Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR414.42 FtUSD402.41 FtCHF440.92 FtGBP494.56 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Az elejétöl a hátuljáig gyenge,nem bevált tipus!szerintem el se menny!Add fel a hirdetést,h eladó a Claasod,s ha elkelt vegyél egy Domit!A nevében benne van,h Uralkodó!Kell még vmi más?!?!
motr,és az össze tengely bordázása.
szíjakat lelazítani:mi mennyire lötyög?
menetelő hidrosztatika:mennyire gyenge:ezt csak melegen tudod érezni,tehát almás.
Asztal:volt-e heggesztve a kaszahajtásnál.Ha volt,akkor felejtős,mert szét fog szakadni.
Motor:induljon most is,és járjon egyenletesen.egy perc után!
Válasz #134. hozzászólásra
Arra vigyázz az ifa motrral hogy szereti ahasát . Ismerős tavaly már be se indította mert kicsit nedvesebb talajnál már 30 liter körül kajolt a 8 henger
Nyáron dolgoztam kint 1.5 hetet,s az út mellett,a határtól nem messze láttam 2 vagy 3 gépkereskedést,s ott volt egy csomo Fiat traki,le voltak pukkanva!nem tudtam eldönteni a tipusokat,de szerintem 110-140 vagy 180-asok lehettek!
nem jobb mint a 106os csak nekem ausztriában a rokonom ijet tud olcsoban fiatalt szerezni mert kint már lasan kikopik a claas régebi tipus.inkáb ujabbak vannak
2450 hozzászólás
Válasz #145. hozzászólásra
ez sajnos így van.Mert eccerű mint a fakocka,és ha működik,akkor nagy teljesítményű
Válasz #146. hozzászólásra
hagas rá jot akkar neked
Azért a kényelem se mindegy nem???
Válasz #142. hozzászólásra
elég elöregedettek már a gépvázak,és sajnos nagyon sok "taknyolt " van közöttük
ugyanaz,mint a 516....csak azt egyszerűbbb javítani
Az elejétöl a hátuljáig gyenge,nem bevált tipus!szerintem el se menny!Add fel a hirdetést,h eladó a Claasod,s ha elkelt vegyél egy Domit!A nevében benne van,h Uralkodó!Kell még vmi más?!?!
Válasz #141. hozzászólásra
516 őrők darab lesz
meglátjuk milyen lessz a gép aztán majd kiderül.
Itthon is akivel beszéltem mind a motorját mondta gyenge pontnak
Válasz #137. hozzászólásra
nekem kevesebbet evett mint bármelyik,és erőben sem volt hiány.
Szó se róla....a kombájn anyagminősége olyan,amilyen!
Válasz #132. hozzászólásra
Kisebb gazdaságnak jó még az is!1-1.3 milla körül még nagyon is jó állapotuak kaphatóak!
motr,és az össze tengely bordázása.
szíjakat lelazítani:mi mennyire lötyög?
menetelő hidrosztatika:mennyire gyenge:ezt csak melegen tudod érezni,tehát almás.
Asztal:volt-e heggesztve a kaszahajtásnál.Ha volt,akkor felejtős,mert szét fog szakadni.
Motor:induljon most is,és járjon egyenletesen.egy perc után!
Válasz #137. hozzászólásra
516os szabadidőrombolo
Válasz #133. hozzászólásra
Szerintem azok,de majd egyszer kimegyek,s megnézem!
64 ha szőlót művelek 82es mtzvel.Aki figyek rá annak az is működik!
Arra vigyázz az ifa motrral hogy szereti ahasát . Ismerős tavaly már be se indította mert kicsit nedvesebb talajnál már 30 liter körül kajolt a 8 henger
Válasz #135. hozzászólásra
dunaharaszti 510ut
luf hol laksz ?
valószínű most megyek hétvégén megnézni,melyik részek a gyenge pontjai?
Válasz #112. hozzászólásra
Szerintem azok nem fiatok, csak annak tünnek. Valszeg liszesz alapján gyártották a szőröstalpúak.
Válasz #130. hozzászólásra
105-öst már nem kéne.
Válasz #125. hozzászólásra
Csak úgy tudnád eldönteni,ha teljesen profi lennél benne.
Ha rendben van,jó gép.
Ha elhanyagolt:átok!
Válasz #128. hozzászólásra
Ja,ott!
Válasz #125. hozzászólásra
Claas-od van!Maradj annál!Add el,s vegyél egy Domi 105,106!!!Ezek tuti,h jók!
Válasz #126. hozzászólásra
Ártándi határ mellet ???
Válasz #124. hozzászólásra
segitek eladni ha van mit
Válasz #121. hozzászólásra
Nyáron dolgoztam kint 1.5 hetet,s az út mellett,a határtól nem messze láttam 2 vagy 3 gépkereskedést,s ott volt egy csomo Fiat traki,le voltak pukkanva!nem tudtam eldönteni a tipusokat,de szerintem 110-140 vagy 180-asok lehettek!
elég vegyes a dolog,itt is van aki dícséri van aki leszólja most hogy döntsem el?
Válasz #123. hozzászólásra
dunavecse
Válasz #119. hozzászólásra
Hol laksz ?
Válasz #119. hozzászólásra
Ez is hihetetlen
Válasz #112. hozzászólásra
Neki nincs, legalábbis kétlem de nekem van.
Kis 45 lovas Fiatra gondoltál?
Válasz #118. hozzászólásra
mé,neked nem?
Válasz #115. hozzászólásra
arattam és jőt egy román w tuareggel 51es utmelet és megvete alolam a kombájt másnap elisviték
Válasz #117. hozzászólásra
Hihetetlen mi?
Válasz #116. hozzászólásra
Te nagyon hosszu téli álmot aludtál barátom!
Válasz #108. hozzászólásra
csak ere anyit hogy én egy fővasutvonal mellet lakom de nincs ojan nap hogy nevigyenek 5-6 használt kombájt jugoszlávia fele
Válasz #103. hozzászólásra
Ja!De mennyiért?És olyan gépekkel dolgozol,ami kinnmarad napokig a tarlón?Vagy olyan jó árat adtak érte,hogy leürítettél és odaadtad egyszerre?
Válasz #111. hozzászólásra
őszinte válasz.......
és eladáskor?
Válasz #110. hozzászólásra
sajnos.
Ez így igaz!
nem térünk ki az okokra,azt úgyis tudja mindenki!
Válasz #105. hozzászólásra
Van Romániai ismeretséged?!Láttam ott rengeteg Fiat trakikat!!!Nem tudjátok megéri e onnan behozni egy párat?!
Válasz #107. hozzászólásra
nem jobb mint a 106os csak nekem ausztriában a rokonom ijet tud olcsoban fiatalt szerezni mert kint már lasan kikopik a claas régebi tipus.inkáb ujabbak vannak
Válasz #109. hozzászólásra
ez szomorú ránk nézve.
Válasz #108. hozzászólásra
ez csak volt.....
Már a 106-os sem megy nekik.
Kezdünk lemeradni tőlük.
császtok.szerintem ukrán meg kazasztán részekre hordhatják.nyelik a gépet mint a szivacs .
Válasz #105. hozzászólásra
és a deutz jobb?
Válasz #101. hozzászólásra
EZ mese !!!!
Válasz #104. hozzászólásra
volt egy pár már nekem is
Válasz #94. hozzászólásra
Teljesen egyetértek veled.
Válasz #98. hozzászólásra
csak hiszed attammár tarlorol el gépet
Válasz #99. hozzászólásra
Így van.
Meg egyikre sem!
Válasz #97. hozzászólásra
kőnyen adom el van kapcsolatom román kereskedővel egy telefon és jőnnek megnézni és viszik hogy hova azt nem tudom