasz #745. hozzászólásra
jo de nem tudok még mindig semit rola
Válasz #744. hozzászólásra
"Szarvas" hegyek!!!!!! :-)))))))))))))))))))))
Válasz #743. hozzászólásra
Én nem mondom hogy nem jo mert szuper gép de nem vizezek mert inkáb fagyálo kelene az meg drága
Válasz #744. hozzászólásra
DDDDDDDDDDDD
Válasz #741. hozzászólásra
Annyiért viheted a miénket!!
hát igy végig néztem az oldalt és szép zöl
Válasz #739. hozzászólásra
Ez igaz,de egykis vízzel ezen könnyen lehet segíteni....Engem azonos szériákba mindíg az erősebbek szoktak megfogni:-))))))))))
Válasz #740. hozzászólásra
egygazdája volt az elsö perctöl
Válasz #738. hozzászólásra
1,5 milla
Válasz #736. hozzászólásra
az penge!!!!sokat hallani nade ennyitt még nem hallotam!!!!
Válasz #735. hozzászólásra
szerintem kevés a sulya az erejéhez képest hamar rugta magát meg patogot.
Válasz #733. hozzászólásra
ha veszel 3+1 est vegyél. árba milyet gondoltál?
Válasz #729. hozzászólásra
nem tudom miért adjael talán ujjabbat akar venni,cserébe nem hiszem hogy bele megy
Válasz #731. hozzászólásra
It felén kis van egy4000 szériáju és 30000ezret m,ent a motorja
Válasz #732. hozzászólásra
Nemtom miért,hisz külsőleg 100%-ra ugyanaz......
Válasz #726. hozzászólásra
Erre nem emlékszem,pedig szerintem én adtam "ki" minda két gumit.
Válasz #731. hozzászólásra
a 7820 az nálunk isten
Válasz #728. hozzászólásra
három napot ment nálam és jo mert ténleg jo de nem az esetem
Válasz #712. hozzászólásra
én amitt ismerek megbizhatónak látomm!nekünk iss dolgozott sokatt anno,persze megjegyzem a difit 1 éves korára cserérni kellett))))))nekünk meg az öregben 23000 óra után is eredeti)))
Válasz #725. hozzászólásra
A 78-ra pont jó ez a rabe-eke,mi 8100-al húztuk.
Válasz #721. hozzászólásra
Miért adja el ? Szerinted elcserélné egy MDW514-re ?
Válasz #723. hozzászólásra
És miért??Énis próbáltam 6620-at,nekem tökugyanaz volt,csak gyengébb.......
Válasz #716. hozzászólásra
Ha összetört volna persze hogy cserélem de csak kicsit kopott volt mert szárazon járt . Megtömtem zsírral jó vastagon és azért volt kenése végig így kibírta .
Válasz #715. hozzászólásra
kondorosra hoztuk
Válasz #722. hozzászólásra
akad de a 6620 a kedvencem.mert retentö mozgékony
Válasz #720. hozzászólásra
No mi is ezért húzattuk be a pótot a traktorral.........
Válasz #719. hozzászólásra
volt szerencsém probálni és vélemény nekem nem jöt be
Válasz #718. hozzászólásra
Van 7820-ad??
Válasz #713. hozzászólásra
ismerem én hirdettem neki itt az agroinformon.
Felénk a terület végén a dűlőn álltak és oda jártunk ki üríteni csak pont olyan a terület hogy 2 fordulót nem bírki a tartályom 1 forduló meg csak 2/3-ad tartály . Nagyon lassú volt a munkám a 14-essel .
Válasz #712. hozzászólásra
Miért gondolod ezt???? Ugyan az mint a 6620.....Sőt,azon vastagabb vasak vannak.....
Válasz #711. hozzászólásra
Na meg van a 7820 az szerintem a farkán viszi.azal a 213 loval
Válasz #714. hozzászólásra
na abból nem engednek mert akkor nincs teljesitmény!!
Válasz #707. hozzászólásra
Csak a hidraulika is húzos szokott lenni!Tavaly egy beállt csapágy miatt égett ki teljesen egy Claas Commondor itt Polgáron!
Válasz #703. hozzászólásra
Igen,ezt már én is írtam Neked!! A gumit szarvas felé vittétek?
Válasz #711. hozzászólásra
Lehet arol leveni ha baj van.
Válasz #703. hozzászólásra
Van nálatok egy Claas Commandor esetleg tudod ki a gazdája ?
A 6920 az egy szar széria.
Válasz #706. hozzászólásra
itt nálunk 41 Ak talajoknál a 6920 s 2 lábra ágaskodva viszi néha a 4-es RW albatroszt))))))))))
Válasz #693. hozzászólásra
Mi a gépeseket az úton pakoljuk,úgy hogy az elsőért bejönnek,a pótokat meg a 6920-as szokta megrakatni,és a kövön vagy a jó úton összeakasztanak.
Válasz #708. hozzászólásra
Nana a tizcenti felénk még nem munka méjség rapcének meg vetö ágyat csinálni meg nem 30 centi mélyen kell.
Válasz #705. hozzászólásra
az egy dolog!!!!!!!!!!!!!!10 centin ........a 6310 iss huzza!!!!!
Válasz #686. hozzászólásra
Csak akkor venném ha beindul a motor ha nem indul akkor marad ahol van . A csapágyakat csak azt cserélném ami beállt végleg ami forog kicsit azt kitömném zsírral utána ha kész lennék akkor lenne egy 2-3 órás járatás az udvarban full gázon bekapcsolt cséplő rendszerrel és ami a járatáskor nem álltbe csapágy megint megzsiroznám és lehetne menni . A 14 Dob csapágyával is úgy jártam hogy zörgött nagyon kuki előtt (teljesen száraz volt , cserélni kellet volna ) Jól megtömtem zsírral és lehetett menni aratni . 40Ha kukit levágtam, vele majd tavszra cserélem azt a csapágyat
Válasz #704. hozzászólásra
Hát mit akkarnék a szántáson kivül a talaj meg vegyes.
Válasz #696. hozzászólásra
a 7,20 as kombinátort huzta.
Válasz #700. hozzászólásra
talajok ?????????
Válasz #698. hozzászólásra
kicsi a világ!
Válasz #700. hozzászólásra
mit akarsz azzal a 4 fejjel ennyi pacival?????????????????????