Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR414.08 FtUSD396.98 FtCHF444.25 FtGBP499 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz csaba724 #3333. hozzászólásáraSzia Csaba724.
Nem rég szereltünk zt 303-as váltót, először csak a felső sor utolsó fogaskerék cseréje miatt kezdtük meg, később kiderült az alsó sort is rendbe kell rakni. Ha a motort a vázon előre tolod, kb. 40 cm. amikor már akadály mentesen kijön a kuplung szerkezet, alátámasztod a tankot, olajtartályt, leszeded a szivattyút, ki tudod húzni a nyelestengelyt is, azután lekötöd az összes csatlakozót a váltóról kiszeded a csavarokat, a fülke belsejéből csörlővel le tudod engedni az egészet a földre, csak figyelni kell a hátsó difizár pálcáját az meg fog hajlani, visszaemelés után azt ki lehet egyenesíteni. Ha valóban csak az utolsó fogaskerékhez kell nyúlni a felső sorban, akkor először szedd le a váltónak a fedelét és a felsősor hátsó részéne elméletileg annyi helynek lenni kellene, hogy kiforduljon. Remélem tudtam segíteni.
Válasz csaba724 #3333. hozzászólásáraSzia attol függ mi a baja én vettem már ki ugy .hogy Kivettem a motort de ki kell probálni de a váltot nem szedtem ki felsö sor utolso fogaskerék a bajod
Segítséget szeretnék kérni, nemrég vettem egy ZT303-as gépet, a sebváltót javítani kell. Azt szeretném kérdezni, hogy a felső fogaskerék sor kiszereléséhez szét kell-e húzni a váltót a motortól, vagy anélkül is kitudom venni. A segítséget előre is köszönöm.
Válasz koplanyi.daniel.ev #3330. hozzászólásáraelőször nézd meg megvan -e mind a három kiemelő villának a csavarja, vagy alábujsz vagy oldalt vannak nyílások a kuplungházon , ha alul megvan a gyári burkolat előbb utóbb úgyis lekell venni.
a hidrolikánál figyeld van e hangja a szivattyúnak mikor emelsz , az olaj nemárt neki ha tele van ????
Sziasztok!
Kis segítséget kérnek! Nem rég vásárolt 323 nehezen veszi a sebességeket, valószínű kupplungon kellene állítani. Hogyan tudom ezt megtenni? A másik probléma, hogy a hidraulika lassan emel, lehet a gond, hogy félig van a tartálya?
Előre is köszönöm a segítséget!
Hello!Kis segitségre lenne szükségem azt szeretném megtudni,hogy mi a külömség az ajtok közt van amelyk sima ajto és van olyan a mi
domboritott a lemez rajta talán évjárat függö köszönöm
Válasz mtz zoli #3323. hozzászólásáraHát eléggé sokban. A teherautóé egytárcsás. A traktoré kéttárcsás, kettős működésű. Ja, meg a ház is közel se egyforma.
Válasz Berente Antal #3318. hozzászólására Szia bocs hogy megint zavarlak azt kérdezném hogy ifa w50kuplugja szerkezet tárcsa ugyan az e mit zt 323 é e vagy másabb köszi
Sziasztok hol álitcsak hogy könnyebben lehessen váltani zt323 vagy mid egyiknél ijen nehéz ja meg ahátulján a fék betétet ha cserélni kel szétkel szedni a hátuját az egészet mert nem fog a fék köszi a választ
Szijasztok ez a csö megy előre az első híd fele de nem tudom hová mert elvan szakadva a párját nem találom 10mm körl van az átméröje gumi külseje fémszálas köszi
Válasz mtz zoli #3302. hozzászólásáraSzia, valószínű gázolaj van a motorolajban. Az olcsóbb lehetőség: lecseréled az AC-t (kínait ne vegyél! nálam a lengyel bevált) az adagolón. Ha ez nem segít adagoló csere.
Válasz mtz zoli #3296. hozzászólásáraSzia!Találsz a tartályon jelölést is,de a tartály tetején lévő szürőházat leveszed'4db m8-as csavar' és feltöltöd a jelig.Érdemes a szürőt cserélni és a a kormányét pedig kimosni.
Válasz herry 74 #3295. hozzászólására Jobb oldali lépcső alatt van egy tartály azon van egy szitjezö cső gondolom ere mondod a szintjezöt de hol lehet feltölteni mert ezen nem találok betöltőt köszi
4185 hozzászólás
Válasz figulagábor #3335. hozzászólásáraSzia áruld màr el ,hogy te hogy tolod el 40 cm mikor 5 cm sincs az elsöhajtás vázához
Válasz csaba724 #3333. hozzászólásáraSzia Csaba724.
Nem rég szereltünk zt 303-as váltót, először csak a felső sor utolsó fogaskerék cseréje miatt kezdtük meg, később kiderült az alsó sort is rendbe kell rakni. Ha a motort a vázon előre tolod, kb. 40 cm. amikor már akadály mentesen kijön a kuplung szerkezet, alátámasztod a tankot, olajtartályt, leszeded a szivattyút, ki tudod húzni a nyelestengelyt is, azután lekötöd az összes csatlakozót a váltóról kiszeded a csavarokat, a fülke belsejéből csörlővel le tudod engedni az egészet a földre, csak figyelni kell a hátsó difizár pálcáját az meg fog hajlani, visszaemelés után azt ki lehet egyenesíteni. Ha valóban csak az utolsó fogaskerékhez kell nyúlni a felső sorban, akkor először szedd le a váltónak a fedelét és a felsősor hátsó részéne elméletileg annyi helynek lenni kellene, hogy kiforduljon. Remélem tudtam segíteni.
Válasz csaba724 #3333. hozzászólásáraSzia attol függ mi a baja én vettem már ki ugy .hogy Kivettem a motort de ki kell probálni de a váltot nem szedtem ki felsö sor utolso fogaskerék a bajod
Üdvözlök mindenkit, én még új vagyok itt.
Segítséget szeretnék kérni, nemrég vettem egy ZT303-as gépet, a sebváltót javítani kell. Azt szeretném kérdezni, hogy a felső fogaskerék sor kiszereléséhez szét kell-e húzni a váltót a motortól, vagy anélkül is kitudom venni. A segítséget előre is köszönöm.
Válasz koplanyi.daniel.ev #3330. hozzászólásáraSzia kép van róla én is most vetem egyet ha nem boldogulsz tudok segitséget aki ilyeneket csinál!!
Válasz koplanyi.daniel.ev #3330. hozzászólásáraelőször nézd meg megvan -e mind a három kiemelő villának a csavarja, vagy alábujsz vagy oldalt vannak nyílások a kuplungházon , ha alul megvan a gyári burkolat előbb utóbb úgyis lekell venni.
a hidrolikánál figyeld van e hangja a szivattyúnak mikor emelsz , az olaj nemárt neki ha tele van ????
Sziasztok!
Kis segítséget kérnek! Nem rég vásárolt 323 nehezen veszi a sebességeket, valószínű kupplungon kellene állítani. Hogyan tudom ezt megtenni? A másik probléma, hogy a hidraulika lassan emel, lehet a gond, hogy félig van a tartálya?
Előre is köszönöm a segítséget!
Válasz herry 74 #3329. hozzászólásáraÚgy tudom,hogy a domborítottat már elektromos ablakkal szerelték.
Hello!Kis segitségre lenne szükségem azt szeretném megtudni,hogy mi a külömség az ajtok közt van amelyk sima ajto és van olyan a mi
domboritott a lemez rajta talán évjárat függö köszönöm
Válasz herry 74 #3327. hozzászólására oké köszi
Válasz mtz zoli #3326. hozzászólásáraVan de a részleteket inkább telon ok
Válasz herry 74 #3305. hozzászólására Szia zt323 fő fék hegered van e a fékhez köszi?
Válasz musits #3324. hozzászólására köszi szépen!
Válasz mtz zoli #3323. hozzászólásáraHát eléggé sokban. A teherautóé egytárcsás. A traktoré kéttárcsás, kettős működésű. Ja, meg a ház is közel se egyforma.
Válasz zt tomi #3322. hozzászólására Szia és sokba külömbözik?
Válasz mtz zoli #3320. hozzászólásáraSajnos a Zt kuplungja nem olyan.
Válasz mtz zoli #3320. hozzászólásáraSzia, nem gond :)). Én még szerencsére nem láttam az enyémet, de úgy tudom nem egyforma.
Válasz Berente Antal #3318. hozzászólására Szia bocs hogy megint zavarlak azt kérdezném hogy ifa w50kuplugja szerkezet tárcsa ugyan az e mit zt 323 é e vagy másabb köszi
Válasz Berente Antal #3318. hozzászólására Igen majd holnap próbálom a kuplugot is lég teleleniteni de köszi szépen
Válasz mtz zoli #3317. hozzászólásáraItt a kuplung is olajos. Azt is érdemes légteleníteni. Gondolom a munkahengert megtaláltad.
Válasz Berente Antal #3316. hozzászólására Szia még nem azért kérdezem mert kicsit nehezen veszi a sebeséget előtte mtz volt nekem még szokatlan köszi
Válasz mtz zoli #3315. hozzászólásáraA fékhez a komplett kihajtásokat le kell venni. Előbb próbáld meg légteleníteni.
A kuplungon állítottál?
Sziasztok hol álitcsak hogy könnyebben lehessen váltani zt323 vagy mid egyiknél ijen nehéz ja meg ahátulján a fék betétet ha cserélni kel szétkel szedni a hátuját az egészet mert nem fog a fék köszi a választ
Válasz Berente Antal #3313. hozzászólására Köszi szépen!!
Válasz mtz zoli #3312. hozzászólásáraLevegő cső. Az első hídon levő munkahangerre megy( diffizár)
Szijasztok ez a csö megy előre az első híd fele de nem tudom hová mert elvan szakadva a párját nem találom 10mm körl van az átméröje gumi külseje fémszálas köszi
Válasz mtz zoli #3308. hozzászólására Nincs valakinek ilyen csöve?
Válasz herry 74 #3309. hozzászólására Egyet akartam de a gép megbolóndult!
Válasz mtz zoli #3308. hozzászólásáraJo sok képet küldtél egy is elég lett volna
Válasz mtz zoli #3307. hozzászólására Holnap felhivlak mert ma nem tudlak köszi
Válasz herry 74 #3305. hozzászólására
Ere a csöre lenne szükségem képet kűltem köszi!!
Válasz mtz zoli #3304. hozzászólásáraHivj bátran megbeszéljük
Sziasztok nincs véletlenül valakinek zt323 motor ba ami összeköti a szivatyút a szűrővel csö ez a cső kelene a olajteknöbe köszi
Válasz mtz zoli #3302. hozzászólásáraSzia, valószínű gázolaj van a motorolajban. Az olcsóbb lehetőség: lecseréled az AC-t (kínait ne vegyél! nálam a lengyel bevált) az adagolón. Ha ez nem segít adagoló csere.
Válasz Berente Antal #3301. hozzászólásáraSzia vizet nem látok de elég híg és büdös mit a ferodon szagú !
Válasz mtz zoli #3300. hozzászólásárakb 17 liter. nem gázolajszagú az olaj? víz nem volt benne?
Sziasztok zt 323 motorba hány liter olaj megy bele mert nekem 23 liter jött le mikor le engedtem köszi!
Az apróhírdetésekhez tettem fel! Fortschritt ZT Traktor pótkocsi vonófej eladó! Az én traktoromé volt de itt maradt.
Válasz petsudo #3297. hozzászólására Köszi !
Válasz mtz zoli #3296. hozzászólásáraSzia!Találsz a tartályon jelölést is,de a tartály tetején lévő szürőházat leveszed'4db m8-as csavar' és feltöltöd a jelig.Érdemes a szürőt cserélni és a a kormányét pedig kimosni.
Válasz herry 74 #3295. hozzászólására Jobb oldali lépcső alatt van egy tartály azon van egy szitjezö cső gondolom ere mondod a szintjezöt de hol lehet feltölteni mert ezen nem találok betöltőt köszi
Válasz Berente Antal #3289. hozzászólásáraSzerintem nem kell annyi bele
Válasz mtz zoli #3291. hozzászólásáraNivoja a tartály oldalán találod egy átlátszo szilikoncsö
Válasz herry 74 #3288. hozzászólására köszi!!
Válasz herry 74 #3288. hozzászólására köszi!!
Válasz Berente Antal #3290. hozzászólására Szia és hol a nivoja tudsz képet küldeni köszi!!
Válasz Berente Antal #3289. hozzászólásáraFontos, hogy a nívó felett legyen mindíg!
Válasz mtz zoli #3287. hozzászólásáraNagyságrendileg 80-90l olaj
Válasz mtz zoli #3287. hozzászólására323 teljes 24 v nincs párhuzam kapcsolo