Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR412.88 FtUSD391.08 FtCHF443.26 FtGBP495.54 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz herry 74 #3132. hozzászólásáraNálam is van egy és a szomszéd faluban van 3 vagy 4 meg a következő faluban is van egy. Az egyik merci motoros. zalai vagyok.
Válasz herry 74 #3115. hozzászólásáraÍgy igaz nekem is adtál 1db 516 gumit felnivel jutányosan mivel hogy az előtti 2db-nál az egyik felni hibás volt ,korrekt vagy részemről csak ajánlani tudlak.
talán ez új:
http://www.baggerteile.de/Hydraulik/Antriebe/Pumpen/Hydraulik-Neu/HydraulikpumpenMotoren/ZT323-Fortschritt-Hydraulikpumpe-Ersatz-f-16-160-110::103436.html
Válasz herry 74 #3116. hozzászólásáraNézzétek meg az eladót 18377 eladása volt már. És 100százalék pozitív a státusza. Ez szerintem elég bizalomgerjesztő. Amúgy a garanciáról annyit, hogy ha nem jó, akkor visszaküldheted neki. Nekem is írták ezt a lehetőséget a főfékhengeremnél.
Válasz musits #3111. hozzászólásáraKell kis bátorság,hogy itt vásárolj felujított dolgokat.Hogyan érvényesíted a garanciát ha véletlen valami gebasz van?Herryt megtalálod ha baj van.(Ha szerencséd van még a pénzed is visszakapod)
Válasz Berente Antal #3112. hozzászólásáraNekem is feltűnt. Bár szerintem nyugodt szívvel meg lehet vásárolni. Tuti nem lesz vele bajod. A kesőbbiekben nekem is tervben van egy új szivattyú.
Válasz musits #3111. hozzászólásáraKöszi a segítséget! Azóta az útmutatásod alapján rátaláltam. Érdekes, hogy ugyanaz az eladó ugyanazzal a képpel hirdet 720Euróért is.
Válasz Berente Antal #3109. hozzászólásáraIgen. Az ebay.de nézz körül. Zt 323 hidraulikpumpe. Így keress rá. Vagy esetleg a googléban. Fogsz találni. Olyan 7-800 euróért vannak.
Válasz musits #3103. hozzászólásáraA tervem az, hogy teljesen rendbe vágom. Mondjuk úgy, hogy kis túlzással, de a gyári állapotot szeretném megközelíteni.
Válasz musits #3099. hozzászólásáraHa minden jó megy, akkor hétvégén indítom a traktort. Beletettem egy halom új cuccot, aztán még ki se tudtam próbálni.
Válasz herry 74 #3096. hozzászólásáraSzerencsére nekem nem okoz problémát. Sajnos, mivel nálunk elég rossz az ellátás, ezért keresem a kinti lehetőségeket is.
Válasz musits #3095. hozzászólásáraSokaknak akinek zt-je van tisztelet akivételnek aligha hinném,hogy meg tudna valami alkatrészt rendelni külföldröl mondom Meg 1szer tisztelet akivételnek
4185 hozzászólás
Válasz musits #3135. hozzászólásáraNekünk 2 van Hajdúböszörményben
Válasz musits #3135. hozzászólásárameg egy Zalaszentgyörgyön is van. :)
Válasz Mancs #3134. hozzászólásáraAmit én számoltam az az egyik a tiéd. 3 van keménfán. 2 petőhenyén. Ezeket tudom.
Válasz herry 74 #3132. hozzászólásáraNálam is van egy és a szomszéd faluban van 3 vagy 4 meg a következő faluban is van egy. Az egyik merci motoros. zalai vagyok.
Válasz herry 74 #3132. hozzászólásáraÉn 7 darabot tudok. Vas és zala megyében. Meg egyet veszprém megyében, dobán.
Szerintetek hány db zt van az országban persze ami müködö képes
Válasz musits #3130. hozzászólására
Válasz csoppika #3129. hozzászólásra
Bár nem is tudom, hogy minek keresgéljük. Úgysem vesz senki sem.....
Válasz musits #3128. hozzászólásáraAz lehet, mert a Berente úr által közölt linken másik cikkszám van...az alapján kerestem...
Válasz csoppika #3120. hozzászólásáraTGL 10874 a száma a szivattyúnak
Válasz musits #3126. hozzászólásáraHidraulika szivattyu nem is 3.5kilo
Válasz csoppika #3121. hozzászólásáraEz a kormányszivattyú. Zahnrad=fogaskerék
Válasz Szabolcsi #3124. hozzászólásáraNem kapkodod el
Válasz herry 74 #3123. hozzászólásáraMég nem várom a tavaszt ,másik gép megy igy ráérek.
Válasz Szabolcsi #3122. hozzászólásáraEmlékszem kupkereket beszerelted már
Válasz herry 74 #3115. hozzászólásáraÍgy igaz nekem is adtál 1db 516 gumit felnivel jutányosan mivel hogy az előtti 2db-nál az egyik felni hibás volt ,korrekt vagy részemről csak ajánlani tudlak.
Válasz csoppika #3120. hozzászólásáraTalán ez???http://www.hypneu.de/shop/16-16-0-110.htmlhttp://www.hypneu.de/shop/16-16-0-110.html
Válasz musits #3117. hozzászólásáraMi a cikkszáma a szivattyúnak?
talán ez új:
http://www.baggerteile.de/Hydraulik/Antriebe/Pumpen/Hydraulik-Neu/HydraulikpumpenMotoren/ZT323-Fortschritt-Hydraulikpumpe-Ersatz-f-16-160-110::103436.html
Válasz musits #3117. hozzászólásáraAz új az új felujitott nem biztos
Válasz herry 74 #3116. hozzászólásáraNézzétek meg az eladót 18377 eladása volt már. És 100százalék pozitív a státusza. Ez szerintem elég bizalomgerjesztő. Amúgy a garanciáról annyit, hogy ha nem jó, akkor visszaküldheted neki. Nekem is írták ezt a lehetőséget a főfékhengeremnél.
Válasz Berente Antal #3112. hozzászólásáraEgy kis festéssel mindenki mondhatja,hogy felujitott én nemfestek semmit
Válasz decsi #3114. hozzászólásáraNem volt még rá példa de csere garancia az van
Válasz musits #3111. hozzászólásáraKell kis bátorság,hogy itt vásárolj felujított dolgokat.Hogyan érvényesíted a garanciát ha véletlen valami gebasz van?Herryt megtalálod ha baj van.(Ha szerencséd van még a pénzed is visszakapod)
Válasz Berente Antal #3112. hozzászólásáraNekem is feltűnt. Bár szerintem nyugodt szívvel meg lehet vásárolni. Tuti nem lesz vele bajod. A kesőbbiekben nekem is tervben van egy új szivattyú.
Válasz musits #3111. hozzászólásáraKöszi a segítséget! Azóta az útmutatásod alapján rátaláltam. Érdekes, hogy ugyanaz az eladó ugyanazzal a képpel hirdet 720Euróért is.
http://www.ebay.at/itm/ZT-Fortschritt-IFA-Pumpe-Hydraulikpumpe-Radialkolbenpumpe-ohne-Altteilabgabe-/161917248798?hash=item25b305251e Ezt nézd meg. Igaz, hogy csak felújított. De lehet, hogy csak ez van. 25 euróért egy héten belül elküldik.
Válasz Berente Antal #3109. hozzászólásáraIgen. Az ebay.de nézz körül. Zt 323 hidraulikpumpe. Így keress rá. Vagy esetleg a googléban. Fogsz találni. Olyan 7-800 euróért vannak.
Válasz musits #3108. hozzászólásáraHidraulika szivattyút (nagyot) lehet még újat találni valahol?
Válasz Tanonc #3107. hozzászólásáraFolyamatban.....
Válasz musits #3106. hozzászólásáraÚgy legyen
Válasz Tanonc #3105. hozzászólásáraDe aztán ennyiért lesz egy nagyon jó állapotú gépem. Amihez talán jódarabig nem kell hozzányúlnom
Válasz musits #3103. hozzászólásáraaz még nem is sok,
Válasz musits #3103. hozzászólásáraA tervem az, hogy teljesen rendbe vágom. Mondjuk úgy, hogy kis túlzással, de a gyári állapotot szeretném megközelíteni.
Válasz decsi #3102. hozzászólásáraKb 2.2-2.3 ra tippelem. Persze nincs az a pénz, amit ne lehetne rákölteni. De alakul szépen.
Válasz musits #3100. hozzászólásáraOlvasgatlak benneteket.Mennyibe lesz komplett a zt
mire tip-top lesz?
Válasz musits #3100. hozzászólásáraSzia sz
Válasz musits #3099. hozzászólásáraHa minden jó megy, akkor hétvégén indítom a traktort. Beletettem egy halom új cuccot, aztán még ki se tudtam próbálni.
Válasz herry 74 #3098. hozzászólásáraÓ, hát azzal nem lesz gond.
Válasz musits #3097. hozzászólásáraIgazad van több lábon kell állni de azért néha gondolj rám
Válasz herry 74 #3096. hozzászólásáraSzerencsére nekem nem okoz problémát. Sajnos, mivel nálunk elég rossz az ellátás, ezért keresem a kinti lehetőségeket is.
Válasz musits #3095. hozzászólásáraSokaknak akinek zt-je van tisztelet akivételnek aligha hinném,hogy meg tudna valami alkatrészt rendelni külföldröl mondom Meg 1szer tisztelet akivételnek
Válasz herry 74 #3094. hozzászólásáraNem hiszem, hogy drágább, mint a bajai. Inkább kintről mindent, amit lehet. Mármint új dolgokat.
Válasz musits #3093. hozzászólásáraMajdnem arany árban de mindenki. maga tudja ,hogy áll a pénztárcája
A Wülknitzi céggel beszéltem. Azoknál aztán minden van. Új, régi, bontott. Egyszóval minden.
Van cucc bőven náluk.
Válasz mjm #3090. hozzászólásáraNem pont olyan ez magasitott a varjué meg nem
Válasz herry 74 #3089. hozzászólásáraa 4 ütemü wartburg kormánya pászol rá , autó bontóban még lehet kapni
Válasz musits #3087. hozzászólásáraKormány kicsit sokkalom
Válasz musits #3086. hozzászólásáraKiakadt v eltort