Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR406.67 FtUSD390.93 FtCHF432.71 FtGBP500 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Jakab0202 #2045. hozzászólásáraHa csak perem baja van,azt lehet helyettesíteni egy 10-12mm köracéllal!!
Vagy egy jó bádogosnak kell hogy legyen olyan szerszáma,amivel csinál olyan visszahajtást,és akkor csere!Az úgy nem horribilis!!!!!!!!
Válasz D-032-a #2037. hozzászólásáraKöszönöm a választ! Igazából szétszeretném bontani és ami olyan alkatrész az menne vasba. Esetleg ha valakit érdekel alkatész ezek még vannak:
Két első kerék, hidak, szalmarázó ládák tengelyekkel. 6,7 es asztal hiányosan... dob+ dobkosár, ferde felhordó.
Még tegnap este felhivtam, jövő heten elugrok megnézni, de szerintem is bő 100 papírral el van árazva, de az árat nyilván ő szabja meg, a többi meg majd kiderül
Válasz UE-28 #2004. hozzászólásáraKeresek Borsodban olyan 516-517 tulajt, akinek van gyári asztalszállító kocsija, és meg tudná élőben mutatni (kocka bála szállítóra való átalakításra vennék a későbbiekben), hogy hogyan is kell gondolkoznunk, vagy érdemes.
Válasz UE-28 #2016. hozzászólásáraNálam meg minden lom az alföldről. Mikor mondom a mamának, hogy megyek megnézni valamit,csak azt kérdi,hogy egy tankolással megtudok e fordulni.
Ebben csak az a bibi, hogy az autómentő amit ki szoktam kölcsönözni a lomjaim hazaszállítására 5 m platójú, így ez kis túlzással bukta.
Az asszony fiatal, de így se unja a képem sokat itthon, az MTZ vel elég volt hosszabb távon annyi, hogy Hajdúnánásról lábon hoztam haza
Mondjuk a huszonnyolcasról átülve, ha szállítani kell mindig úgy érzem, hogy az utak koronázatlan királya vagyok
Egy szó mint 100, ez pont az az "alkatrész", ami jó eséllyel közelebb, vagy sokkal közelebb is van csak rá kell bukkani, május vége meg még igen messze van
Válasz UE-28 #2012. hozzászólásáraMegmértem a kocsi szélességét, 216cm a teljes szélesség. Valamiért keskenyebbre emlékeztem.
A váz 160X120 hegesztett zártszelvény.
Magyarországon nincsenek távolságok, ha valami kell, akkor főleg. Amit Medikus írt, ott vettem 6,7-es vágóasztalt, az is hazakerült. Kb. én is ekkora távolságra vagyok. Beülsz a 82be és elcsettegsz érte.
Ennyi szabadság az asszonynak is kell, főleg ha fiatal!
Válasz Bandita29 #2010. hozzászólásáraVan egy anno Ausztriában gyártott könnyű pót, na annak kb lovaskocsi méretű, vagy 150 cm a nyomtávja, vagy még ettől is kevesebb, 2 m széles a plató, de ami a legrosszabb, hogy a forgózsámolya is vagy 80-90 cm és hátul a rugókötegek is nagyon bent vannak. A dőlősebb földeken már úgy megyünk mint a vitorlások, tudjuk mikor melyik oldalon kell a magasítón lógni
Viccet félretéve komoly dolog azért ez, mert ugye valaki bálázás közben mindig van a póton, apám is már 2 éve mondogatja, hogy majd megszélesítjük, de hát működik....
Ha erre esne a választás, az alacsonysága miatt hiába nyernék vele 1 sort, de nem hiszem, hogy az általatok is írt borulékonyság miatt meg lehetne tetejezni.
Na meg ha szerkeszthető rá egy 6,5 m es plató, akkor kb 230-240 bála rámenne, ami már raksúlyban is 3 tonna körül lenne, azt meg gondolom nem biztos, hogy vinné, bár nyilván akkor a váz nem csak egy középső gerendelyből lenne, a kerékagy viszont gondolom bírná.
Köszönöm a segítséget és információt, a Kömpöci kicsit messze van, mert Borsod megye északi részén vagyunk
Válasz UE-28 #2008. hozzászólásáraMire szerkesztesz rá valami felépítményt, majd nehezebb lesz. Egyébként tényleg könnyű, a hátulját egyedül arrébb dobom.
A nyomtávot megszélesíteném, ha pótkocsizni szeretnél vele.
Válasz UE-28 #2008. hozzászólásáraNem olyan nehéz az. Mi oros SA-t hordtuk rajta, elbirta azt is, de a bálának kicsit magasabb lesz a súlypontja, majd arra azért figyeni kell, nehogy billenjen.
Válasz Gepi #2006. hozzászólásáraNagyon köszönöm, ideálisnak tűnnek a számok, de az önsúlyát picit én is keveslem, én olyan 1000-1200 kg ra gondoltam volna.
Válasz csferri #2001. hozzászólásáraTyűha ez nagyon tetszik nekem ez is papírbetétes igaz? Képet tudnál nèg mutatni a csatlakozások hogy vannak a csöveknél meg a felfogatásáról ha tudnál még képet.a monociklon is maradt a helyén?
Éz minek a szürőháza amúgy?
2450 hozzászólás
Válasz Tomszi #2049. hozzászólásáraLeszoktuk kezelni!!!Esőben azonnal levenni!Vastagon festeni!Akkor NAGYON sokat kibír!
Válasz Jakab0202 #2047. hozzászólásáraSzerintem passzol, azon a részén nincs különbség, ha jól emlékszem.
Válasz medikus #2044. hozzászólásáraHa leveszik akkor is lerohad, egy idő után A legfiatalabb Fortschritt is 28 éves mára, sajnos.
Válasz Jakab0202 #2047. hozzászólásáraKérdezd meg Keresztesi Béla Kömpöc.szokott bontani!
Válasz medikus #2046. hozzászólásáraSajnos nem csak perem problémái vannak! Gondolom a 516 nem passzol hozzá?
Válasz Jakab0202 #2045. hozzászólásáraHa csak perem baja van,azt lehet helyettesíteni egy 10-12mm köracéllal!!
Vagy egy jó bádogosnak kell hogy legyen olyan szerszáma,amivel csinál olyan visszahajtást,és akkor csere!Az úgy nem horribilis!!!!!!!!
Válasz medikus #2044. hozzászólásáraNálunk is ez volt a probléma!
Válasz Jakab0202 #2043. hozzászólásáraaz rohad le elsőnek róla!Nem veszik le az ajtót!
Üdv Csoporttagok! E517 kombájnhoz nics valakinek eladó kettős csigaháza eladó ??
Jó állapotban! Érdekelne még : Kormányoszlopra műanyag burkolat!
Válasz Szomjas Feri #2040. hozzászólásáraVas megye. A többit privátban: 0630 653 76 61
Válasz bekker321 #2039. hozzászólásáraElnézést hogy eddig nem írtam. Sajnos nincsenek már meg.
Válasz osztro.m #2038. hozzászólásáraHelyileg merre vagy?
Ferdefelhordó mennyire komplett és mi az ára?
Szalmarázóládákért mit kérsz?
Válasz osztro.m #2038. hozzászólásáraÜdv!
Hidrok esetleg meg vannak még?
Válasz D-032-a #2037. hozzászólásáraKöszönöm a választ! Igazából szétszeretném bontani és ami olyan alkatrész az menne vasba. Esetleg ha valakit érdekel alkatész ezek még vannak:
Két első kerék, hidak, szalmarázó ládák tengelyekkel. 6,7 es asztal hiányosan... dob+ dobkosár, ferde felhordó.
Válasz Matyi50 #2036. hozzászólásáraDe ugye ebben nincsen benne a 6,7-es asztal súlya, az még plusz kb. 19 mázsa. (Ha jól tudom.)
Válasz osztro.m #2034. hozzászólásáraJa bocs hajtóművek ha ebből lejönnek még ,akkor olyan 80-85körül
Válasz osztro.m #2034. hozzászólására95mázsa kb.
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne :) : Milyen nehéz lehet egy 516 os kombájn motor és fő hajómű nélkül, 6m es asztallal?
Válasz kori01 #2032. hozzászólásáraZöld 514!
Válasz medikus #2030. hozzászólásáraneked mid is van 24-es vagy 14-es?
Válasz medikus #2030. hozzászólásáraértem
Válasz kori01 #2029. hozzászólásáraRégebben vettem,nem elérhetetlen áron komplett!
Válasz medikus #2028. hozzászólásáraszerinted mennyi lehet az új?
Válasz kori01 #2026. hozzászólásáraNem,hanem egy szétült valamit,amit vihet kárpitoztatni!
Válasz Zolika76 #2024. hozzászólásáraBócsa?
vannak bontott cuccok is
Válasz medikus #2025. hozzászólásáranem újat keress boltból
Válasz Zolika76 #2024. hozzászólásáraÜlés!Ifa boltra nem gondoltatok még?
Üdv csoporttagok! Kombájn javításon dolgozunk (E 517) és ehhez keresünk kettős csigaházat és (ifa ülést)jó vagy még felújítható állapotban !
Válasz Tomszi #2022. hozzászólásáraKöszi!
Még tegnap este felhivtam, jövő heten elugrok megnézni, de szerintem is bő 100 papírral el van árazva, de az árat nyilván ő szabja meg, a többi meg majd kiderül
Válasz UE-28 #2021. hozzászólásáraTessék, BAZ megyei, eladó, az árukat viszont megkérik.
https://auto.jofogas.hu/borsod_abauj_zemplen/Fortschritt_vagoasztal_szallito_kocsi_2_tengelyes_73633237.htm
Válasz UE-28 #2004. hozzászólásáraKeresek Borsodban olyan 516-517 tulajt, akinek van gyári asztalszállító kocsija, és meg tudná élőben mutatni (kocka bála szállítóra való átalakításra vennék a későbbiekben), hogy hogyan is kell gondolkoznunk, vagy érdemes.
Köszönöm
tel: 20 nyolchuszonnégy 13 kilencvenkettő
Köszönöm
Válasz medikus #2017. hozzászólásáraDettó, csak volt még rálökve a tetejére egy 5,1-es repcetoldat
Válasz UE-28 #2016. hozzászólásáraNálam meg minden lom az alföldről. Mikor mondom a mamának, hogy megyek megnézni valamit,csak azt kérdi,hogy egy tankolással megtudok e fordulni.
Válasz medikus #2017. hozzászólásáraItt is, reggel 6-ra érkeztek. Úgy látszik fényérzékeny az áru, csak sötétben szabad mozgatni.
Válasz Bandita29 #2015. hozzászólásáraTőlem a 6 soros Orost vitték egy dupla kerekes trailerrel 350 kilóméterre,éjszaka!
Válasz Bandita29 #2013. hozzászólásáraEzt én is így tartom, hogy nincsenek távolságok, nekem szinte mindenem a Dunántúlról van :-)
Ebben csak az a bibi, hogy az autómentő amit ki szoktam kölcsönözni a lomjaim hazaszállítására 5 m platójú, így ez kis túlzással bukta.
Az asszony fiatal, de így se unja a képem sokat itthon, az MTZ vel elég volt hosszabb távon annyi, hogy Hajdúnánásról lábon hoztam haza
Mondjuk a huszonnyolcasról átülve, ha szállítani kell mindig úgy érzem, hogy az utak koronázatlan királya vagyok
Egy szó mint 100, ez pont az az "alkatrész", ami jó eséllyel közelebb, vagy sokkal közelebb is van csak rá kell bukkani, május vége meg még igen messze van
Köszönöm a részletes infókat!
Válasz medikus #2014. hozzászólásáraEgy utánfutó tréleren hozták a vágóasztalt, baráti áron.
Válasz Bandita29 #2013. hozzászólásáraElviszik azok,ha megfizeti!!!!!!!!!!
Válasz UE-28 #2012. hozzászólásáraMegmértem a kocsi szélességét, 216cm a teljes szélesség. Valamiért keskenyebbre emlékeztem.
A váz 160X120 hegesztett zártszelvény.
Magyarországon nincsenek távolságok, ha valami kell, akkor főleg. Amit Medikus írt, ott vettem 6,7-es vágóasztalt, az is hazakerült. Kb. én is ekkora távolságra vagyok. Beülsz a 82be és elcsettegsz érte.
Ennyi szabadság az asszonynak is kell, főleg ha fiatal!
Válasz Bandita29 #2010. hozzászólásáraVan egy anno Ausztriában gyártott könnyű pót, na annak kb lovaskocsi méretű, vagy 150 cm a nyomtávja, vagy még ettől is kevesebb, 2 m széles a plató, de ami a legrosszabb, hogy a forgózsámolya is vagy 80-90 cm és hátul a rugókötegek is nagyon bent vannak. A dőlősebb földeken már úgy megyünk mint a vitorlások, tudjuk mikor melyik oldalon kell a magasítón lógni
Viccet félretéve komoly dolog azért ez, mert ugye valaki bálázás közben mindig van a póton, apám is már 2 éve mondogatja, hogy majd megszélesítjük, de hát működik....
Ha erre esne a választás, az alacsonysága miatt hiába nyernék vele 1 sort, de nem hiszem, hogy az általatok is írt borulékonyság miatt meg lehetne tetejezni.
Na meg ha szerkeszthető rá egy 6,5 m es plató, akkor kb 230-240 bála rámenne, ami már raksúlyban is 3 tonna körül lenne, azt meg gondolom nem biztos, hogy vinné, bár nyilván akkor a váz nem csak egy középső gerendelyből lenne, a kerékagy viszont gondolom bírná.
Köszönöm a segítséget és információt, a Kömpöci kicsit messze van, mert Borsod megye északi részén vagyunk
John Deere Autotrac - Fortschritt E516B
http://www.youtube.com/watch?v=R0QjIYWjnAw
Válasz UE-28 #2008. hozzászólásáraMire szerkesztesz rá valami felépítményt, majd nehezebb lesz. Egyébként tényleg könnyű, a hátulját egyedül arrébb dobom.
A nyomtávot megszélesíteném, ha pótkocsizni szeretnél vele.
Válasz UE-28 #2008. hozzászólásáraNem olyan nehéz az. Mi oros SA-t hordtuk rajta, elbirta azt is, de a bálának kicsit magasabb lesz a súlypontja, majd arra azért figyeni kell, nehogy billenjen.
Válasz Gepi #2006. hozzászólásáraNagyon köszönöm, ideálisnak tűnnek a számok, de az önsúlyát picit én is keveslem, én olyan 1000-1200 kg ra gondoltam volna.
Szuper!
Válasz Gepi #2006. hozzászólására700kg lenne csak? ezt keveslem. Valahol van lefotózva az adattáblája, majd megkeresem, hátha bele van ütve.
Válasz UE-28 #2004. hozzászólásáraRemélem segít, a könyvben ez van:
Válasz UE-28 #2004. hozzászólásáraHirdetnek mindig!Kömpöc
Üdv!
516-517-es kombájn asztalszállító kocsijának kiskocka bála hordó pótkocsira átalakításán/vásárlásán gondolkozok.
Egy ilyen 2 tengelyes forgózsámolyos kocsinak mennyi lehet az asztal nélküli üres súlya, és kb mennyi lehet a teherbírása?
(ha valakinek van eladó, csak üresen a kocsi jelezze:-))
Köszönöm, üdv
Válasz lakatos gabesz #2002. hozzászólásáraGyere át az mtz topicba mert ez nem ide való.
Válasz csferri #2001. hozzászólásáraTyűha ez nagyon tetszik nekem ez is papírbetétes igaz? Képet tudnál nèg mutatni a csatlakozások hogy vannak a csöveknél meg a felfogatásáról ha tudnál még képet.a monociklon is maradt a helyén?
Éz minek a szürőháza amúgy?