Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak660 FtBenzin árak641 FtEUR411.18 FtUSD394.63 FtCHF435.35 FtGBP486.85 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #688. hozzászólásra
Héééééééé! Én adtam oda a gumit!!!! De má fogalmam sincs az arcodról......Már gondolkodtam rajta hogy egyszer meglátogatlak,ha má ilyen közel lakunk.....
Válasz #682. hozzászólásra
Én megértem őket is mert súlyra fizették őket és azért elég szar mikor csak állsz és nem pörög a gép , nincs ami termeljen neki de a kiadások meg csak jönnek . De ha ennyire telik tőlünk de ők nem nagyon akarták ezt megértni .
500,meg a hidraulikájára,meg a motorra,meg 10-12 éve ott áll,tehát csapágyak,meg stb!Hát gondold meg nagyon!Sok kicsi!Én is 100-at akartam most költeni a Domira,s apróságokat vette,s 250 körül járok!
Kis területekre az E-514-est jó szívvel tudom ajánlani,egyszerű,kezes,mindenütt elfér! Gabonából a napi 8 hekit gyönyörűen le lehet vele kaszálni.Nekem tetszett,csak hát ugye 'hálistennek jöttek a nyagyobbak:-)))))
Válasz #670. hozzászólásra
Max 500 szánok rá a vételre ha veszem egyáltalán . A 12-essel az a baj hogy még kisebb a tartálya meg csak annyit bír mint a 14-es és a kamionosok meg mennének azonnal , Tavaly is nyavajogtak mert a 14-es+106-os duo teljesítménye nem tetszett nekik .
Összegezzünk:500 eft lenne,s még ki tudja,h mennyit kell rákölteni!Akkor lehet,h jobban jársz,ha veszel egy E512-t!700-800 körül már veszel!S az is levág pár hektárt!s az biztosabb,mint a 516!
Válasz #645. hozzászólásra
Ez amit ott látunk meg igazából így te se meg én sem tudom meg mondani hogy milyen csak érdelkődtem hátha ismered a 16-ost valamennyire .
Lajos azért 22 Ha kombájnolását sok kifizetni főleg hogy mellette még én is ott bohóckodok a 14-essel 8 Ha-t két napig .
2450 hozzászólás
Válasz #695. hozzászólásra
Miért gondolod???Különben nem!!! Az eladó eke:Rabe-Werk super taube,4 vas váltva forgatva.
Válasz #696. hozzászólásra
6620 135 lo
Válasz #684. hozzászólásra
jobb,de keveset akar költeni kombájnra!egy 514 1,5 milla körül van!
Válasz #688. hozzászólásra
Héééééééé! Én adtam oda a gumit!!!! De má fogalmam sincs az arcodról......Már gondolkodtam rajta hogy egyszer meglátogatlak,ha má ilyen közel lakunk.....
Válasz #694. hozzászólásra
Ha kel neki csorsan akkor jöjön még tud.
Válasz #679. hozzászólásra
Hello mindenkinek. Tibcsi a jd hány lovas hogy húzná a 4 fejet?
Válasz #692. hozzászólásra
Most rám céloztál ha jol sejtem?
Válasz #693. hozzászólásra
na igen
Válasz #689. hozzászólásra
Nem csak mindet huzták én ugy kezdtem hogy buzába nem hortam ki nekik jöjenek be.
A kamionosoknak a wts9660-9640-jd-2266 trió is kevés volt!!!!! Erről ennyit!!
Én megértem őket is mert súlyra fizették őket és azért elég szar mikor csak állsz és nem pörög a gép , nincs ami termeljen neki de a kiadások meg csak jönnek . De ha ennyire telik tőlünk de ők nem nagyon akarták ezt megértni .
NA mivan azaql az ekével?
Válasz #685. hozzászólásra
mert?????lassan nyomod??
Válasz #677. hozzászólásra
akkor látásbol lehet ismerjük egymást,voltunk ott gumiért K-Ptől vette a haver akkor otvolt még T Zolinak a legelső jd je a 2850-es
és JOBBAK)))))))))
Válasz #680. hozzászólásra
500,meg a hidraulikájára,meg a motorra,meg 10-12 éve ott áll,tehát csapágyak,meg stb!Hát gondold meg nagyon!Sok kicsi!Én is 100-at akartam most költeni a Domira,s apróságokat vette,s 250 körül járok!
Na de az én ürütésemet se szeretik.
Kis területekre az E-514-est jó szívvel tudom ajánlani,egyszerű,kezes,mindenütt elfér! Gabonából a napi 8 hekit gyönyörűen le lehet vele kaszálni.Nekem tetszett,csak hát ugye 'hálistennek jöttek a nyagyobbak:-)))))
Válasz #676. hozzászólásra
Nem akarok túl sok pénzt bele tenni a gépbe mert szerintem kuki után megy a bontásra meg vasba .
Válasz #680. hozzászólásra
a fuvarosok már csak ilyennek(((((
hajrá lássuk !!!!
Válasz #670. hozzászólásra
Max 500 szánok rá a vételre ha veszem egyáltalán . A 12-essel az a baj hogy még kisebb a tartálya meg csak annyit bír mint a 14-es és a kamionosok meg mennének azonnal , Tavaly is nyavajogtak mert a 14-es+106-os duo teljesítménye nem tetszett nekik .
Mikor is?De lehet érdekel de mi ez pontosan?
BAKKER !!!!))))))
Válasz #668. hozzászólásra
Má ajáltam neki....
Válasz #672. hozzászólásra
Hát ha nem javítod ki, de ha igen akkor nekem van igazam.
Válasz #673. hozzászólásra
DDDDDDDDDDDDD az se rossz
Válasz #656. hozzászólásra
Igen,igen!!!!
Válasz #668. hozzászólásra
Na de a lényeg én Tiszát rekesztenék inkáb.
Válasz #662. hozzászólásra
Olvass vissza milyen ez a 16-os és rá jössz a dolgokra .
Válasz #667. hozzászólásra
ágy /váltva??????????
Válasz #659. hozzászólásra
Összegezzünk:500 eft lenne,s még ki tudja,h mennyit kell rákölteni!Akkor lehet,h jobban jársz,ha veszel egy E512-t!700-800 körül már veszel!S az is levág pár hektárt!s az biztosabb,mint a 516!
Válasz #666. hozzászólásra
na és mijen?
Válasz #666. hozzászólásra
no 1 potenciális vevö lajos ))DDDDDDD
Válasz #665. hozzászólásra
Szerinted jok ezek?
Válasz #654. hozzászólásra
Nekünk van.......
Válasz #663. hozzászólásra
ohhhhh ..azokkal dunát lehett rekeszteni annyi van belöle. DDDD
Válasz #660. hozzászólásra
pontosan!!!!!!!!!!!!nem tud sokkal többet
Válasz #658. hozzászólásra
Voogel Noot vagy kühne de a lényeg csak ijen komojabak kelene.
Válasz #659. hozzászólásra
Üdv.
Elég annak a párosnak 1 nap is!
Itt az aprókban szokott lenni .
Válasz #657. hozzászólásra
Hát igen mert ténleg örege de nem hiszem hogy 5-6 hektárnál töbet levág vele egy nap .
Válasz #649. hozzászólásra
Ez nekem arra kell hogy 30Ha kukit rávágjak kamionra . 2 nap lenne a 514+516-os párosnak .
FAJTA???????????
Válasz #652. hozzászólásra
értelek de attól még jön a baj egy öreg gépnél NAP mint NAP!!!!
Válasz #653. hozzászólásra
kivül van a szárito úgy gondoltad?
Válasz #645. hozzászólásra
Ez amit ott látunk meg igazából így te se meg én sem tudom meg mondani hogy milyen csak érdelkődtem hátha ismered a 16-ost valamennyire .
Lajos azért 22 Ha kombájnolását sok kifizetni főleg hogy mellette még én is ott bohóckodok a 14-essel 8 Ha-t két napig .
Ténleg már ha ijen szépen öszejötunk valaki nem tud egy 4 fejes váltvaforgato ekét?
Válasz #651. hozzászólásra
Igen, a 6-7 kilóméter között,de LEGBELÜL!!
Válasz #649. hozzászólásra
Figyelj kétnapra kelneki egy szezonban .